Maja MorelaMaja Morela
Jakob ČukJakob Čuk
Marjana DebevecMarjana Debevec
Porodnišnica Kranj (foto: ARO)
Porodnišnica Kranj

Zahvala vsem darovalcem

| 14.02.2011, 14:04

Ob uspešnem zaključku naše akcije "Stopimo skupaj", v kateri smo z dobrodelno medijsko prireditvijo podprli prizadevanja Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj oziroma njihovega Centra za bolezni dojk, in zbirali sredstva za nakup novega digitalnega mamografa, se vsem darovalcem iskreno zahvaljujemo!

Prepričani smo, da je sobotni večer minil v prijetnem glasbenem druženju z dobrim namenom. Veseli nas, da smo pri doseganju plemenitega cilja, ponovno dobro sodelovali s Televizijo Slovenija - z Uredništvom razvedrilnega programa.

Še enkrat bi radi poudarili, da je bilo, do 23.00 ure, zbranih 132.000 EUR vaših darov.

Zahvala Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj

V imenu vseh, ki bodo potrebovali obravnavo v našem Centru za bolezni dojk ter v imenu ekipe Centra za bolezni dojk in Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj se iskreno zahvaljujemo za vašo donacijo.

Naša želja je, da bomo z novim digitalnim mamografskim aparatom prispevali kamenček v mozaik k boljšemu zdravju žensk pa tudi moških v slovenskem prostoru.

Za digitalni mamograf še vedno lahko prispevate, tako da svoj dar nakažete na transakcijski račun:

Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj
TR 01100-6030277409, sklic 42-2011

ali s klicem na telefonsko številko
04 208 28 44.

Če boste znesek nakazali na eni izmed bank (razen Poštne banke), bo nakazilo izvršeno brez provizije.

Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.