Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Marko ZupanMarko Zupan
Marcel KrekMarcel Krek
Na deževen dan so nam prinesli veliko sonca (foto: Rok Mihevc)
Na deževen dan so nam prinesli veliko sonca | (foto: Rok Mihevc)

Zakaj so nam otroci in vzgojiteljice podarili žogo? #video

Radijski utrip | 05.12.2022, 13:08 Mirjam Judež

Vsako leto okrog rojstnega dne radia nas obišče Vrtec Dobrega pastirja, ki deluje v okviru Zavoda sv. Stanislava. Preko sto otrok se je obleklo v pelerine in se v dežju sprehodilo do Radia Ognjišče, kjer so nam zapeli pesmico in izročili darilce. Prisrčno!

Žoga v dar za povezanost kolektiva

Ravnateljica Špela Avšič vedno pripravi izviren nagovor in radijci imamo občutek, da se tudi na tak "mali dogodek" skrbno pripravi. "Želimo vam, da bi imeli še veliko dobrih oddaj, da bi bili med seboj povezani in da bi se vaš glas slišal po vsej Sloveniji. Če imamo nogometno ekipo, orkester ali radijsko ekipo, je pomembno, da so člani med seboj povezani, uglašeni, da sodelujejo. Zato smo vam prinesli žogo, da si boste vzeli nekaj minut časa znotraj delovnih obveznosti, da boste prišli ven na zelenico in morda za nekaj minut igrali nogomet, odbojko ali si samo podajali žogo, da boste kot radijska ekipa med seboj močni, trdni in ponosni na to, kar počnete." 

 

 

Veseli smo, da s katoliškim vrtcem, pa tudi ostalimi enotami Zavoda, lepo sodelujemo in si pomagamo, kjer le moremo.

Voščila otrok Radiu Ognjišče
Voščila otrok Radiu Ognjišče

Radijski utrip
Bližina v zadnjem obdobju življenja (photo: Slovensko društvo Hospic) Bližina v zadnjem obdobju življenja (photo: Slovensko društvo Hospic)

Milostna smrt in usmrtitev namesto podpore?

O vprašanju samomora z medicinsko pomočjo naj bi odločali na referendumu 9. junija. SDS in NSi sta sicer v ponedeljek vložili zahtevi za ustavno presojo odlokov o omenjenem referendumu, kar bi ...

Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina) Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina)

Marija Pomagaj je s svojimi rojaki po vsem svetu

Rojaki na vzhodu Francije 1. maja že desetletja romajo k Mariji Pomagaj v Habsterdick. Letos je sveto mašo daroval ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore, ki ima tudi rudarsko preteklost. V ...