Alen SalihovićAlen Salihović

Komedija Radio Plamen v več kot 30 krajih

Radijski utrip | 05.05.2010, 10:53

Sela na Koroškem, Šentvid pri Lukovici, Zabovci, Ljubljana Vič, Sveti Jožef Celje, Bogojina, Stojnci, Ljubljana Šentvid, Javorje, Štandrež, Bilje, Selca, Naklo, Ihan, Vir, Pivka, Ambrus, Idrija, Otočec, Železniki, Podbrdo, Sveti Duh pri Škofji loki, Brežice, Preska, Vodice, Stična, Rakek in Mozirje so kraji, ki so jih do zdaj sodelavci Radia Ognjišče obiskali s komedijo Radio Plamen.

Pred nami so še ene zadnjih ponovitev, te bodo:

  • V petek, 14. maja, ob 20.00 v Ljudskem domu v Kranjski Gori.
  • V soboto, 15. maja, ob 16.30 v župnijski dvorani v Žužemberku in ob 19.00 v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.
  • V nedeljo, 16. maja, pa ob 16.00 v avli OŠ Ivan Tavčar v Gorenji vasi in ob 20.00 v župnijski dvorani v Cerkljah na Gorenjskem.

„Čeprav Vam je verjetno znano, da se je zamisel o radijski postaji Plamen porodila ob obali Črnega morja v Bolgariji, ne bo odveč, da povemo, da takrat še nismo slutili svetle prihodnosti toplega Plamena. Opogumil nas je Vaš iskren smeh, mestoma celo krohot; in smo si rekli: kakšna škoda, da bi se smejali samo v tujini! In smo se smejali tudi doma.

Ena dobra stvar gostovanj je, da se je ekipa sodelavcev prijateljsko povezala. Druga: ljudem smo razvedrili dan ali polepšali večer. Tretja, ki je najbolj pomembna pa je ta, da smo radijski sodelavci prišli med vas. Nič namreč ne odtehta osebnega srečanja. Upamo, da je Plamen dober začetek še boljšega prijateljstva,“ je za novo številko revije PRO zapisala Mateja Subotičanec.

Radijski utrip, Dogodki
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...

Skrbno izbirajmo obutev.  (photo: PixaBay) Skrbno izbirajmo obutev.  (photo: PixaBay)

Zakaj je dobro kupovati obutev popoldne?

Vida Ozis je ustanoviteljica blagovne znamke AN.NIKA, je direktorica Centra medicinske pedikure, razvila je medicinsko sponko - vse ostale, ki so prisotne na domačem trgu, so iz uvoza. Večina si ...