Jure SešekJure Sešek
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Petra StoparPetra Stopar
Hotel Rikli Balance - zunanji bazen (foto: Rikli Balance)
Hotel Rikli Balance - zunanji bazen | (foto: Rikli Balance)

10. Mini počitnice Radia Ognjišče na Bledu

Radijske počitnice | 14.06.2021, 17:15 msgr. Franci Trstenjak

Desete mini počitnice smo pripravili za čas od 6. do 8. novembra 2020 na Bledu, vendar jih nismo mogli izvesti zaradi koronavirusa. Zdaj bodo od 2. do 4. julija 2021, prav tako na Bledu, in to v hotelu Rikli Balance (nekdaj Golf). Prijave že zbirajo na telefonski številki 04 579 16 00 oziroma po elektronski pošti info@hotelibled.com.

Počitnice bodo na osnovi dveh nočitev z zajtrkom in z doplačilom za večerjo. Tak aranžma smo izbrali zato, da lahko koristite turistične bone, ki nam jih je podarila država.

Cena za osebo za eno noč v dvoposteljni sobi je 62,50 evrov (za dve noči 125 evrov). Če pa bi kdo želel biti v sobi sam, bo za eno noč odštel 112,50 evrov (za dve noči 225 evrov).

Soba
Soba © Hotel Rikli Balance Bled

Doplačilo za penzionsko večerjo je 15 evrov. Lahko pa boste namesto večerje izbrali kosilo in boste ob prijavi to nedvoumno povedali. Lahko izberete tudi večerjo in kosilo.

Obvezno doplačilo za vse pa je turistična taksa v višini 3.13 € po osebi na dan, za otroke od 7. do 18. leta pa 1.56 € na dan.

Obvezna je tudi prijavnina v višini 1 evro po osebi za starejše od 7 let.

Ob prijavi bo potrebno poravnati akontacijo 50 evrov na sobo (ne po osebi).

Notranji bazen
Notranji bazen © Hotel Rikli Balance Bled

POPUSTI ZA OTROKE:

  • 2 odrasla + 1 otrok do 6 let brez ležišča gratis
  • 2 odrasla + 1 otrok do 12 let na pomožnem ležišču gratis
  • 2 odrasla + 2 otroka do 6 let (en pri starših, en na dodatnem ležišču) gratis
  • 1 odrasli + 1 otrok do 6 let 50 % popusta
  • 1 odrasli + 1 otrok do 12 let 30 % popusta
  • 1 odrasli (ODRASLI PLAČA CENO za 1/1 sobo) + 2 otroka do 6 let gratis
  • 1 odrasli (ODRASLI PLAČA CENO za 1/1 sobo) + 2 otroka do 6 let (en na osnovnem, en na pomožnem ležišču) 50 % popusta
  • 2 odrasla + 1 otrok nad 12 let (na pomožnem ležišču) 30 % popusta
  • Otroci na osnovnem ležišču 15% popusta
Pogled na jedilnico
Pogled na jedilnico © Hotel Rikli Balance Bled

Doplačilo za večerjo (kosilo):

Otrok nad 6 let 15 eur

Za vstop v hotel potrebujete:

1. Dokazilo o negativnem rezultatu testa na virus SARS-CoV-2 s testom PCR ali testom HAG, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa.

2. Dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazujete, da je:

  • od drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni, Sputnik V proizvajalca Russia's Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology najmanj 14 dni, CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni;
  • od prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca ali Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca preteklo najmanj 21 dni;
  • od odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag preteklo najmanj 14 dni;

3. Dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev.
ali
4. Potrdilo zdravnika, da ste preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.
* Pogoj ne velja za osebe, ki še niso dopolnile 15 let in bivajo skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki v nastanitvenem obratu.
* Dokazila o testiranju se upoštevajo, če so bila izdana v državah članicah Evropske unije, državah članicah schengenskega območja, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske ali Združenih državah Amerike.

PRIJAVE:

Telefonska številka: 04 579 16 00
E-naslov: info@hotelibled.com

Cena mini počitnic vključuje:

  • nastanitev v izbrani sobi,
  • zajtrk,
  • kopanje v Wellness Živa.
Klubski prostor
Klubski prostor © Hotel Rikli Balance Bled

Na spletni strani hotela Rikli Balance lahko preberemo naslednjo predstavitev:

"V Rikli Balance Hotelu oživljamo tradicijo lokalnega okolja. Smo trajnostno naravnani. Skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje. V hotelskih sobah spoznajte zgodbe o kranjski čebeli, tradicionalnih gorenjskih vezeninah, lectovem srcu, smreki z bližnje planote Pokljuka ter Arnoldu Rikliju, švicarskem naravnem zdravilcu, ki je na Bledu že v 19. stoletju ustanovil naravno zdravilišče. V naših restavracijah poiščite lokalne in tradicionalne jedi, v wellnessu pa si privoščite alpsko ali medeno sprostitev. Če želite izkoristiti blagodejne učinke narave in se napolniti z energijo, vam je Rikli Balance Hotel pisan na kožo!"

Pogled z balkona
Pogled z balkona © Hotel Rikli Balance Bled

Radijske počitnice
Bližina v zadnjem obdobju življenja (photo: Slovensko društvo Hospic) Bližina v zadnjem obdobju življenja (photo: Slovensko društvo Hospic)

Milostna smrt in usmrtitev namesto podpore?

O vprašanju samomora z medicinsko pomočjo naj bi odločali na referendumu 9. junija. SDS in NSi sta sicer v ponedeljek vložili zahtevi za ustavno presojo odlokov o omenjenem referendumu, kar bi ...

Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina) Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina)

Marija Pomagaj je s svojimi rojaki po vsem svetu

Rojaki na vzhodu Francije 1. maja že desetletja romajo k Mariji Pomagaj v Habsterdick. Letos je sveto mašo daroval ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore, ki ima tudi rudarsko preteklost. V ...