Štefan IskraŠtefan Iskra
Andrej NovljanAndrej Novljan
Petra StoparPetra Stopar
SŠK - Slovenska škofovska konferenca (foto: Katoliška cerkev)
SŠK - Slovenska škofovska konferenca

Prenovljena spletna stran Katoliške cerkve v Sloveniji

Cerkev na Slovenskem | 27.03.2017, 13:09 Marta Jerebič

Katoliška cerkev v Sloveniji – Uradna spletna stran slovenske škofovske konference je grafično prenovljena in posodobljena ter prilagojena za prikazovanje na mobilnih napravah. Objave na spletni strani se dopolnjujejo s tistim na družbenih omrežjih, pomembna novost pa je neposredna dostopnost vsebin dveh največjih uradnih katoliških virov informacij v slovenskem jeziku, kot sta Radio Vatikan in Družina ter edinega radia s krščansko vsebino v Sloveniji, Radia Ognjišče. S tem želijo obiskovalcem posredovati celostno informacijo o življenju Katoliške cerkve na enem mestu.

Več na tej povezavi.

Cerkev na Slovenskem
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.