Marjan BuničMarjan Bunič
Andrej NovljanAndrej Novljan
Alen SalihovićAlen Salihović
Revija Ognjišče (foto: ARO)
Revija Ognjišče

Papež Janez Pavel II. v knjigah Ognjišča

Radijski utrip | 29.04.2011, 00:30

Ognjišče je pred nedeljsko beatifikacijo papeža Janeza Pavla II. Pripravilo ugodnosti ob nakupu knjig o novem blaženem.

Cvetke Janeza Pavla II.

1. maja 2011 bo Benedikt XVI. razglasil papeža Janeza Pavla II. za blaženega. Njegovo življenje so številni želeli strniti v obširna dela, knjiga Cvetke Janeza Pavla II. pa je se razlikuje od teh, saj novega blaženega prikaže v zgodbah in anekdotah, ki so se razširile o njem. Tudi te, povečini duhovite pripovedi, odražajo veličino pokojnega Janeza Pavla II. Knjigi je dodan krajši življenjepis pokojnega papeža in nekaj »cvetk« iz zbirke njegovih fotografij.

Vsi, ki boste naročili knjigo Cvetke Janeza Pavla II., boste, če boste izrazili željo, dobili v dar knjigo Potujoči pastir sveta, ki opisuje apostolska potovanja (do prvega obiska v Sloveniji) pokojnega papeža.

Janez Pavel II. - Karol Veliki

Janez Pavel II., prvi slovanski papež, je Cerkev vodil skoraj 27 let (1978-2005). V knjižici je na kratko predstavljeno njegovo življenje in apostolsko delovanje. Kot potujoči oznanjevalec evangelija je prepotoval ves svet in se srečeval z milijonskimi množicami. Njegovi najljubši sogovorniki so bili mladi.

Papežev rojstni dan z mladimi v Postojni

Nepozabno srečanje mladih s papežem v Postojni še danes odmeva v številnih srcih. Ob beatifikaciji Janeza Pavla II. vam knjigo na Ognjišču ponujamo po polovični ceni.

Več o ponudbah Ognjišča.

Radijski utrip, Cerkev na Slovenskem
Naslovnica knjige V postelji s sovražnikom (photo: ) Naslovnica knjige V postelji s sovražnikom (photo: )

Živela sem z romantičnim narcisom

Vse, kar si je Petra Strelec želela, je bila ljubezen, spoštovanje, nežnost in varnost. Vse tisto torej, kar ji je manjkalo v zgodnjem otroštvu, je iskala v moškem. Tega ni našla. V času ...