Osmrtnice

Gospod,
daj vsem rajnim večni mir in pokoj in večna luč naj jim sveti.
Naj počivajo v miru. Amen.

Petek, 23.6.2017

V 96.letu starosti je umrl Jože Ribnikar, po domače Špornov ata iz Srednje Vasi pri Goričah. Pogreb pokojnika bo v soboto, 24.6., ob 15.uri na pokopališču v Goričah. V petek od 14.ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 91.letu starosti je v Bogu zaspala draga sestra in teta Ana Vilfan, dolgoletna gospodinja pri svojem bratu v Šentjoštu, Bevkah in Olševku. Pogreb pokojnice bo v petek, 23.6., ob 16.uri na pokopališču v Vodicah. Žara bo na dan pogreba od 9.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za cerkev v Vodicah.


Četrtek, 22. 6. 2017

Umrl je ANDREJ KRŽIČ z Rakitne 53. Pogreb bo v četrtek, 22. junija, ob 16. uri na pokopališču na Rakitni. Na dan pogreba, od 13. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 21.6.2017

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 85 letu umrl Edvard Lipnik, po domače Štorov Edo iz Škal pri Velenju. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v sredo, 21. junija ob 16. uri v Škalski cerkvi. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v poslovilni vežici v Škalah.


Ponedeljek, 19. 6. 2017

Svojci v žalosti sporočajo, da je v 89. letu starosti v Bogu zaspal dragi mož, oči, dedi, tast, brat in stric NEJKO TAVČAR iz Škofje Loke. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v ponedeljek, 19. junija, ob 17. uri na Mestnem pokopališču v Škofji Loki. Pogrebna sveta maša bo ob 16. uri v cerkvi svetega Jakoba v Škofji Loki. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v poslovilni vežici na škofjeloškem mestnem pokopališču.


Sobota, 17. 6. 2017

Umrl je JOŽEF SLABE z Vrhnike, Ob Progi 12. Pogreb bo v soboto, 17. 6., ob 15. uri na pokopališču na Vrhniki. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 16. 6. 2017

V 87. letu je prag večnosti prestopil dragi ati FRANC FAJT iz Zadvora pri Ljubljani. Zadnje slovo bo v petek, 16. 6., ob 16.30 s sveto mašo na pokopališču Sostro. Na dan pogreba bo od 8. ure naprej ležal v poslovilni kapeli.


Četrtek, 15. 6. 2017

V Gospodu je v dvainosemdesetem letu zaspal dragi ata FRANC JANKOVEC iz Smolnika nad Polhovim Gradcem. Zadnje slovo bo v četrtek, 15. 6., s sveto mašo ob 16. uri na Črnem vrhu. Žara bo na njegovem domu od srede zvečer. Sveče in cvetje svojci hvaležno odklanjajo, darujete lahko za cerkev na Črnem Vrhu.

V Božje naročje je odšla draga mama in sestra ZOFIJA BRADEŠKO, rojena MULJAVEC, iz Šmartnega pod Šmarno goro. Zadnje slovo od drage mame bo v četrtek, 15. 6., ob 15. uri na pokopališču v Šmartnem pod Šmarno goro. Od 8. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 14. 6. 2017

V 87. letu starosti je v Bogu zaspala JULIJANA ŠINK, rojena Burgar, po domače Aleškova Julka iz Čirč pri Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v sredo (14. 6.) ob 15h na Mestnem pokopališču v Kranju. Žara bo na dan pogreba od 9h naprej v poslovilni vežici tamkajšnjega pokopališča.

Po dopolnitvi 93 let življenja in 67 let vzornega zakona se je v Gospodovem imenu poslovila žena, mama in babica MIRA-BOGOMIRA ŠEKORANJA, rojena Ban. Pogreb bo v sredo (14. 6.) ob 16h. Žara pokojne leži v Nikolajevi poslovilni vežici na Plečnikovih Žalah. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, dar priporočajo za Onkološki inštitut.


Torek, 13. 6. 2017

V 90. letu starosti je umrla MARIJA ZAKRAJŠEK iz Gorenjih Ponikev pri Trebnjem. Pogreb bo v torek (13. 6.) ob 17. uri na pokopališču pri sv. Marjeti v Grmu. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 90-letu starosti je umrla draga mama, babica, prababica, sestra in teta MARIJA POLJANŠEK, po domače KOVAČEVA MICI iz Srednje vasi pri Kamniku. Pogreb pokojnice bo v torek (13. 6.) ob 16h na pokopališču na Selih. Na dan pogreba od 9h naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 12. 6. 2017

V Gospodu je zaspal, po dopolnjenem 86 letu FRANC ZAKRAJŠEK, po domače BANČEV France z Rašce pri Velikih Laščah. Pogreb dragega očeta bo v ponedeljek, 12. 6., ob 17.uri na pokopališču v Velikih Laščah. Žara bo v nedeljo, 11. 6., od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za pastoralni dom Alojzija Grozdeta.


Nedelja, 11. 6. 2017

Svojci sporočajo, da jih je v 83. letu tiho po hudi bolezni zapustil dragi mož, oče, ded in tast ŠTEFAN ZÉLKO z Mlake pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v nedeljo, 11. junija, ob 16. uri na pokopališču Kokrica. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 67. letu starosti je odšla v večnost DRAGICA BROLIH, rojena Hariš, po domače Križajeva Dragica iz Hotemaž. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo, 11. 6., ob 15.00 uri na pokopališču v Šenčurju.Žara bo v soboto, 10. 6., od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci se ob izgubi dragega ALOJZA VOVKA najlepše zahvaljujejo vsem, ki so jim izrekli sožalje, darovali cvetje, sveče, za svete maše in ki so njihovega ljubljenega pokojnika pospremili na njegovi zadnji poti. Še posebej se zahvaljujejo osebju Oddelka za hematologijo pri Kliničnem centru, domačemu župniku gospodu Tonetu Kompareju za prvi obisk pokojnega na domu, patru Damjanu za zakrament zadnje popotnice ter župniku iz Žalne, gospodu Andreju Šinku, za opravljen pogreb. Iskrena hvala tudi pevcem iz Velike Loke, sorodnikom, prijateljem, sosedom in znancem, ki so kakorkoli pomagali, pa jih niso posebej imenovali.


Sobota, 10. 6. 2017

V 84. letu starosti je v odšla v večnost Cecilija Políčar, rojena Pavlin, po domače Úžɘnkova Cilka iz Naklega. Pogreb bo v soboto, 10.6., ob 17. uri na pokopališču v Naklem. Pokojnica bo danes od 14. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo pokojnice, namesto cvetja in sveč darujte v dobrodelne namene.

V 82. letu življenja je odšel k usmiljenemu Očetu dragi mož, oči, dedek in brat FRANC MAROLT iz Velikih Blok, po domače Gregorjev France. Pogreb pokojnika bo v soboto ob 16h pri Fari. Na dan pogreba bo žara od 11h v poslovilni vežici. Svojci priporočajo, da namesto cvetja in sveč darujete za svete maše.


Petek, 9. 6. 2017

Svojci sporočajo žalostno vest, da je h Gospodu odšel ljubljeni mož, oče, dedek, brat, svak, zet in stric ALOJZ VOVK, parketar v pokoju iz Trnovega v Ljubljani. Od njega se bodo poslovili v petek, 9. 6., ob 17. uri, v njegovi rodni vasi, v Veliki Loki pri Grosupljem. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 67. letu starosti odšla k Bogu po večno plačilo draga URŠKA OVSENIK, po domače Odémsova Urška iz Predoselj. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 9. 6., ob 16. uri v Predosljah. Pokojna bo od četrtka od 10. ure naprej ležala v domači hiši v Predosljah.


Osmrtnicam lahko v našem programu prisluhnete vsak dan po poročilih ob 7.30 in 12.30 ter po informativni oddaji Utrip dneva, približno ob 15.30. Morebitne zahvale se zvrstijo po osmrtnicah.
Osmrtnice sprejemamo vsak dan prek telefona 01/512-11-26 ali na elektronski naslov osmrtnice@ognjisce.si.
Osmrtnice in zahvale Cena z DDV
Prva objava osmrtnice ali zahvale 20,00 €
Vsaka nadaljnja objava osmrtnice 10,00 €
Vsem PRO - jevcem (prijateljem radia Ognjišče) nudimo 25% popust pri naročanju osmrtnic. Zahvale objavljamo le enkrat. Cenik velja od 1. aprila 2017 do preklica.