Za nekatere užitek ob morju, za druge nevarnost suše, zaradi katere ne bo pridelka in krme za živine ... Foto: MJ (foto: Mirjam Judež)
Za nekatere užitek ob morju, za druge nevarnost suše, zaradi katere ne bo pridelka in krme za živine ... Foto: MJ | (foto: Mirjam Judež)

Poletna nagradna igra Radia Ognjišče

Slovenija | 21.07.2010, 13:47

Poletje je čas, ko se šole, vrtci, ceste spraznijo, celo v službah včasih vlada pravo zatišje, ker so na "programu" dopusti. In na dopustu pregovorno nastajajo najlepše fotografije. Bi svoje najljubše dopustniške foto-spomine želeli deliti z nami?

Pošljite nam svojo počitniško fotografijo, objavite jo na "zidu" Radia Ognjišče na Facebooku in zbirajte glasove ("všeč mi je"). Tista, ki bo do začetka septembra zbrala največ glasov, bo lepo nagrajena. Nagrada bo praktične sorte! Avtor zmagovalne fotografije bo dobil kopalni dan v Termah Topolšica za vso družino.

Bi želeli sodelovati, pa ne želite/znate biti/postati del omrežja Facebook? Nič hudega! Pošljite nam jo po mailu na naslov marketing@ognjisce.si in objavili jo bomo mi. Vsakega, ki bo svoje poletne spomine delil z nami in našimi "oboževalci" na Facebooku, bomo simbolično nagradili. Sreča je torej na strani pogumnih! :-)

Kaj pričakujemo od vas?

- letošnjo ali lansko počitniško fotografijo, v kateri so "ujeti": veselje, poletje, dopust, počitnice, dobro razpoloženje, družina, ... nekaj pozitivnega, počitniškega, da le "diši" po poletju
- objavite jo na zidu Radia Ognjišče na FB ali nam jo pošljite na mail marketing@ognjisce.si
- sporočite nam, kje in kdaj je nastala, kdo je njen avtor in še kakšno besedo zraven (če želite)
- pošljete nam lahko največ tri (3) počitniške fotografije do 1. septembra
- 1. septembra bomo objavili vse poslane fotografije še enkrat

Način glasovanja

- fotografije, objavljene na Facebooku, lahko gledajo vsi, glasujejo pa lahko le tisti, ki so že del omrežja Facebook
- če niste del omrežja in bi želeli glasovati, lahko svoj glas sporočite tudi prek maila marketing@ognjisce.si in vse glasove bomo pridno beležili
- fotografija, ki bo prejela največ glasov oz. klikov na "všeč mi je", bo nagrajena s kopalnim dnem v Termah Topolšica

 

Slovenija, Dogodki