Osmrtnice

Sreda, 26. 6. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga NUŠKA URBANČIČ, rojena Jerina, po domače Andrejazova Nuša iz Brezovice, Gornja pot 14. Pogreb bo v sredo, 26. 6., ob 18. uri na pokopališču Brezovica. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 25. 6. 2019

V 98. letu je večnost k svojemu Stvarniku odšla SLAVKA HREN, po domače METNEKOVA mama iz KOKARIJ. Pogreb drage pokojnice bo v torek (25. 6.) ob 16h na pokopališču v Nazarjih. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za sv. maše ali za cerkev v Nazarjih.


Ponedeljek, 24. 6. 2019

V 84. letu je v Gospodu zaspala IVANKA BIZJAK iz Lokovice pri Šoštanju. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 24. junija, ob 15. uri na pokopališče Podkraj. Na dan pogreba bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo svojcev lahko namesto cvetja darujete za svete maše za pokojno.


Sobota, 22. 6. 2019

V Bogu je za vedno zaspal ljubljeni mož, oče in stari oče FRANC ZOR, po domače Vesov France iz Moš pri Smledniku. Zadnje slovo bo v soboto, 22. 6,m ob 15. uri v župnijski cerkvi sv. Urha v Smledniku. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 21. 6. 2019

Svojci sporočajo, da je v 85. letu starosti h Gospodu odšla draga žena, mama, babica in prababica MIMI JAMNIK iz Hrastja pri Ljubljani. Zadnje slovo od pokojne Mimi bo v petek, 21. 6., ob 10. uri na ljubljanskih Žalah. Žara pokojne bo na dan pogreba od 7. ure zjutraj v poslovilni vežici številka 3 na Novih Žalah.


Četrtek, 20. 6. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga TEREZIJA ROTAR iz Brezovice pri Ljubljani, Na Lazih 1. Pogreb bo v četrtek, 20. 6., ob 17. uri na pokopališču Brezovica pri Ljubljani. V sredo, od 18. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 19. 6. 2019

K svojemu Stvarniku je odšel upokojeni župnik v Rečici ob Savinji JANEZ BRAČUN, od 1994 kurat v Domu upokojencev na Polzeli. Danes, 19. 6., ob 15. uri bo pogrebna sveta maša v župnijski cerkvi na Polzeli in nato pogreb na polzelskem pokopališču. Do pogreba leži v župnijski cerkvi.

Svojci sporočajo, da je v 96. letu starosti odšla k svojemu Stvarniku draga sestra in teta IVANKA JELNIKAR iz Senožet. P ogreb drage pokojnice bo v sredo, 19. 6., ob 14. uri na pokopališču v D olskem. N a dan pogreba od 8. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da se je poslovila draga sestra ANTONIJA CVETA PUCIHAR. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v sredo, 19. 6., ob 16:30 na pokopališču Šmarje – Sap. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene.

Na praznik Svete Trojice je v 91. letu starosti tiho odšla k Bogu draga mama, babica in prababica ŠTEFKA ZAKRAJŠEK, rojena Marolt po domače Drobničeva mama iz Male Slevice pri Velikih Laščah. Pogreb pokojnice bo v sredo, 19. 6., ob 17. uri na pokopališču v Velikih Laščah. Žara bo v torek, 18. 6. od 18. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po njeni veliki želji darujte namesto cvetja in sveč za njenega nečaka misijonarja Pedra Opeka. Svoj dar lahko darujete v župnišču Velike Lašče.

V 67. letu starosti je mirno in tiho za vedno v Bogu zaspal dragi IVAN PEKOLJ, po domače LISJAKOV IVAN - upokojeni šofer Avtokočevja iz Artmanje vasi pri Dobrniču. Od njega se bodo poslovili v sredo, 19. 6., ob 17. uri, na pokopališču Dobrnič. Žara pokojnega bo v torek, 18. 6., od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da se je po hudi bolezni poslovil in odšel k svojemu Stvarniku, dragi mož, oče in stari oče JANEZ PLESTENJAK, po domače Mihcov Janez iz Ljubgojne 32 pri Horjulu. Pogreb pokojnega bo v sredo, 19. 6., ob 17. uri izpred poslovilne vežice v Horjulu. Žara bo v torek, 18. 6., od 18. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno od klanjajo v korist farne cerkve v Horjulu.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga MAJDA DOLENC, rojena Ozmec iz Borovnice, Ohonica 21. Pogreb bo v sredo, 19. 6., ob 16. uri na pokopališču v Borovnici. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na praznik Svete Trojice je v objem Božje ljubezni odšel BRANE SETNIKAR, oče duhovnika Branka Setnikarja. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 19. junija, ob 16. uri v Polhovem Gradcu. Na dan pogreba bo od 9. ure ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, vabljeni, da darujte za svete maše in potrebe župnije Polhov Gradec.


Torek, 18. 6. 2019

V 91. letu starosti je Bog poklical k sebi drago MARIJO ARNEŽ, po domače Mežnarjevo Micko iz Srednje vasi pri Šenčurju. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 18. 6., ob 17. uri na pokopališču v Šenčurju. Pokojna bo danes, od 17. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 88. letu starosti je tiho odšla k Bogu draga mama, babica, prababica in teta PAVLA TREBUŠAK roj. Knez, po domače Brankova Pavla iz Bukovice pri Vodicah. Pogreb pokojnice bo v torek, 18. junija, ob 16.uri na pokopališču v Vodicah. V ponedeljek od 16. ure dalje bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici


Ponedeljek 17. 6. 2019

V 88 .letu starosti je tiho odšla k bogu draga mama, babica, prababica, sestra in teta ANA GERKMAN iz Zgornjega Brnika. Pogreb pokojnice bo v ponedeljek, 17. junija, ob 15.uri na pokopališču v Cerkljah. Na dan pogreba od 9.ure dalje bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 93. letu se je za vedno poslovil dragi ata, stari ata, praded FRANC JUSTIN, Žirovcov ata iz Hotavelj. V nedeljo 16. junija, od 9. ure naprej bo ležal v poslovilni vežici v Gorenji vasi. Pogreb dragega pokojnika s sveto mašo bo v ponedeljek 17. junija ob 16. uri na pokopališču v Gorenji vasi.


Sobota, 15. 6. 2019

Na binkoštni ponedeljek je v 99. letu v Gospodu zaspal FRANC ERCE, iz Mlekarske ulice 21 v Kranju. Pogreb bo v soboto, 15. 6., ob 14. uri na Mestnem pokopališču v Kranju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.Po pogrebu bo sv.maša zadušnica v župnijski cerkvi Marije Vnebovzete na Primskovem.

Svojci cvetje hvaležno odklanjajo. Svoj dar lahko namenite za svete maše ali župnijski Karitas Kranj.

Na svoj 98. rojstni dan se je poslovila draga teta MARIJA GAMS-LENARTOVA MARICA iz Šmartna pri Slovenj gradcu. Poslednje slovo bo v soboto, 15. 6., ob 13. uri na Šmarškem pokopališču. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji vežici. Po pogrebni slovesnosti bo sveta maša v cerkvi Svetega Martina.


Petek, 14.6. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 90. letu umrla draga mama TINKA PETRIČ iz Planine pri Rakeku. Zadnja leta je živela v Trbojah, svojo zadnjo pot pa je sklenila v Domu upokojencev Taber v Cerkljah na Gorenjskem. Od nje se bodo poslovili v petek, 14. 6., ob 17.uri v Planini pri Rakeku. Žara bo na dan pogreba od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je 87. letu umrla BERNARDA MARTINČIČ iz Lúčin 33. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 14. 6., ob 15. uri na pokopališču v L ú činah. Žara bo na dan pogreb od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na vigilijo binkoštnega praznika je po dolgi bolezni v Gospodu zaspala MARIJA FRLAN iz Rimske ceste 13 v Ljubljani. Pogreb pokojne bo s sveto mašo v petek, 14. 6., ob 15. uri na Ljubljanskih Žalah. Na dan pogreba bo od 7. ure naprej ležala v vežici sv. Petra. Svojci cvetj e in sveč e hvaležno odklanjajo. S voj dar lahko namenite za svete maše in Karitas.


Četrtek, 13. 6. 2019

Tiho je sklenil svojo zemeljsko pot in odšel v Očetovo hišo ati in ata CIRIL BRENCE s Partizanske ceste 47 v Kranju. Pogreb bo v četrtek, 13. 6., ob 16. uri na Mestnem pokopališču Kranj. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo maša zadušnica v župnijski cerkvi Sv. Modesta na Zlatem Polju. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za obnovo župnišča v župniji sv. Modesta ali v druge dobrodelne namene.

Svojci sporočajo, da se je v 83. letu starosti poslovila draga mama, babica, prababica, sestra in teta MARIJA ZUPAN iz Kosez pri Vodicah. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 13. 6., ob 17.uri na pokopališču v Vodicah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 11. 6. 2019

V 51. letu starosti je v Bogu zaspal FERDINAND VONČINA mlajši iz Stražišča pri Kranju. P ogreb dragega pokojnika bo v sredo, 12. 6., ob 16. uri na pokopališču v Bitnjah pri Kranju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 11. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo maša zadušnica v župnijski cerkvi v Staržišču.

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 84. letu starosti poslovil dragi mož, oče, stari ata, brat in stric FRANČIŠEK JERAJ iz Spodnjih Pirnič. Pogreb bo v torek, 11. 6., ob 16. uri na pokopališču v Zgornjih Pirničah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo sveta maša v cerkvi Svetega Križa v Spodnjih Pirničah. Namesto rož in sveč lahko darujete za obnovo župnišča v Zgornjih Pirničah.

V 78. letu starosti je k nebeškemu očetu odšel ljubljeni mož, ati in ata PETER ROT. Pogreb bo v torek, 11. 6., ob 16. uri na pokopališču v Rakitni. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko namenite svoj dar za maše ali dober namen.

Družba hčera krščanske ljubezni sporoča, da je v 88. letu starosti in v 62. letu poklica sestre usmiljenke odšla v Očetovo hišo sestra Milena Jožefa Jordan, rojena v Smedniku, župnija Raka pri Krškem. Od nje se bodo poslovili v cerkvi Sv. Križa na Ljubljanskih Žalah v torek, 11. 6. Ob 14. uri bo sveta maša, ob 15. uri pogrebna slovesnost.

V večnost je odšel duhovnik JOŽE BERGINC, upokojeni župnik, ki je zadnja leta bival v Domu starejših pri sv. Jožefu nad Celjem. Pokojni bo v torek, 11. 6., od 9. ure naprej ležal v cerkvi sv. Jožefa v Celju, kjer bo ta dan, ob 13. uri pogrebna sv. maša, po sv. maši pa pogreb na celjskem pokopališču.


Petek, 7. 6. 2019

Gospod, ki večno živi in vlada nad vsemi stvarmi, je v torek v 93 letu sprejel v svoje naročje LOJZKO VIDMAR, IZ ŽUPNIJE Dole pri Litiji. Žena vere, svete evharistije in molitve. Molivka za škofijske in župnijske potrebe, predvsem pa za škofe, duhovnike in nove duhovne poklice. Iskrena častilka nebeške Matere Marije in Srca Jezusovega; velika dobrotnica župnije, misijonov, verskih časopisov in poslušalka radia Ognjišče. Od nje se bodo poslovili na prvi petek, 7. 6. Ob 12. uri bo žara v mrliški vežici na Dolah in ob 16.30 pogreb s sveto mašno daritvijo. Po njeni veliki želji darujte namesto sveč in rož za obnovo križevega pota v župnijski cerkvi na Dolah.


Četrtek, 6. 6. 2019

V 93. letu je tiho odšla k Bogu draga FRANČIŠKA BOHINC, po domače TOMAŽINOVA mama iz Murav nad Škofjo Loko. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 6. 6., ob 16. uri na pokopališču v Javorjah. Pokojna do pogreba leži v domači hiši.

V 83. letu starosti se je poslovil IVAN GLASTOVEC po domače Matijovčov Ivan iz Zgornjega Brnika. Pogreb pokojnika bo v četrtek, dne 6. 6., ob 15.uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v sredo od 14.ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 78. letu starosti za vedno poslovil dragi mož, oče, dedi, brat in stric DOLFI MOLEK z Vrhnike. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 6. 6., ob 17. uri na Vrhniškem pokopališču. Žara bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 4. 6. 2019

Ob izgubi ljubljenega moža, očeta, dedija, brata, tasta in svaka dr. PETRA ŠTULARJA iz Kranja se svojci iskreno zahvaljujejo vsem, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji poti, molili zanj v času njegove bolezni, jim izrekli sočutno sožalje, darovali cvetje, sveče, maše ali dobrodelni dar. Zahvalo izrekajo sorodnikom, prijateljem, sosedom, sošolcem in sodelavcem Zdravstvenega doma Kranj. Posebna zahvala dr. Bečanu za izbrane besede ob slovesu, g. župniku Francu Godcu, g. Tomažu Nagodetu in g. Petru Kokotcu za opravljen obred pogreba in sv. mašo. Hvala tudi prelatu g. Stanetu Zidarju. Hvala župnijskemu zboru Primskovo, zborovodkinji Aleksi Klančar in organistki Ani Kresal za sodelovanje pri pogrebni maši. Hvala tudi Cerkvenemu mešanemu pevskemu zboru sv. Jurij iz Šenčurja za petje v mrliški vežici. Bog vam povrni za vse dobro.

Na praznik Gospodovega vnebohoda je v 88. letu starosti umrl MIRKO KOVAČ iz Župnije Štepanja vas v Ljubljani. Pogreb s sveto mašo bo v torek, 4. junija, ob 12h. Pokojni bo v torek ležal v vežici svetega Jožefa na Plečnikovih Žalah v Ljubljani.


Ponedeljek, 3. 6. 2019

V miru je zaspala FRANČIŠKA DIMC, po domače FENI, iz Domžal. Pogreb bo v ponedeljek, 3. junija, ob 11. uri na pokopališču v Domžalah. Pokojna bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 2. 6. 2019

Svojci sporočajo, da je v 91. letu starosti mirno in tiho v Bogu zaspala draga mama JOSIPINA ZUPANČIČ, po domače ŠUŠTARJEVA PINA, iz Trških njiv 39 v Žužemberku, zadnja leta stanujoča v Ljubljani. Od nje se bodo poslovili v nedeljo, 2. 6., ob 15. uri na pokopališču Žužemberk. Pokojna bo ležala v soboto, 1. 6., od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 1. 6. 2019

V četrtek, 30. maja 2019, je odšel h Gospodu PETER ŠETINA, duhovnik ljubljanske nadškofije. Rojen je bil 11. decembra 1928 v Novem mestu, mašniško posvečenje je prejel 29. junija 1953 v Ljubljani. Duhovniško službo je opravljal v župniji Rakitna. V soboto, 1. junija, bo od 8.00 naprej ležal v župnijski cerkvi na Rakitni, kjer bo ob 15.00 pogrebna sveta maša in po njej pogreb.

Svojci sporočajo, da se je po hudi bolezni poslovil in odšel k nebeškemu očetu, dragi mož, ata in stari ata ALOJZIJ NADRAH, rojen v Malem Gabru, po domače Mlakarjev Lojze, upokojenec Ljudske pravice, iz ulice Lili Novy 13 v Ljubljani. Pogreb pokojnega bo v soboto, 1. 6., ob 11. uri izpred poslovilne vežice na Dobrovi pri Ljubljani. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 95. letu je mirno umrla LJUDMILA KEJŽAR, ŠORLNOVA MILKA, mama jezuita patra Franceta Kejžarja, iz Zgornje Sorice 9. Pogreb bo v soboto, 1. 6., ob 15. uri na pokopališču v Sorici. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v domači hiši.


Petek, 31. 5. 2019

V 73. letu starosti se je po težki bolezni poslovila draga mama, stara mama in sestra, ter dolgoletna Prijateljica Radia Ognjišče ALBINA JEMEC iz Dolenjih Novakov. Pogreb bo v petek, 31. maja, ob 16. uri v Novakih. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

H Gospodu je odšel ALBIN ZUPANČIČ, po domače Polsnikov Albin iz Dešna. Od njega se bo do poslovili v petek, 31. 5., ob 16. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 88. letu starosti je prenehalo biti plemenito srce dragega ALOJZIJA GRUMA, po domače SEVERJEVEGA LOJZETA, iz Gornjega Ajdovca 10. Od njega se bodo poslovili v petek, 31. 5., ob 16. uri na pokopališču Sela pri Ajdovcu. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 69. letu je po dolgi bolezni v večnost odšel ALOJZIJ RODE, po domače Jeroncov Lojz, iz Ljubgojne 7 pri Horjulu. Pogreb pokojnega bo v petek, 31. 5., ob 17. uri izpred poslovilne vežice v Horjulu. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 30. 5. 2019

Svojci z veliko žalostjo spročajo, da je v 83. letu v večnost odšla draga mama VIDA KMETEC iz Grosuplja. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 30. 5., ob 16. uri na pokopališču v Grosupljem. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 92. letu starosti je mirno in tiho v Bogu zaspala draga FANIKA ŽAGAR, po domače ŽAGARJEVA MAMA, iz Križmanov 3 pri Osilnici. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 30. 5., ob 16. uri na pokopališču Čačiči. Žara pokojne bo v sredo, 29. 5., od 13. ure naprej v poslovilni vežici Osilnica. Odhod na pokopališče Čačiči izpred vežice na dan pogreba bo ob 15.30.


Torek, 28. 5. 2019

Umrl je FRANC MODIC iz Strahomerja. Pogreb bo v torek, 28. 5., ob 15. uri na pokopališču v Tomišlju. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 76. letu starosti zapustil dragi mož, oče, stari ata, brat in stric PETER WEISS, po domače Jermanov, iz Zapóg pri Vodicah. Pogreb pokojnika bo v torek, 28. 5., ob 16h na pokopališču v Zapógah. Žara bo na dan pogreba od 9h naprej v kapeli svetega Nikolaja na tamkajšnjem pokopališču.

Po dolgotrajnem trpljenju je Bog poklical k sebi drago MARIJO HRIBAR z Vrha pri Križu. Žara s posmrtnimi ostanki bo od ponedeljka od 16. ure naprej v poslovilni vežici v Žužemberku. Odhod na domače pokopališče, k cerkvi sv. Križa na Vrhovem, bo v torek, 28. maja, ob 15.30, kjer bo pogreb s sveto mašo ob 16. uri. Domači cvetje hvaležno odklanjajo, morebitni dar namenite za potrebe cerkve sv. Križa na Vrhovem.


Ponedeljek, 27. 5. 2019

V večnost je odšel dragi oče, nono in pranono MARČELO FIKON iz Kavaličev 19, v župniji Sveti Anton pri Kopru. Pogreb bo v ponedeljek, 27. 5. , ob 14h na pokopališču v Svetem Antonu. Uro pred pogrebom bo ležal v domači cerkvi. Svojci odklanjajo sveče in cvetje, prispevke lahko darujete za vaško cerkev.


Nedelja, 26. 5. 2019

V stotem letu starosti je umrl RAJMUND MEDVEŠČEK, po domače RAJKO BRLÓTOV, iz Gorenje vasi 44. Pogreb dragega pokojnika bo v nedeljo, 26. maja, ob 14.30 na pokopališču v Kanalu. Na dan pogreba od 9.30 naprej po pokojnik ležal v poslovilni vežici v Kanalu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Karitas.


Četrtek, 23. 5. 2019

V 94. letu starosti je h Gospodu odšel dragi oče, dedek in pradedek JERNEJ KIMOVEC iz Repenj pri Vodicah. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 23. 5., ob 15. uri na pokopališču v Vodicah. V sredo, 22. 5., od 15. ure naprej leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 86. letu zapustila draga mama ALOJZIJA STAREC, po domače Japljeva mama, iz Predol pri Grosupljem. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 23. 5., ob 17. uri v župnijski cerkvi na Kopanju. V sredo, 22. 5., od 13. ure naprej leži v poslovilni vežici na Kopanju.

V 90. letu je v Gospodu zaspala draga mama PAVLA ROZINA, rojena JURIČ, po domače Žagarjeva Pavla, iz Male Kostrevnice v Šmartnem pri Litiji. Pogreb dragega pokojnice bo v četrtek, 23. 5., ob 15. uri na pokopališču v Šmartnem pri Litiji. Po pogrebu bo maša zadušnica v župnijski cerkvi sv. Martina. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 89. letu starosti je umrla ANTONIJA ZALAR iz Sežane. Pogreb pokojne bo v četrtek, 23. 5., ob 16. uri na pokopališču v Sežani. Žara pokojne bo na dan pogreba od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene.


Sreda, 22. 5. 2019

Tiho je sklenila svojo zemeljsko pot in odšla k večnemu Očetu JUSTINA FELICIJAN z Jenkove ceste 37 v Velenju. Pogreb bo v sredo, 22. maja, ob 16. uri na pokopališču Podkraj pri Velenju. Pokojna leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.

V 89. letu starosti je odšel v večnost dragi IGNACIJ OVSENIK, po domače Odemsov Nace, iz Predoselj. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 22. 5., ob 15. uri na pokopališču v Predosljah. Pokojnik bo na dan pogreba od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Po hudi bolezni je v 78. letu v večnost odšel dragi mož, oče, dedi in brat IVAN TONIN. Pogreb pokojnika bo v sredo, 22. 5., ob 16. uri na Kamniških žalah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist ubogih.

Umrla je PAVLI OPARA iz Homca. Pogreb v ožjem družinskem krogu bo v sredo, 22. 5., ob 12. uri na pokopališču v Radomljah. Na dan pogreba bo žara od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v dopolnjenem 81. letu prenehalo biti srce drage mame in babice LUCINE TORKAR iz Podbrda. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 22. 5., ob 15. uri. Od pokojne Lucine se boste lahko poslovili na dan pogreba od 13. ure naprej. Ležala bo v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.


Torek, 21. 5. 2019

Bog je poklical k sebi dolgoletno cerkveno pevko in molivko ALOJZIJO HAUPTMAN iz Destrnika ali kakor se je sama predstavljala „Slepa Lojzika iz Destrnika“Pogreb bo danes, 28. 5., ob 16. uri sveto mašo.V cerkev Sv. Urbana jo bodo pripeljali ob 12. uri.

V 86. letu je zaspala in odšla v mir k Stvarniku MARTA ZAVRŠNIK, rojena Gregorka. Pogreb bo v torek, 21. maja, ob 13. uri na ljubljanskih Žalah. Do pogreba bo žara v vežici sv. Marije.


Ponedeljek, 20. 5. 2019

V 76. letu starosti je v Bogu zaspal doktor PETER ŠTULAR s Primskovega pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 20. 5., ob 14. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v župnijski cerkvi na Primskovem.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 79. letu starosti k svojemu Stvarniku odšel dragi oče, dedek in brat JOŽEF NOVAK starejši, po domače Škntelov Jože, z Mestnega trga 7 v Višnji Gori. Na njegovo zadnjo pot ga bodo pospremili v ponedeljek, 20. 5. , ob 17.00 na pokopališču v Višnji Gori. V nedeljo bo pokojni od 10.00 naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 18. 5. 2019

Mnogo prezgodaj, v 58. letu življenja, je Bog poklical k sebi drago ženo, mamo in babico MARIJO JUVAN iz Spodnjega Razborja pri Slovenj Gradcu. Pogreb bo v soboto, 18. 5., ob 13. uri na Razborju. Pokojna do pogreba leži v domači hiši.


Petek, 17. 5. 2019

V 91. letu življenja je Gospod k sebi poklical dragega moža in brata FILIPA ZDENKA TERČELJA iz Grivč pri Ajdovščini. Žarni pogreb pokojnika bo v petek, 17. 5., ob 14. uri na Ajdovskem pokopališču. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v mrliški vežici na tamkajšnjem pokopališču. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene.


Sreda, 15. 5. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 95. letu starosti zapustil dragi ata, dedi in praded MARTIN REBOLJ iz Podpeči. Zadnje slovo od pokojnega bo v sredo, 15. 5., ob 16. uri iz Preserja. Sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist dobrodelnih namenov.

V 83. letu starosti je odšla h Gospodu JOŽEFA KAMENŠEK iz Štrekljevca. Pogreb bo v sredo, ob 17. uri, na pokopališču v Semiču pri Sv. Duhu. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici po 18. uri dan pred pogrebom.


Torek, 14. 5. 2019

Svojci z globoko žalostjo v srcu sporočajo, da je v 90. letu starosti umrl dragi ata IVAN ROZINA, po domače Žagarjev Ivan iz Male Kostrevnice, v Šmartnem pri Litiji. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 14. 5., ob 15. uri na poko pališču v Šmartnem pri Litiji. Maša zadušnica bo po pogrebu v žu pnijski c erkvi svetega Martina v Šmartnem pri Litiji. Na dan pogreba bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 13. 5. 2019

V večnost je odšel duhovnik ALOJZ KRAŠOVEC, upokojeni župnik v župniji Maribor -Radvanje. Pokojni bo v župnijski cerkvi sv. Eme pri Podčetrtku v nedeljo, 12. 5. , ob 17. uri. P ogreb bo v ponedeljek, 13. 5., ko bo ob 15. uri v cerkvi sv. Eme pogrebna sv. maša in nato pogreb na pokopališču pri Sv. Emi.

Svojci z žalostjo v srcih sporočajo, da je v 80. letu starosti odšla tja, kjer ni več bolečin, draga mama JELKA VIDERGAR, rojena Gaberšek, po domače Kápsova mama, iz Dvorij pri Moravčah. Pogreb bo v ponedeljek, 13. maja, ob 16. uri v Moravčah. Žara bo v poslovilni vežici od nedelje, 12. maja, od 10. ure naprej. Svojci odklanjajo cvetje in sveče v korist dobrodelnih namenov.


Nedelja, 12. 5. 2019

H Gospodu je odšla Frančiška Trček Pečerer iz Dolenjega Logatca, mama salezijanskega duhovnika Jakoba Trčka. Pogreb bo v nedeljo, 12. maja, ob 16. uri na pokopališču v Dolenjem Logatcu. Pokojna bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, kdor bi želel pa lahko daruje za Dom Marije in Marte v Dolenjem Logatcu.

V 75.letu starosti je Bog poklical k sebi dragega moža, atija, ata, brata in strica JANEZA DELAVCA iz Cerkelj na Gorenjskem. Pogreb pokojnika bo v nedeljo, 12. 5., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 10. 5. 2019

V večnost je odšel duhovnik Stanislav Celec župnik župnije Maribor – Brezje. Pokojni bo danes, 9.5., v župnijski cerkvi Maribor – Brezje, kjer bo zvečer, ob 20.30 somaševanje. Jutri, v petek, 10. 5., okrog 11. ure bo prepeljan v župnijsko cerkev Maribor – Pobrežje, kjer bo ob 14. uri pogrebna sv. maša in po maši pogreb na mariborskem pobreškem pokopališču.

Svojci z bolečino v srcu sporočajo, da je v Božje naročje odšel STANKO KAJBIČ iz Zagorja ob Savi. Pogrebna maša bo v petek, 10. 5., ob 15:30 v cerkvi sv. Petra in Pavla v Zagorju ob Savi. Pogrebna slovestnost pa bo ob 16:30 na tamkajšnjem pokopališču. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v poslovilni vežici.

Umrla je IVANKA DEBEVEC, rojena Trček, po domače Bločenova Ivanka iz Kamnika pod Krimom 97. Pogreb bo v petek, 10. 5., ob 15. uri na pokopališču Preserje pod Krimom. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene.

V 95. letu je k Gospodu odšla ALOJZIJA STERLE iz Ljubljane, rojena kot Mišardova Lojzka z Gradeža. Pogreb bo v petek, 10. 5., ob 14. uri v Škocjanu pri Turjaku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 11. ure naprej v poslovilni vežici v Škocjanu.

V Gospodu je zaspala MAGDALENA ROKAVC, rojena Grilj, po domače Žibritova mami iz Češnjic nad Blagovico. Pogreb bo v petek, 10. 5., ob 16. uri na pokopališču na Češnjicah. Včetrtek, 9. 5., od 13. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 9. 5. 2019

V 84. letu je Bog poklical k sebi drago FRANČIŠKO LOGAR, rojeno BROLIH, po domače PILARJEVO FRANCKO iz Olševka. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 9. maja ob 15. uri na pokopališču na Olševku. Pokojnica do pogreba leži v domači hiši.

Tiho, kot je živela, je odšla draga mami, babi, sestra, teta in svakinja ANICA - ANKA CEDILNIK, profesorica v pokoju. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 9. 5., ob 16. uri na pokopališču v Šmartnem pod Šmarno goro. Žara bo na dan pogreba od 14. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Svojci sporočajo, da je v 91. letu starosti odšla k svojemu Stvarniku draga mama, sestra in teta FRANČIŠKA GUBÁNEC, rojena Romšák iz Vesce pri Vodicah. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 9. 5., ob 16. uri na pokopališču v Vodicah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 8. 5. 2019

Župnija Kranj Primskovo sporoča, da je prvi dan Marijinega meseca maja v 81. letu starosti sklenila bogato življenjsko pot plemenita faranka Mimica TOMAŽIČ iz Štirnove ul. 7 v Kranju. Pogreb pokojne bo danes, 8. 5., ob 15. uri na mestnem pokopališču v Kranju, Pogrebna sveta maša bo ob 16. uri v cerkvi Marije Vnebovzete na Primskovem v Kranju.

Umrl je VALENTIN GLAŽAR IZ DOMŽAL. Pogreb bo v sredo, 8. 5., ob 16. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je 58. letu starosti za vedno odšel MARJAN BRENČIČ iz Petkovca 39. Žara pokojnika bo v torek, 7. 5., o d 17. ure naprej na njegovem domu. Pogreb bo v sredo, 8. 5., ob 16:15 izpred domače hiše na pokopališče v Rovtah.


Torek, 7. 5. 2019

V 90. letu je h Gospodu odšla naša draga Ana Mlinar iz Kamnika, roj. kot Mrakova Anica iz Žirovskega vrha. Pogreb bo v torek, 7. maja, ob 16. uri, na Žalah v Kamniku. Na dan pogreba od 10.00 naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 6. 5. 2019

V 38. letu starosti je v Bogu zaspal ALOJZ SAJOVIC mlajši iz Srakovelj pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 6. maja ob 16.30 na pokopališču na Kokrici. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9h naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.


Nedelja, 5. 5. 2019

V Bogu je zaspala in odšla po večno plačilo JOŽEFA BUH, po domače Maklovova mama iz Ljubljanske ceste 60 v Horjulu. Pogreb pokojne bo v nedeljo 5.5. ob 14.30 izpred poslovilne vežice v Horjulu. Žara bo na dan pogreba od 7.30 naprej v poslovilni vežici.


Sobota, 4. 5. 2019

Družina Nemšak v globoki žalosti sporoča, da je Gospodar življenja k sebi poklical v 91. letu starosti drago mamo ŠOLASTO NEMŠAK iz Zimice, iz župnije sveta Barbara v Slovenskih goricah. Od pokojne mame se bodo poslovili v soboto, 4. maja 2019. Pokojna bo danes od 19.15 ležala v župnijski cerkvi svete Barbare, kjer bo jutri ob 12.00 uri maša zadušnica in nato pogreb na tamkajšnjo pokopališče. Njenih 12 otrok in vsi, ki so jo imeli radi, jo priporočajo v molitev in prosijo, da namesto sveč in cvetja darujete za maše ali v dober namen.

Svojci sporočajo, da je odšel k svojemu Stvarniku dragi ANTON SKOK iz Moravč. Pogreb bo v soboto, 4. maja, ob 16. uri na pokopališču v Moravčah. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo za potrebe cerkve ali za svete maše.

V 88. letu je Bog poklical k sebi drago JOŽICO SKUBER, po domače Strnčevo Joži, z Zgornjega Jezerskega. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 4. maja, ob 15. uri na pokopališču na Zgornjem Jezerskem. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z bolečino v srcu sporočajo žalostno vest, da jih je v 85. letu starosti zapustila draga MARIJA AVGUŠTIN, z Meniške vasi 10, v Dolenjskih toplicah, zadnja leta oskrbovanka Doma starejših občanov Metlika.
Pogrebni sprevod drage pokojnice bo v soboto, 4. maja, ob 17. uri, izpred poslovilne vežice v Dolenjskih toplicah. Ob 17.30 bo pogreb na pokopališču Loška vas. Pokojnica leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 3. 5. 2019

V 90. letu starosti je mirno v Bogu zaspala draga žena, mami in stara mama MARIJA STRNIŠNIK, rojena Ziherl, po domače Rotova Micka iz Bitenj. Zadnje slovo pokojnice bo v petek, 3. maja, ob 16h na pokopališču v Bitnjah. Do pogreba leži v tamkajšni poslovilni vežici.


Četrtek, 2. 5. 2019

Svojci sporočajo, da je v Gospodu za večno zaspal dragi tati in nono, inženir JANKO BIZJAK iz Damberja 16 v Novi Gorici. Pogreb bo v četrtek, 2. 5., ob 14. uri na pokopališču pri Sveti Trojici. Žara bo uro pred pogrebom v tamkajšnji kapeli.


Sreda, 1. 5. 2019

Svojci žalostnih src sporočajo, da je v 81. letu starosti prenehalo biti plemenito srce drage TEREZIJE JAKOŠ, po domače BREZARJEVE REZKE, iz Sadinje vasi 10 pri Dvoru. Od nje se bodo poslovili v sredo, 1. 5., ob 16. uri na pokopališču Dvor pri Žužemberku. Pokojna bo v torek, 30. 4., od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

H Gospodu je odšel STANISLAV GRADIŠEK, duhovnik ljubljanske nadškofije. Duhovniško službo je opravljal v župnijah Brezovica, Kranj, Cerklje na Gorenjskem in Sv. Vid nad Cerknico. 30. aprila leži v župnijski cerkvi v Cerkljah na Gorenjskem. Ob 21.00 se bodo s sveto mašo od njega poslovili dekanijski duhovniki in župljani župnije Cerklje na Gorenjskem. V sredo, 1. maja, bo od 8.00 naprej ležal v župnijski cerkvi v Stranjah, kjer bo ob 15.00 pogrebna sveta maša in po njej pogreb. Na željo pokojnega namesto cvetja in sveč darujte za svete maše, za misijone in v dobre namene.


Torek, 30. 4. 2019

Frančiškovi bratje sporočajo, da je Vstali Kristus v 88. letu starosti poklical k sebi patra HIERONIMA (Alojzija) ŽVEGLIČA iz samostana Ljubljana-Vič in v 82. letu patra HUGA ANTONA DELČNJAKA iz samostana Marijino oznanjenje.
Sveta maša zadušnica bo v torek, 30. aprila, ob 12. uri v cerkvi Vseh svetih na Žalah, sledil bo pogreb na tamkajšnjem pokopališču. Pokojna bosta na dan pogreba od 9. ure naprej ležala v cerkvi na Žalah. Patri cvetje in sveče hvaležno odklanjajo za obnovljene viške orgle.


Ponedeljek, 29. 4. 2019

V jutru Bele nedelje je, pet dni po svojem 86. rojstnem dnevu in v 57. letu redovnih zaobljub, sklenila daritev svojega življenja sestra LUDOVIKA (KATARINA) BRADEŠKO, ŠOLSKA SESTRA DE NOTRE DAME, iz skupnosti sester v Ilirski Bistrici-Trnovo. Pokojna sestra leži v samostanu na Vodnikovi 13a. Pogreb bo jutri, 29. aprila, ob 17.00. Sprevod izpred samostana bo šel ob 16.30 v župnijsko cerkev, kjer bo najprej sveta maša, po njej pa bo pogreb na tamkajšnjem pokopališču. Sestre pokojno sosestro priporočajo v molitev.


Nedelja, 28. 4. 2019

Svojci v neizmerni žalosti sporočajo, da jih je v 90. letu starosti zapustil dragi ata ALBIN MESEC, po domače PALKOV Albin, iz Svetega Lenarta nad Škofjo Loko. Pogreb dragega pokojnika bo v nedeljo, 28. 4., ob 16. uri na pokopališču na Svetem Lenartu. Pokojnik bo v soboto, 27. 4., od 10. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 26. 4. 2019

Svojci sporočajo, da jih je mnogo prezgodaj zapustila draga žena, mama in babica MARINKA SOVA rojena Dolenc iz Šujice 76. Pogreb pokojne bo v petek, 26. 4., ob 15. uri izpred poslovilne vežice na Dobrovi pri Ljubljani. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V nebeško veselje in objem Cirila in Metoda je odšel dr. JOŽKO MARKUŽA župnik v Zgoniku in Šempolaju. Pogrebno slovo bo v petek, 26. 4., ob 12:30 v cerkvi sv. Mihaela nadangela v Zgoniku. Pokojni bo ležal tri ure pred pogrebom v zgoniški cerkvi.


Četrtek, 25. 4. 2019

Na velikonočno nedeljo je k svojemu Stvarniku odšla draga mama MARIJA PAVKOVIČ iz Hafnerjevega naselja v Škofji Loki, večletna Prijateljica Radia Ognjišče. Pogrebna maša bo na Suhi v četrtek, 25. 4., ob 15h. Pogreb bo v Lipici ob 16h. Na dan pogreba, od 10h naprej, bo žara pokojne v poslovilni vežici v Lipici.

V 84. letu je k Nebeškemu Očetu odšel dragi FRIDERIK NOVAK, krojač in garderober, iz Cilenškove ulice v Ljubljani.
Pogreb bo v četrtek, 25. aprila, ob 14h, izpred vežice Sv. Nikolaja na Plečnikovih Žalah, kjer bo na dan pogreba ležal od 10. ure naprej.


Sreda, 24. 4. 2019

V 90. letu je dotrpela KRISTINA ŠTALEC iz Martinj Vrha 7 nad Železniki. Pogreb pokojnice bo v sredo, 24. 4., ob 17h pri sv. Lenartu nad Škofjo Loko.

Umrla je ANTONIJA PEVC iz Šentvida pri Lukovici. Pogreb bo v sredo, 24.04., ob 14. uri na pokopališču na Brdu pri Lukovici. V torek od 13:30h naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na velikonočno nedeljo je Kristus poklical k sebi PEPCO MAČEK, rojeno Nartnik, iz Šentjošta nad Horjulom. Pred kratkim je dopolnila 90 let svojega delovnega življenja. Pogreb bo v sredo 24. 4. ob 16.30 uri v Šentjoštu nad Horjulom. Svojci priporočajo, da namesto cvetja namenite dar za delovanje Radia Ognjišče, saj je bila pokojna njegova zvesta poslušalka in dolgoletna prijateljica.

Tiho, kot je živel, je dočakal svoj 90. rojstni dan in odšel k svojemu Stvarniku dragi mož, oče, dedi, brat in stric FRANC RAHNE iz Artačeve ulice iz Vižmarij. Pogreb bo v sredo, 24. aprila, ob 16. uri v Vodicah. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 23. 4. 2019

V 67. letu starosti je umrla Irena HOSTNIK, medicinska sestra iz Litije. Pogreb pokojnice bo v torek, 23. aprila, ob 16. uri na litijskem pokopališču. Na dan pogreba, od desete ure naprej, bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da se je v 93. letu starosti poslovila draga mama, stara mama in prababica MARIJA STELE, rojena Dobnikar iz Gore pri Komendi. Pogreb pokojnice bo v torek, 23. 4., ob 16.uri na pokopališcu v Komendi. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 91. letu je umrl RAFAEL RIJAVEC iz Nove Gorice, Gregorčičeva ulica 15/c, rojen v Dornberku. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 23. aprila 2019 ob 16.00 uri, na pokopališču v Ročinju. Uro pred pogrebom bo pokojnik ležal v poslovilni vežici v Ročinju.

Na veliki petek je odšel k Nebeškemu Očetu dragi mož, ata in dedi MIHA MAVRIČ z Rakovnika v Ljubljani. Pogreb bo v torek, 23. aprila 2019, ob 16. uri v Srednji vasi v Bohinju. Pokojni bo na ta dan od 12. ure dalje ležal v župnijski cerkvi sv. Martina. Namesto cvetja na željo svojcev darujte za cerkev ali za sv. maše.


Ponedeljek, 22. 4. 2019

Svojci sporočajo, da je v dopolnjenem 73. letu starosti odšel v večnost dragi mož oče in dedek FRANC REMŠKAR iz Dragomera, po domače Lužarjev Francel. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 22. 4., ob 16. uri na pokopališču v Dragomeru. Pokojni bo od nedelje, 22. 4., od 17. ure naprej ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

Svojci sporočajo, da se je v 90. letu starosti poslovil JOŽEF LESKOVEC, po domače Škndarčev ata, iz Petkovca. K zadnjemu počitku ga bodo pospremili v ponedeljek , 22. 4. ob 16. uri na pokopališče v Rovte. Žara pokojnika bo na veliko noč od 9. ure naprej v domači hiši. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v namen izgradnje novega župnišča Rovte.

V 83. letu je umrl Janez Hren. Pogreb bo v ponedeljek, 22. 4., ob 16. uri v Verdu. Na dan pogreba od 14. ure naprej, bo ležal v tamkajšnji mrliški vežici.Domači sporočajo, da je umrla je CECILIJA OVEN, rojena MERZEL iz Šentlovrenca 25. na Dolenjskem. Pogreb bo v ponedeljek, 22. aprila, ob 16. uri. Na dan pogreba od 10. ure naprej leži v mrliški vežici v Šentlovrencu.

Gospod, daj vsem rajnim večni mir in pokoj
in večna luč naj jim sveti.
Naj počivajo v miru. Amen.
Osmrtnicam lahko v našem programu prisluhnete vsak delavnik po poročilih ob 9.00 in 12.30 ter po informativni oddaji Utrip dneva, približno ob 15.30. V soboto in nedeljo so na sporedu po poročilih ob 7.30 in 12.30 ter po informativni oddaji Utrip dneva, približno ob 15.30. Morebitne zahvale se zvrstijo po osmrtnicah.
Osmrtnice sprejemamo vsak dan prek telefona 01/512-11-26 ali na elektronski naslov osmrtnice@ognjisce.si.
Osmrtnice in zahvale Cena z DDV
Prva objava osmrtnice ali zahvale 20,00 €
Vsaka nadaljnja objava osmrtnice 10,00 €
Vsem PRO - jevcem (Prijateljem Radia Ognjišče) nudimo 25% popust pri naročanju osmrtnic. Zahvale objavljamo le enkrat. Cenik velja od 1. aprila 2017, do preklica.