Slavi KoširSlavi Košir
Marko ZupanMarko Zupan
Marta JerebičMarta Jerebič

V poletni nagradni igri sodeluje kar 60 fotografij!

| 01.09.2010, 13:46

Do 1. septembra smo zbirali poletne foto-utrinke, ki so jih poslali naši poslušalci in prijatelji prek Facebooka in običajne elektronske pošte. Danes pa se začne "tekma" za glasove. Vabimo vas, da glasujete za poletne fotografije, ki se vam zdijo najlepše.

Vsak lahko glasuje le enkrat za eno fotografijo, lahko pa tisti en glas podelite različnim fotografijam, ki so vam všeč. Tista fotografija, ki bo zbrala največ glasov, bo nagrajena z lepo družinsko nagrado -

celodvnevnim kopalnim dnem v Termah Topolšica za vso družino.

Simbolično pa bomo nagradili vse, ki so oz. ste poslali fotografije in se jim na ta način zahvalili za sodelovanje.

Kako lahko glasujete?

Na tej povezavi so v albumu "Photos by others" oz. "Fotografije ostalih" razstavljene 4 strani fotografij, na vsaki strani jih je 15, zato se nikar ne ustavite le na prvi strani.

Če ste že del omrežja FB in naš "oboževalec", lahko glasujete povsem enostavno. Kliknete na fotografijo in poveste, da vam je všeč s klikom na "všeč mi je".

Če niste in ne želite postati naš "oboževalec", lahko vseeno glasujete. Kliknite na povezavo in prelistajte fotoalbum "Photos by others". Vsaka fotografija ima svoj "link". Tisto, ki vam je všeč, odprite in skopirajte povezavo, ki se prikaže v brskalniku v elektronsko pošto. Lahko pošljete tudi več povezav, če vam je všeč več fotografij. Pošljite nam jo/jih na fb.radio.ognjisce@ognjisce.si. Glasove, ki jih bomo dobili po mailu, bomo prišteli h glasovom, ki jih je posamezna fotografija nabrala prek Facebooka.

Glasove zbiramo do srede, 8. septembra 2010.

Fotografija, ki bo prejela največ glasov oz. klikov na "všeč mi je", bo nagrajena s kopalnim dnem v Termah Topolšica.

Hvala za vaše glasove!

Otroško uživanje - foto: Žiga Judež
Otroško uživanje - foto: Žiga Judež © Žiga Judež

 

Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.