Slavi KoširSlavi Košir
Andrej NovljanAndrej Novljan
Tanja DominkoTanja Dominko
Msgr. Franci Trstenjak (foto: Rok Mihevc)
Msgr. Franci Trstenjak

Ocena jubilejnih radijskih počitnic

Radijski utrip | 03.07.2012, 10:07

Radijske počitnice so dober projekt, ki ga je treba negovati. Tako je ob koncu jubilejnih, desetih, ki so večinoma minile v Španiji, počitnikarji pa so spoznali tudi nekaj lepot Francije in Italije, poudaril glavni in odgovorni urednik Radia Ognjišče, msgr. Franci Trstenjak. Prepričan je, da je tudi tokrat vse potekalo po načrtu, veseli ga, da so ljudje iz leta v leto bolj zadovoljni in da videvamo tudi nove obraze.

Msgr. Trstenjak meni, da so bile desete radijske počitnice pripravljene in izvedene tako, kot je treba. "Vse je šlo tako, kot smo se dogovorili. Če so bile manjše zadrege, smo jih uspešno rešili, prav nič na škodo počitnikarjev. Mislim, da je v srcih vseh, kar se vidi tudi na obrazih, res veliko zadovoljstvo, ker imajo dobro družbo, ker je poskrbljeno za prijetno zabavo in tudi veliko duhovne obogatitve. Vse to je tisti pravi recept za dobre radijske počitnice," je pojasnil v kratkem pogovoru.

Na radijskih počitnicah ne manjka dobre volje
Na radijskih počitnicah ne manjka dobre volje © Rok Mihevc

Radijci smo po njegovem lahko veseli besed, da so počitnice vsako leto lepše in boljše. "Tudi za desete počitnice so dali takšno oceno številni. Če smo njim pripravili program, ki jim je pisan na kožo, smo uspeli, zato smo srečni in zadovoljni," je dejal in dodal, da smo letos lahko še posebej ponosni, saj je bilo lepo število počitnikarjev prvič z nami. Po besedah msgr. Trstenjaka tudi tako preverjamo, "ali je naše delo pravilno ali ne, ali smo s svojim programom tisto, kar ljudje pričakujejo od nas".

Tudi tokratne počitnice so povezale radijce in poslušalce
Tudi tokratne počitnice so povezale radijce in poslušalce © Rok Mihevc

Radijci smo ob jubilejnih počitnicah prejeli darilo poslušalke. To je album s fotografijami in opisi vseh dozdajšnjih počitnic.

Radijski utrip, Dogodki, Radijske počitnice
Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar ) Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar )

VIDEO: Nekaj trenutkov si je vzel tudi za nas.

Slovenski misijonar Pedro Opeka nadaljuje z obiskom v domovini. Osrednji dogodek za vse, ki se želite srečati z njim, bo zvečer v Medvodah, prenašali ga bomo tudi na naši spletni strani. Opeko je ...

Agata Freyer (photo: Jože Bartolj) Agata Freyer (photo: Jože Bartolj)

Naša gostja: Agata Freyer

V oddaji Naš gost smo gostili avtorico lutk, scenografko, kostumografko, akademsko slikarko Agata Freyer, letošnjo dobitnico Klemenčičeve nagrade za življenjsko delo na področju lutkarstva in ...