Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Marko ZupanMarko Zupan
Marjana DebevecMarjana Debevec
Terme Olimia (foto: ARO)
Terme Olimia

Mini počitnice z Radiem Ognjišče v Termah Olimia

| 26.10.2011, 10:55

Na vaše dolgoletno prigovarjanje, dragi poslušalci, smo uspeli najti kraj, datum in ponudnika, ki nam je pripravil zanimiv in ugoden program, ki ga naslavljamo Mini počitnice z Radiem Ognjišče; v dneh tik pred radijskim 17. rojstnim dnevom, od petka 25. do nedelje 27. novembra v Termah Olimia v Podčetrtku.

Marsikomu so bile počitnice z Radiem Ognjišče nedosegljive, bodisi zaradi napornega potovanja, cene, termina, …, bodisi zaradi prehitre zasedenosti. Mnogi ste želeli z nami počitnikovati v Sloveniji – za vse vas so tu Mini počitnice v Termah Olimia.

V ponudbi za 98 € + turistična taksa (1 € na dan) boste dobili: 2 polna penziona (zajtrk, kosilo, večerja), tridnevni vstop v bazenski kompleks Termalia in kopalni plašč. Nastanjeni boste v hotelu Breza in aparthotelu Rosa.

V ceni je vključen tridnevni vstop v bazenski kompleks Termalia. Vstop v sobe bo možen sicer v petek po 13.uri, a poslušalci lahko pridete že v petek zjutraj in ste že ves dopoldan v bazenu, greste v sobo in potem spet na bazen. Enako velja za nedeljo, ko ste lahko v bazenih do večera, le sobe bo potrebno zapustiti do 11.ure.

Mini počitnice z Radiom Ognjišče v Termah Olimia

od 25. - 27. 11. 2011 (petek – nedelja)

cena za dva polna penziona 98 € + TT

prijave: 03-829-78-36; info@terme-olimia.com

Za otroke je do petega leta zastonj, za otroke do 12. leta pa je 30 % popust, če je na osnovnem ležišču, oz. 50 % popust, če je na pomožnem ležišču.

Telefonska številka Term Olimia je 03 829 78 36, elektronski naslov: info@terme-olimia.com. Ob prijavi bo potrebno prav hitro poravnati 30 % akontacijo, ki se v primeru odpovedi Mini počitnic ne vrne v denarju: v višini plačane akontacije lahko koristite usluge Term Olimia.

Ob ponudbi Term bo v času mini počitnic vsak dan sveta maša in še kaj, kar je poznano z rednih radijskih počitnic. Vsega pač ne smemo povedati, saj so presenečenja vedno nekaj lepega in prijetnega.

Do Term bo moral vsak priti sam: ali s svojim osebnim avtomobilom ali pa z javnim prevozom. V petek je denimo kar nekaj možnosti z vlakom iz Celja, v nedeljo popoldan pa je do Celja samo en vlak.

In nazadnje še podatek, da je število postelj zelo omejeno.
Veseli in pričakuje vas številčna ekipa radijcev.

Počitnikarji na Siciliji
Počitnikarji na Siciliji © ARO; Počitnikarji na Siciliji

Rešitev je morda bližje, ko si predstavljate! (photo: Pixabay / ai generated 8927480_1280) Rešitev je morda bližje, ko si predstavljate! (photo: Pixabay / ai generated 8927480_1280)

Vas boli hrbet? Spremenite navade.

Več kot polovica ljudi se v življenju vsaj občasno sreča z bolečinami v hrbtu, mnogi zaradi njih hudo trpijo. Rešitev je v resnici zelo preprosta, kar potrjujejo zdravniki, kirurgi in terapevti.

Cerkev bl. Antona Martina Slomška (photo: Facebook Župnija Košaki) Cerkev bl. Antona Martina Slomška (photo: Facebook Župnija Košaki)

25 let Župnije Maribor Košaki

Župnija bl. škofa Antona Martina Slomška – Maribor Košaki je bila ustanovljena 15. avgusta 1998. Ob svojem drugem pastoralnem obisku v Sloveniji je sedaj že sv. papež Janez Pavel II., 19. ...

Siliranje (photo: Franz W. / Pixabay) Siliranje (photo: Franz W. / Pixabay)

EU komisija odobrila povišana predplačila SKP

Na Evropski komisiji so prejšnji petek odločili, da lahko države članice EU odslej upravičencem do plačil Skupne kmetijske politike, od 16. oktobra letos izplačajo višja predplačila za ...