Damijana MedvedDamijana Medved
Matej KržišnikMatej Kržišnik
Petra StoparPetra Stopar

Dve pesmi ali ena kava ...?

| 26.02.2015, 18:50

Zabavna industrija je piratstvo in nelegalno pridobivanje posnetkov skušala omejiti na veliko načinov. Dokler bo splet, bo seveda tudi nelegalno kopiranje. Ampak ...

Radio Ognjišče skuša s projektom Ritem Srca ustvarjati most med ustvarjalci in poslušalci.

Vsaka pesem ima besedilo, glasbo in aranžma oziroma priredbo in ta je skrita in zahteva izkušenega glasbenika(e), glasbila in studio. Vse našteto je seveda povezano z visokimi stroški in tako je strošek aranžmaja, oziroma posnetka neke skladbe, daleč največji (in najdražji) zalogaj.

Ker nihče, ne radio, ki je organizator festivala, ne izvajalci, od prodaje posnetkov nimamo dobička, bi težko našli izgovor zakaj ne plačati za te pesmi in čeprav se morda sliši obrabljeno, vas prosimo s stavkom PODPRITE PROJEKT RITEM SRCA, ker:

  • z legalnim nakupom pomagate festivalu in izvajalcem
  • z legalnim nakupom posredno dajete priznanje vsem, ki se trudijo za širjenje sodobne krščanske glasbe - DRG
  • z legalnim nakupom pomagate graditi vero, ki nato gradi nas same.

Ker želimo da je tovrstna glasba kar najbolj dostopna, smo se odločili, da jo ponudimo tudi prek spletne trgovine in tako posamezne pesmi lahko dobite za manj kot evro.

Vse dodatne informacije najdete na spletni strani Ritma srca.

Bližina v zadnjem obdobju življenja (photo: Slovensko društvo Hospic) Bližina v zadnjem obdobju življenja (photo: Slovensko društvo Hospic)

Milostna smrt in usmrtitev namesto podpore?

O vprašanju samomora z medicinsko pomočjo naj bi odločali na referendumu 9. junija. SDS in NSi sta sicer v ponedeljek vložili zahtevi za ustavno presojo odlokov o omenjenem referendumu, kar bi ...

Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina) Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina)

Marija Pomagaj je s svojimi rojaki po vsem svetu

Rojaki na vzhodu Francije 1. maja že desetletja romajo k Mariji Pomagaj v Habsterdick. Letos je sveto mašo daroval ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore, ki ima tudi rudarsko preteklost. V ...