Ljubljana, ponedeljek, 28. maj 2018, 11:58

Mobilna telefonija za 6,9 € na mesec, brez vezave. Je to res možno?

Na izi čez mesec, foto © Izimobil
0:00
0:00
Znižajmo stroške mobilne telefonije
Foto © Izimobil

Če je bila ena od vaših novoletnih zaobljub tudi varčevanje na področju mobilne telefonije, kjer vsak mesec rutinsko plačujete ter pogosto tudi preplačujete položnico izbranega mobilnega operaterja, ne sledeč spremembam na trgu, potem je čas za pregled, koliko storitev mesečno porabite in razmislek o menjavi operaterja.

Varčevanje ni tako naporno kot na primer vadba, saj s klikom na prenos številke lahko prihranite več kot 150 € na leto.

Mobilna telefonija že za 6,9 eur na mesec, brez vezave, z nadzorom nad porabo

Pri izimobilu se zavedajo dejstva, da so mobilni paketi pogosto preveliki, zato uporabniki plačujejo velike količine storitev, ki pa jih ne porabijo.

Z izbiro enega izmed izimobilovih paketov, ki ustreza vašim potrebam, lahko občutno prihranite. izimesec paketi za ugodno ceno zagotavljajo kakovostne mobilne storitve, in to brez vezave ter z nadzorom nad porabo in stroški. V najmanjšem paketu izimesec S je vključenih 1500 mobilnih enot, ki jih lahko porabljate poljubno (za minute pogovorov, pošiljanje sms/mms sporočil in MB prenosa podatkov). Ta paket za le 6,9 € na mesec ustreza že mnogim uporabnikom glede na velikost njihove porabe. Za minimalno doplačilo pa lahko enote koristite tudi v EU gostovanju.

Velika prednost, ki jo omogoča izimobil, je enostavno preklapljanje med izimesec paketi. Glede na vaše trenutne potrebe po mobilnih storitvah lahko sredi meseca enostavno preklopite na višji ali nižji paket. To storite enostavno s poslanim SMS sporočilom.

Prvi mesec 3000 brezplačnih enot

Če so vas ugodnosti izimobilove ponudbe prepričale, lahko obdržite svojo številko in jo brezplačno ter preprosto prenesete na izimobil. V prvem mesecu vam izimobil 3000 mobilnih enot podari. Porabite jih po svoje za pogovore ali prenos podatkov po Sloveniji ali pošiljanje sms/mms-ov po Sloveniji in v tujino.

Enostavno plačevanje

izimobil je razvil storitev SMS polnitev, ki omogoča avtomatsko plačevanje izimesec paketa direktno z bančnega računa na datum, ki ga izberete sami. Deluje na način trajnika, s to razliko, da je znesek vsak mesec enak – kolikor stane izbran izimesec paket. Tako imate popoln nadzor nad porabo in vas visok strošek ne more presenetiti. Tudi če sami niste izimobilov uporabnik, lahko izimesec paket plačujete do 6-im uporabnikom izimobila.

izimobil

je zanesljiv telekomunikacijski ponudnik, na slovenskem trgu prisoten že 12. leto. Med ostalimi konkurenčnimi ponudniki izstopa po cenovno zelo ugodnih, uporabnikom prijaznih predplačniških paketih, ki so enostavni za polnitev in omogočajo nadzor nad porabo. Ponaša se tudi z najboljšim klicnim centrom v Sloveniji. izimobilove storitve so kakovostne, saj delujejo v omrežju Telekoma Slovenije.

Vaša novoletna zaobljuba glede varčevanja je torej preprosta, kakovostna in brez vezave. Le klik oddaljeni  izimesec!


Ne spreglejte: