Marjan BuničMarjan Bunič
Jakob ČukJakob Čuk
Andrej ŠinkoAndrej Šinko

Nežina starša se zahvaljujeta za vso pomoč

Slovenija | 02.12.2016, 08:35 Marjana Debevec

Pred dnevi smo poročali, da dveletna Neža Arnolj nadaljuje zdravljenje v Padovi. Tam sedaj prejema zdravila, ki so ji olajšala počutje in ji pomagajo v njenem boju za življenje, vendar ni mogoče ničesar napovedovati v kratkem času.

V zadnji izjavi za medije sta starša delila veselje, ker je Neža z očmi spremljala rdeč balon v obliki srčka, ki sta ji ga podarila klovna. Vsaka najmanjša malenkost v zvezi z Nežo jima tako vliva novo upanje in novo veselje.

Ob tem se zahvaljujeta vsem, ki so jima pomagali pri iskanju možnosti za zdravljenje Neže v tujini, komuniciranju z osebjem bolnišnice v Padovi, iskanju nastanitve, predvsem pa vsem, ki Neži namenjate dobre misli in molitve ter vsem, ki ste organizirali akcijo zbiranja podpore in donirali za kritje stroškov Nežinega zdravljenja.

Na računu zbirajo sredstva za plačilo dekličinega zdravljenja v tujini: Koda namena: CHAR; Namen plačila: DONACIJA ZA ZDRAVLJENJE NEŽE; BIC banke prejemnika: SKBASI2X; IBAN prejemnika: SI56 0312 6100 1013 606; Referenca: SI00 201600; Ime in naslov prejemnika: NEŽA ARNOLJ, TENETIŠE 84A, 4204 GOLNIK.

Slovenija, Politika
Gostiteljica razstave v Bruslju je bila Romana Tomc (photo: Daina Le Lardic) Gostiteljica razstave v Bruslju je bila Romana Tomc (photo: Daina Le Lardic)

Bruseljski odmevi na brezno pod Macesnovo gorico

Razstava 3450 umorjenih – Jama pod Macesnovo gorico – slovenski Katin, ki je do 10. maja na ogled v Zavodu sv. Stanislava, je v angleški verziji nagovorila tudi obiskovalce Evropskega parlamenta v ...

Mihaela Terkov (photo: Maja Morela) Mihaela Terkov (photo: Maja Morela)

In kako diši ljubezen ...

S tokratno gostjo, profesorico biologije na Gimnaziji in veterinarski šoli v Ljubljani, Mihaelo Terkov smo se pogovarjali o pomenu sočutja do starejših. Kot prostovoljka pri Hospicu se je odločila ...

Naslovnica knjige V postelji s sovražnikom (photo: ) Naslovnica knjige V postelji s sovražnikom (photo: )

Živela sem z romantičnim narcisom

Vse, kar si je Petra Strelec želela, je bila ljubezen, spoštovanje, nežnost in varnost. Vse tisto torej, kar ji je manjkalo v zgodnjem otroštvu, je iskala v moškem. Tega ni našla. V času ...