Štefan IskraŠtefan Iskra
Jaka KorenjakJaka Korenjak
Petra StoparPetra Stopar

VIDEO: Luka zmagovalec!

Slovenija | 18.12.2017, 15:05 Tanja Dominko

Sodelavci Radia Ognjišče smo sinoči z napetostjo pričakovali še zadnjo oddajo šova Znan obraz ima svoj glas, v katero se je kot eden od finalistov podal tudi najmlajši tekmovalec 20-letni Luka Sešek, sin radijskih zakoncev Jureta in Urše, pa tudi sodelavec oddaje za mlade z naslovom A štekaš?

In dočakali smo trenutek zmagoslavja, saj je Luka osvojil srca gledalk in gledalcev ter s prepričljivim nastopom, svojo iskrenostjo, izjemnim pevskim in igralskim talentom prepričal tako žirijo kot občinstvo ter osvojil zmago. Vsi so mu po nastopu s pesmijo Johnyja Logana Hold me now čestitali in mu dejali, da je izjemen, Gojmir Lešnjak pa mu je za popotnico dejal, da si ga želi srečati na avdiciji za Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo. To je Lukova skrita želja in tudi radijci mu želimo srečno pot in kličemo: bravo, Luka, ponosni smo nate.

© osebni arhiv

Slovenija, Kultura
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.