Maja MorelaMaja Morela
Jakob ČukJakob Čuk
Marjana DebevecMarjana Debevec

Imamo 3 zmagovalne fotografije!

Radijski utrip | 09.09.2010, 11:04

Poletni foto-natečaj, v katerem smo do 1. septembra prek Facebooka zbirali vaše poletne foto-motive, je končan. Sodelovalo je kar 60 fotografij, naši poslušalci in prijatelji prek Facebooka pa so s svojimi glasovi izbrali tri najlepše.

Zmagovalno mavrico je poslala Lilijana Sušnik. Drugo mesto si je prislužila fotografija Sabine Kermc Gerčar, na kateri je njena hči in krščenka Katja. Na tretje mesto se je zagugala fotografija Agate Slivka.

Ker so bile razlike v glasovih med prvimi tremi tako majhne, smo se odločili, da bomo s celodvnevnim kopalnim dnem v Termah Topolšica za vso družino nagradili kar vse tri.

Simbolično pa bomo nagradili vse, ki so oz. ste poslali fotografije in se jim na ta način zahvalili za sodelovanje. Če ste med tistimi, ki ste poslali svoje foto-spomine na natečaj, nam čimprej pošljite svoj naslov na fb.radio.ognjisce@ognjisce.si, da vam pošljemo malenkost v spomin in zahvalo.

Zmagovalna fotografija
Zmagovalna fotografija © Lilijana Sušnik

Drugo uvrščena fotografija
Drugo uvrščena fotografija © Sabina Kermc Gerčar

Tretje uvrščena fotografija
Tretje uvrščena fotografija © Agata Slivka

 

Radijski utrip
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.