Slavi KoširSlavi Košir
Andrej NovljanAndrej Novljan
Tanja DominkoTanja Dominko

Komedija Radio Plamen v več kot 30 krajih

Radijski utrip | 05.05.2010, 10:53

Sela na Koroškem, Šentvid pri Lukovici, Zabovci, Ljubljana Vič, Sveti Jožef Celje, Bogojina, Stojnci, Ljubljana Šentvid, Javorje, Štandrež, Bilje, Selca, Naklo, Ihan, Vir, Pivka, Ambrus, Idrija, Otočec, Železniki, Podbrdo, Sveti Duh pri Škofji loki, Brežice, Preska, Vodice, Stična, Rakek in Mozirje so kraji, ki so jih do zdaj sodelavci Radia Ognjišče obiskali s komedijo Radio Plamen.

Pred nami so še ene zadnjih ponovitev, te bodo:

  • V petek, 14. maja, ob 20.00 v Ljudskem domu v Kranjski Gori.
  • V soboto, 15. maja, ob 16.30 v župnijski dvorani v Žužemberku in ob 19.00 v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.
  • V nedeljo, 16. maja, pa ob 16.00 v avli OŠ Ivan Tavčar v Gorenji vasi in ob 20.00 v župnijski dvorani v Cerkljah na Gorenjskem.

„Čeprav Vam je verjetno znano, da se je zamisel o radijski postaji Plamen porodila ob obali Črnega morja v Bolgariji, ne bo odveč, da povemo, da takrat še nismo slutili svetle prihodnosti toplega Plamena. Opogumil nas je Vaš iskren smeh, mestoma celo krohot; in smo si rekli: kakšna škoda, da bi se smejali samo v tujini! In smo se smejali tudi doma.

Ena dobra stvar gostovanj je, da se je ekipa sodelavcev prijateljsko povezala. Druga: ljudem smo razvedrili dan ali polepšali večer. Tretja, ki je najbolj pomembna pa je ta, da smo radijski sodelavci prišli med vas. Nič namreč ne odtehta osebnega srečanja. Upamo, da je Plamen dober začetek še boljšega prijateljstva,“ je za novo številko revije PRO zapisala Mateja Subotičanec.

Radijski utrip, Dogodki
Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar ) Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar )

VIDEO: Nekaj trenutkov si je vzel tudi za nas.

Slovenski misijonar Pedro Opeka nadaljuje z obiskom v domovini. Osrednji dogodek za vse, ki se želite srečati z njim, bo zvečer v Medvodah, prenašali ga bomo tudi na naši spletni strani. Opeko je ...

Agata Freyer (photo: Jože Bartolj) Agata Freyer (photo: Jože Bartolj)

Naša gostja: Agata Freyer

V oddaji Naš gost smo gostili avtorico lutk, scenografko, kostumografko, akademsko slikarko Agata Freyer, letošnjo dobitnico Klemenčičeve nagrade za življenjsko delo na področju lutkarstva in ...