Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović

Mag. Andreja Jernejčič o nastopih predsedniških kandidatov v soočenjih pred drugim krogom

Politika | 08.11.2017, 17:04 Petra Stopar

V času predvolilne kampanje je pomembno tudi, kako kandidata slišijo in vidijo volivci. Medtem, ko je Borut Pahor na političnem parketu prisoten že skoraj 30 let, pa za Marjana Šarca lahko rečemo, da je novinec, ki se hitro uči, meni strokovnjakinja za javno nastopanje mag. Andreja Jernejčič.

Oba je spremljala v današnjem dnevu, ko sta nastopila v soočenju na poslovnem zajtrku ameriške gospodarske zbornice, nato pa še na Radiu Ognjišče.

»Pri gospodu Borutu Pahorju se vidi strpnost in to, da ima politične izkušnje. Pohvalno je, da spoštuje kandidate, tudi če niso politični novinci, kar je vrlina. Presenetilo me je predvsem to, kako počaka do konca in lastnost velikih politikov je, da ne zamudi priložnosti, kdaj biti tiho. Preprosto lahko rečem, da se lahko od njega samo učimo. Za gospoda Marjana Šarca pa menim, da je zelo napredoval od začetnega kroga in je zdaj že postal rahlo bolj pasiven, umirjen, torej bolj političen, ni več tako, kot da se v vsako stvar zažene, ni več toliko igralca. Vsebini je dal prednost pred formo,« je povedala Jernejčičeva v pogovoru, ki mu lahko tudi v celoti prisluhnete.

Vabljeni tudi k poslušanju soočenja na Radiu Ognjišče.

Politika, Oddaje
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Eva Golob (photo: ZSPM) Eva Golob (photo: ZSPM)

Eva Golob: Ponosni na podeželske korenine

»Vsako leto pripravimo zelo pester program skozi celo leto in številni naši dogodki so tradicionalni. Eden takih je državni kviz Mladi in kmetijstvo, ki bo (danes) v Velikih Laščah potekal že ...