Ljubljana, sreda, 12. december 2018, 11:14

Predsedniška kandidatka Suzana Lara Krause ponosna na tradicijo in dosežke

Suzana Lara Krause
Foto © ARO

Danes vam kot zadnjo med devetimi predsedniškimi kandidati predstavljamo kandidatko SLS Suzano Laro Krause. V stranko je pred sedmimi leti vstopila na pobudo očeta, je poročena z Američanom in mati dveh otrok. Samostojna podjetnica, ki živi na Ptuju se je kot predsednica pripravljena boriti za boljše življenje ljudi.

Kot poudarja je kandidatka za predsednico države, ki se je pripravljena boriti proti korupciji, proti kvarnim posledicam preteklih režimov; verjame, da se moramo iz preteklosti učiti, hkrati pa ne dovoliti, da nas hromi in medsebojno spre. "Prav tako verjamem, da Slovenija zasluži in potrebuje predsednika, ki stoji za ljudmi in se postavi sredi in takšno je tudi moje geslo: Vrnimo Slovenijo ljudem."

Dejala je še, da smo lahko v Sloveniji ponosni na svojo tradicijo, na dosedanje dosežke in na lepoto domovine. Med minusi države pa je najmlajša predsedniška kandidatka omenila: "Minusi so davčne obremenitve in slab gospodarski razvoj, ki je posledica le-te in to poštene in delovne ljudi sili, da gredo na delo v tujino. Ključen problem je tudi slab naravni prirast, ki je posledica manj kot optimalnega gospodarskega razvoja, pomanjkanje delovnih mest in s tem povezana težja odločitev mladih za družino."

Suzana Lara Krause še dodaja, da je skrivnost dobrega voditelja v tem, da je sposoben priznati svoje manke in k sodelovanju povabiti prave ljudi. "Dober voditelj ni nadut in se ne počuti ogroženega, ko se obkroži s sposobnimi ljudmi. Zna povezovati in sodelovati. Je mediator, ko je to potrebno. In odločno zagovarja svoja stališča, ko situacija to zahteva," še poudarja kandidatka za predsednico države.


Ne spreglejte: