Jože Bartolj
Marko Zupan
Tone Gorjup
Franci Trstenjak (foto: ARO)
Franci Trstenjak

Potovanje z ladjo MSC Musica

08.03.2010, 10:17

Ob koncu 7. počitnic z Radiem Ognjišče, ki so se lani odvijale v Bolgariji, na Sončni obali Črnega morja, smo počitnikarjem predstavili dva programa za počitnice 2010. Prvi je bilo sedemdnevno bivanje ob Jadranski obali (Primošten), drugi pa potovanje z ladjo po grških otokih. Največ glasov so dobile počitnice v Primoštenu, zato tam letos organiziramo kar dva počitniška tedna.

Prvi počitniški teden 8. radijskih počitnic, od 26. junija do 3. julija 2010 je bil v samo nekaj urah razprodan, v kasneje razpisanem dodatnem drugem počitniškem tednu od 3. do 10. julija pa je še nekaj prostih mest. Vabimo vas da s prijavo pohitite!

Ker je bilo med lanskimi počitnikarji kar lepo število zainteresiranih tudi za potovanje z ladjo MSC MUSICA od 26. septembra do 3. oktobra ( na relaciji Benetke - Bari - Katakolon - Santorini - Mikonos - Pirej/Atene - Krf - Dubrovnik - Benetke), je Kompas zanje in seveda tudi za vse druge zainteresirane pripravil tudi to potovanje po „dobri“ ceni.

Vse informacije so dosegljive na Kompasovi spletni strani. Naj vas še opozorimo, da je rok za prijavo 15. marec; po tem datumom se lahko zgodi, da bo cena tudi višja! Obvestite še druge, za katere veste, da jih je potovanje zanimalo.

Dvigalo (v ozadju) in vse zbrane je blagoslovil škof Jurij Bizjak. (photo: VaticanNews) Dvigalo (v ozadju) in vse zbrane je blagoslovil škof Jurij Bizjak. (photo: VaticanNews)

»Jožica, bodi ponižna, ni se treba delati heroja«

V vasi Cesta pod Vipavskim križem je včeraj škof Jurij Bizjak slovesno blagoslovil montažno dvigalo, ki bo Jožici Ličen omogočilo večjo samostojnost in možnost gibanja. Dvigalo je bilo najprej ...

Klic dobrote 2022 (photo: Tatjana Splichal) Klic dobrote 2022 (photo: Tatjana Splichal)

"Priznam, sinoči sem zelo težko zaspala"

Priznam, sinoči sem zelo težko zaspala. Zvečerilo se je in dan se je že pošteno nagnil proti današnjemu jutru, ko sem v glavi še vedno prevrtavala film letošnjega Klica dobrote, ki je v pomoči ...

Nataša Pirc Musar in Anže Logar (photo: Rok Mihevc) Nataša Pirc Musar in Anže Logar (photo: Rok Mihevc)

Zadnje soočenje: Logar ali Pirc Musar?

Volitve predsednika republike so vse bližje, ankete za zdaj kažejo zmago dr. Nataše Pirc Musar, čeprav je v prvem krogu slavil dr. Anže Logar. Na soočenju, ki smo ga tokrat pripravili, sta oba ...