Damijana MedvedDamijana Medved
Jakob ČukJakob Čuk
Marta JerebičMarta Jerebič
Franci Trstenjak (foto: ARO)
Franci Trstenjak

Potovanje z ladjo MSC Musica

| 08.03.2010, 10:17

Ob koncu 7. počitnic z Radiem Ognjišče, ki so se lani odvijale v Bolgariji, na Sončni obali Črnega morja, smo počitnikarjem predstavili dva programa za počitnice 2010. Prvi je bilo sedemdnevno bivanje ob Jadranski obali (Primošten), drugi pa potovanje z ladjo po grških otokih. Največ glasov so dobile počitnice v Primoštenu, zato tam letos organiziramo kar dva počitniška tedna.

Prvi počitniški teden 8. radijskih počitnic, od 26. junija do 3. julija 2010 je bil v samo nekaj urah razprodan, v kasneje razpisanem dodatnem drugem počitniškem tednu od 3. do 10. julija pa je še nekaj prostih mest. Vabimo vas da s prijavo pohitite!

Ker je bilo med lanskimi počitnikarji kar lepo število zainteresiranih tudi za potovanje z ladjo MSC MUSICA od 26. septembra do 3. oktobra ( na relaciji Benetke - Bari - Katakolon - Santorini - Mikonos - Pirej/Atene - Krf - Dubrovnik - Benetke), je Kompas zanje in seveda tudi za vse druge zainteresirane pripravil tudi to potovanje po „dobri“ ceni.

Vse informacije so dosegljive na Kompasovi spletni strani. Naj vas še opozorimo, da je rok za prijavo 15. marec; po tem datumom se lahko zgodi, da bo cena tudi višja! Obvestite še druge, za katere veste, da jih je potovanje zanimalo.

Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar ) Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar )

VIDEO: Nekaj trenutkov si je vzel tudi za nas.

Slovenski misijonar Pedro Opeka nadaljuje z obiskom v domovini. Osrednji dogodek za vse, ki se želite srečati z njim, bo zvečer v Medvodah, prenašali ga bomo tudi na naši spletni strani. Opeko je ...

Širimo ljubezen z majhnimi dejanji.  (photo: NL) Širimo ljubezen z majhnimi dejanji.  (photo: NL)

Pismo za lepši dan

Ob Tednu Karitas spomnimo znova na projekte Mlade Karitas - young Caritas, ki odgovarjajo na različne potrebe ljudi. Miklavževi angelčki so večino daril že pomagali zbrati in zaviti, samo še ...