Maja MorelaMaja Morela
Mark GazvodaMark Gazvoda
Alen SalihovićAlen Salihović
S posebno pozornostjo so se dijaki zahvalili profesorjem za ves trud (foto: Gimnazija Kranj)
S posebno pozornostjo so se dijaki zahvalili profesorjem za ves trud | (foto: Gimnazija Kranj)

FOTO: Profesorje je na vhodu v šolo čakalo posebno presenečenje ...

Pozitiva | 12.11.2020, 12:09 Rok Mihevc

Kako pozoren, srčen in globok zna biti mlad človek, so dokazali dijaki Gimnazije Kranj. Ravnatelj in profesorji Gimnazije Kranj so namreč doživeli prav lepo presenečenje svojih dijakov. Kot so zapisali, so ganjeni in ponosni na svoje dijake in za to lepo gesto se jim zahvaljujejo iz srca.

Srčni dijaki in maturanti Gimnazije Kranj so profesorje zasuli z ljubeznivimi in spodbudnimi sporočili na glavnem vhodu v šolo. »Pravimo, da živimo v nenavadnih časih, ki pa znajo pokazati tudi svoj tenkočuten obraz. Profesorji smo ganjeni in ponosni na svoje dijake. Hvala iz srca.« Dijaki so sporočila pustili na vhodnih vratih, poleg tega pa so po mailu svojim profesorjem poslali še sporočilo:

»Spoštovani profesorji, profesorice in ostali zaposleni!

Hvala vam! Hvala Vam za ves trud, energijo in dodaten čas, ki ste ga vložili v poučevanje na daljavo, inovativne rešitve zapletov in soočanje z ovirami. Hvala Vam za potrpljenje, vztrajnost in strpnost pri izzivih, nerazumevanjih in potrebi po novih razlagah. Hvaležni smo, da vztrajate in nam omogočate rast in razvoj kljub oviram, ki so nastale s COVID19. Verjamemo, da je tudi Vam težko in se zavedamo truda, ki ga v delo vlagate. Hvala Vam!

Zavedamo se, da čas, ki ste ga vložili, ne bo kar prikorakal nazaj, a upamo, da lahko svojo hvaležnost vsaj malce pokažemo. Z besedami. Nasmehi. Hvala Vam, ker ste.

Dijaki Gimnazije Kranj«


Poglejte in preberite ta spodbudna sporočila

Pozitiva
Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA) Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA)

Začelo se bo z zvonjenjem zvonov po vsej Sloveniji

Na Trgu republike v Ljubljani bo drevi slovesnost v spomin na žrtve komunističnega nasilja. Dogodek, ki bo potekal v duhu lani ukinjenega narodnega dneva spomina, pripravljajo Nova Slovenska ...

Lidija je srečno prispela v Santiago de Compostelo (photo: osebni arhiv) Lidija je srečno prispela v Santiago de Compostelo (photo: osebni arhiv)

Lidiji je uspelo. Tu so zbrani vsi njeni zapisi.

Naši radijski sodelavki Lidiji Zupanič je uspelo, srečno je po skoraj mesecu dni romanja prispela na cilj v Santiago de Compostelo. V 28 dneh je prehodila 840 kilometrov. Na trg pred katedralo je ...

Kruh je dobrina, ki ne sme manjkati na nobeni mizi (photo: dobroteslovenskihkmetij.si) Kruh je dobrina, ki ne sme manjkati na nobeni mizi (photo: dobroteslovenskihkmetij.si)

Začenja se 35. festival Dobrote slovenskih kmetij

S strokovnim posvetom - Slovenska super živila skozi letne čase - se na Ptuju začenja letošnji že 35. festival Dobrote slovenskih kmetij. Tudi letos bo dogajanje zaznamovalo celotno mesto Ptuj, ...