Osmrtnice

Gospod,
daj vsem rajnim večni mir in pokoj in večna luč naj jim sveti.
Naj počivajo v miru. Amen.

Torek, 24. 4. 2018

V Očetovo hišo je odšla draga mama Vika MRZLJAK s Triglavske ulice v Ljubljani, nekdanja uslužbenka Ognjišča. Pogreb bo v torek, 24 aprila ob 12h na ljubljanskih Novih Žalah. Žara bo pred pogrebom v vežici 4. Po pogrebu bo sv. maša v cerkvi sv. Križa na Žalah.


Sobota, 21. 4. 2018

V 82. letu starosti je odšel v večnost BOGOMIR BELEHAR iz Hrastja. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 21. 4., ob 16.30h na pokopališču v Šenčurju. Pokojni bo danes, v petek, od 18h naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za orgle v farni cerkvi Šenčurju.

Umrla je STANISLAVA POŽENEL, ROJENA MILAVEC iz Laz. Pogreb bo v soboto, 21. 4., ob 16. uri, na pokopališču Planina pri Rakeku. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici od 11. ure naprej.

V 79.letu starosti je umrla MIRA KUHAR IZ CERKELJ. Pogreb pokojnice bo v soboto, dne 21. 4., ob 14.uri na pokopališču v Cerkljah. Na dan pogreba od 9.ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 19. 4. 2018

Bog je poklical k sebi ljubega očeta, deda, pradeda, brata in strica TONETA VOVKA iz Dobove pri Otočcu. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 19. 4., ob 17h, na farnem pokopališču v Šentpetru. Žara bo v vežici od 10h naprej. Priporočajo ga v molitev.


Sreda, 18. 4. 2018

Svoj mir je v 83. letu našla MARIJA MARIČKA ROSENWIRTH iz Verda. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v sredo, 18.04. ob 16. uri napokopališču v Verdu.Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Verdu.


Torek, 17. 4. 2018

Svojci sporočajo, da je v 102. letu mirno zaspala in se preselila v večnost draga mama ANGELA BUDJA, živeča na Švedskem. Pokopali jo bodo v Mali Nedelji v Slovenskih goricah. Dan in ura pogreba bosta sporočena naknadno.

V 92. letu se je v Gospodovo naročje preselila ljubeča mama, stara mama, prababica, tašča, svakinja, sestra, dolgoletna čalnica PRO, JOZEFINA BEVC. Na njeno zadnjo pot jo bodo pospremili v torek, 17.4., ob 15.30 izpred domače hiše na Polani do farne cerkve na Pištanju in nato na tamkajšnje pokopališče.


Sobota, 14. 4. 2018

V 78. letu je svojo življensko pot sklenil dragi mož, oče, brat in stric BERNARD BANKO, torbarski mojster v pokoju iz Dragomlja. Od njega se bodo poslovili v soboto, 14. 4., ob 12. uri na pokopališču v Šentpavlu. Na dan pogreba bo ležal v poslovilni vežici na Pšati.

V 77. letu starosti je k nebeškemu očetu odšel dragi ati, deda, brat in prijatelj ANTON BENEDIK. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto,14. 4., ob 15. uri na pokopališču v Bitnjah. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo maša zadušnica v župnijski cerkvi Svetega Martina v Stražišču.

V torek 10. aprila je Gospodar življenja poklical k sebi salezijanskega misijonarja v Egiptu Franca Zajtla.Pogreb rajnega duhovnika bo v soboto 14. aprila ob 14.00 uri na Trsteniku. Od 9. ure dalje bo ležal v tamkajšnji župnijski cerkvi sv. Martina. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali za misijon, kjer je rajni deloval skoraj pet desetletij.


Petek, 13. 4. 2018

H Gospodu je odšel FILIP RESNIK iz Š kocjana 18. O d njega se bo d o poslovili v petek, 13.4.,ob 16. uri izpred domače hiše na pokopališče v Škocjanu. V četrtek, 12. 4., od 14. do 20. ure in na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v poslovilni vežici v Dobu.


Četrtek, 12. 4. 2018

Svoj mir je našel TOMAŽ BATIČ iz Gradišča pri Ajdovščini. V večnost je odšel v 68. letu, v krogu svojih najdražjih, obdan z njihovo ljubeznijo. Na zadnjo pot ga bodo pospremili danes (12.4.)ob 16. uri v Ajdovščini. Od 12. ure naprej bo pokojni ležal v poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za domačo cerkev.

Mnogo prezgodaj v 20. letu starosti je zaspal v Gospodu dragi sin, brat, nečak in stric LUKA BOŽIČ iz župnije Škofljica. Kljub preizkušnjam in težki bolezni je bil vedno odprt za dobro in je bil sonce. Od dragega Luka se bodo poslovili v četrtek, 12.4. ob 16. uri s pogreb n o mašo v župnijski cerkvi in pogrebom na pokopališču na Tratah. Na da pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Klen in trdoživ, z upanjem, da bo pred hišo še zrl v pomlad, se je utrujen od bolečin poslovil večkratni državni prvak v speedweyu, obrtnik, mož, oče, dedek in brat, VLADO KOCUVAN. Pogreb bo v četrtek, 12. aprila, ob 14.30 uri na pokopališču v Svetem Juriju ob Ščavnici. Od žare pokojnega Vladeka se boste lahko poslovili na dan pogreba od 10h naprej. Zanj bo molitev v torek in sredo ob 19h v farni cerkvi Svetega Jurija. Sorodniki cvetje hvaležno odklanjajo in priporočajo, da svoje darove namenite pomoči potrebnim.

V krogu domačih je tik pred svojim sedeminsedemdesetim rojstnim dnem po dolgi in hudi bolezni dotrpela in odšla k Bogu draga žena, mama, stara mama, prababica in sestra Marija Mrak, roj. Žontar iz Virmaš pri Škofji Loki. Pogreb s sv. mašo bo v četrtek, 12. 4. ob 16. uri v cerkvi Sv. Jurija v Stari Loki. Na dan pogreba bo od 10h naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svoj mir je našel Tomaž Batič iz Gradišča pri Ajdovščini. V večnost je odšel v 68. letu, v krogu svojih najdražjih, obdan z njihovo ljubeznijo. Na zadnjo pot ga bodo pospremili danes, 12. aprila, ob 16. uri v Ajdovščini. Pokojni bo od 12. ure dalje ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete v korist domače cerkve.


Sreda, 11. 4. 2018

Zahvala:

Na Tiho nedeljo, vdan v Božjo voljo, je odšel v Njegovo naročje dragi oče ANTON HORVAT iz župnije svetega Urbana v Destrniku. Sin Mirko, duhovnik, in sinova Tone in Lojze z družinama, se iskreno zahvaljujejo: gospodu nadškofu Alojziju Cviklu za darovano sveto mašo in pogrebni obred; vsem duhovnikom, domačemu gospodu župniku Jožefu Škofiču z župljani, vsem sosedom, sorodnikom, romarjem Aritoursa, sodelavcem in župljanom župnij svetega Florijana v Doliču in svetega Vida nad Valdekom, za cvetje, sveče, svete maše, molitve in izrečena sožalja.Posebna zahvala gre pogrebnemu društvu Almaya, gospe govornici Zinki, ter skrbnikoma Jelki in Vinku za vso oskrbo očeta, posebej v času težke bolezni. Sinovi in vsi domači želijo, da dragi oče Anton počiva v miru.

V 88. letu je prenehlo biti srce dragi ženi, mami, babici in tašči GABRIJELI VORŠIČ – ELICI iz Ivence. Od pokojnice se bodo poslovili v sredo, 11. 4., ob 16.uri s sveto mašo v cerkvi Svetega Jerneja v Vojniku in nato pogreb. Žara bo na dan pogreba od 12.ure naprej v tamkajšnj i poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, d a jih je p o teźki bolezni v 79. letu starosti zapustil dragi mož, oče, dedek, pradedek in tast JOŽE SNEDIC iz Gorič. Pogreb pokojnika bo v sredo, 11. 4., ob 16.uri na pokopališču v Goričah. Ž ara bo na dan pogreba od 9.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 88. letu starosti zapustil ALOJZ DULER iz Pámeč. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 11. 4., ob 16.uri na pokopališču v Pámečah.Žara bo na dan pogreba od 12.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.Na željo pokojnika, cvetje hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za farno cerkev.


Torek, 10. 4. 2018

V 84. letu starosti je v objem nebeškega Očeta odšla draga mama, babica in prababica MATILDA BEBER iz Zimice. Od nje se bodo poslovili v torek, 10. 4. ob 15. uri, s pogrebno sveto mašo v župnijski cerkvi Sv. Barbare, nato sledi pogreb na Korenskem pokopališču. V poslovilni vežici bo ležala od ponedeljka od 18. ure naprej.


Ponedeljek, 9. 4.

V 84. letu starosti je v objem nebeškega Očeta odšla draga mama, babica in prababica PAVLA MRAK iz Šempasa 119. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 9. 4. ob 16. uri. Na dan pogreba bo krsta od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Bogu je zaspala draga mama DRAGICA HOČEVAR, rojena SLABE, iz Habatove ulice 7 v Trzinu. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 9. 4. , ob 15. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo ležala od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V večnost je odšla Jožica Lukan iz Godoviča. Pogreb bo v ponedeljek 9. aprila ob 16. uri na pokopališču v Godoviču. V tamkajšnji mrliški vežici bo ležala od nedelje od 14. ure do pogreba.


Nedelja, 8.4.2018

V torek, 3. 4. , je odšel h Gospodu v 49. letu starosti ALOJZIJ HOSTNIK, duhovnik ljubljanske nadškofije. V soboto, 7. 4., bo od 8.00 ure naprej žara v župnijski cerkvi na Homcu. Ob 11.00 se bodo s sveto mašo od njega poslovili dekanijski duhovniki. Nato bo žara prepeljana v Šmartno pri Litiji, kjer bo od 15.00 ure naprej v mrliški vežici. V nedeljo, 8. 4., bo od 13.00 naprej žara v župnijski cerkvi v Šmartnem pri Litiji, kjer bo ob 15.00 pogrebna sveta maša in po njej pogreb.


Sobota, 7.4.2018

V 94. letu starosti je k zasluženemu večnemu počitku odšel STIPLOŠKOV ata JOŽE starejši iz Kaple 19, pri Taboru. Pogreb s pogrebno mašo bo v SOBOTO, 7.4., ob 15.00 na pokopališču Tabor. Žara bo v PETEK od 14.00 dalje v tamkajšnji mrliški vežici.Cvetje in sve če hvaležno odklanjajo v korist cerkve Sv. Radegunde v Kapli pri Taboru.

Svojci sporočajo, da jih j e v 83. letu starosti zapustila draga LIDIJA OGRIN iz Vrhnike. Od nje se bodo poslovili v soboto, 7. 4., ob 13.30 uri na pokopališču na Vrhniki. Na dan pogreba od 10.00 ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 6.4.2018

V večno življenje je odšla IRENA FURLAN iz Planine pri Ajdovščini, prijateljica radia Ognjišča. Pogrebna sveta maša bo v petek, 6.4., ob 15.00 v župnijski cerkvi Planina. Na dan povreba bo krsta od 10 ure naprej v domači cerkvi.


Četrtek, 5. 4. 2018

V 90. letu starosti je odšel v večnost JANEZ SNEDEC, po domače Sneščev Janez, iz Spodnje Bele pri Preddvoru. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 5. 4., ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V soboto, v času velikonočne vigilije, je v 76. letu odšla v večnost draga žena, mama in stara mama FRANČIŠKA PÚNČUH, rojena Deléja iz Mozirja, Šmihelska cesta. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 5. april, ob 16. uri na pokopališču v Mozirju. Žara bo na dan pogreba dopoldne v tamkajšnji mrliški vežici.


Sreda, 4. 4. 2018

V 89. letu je odšla v nebeškemu Očetu ljuba sestra, svakinja in teta AMALIJA KOPRIVNIKAR, po domače Primčeva Malči iz Dragovškega 5 v Šmartnem pri Litiji. Žara bo v sredo, 4. 4., od 10h naprej v poslovilni vežici v Šmartnem pri Litiji. Pogreb s sveto mašo bo ob 16h v Veliki Štangi. Namesto rož in sveč svojci priporočajo, da darujete za cerkev sv. Antona v Veliki Štangi.

V 83. letu je odšla v večnost draga mami ANA PIBER, rojena Jensterle, iz Zgornje Bele pri Preddvoru. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 4. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnice bo v torek, 3. aprila, od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 77. letu je domače za vedno zapustil dragi ata VIDO KEPIC, po domače BAVANTOV VIDO iz Dvorij pri Cerkljah na Gorenjskem, gostilničar in avtoprevoznik v pokoju. Pokojni bo ležal naprej na svojem domu. Na dan pogreba, v sredo, 4. aprila, bo ležal od 9.ure naprej v poslovilni vežici v Cerkljah, kjer bo ob 16. uri pogreb.


Torek, 3. 4. 2018

Po hudi bolezni je svojo življenjsko pot v 78. letu starosti sklenila preljuba žena, mami in mama ANICA VOLČIČ, rojena Križnar, iz Zgornje Senice 40. Pogreb s sveto mašo bo v torek, 3. aprila, ob 16. uri v cerkvi Sv. Janeza Evangelista v Retečah pri Škofji Loki. Žara bo dan pred pogrebom, od 15. ure naprej, v poslovilni vežici Lipica pri Škofji Loki. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, darujete lahko za obnovo župnijske cerkve v Retečeh.


Nedelja, 1. 4. 2018

V velikonočnem tednu je bil poklican v Božji objem dragi sin, oče, mož in brat MARKO VERBIČ iz Logatca. Pogreb bo v nedeljo, 1. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Logatcu. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci ga priporočajo v molitev.

Svojci sporočajo, da je v 87. letu starosti zaprla trudne oči in odšla k Stvarniku draga sestra in teta JOŽEFA KOŠČAK, po domače Lipavčeva Pepi, iz Dednega Dola pri Višnji Gori. Mašna zadušnica bo v nedeljo, 1. aprila, ob 10. uri v župnijski cerkvi v Višnji Gori, pogreb pa ob 11. uri na tamkajšnjem pokopališču. Žara pokojne bo v poslovilni vežici v Višnji Gori od sobote, 31. marca, od 16. ure naprej.


Četrtek, 29. 3. 2018

Prav v svetih dneh velikega tedna je odšla k Nebeškemu Očetu ljuba mama, stara mama in prababica ZOFIJA PELJHAN iz Gozda pri Colu. K zadnjemu počitku jo bodo pospremili v četrtek, 29. marca, ob 15.30. Do poslednjega slovesa bo od 10. ure naprej počivala v mrliški vežici na Colu. Domači jo priporočajo v molitev.

K svojemu Stvarniku, v katerega je tako zaupala, je odšla draga JOŽA LIKAR iz Ajdovščine. Zadnje slovo od pokojnice bo v četrtek, 29. 3., ob 16. uri na pokopališču v Ajdovščini. Od 12. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

Svoje zemeljsko romanje je sklenila draga mama MARIJA MAJDIČ, po domače Špančeva Minka, iz Vrha pri Mlinšah. Pogreb bo v četrtek ob 16h na pokopališču v Kolovratu. Pokojna bo na dan pogreba od 8h naprej ležala v poslovilni vežici na Izlakah. Svojci jo priporočajo v molitev in blag spomin.

Tiho se je na svoje zadnje romanje k Stvarniku podala draga FRANČIŠKA DEKLEVA, po domače Primoževa Francka iz Radohove, v Pivki. Na pot jo bodo pospremili v četrtek, 29. 3., ob 16. uri na pokopališču v Pivki. Žara bo na dan pogreba v pivški mrliški vežici od 10. ure naprej. Namesto rož in sveč lahko darujte za domačo cerkev v Pivki.

Nenadoma je v svojem 84. letu svoje zemeljsko romanje dokončala ANGELA ČOŽ, rojena Ferjan, iz Velike Štange 11. K večnemu počitku jo bodo pospremili na veliki četrtek, 29. 3., ob 17. uri na pokopališču v Veliki Štangi. Na dan pogreba bo od 10. ure napreje ležala v mrliški vežici v Šmartnem pri Litiji

Življenjsko pot je v 73. letu starosti sklenil ljubi mož, oče in dedek FRANC MAZI. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 29. 3., ob 14. uri v cerkvi svetega Vida v Preserju pod Krimom. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v namen obnovitve cerkve na Žalostni gori.

Tiho in mirno je odšel v Božji objem dragi ati in dedi, mož, brat in prijatelj vseh dobrih ljudi JOSIP VIŠAK iz Radovljice. Vsem, ki ste ga imeli radi in bi se od njega želeli posloviti, svojci sporočajo, da bo pogreb v četrtek, 29. 3., ob 15. uri na pokopališču v Radovljici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v radovljiški poslovilni vežici.


Sreda, 28. 3. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da je prenehalo biti dobro, skrbno in plemenito srce nadvse ljubljene žene, mame, babice, prababice in tašče STANISLAVE ŠTIFTER, rojene BANIČ.
Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 28. marca, ob 12. uri s sveto mašo v Šentvidu v Ljubljani. Žara bo na dan pogreba od 7. ure naprej v tamkajšnji poslovilnici vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za cerkev sv. Vida.


Torek, 27. 3. 2018

V 90. letu starosti je umrla FRANČIŠKA STERNIŠNIK iz Jeronima 51 pri Vranskem. Pogreb pokojnice s sveto mašo bo v torek, 27. 3., ob 15.30 na pokopališču Vransko. Žara bo na dan pogreba od 10h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve.

Umrla je VERONIKA GRABRIJAN, rojena Gregorin, iz Gasilske ulice 5 na Igu. Pogreb bo v torek, 27. 3., ob 16.00 na pokopališču na Igu. Na dan pogreba od 9.00 naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 26. 3. 2018

Na svojem križevem potu je duhovnik MARTIN VÖRÖŠ prispel do zadnje postaje. Njegovo zemeljsko življenje se je izteklo v soboto, 24. marca, v soboški bolnišnici. Pokojni duhovnik bo v nedeljo dopoldne prepeljan v kapelo v Bratoncih, v župniji Beltinci, kjer bo ležal do pogreba, ki bo v ponedeljek, 26. marca, ob 16. uri.

V 68. letu starosti je odšla v večnost DRAGICA CELAR, rojena Šimenc, iz Brega ob Kokri. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 26. 3., ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnice bo v nedeljo, 25. 3., od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na cvetni petek je Žalostna Mati Božja v 78. letu starosti sprejela v svoje naročje od trpljenja izmučeno LOJZKO TREBUŠAK, dolgoletno požrtvovalno župnijsko sodelavko s Primskovega v Kranju. Pokojna bo v ponedeljek, 26. marca, od 9. ure naprej ležala v poslovilni vežici na kranjskem mestnem pokopališču. Pogreb bo ob 15. uri, sveta maša pa bo ob 16. uri v cerkvi na Primskovem. Molitev rožnega venca za rajno bo v nedeljo, 25. marca, ob 18. uri v cerkvi in bo združena s križevim potom.


Sobota, 24. 3. 2018

Umrl je MARTIN BERLEC iz Jakopičeve ulice 1 v Kamniku. Pogreb bo v soboto, 24. 3., ob 14. uri na kamniških Žalah. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 90. letu starosti je odšla v večnost MARIJA BABIČ, rojena ALJANČIČ iz Žej. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 24. marca, ob 15. uri na pokopališču v Naklem. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z žalostjo sporočajo, da se je po hudih preizkušnjah, vendar v božjem miru, poslovil dragi, vedno nasmejani 18-letni PRIMOŽ TROBEC. Pogreb bo v soboto, 24. 3., ob 15.00 na pokopališču na Črnem vrhu nad Polhovim Gradcem. Žara bo v domači hiši v petek, 23. 3., od 9.00 naprej. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za mašo ali v dobrodelne namene.

H Gospodu je odšel IVAN OREHEK, geometer z Rodice. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v soboto, 24. 3., ob 14. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 23. 3. 2018

Tiho, kakor je živela, je svoje drage v 90. letu življenja za vedno zapustila draga mama, žena, sestra, tašča, stara mama in prababica HELENA JUSTIN, Žerovcova mama iz Hotavelj. Od nje se lahko poslovite v četrtek, 22. 3., od 11. ure naprej v poslovilni vežici v Gorenji vasi. Pogreb bo v petek, 23. 3., ob 16. uri na tamkajšnjem pokopališču.

V 80. letu starosti je odšel k Bogu po večno plačilo najdražji mož, oče in nono ANTON ŽGAVC iz Ajdovščine. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 23. 3., ob 15h na pokopališču v Ajdovščini. Žara bo na dan pogreba od 13.30 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 71. letu starosti je umrl JOŽE HAFNER iz Vodic. Pogreb pokojnika bo v petek, 23. 3., ob 16. uri na pokopališču v Vodicah. V četrtek od 14. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga IVANA KRAJNIK iz Dragomerja, s Poti ob Snežaku 12. Pogreb bo v petek, 23. marca, ob 16. uri na pokopališču v Dragomerju. Na dan pogreba bo žara od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 22. 3. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustil dragi mož, oče, dedek in pradedek JOŽE FORTUNA, po domače AMBROŽEV ata iz Zagorice pri Velikem gabru 20. Na njegovo zadnjo pot ga bodo pospremili v četrtek, 22. 3., ob 16. uri na pokopališču v Velikem Gabru. Do pogreba pokojni leži v domači hiši.

V 66. letu starosti je odšla v večnost FRANCKA POROVNE, rojena Kočar, iz Šenčurja. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 22. 3., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Prenehalo je biti dobro, skrbno, plemenito srce drage mame LJUDMILE KRIŽNAR iz Cerkelj na Gorenjskem. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 22. 3., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V svoji 91. pomladi se je k Bogu preselila draga mama in teta CITA KLOPČIČ, Bedenova mama, iz Žič. K sv. Katarini na Rovah jo bodo pospremili v četrtek, 22. 3., ob 16. uri. Do poslednjega slovesa bo od 8. ure naprej počivala v poslovilni vežici na Rovah. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za cerkev na Rovah.


Sreda, 21. 3. 2018

V 92. letu starosti je odšla k Bogu po večno plačilo draga mama in stara mama ANA MULEJ, rojena Kveder, iz Smokuča pri Žirovnici. Pogreb drage mame bo v sredo ob 15h na pokopališču na Rodinah. Na dan pogreba bo od 10h naprej žara v poslovilni vežici na Breznici.

Svojci žalostni sporočajo, da jih je v 88. letu starosti za vedno zapustil dragi mož in ata LEOPOLD ROZINA, po domače Nalaznški Polde, iz Polšine 3 pri Trojanah. Pogreb s sv. mašo bo v sredo, 21. marca, ob 16. uri na pokopališču Šentgotard. Žara bo od torka, od 10. ure naprej, v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 20. 3. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga PAVLA JERAJ, rojena Novak, iz Notranjih Goric, s Ceste na Log 44. Pogreb bo v torek, 20. 3., ob 16h na pokopališču v Notranjih Goricah. Na dan pogreba od 12h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 17. 3. 2018

Tiho in skromno, kakor je živela, se je od svojih najdražjih v 89. letu starosti poslovila draga sestra in teta MARIJA MIKUŠ, po domače Gabrova Mari, iz Podsmreke 30. Od nje se bodo poslovili v soboto, 17. 3., ob 15. uri na pokopališču na Dobrovi pri Ljubljani. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V visoki starosti se je poslovila ljubljena mama ANA BRECELJNIK, rojena Jerman, s Krtine 56. Od nje se bodo poslovili v soboto, 17. 3., ob 15. uri na pokopališču na Krtini. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je zapustil ANTON OREHEK, po domače Kuharjev Tone, iz Češnjic. Pogreb bo v soboto, 17. 3., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba bo žara od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Skromno, tiho in mirno, kakor je živela, je v 91. letu zaspala in odšla k nebeškemu Očetu po zasluženo plačilo draga teta FRANČIŠKA ZORMAN iz Bukovice pri Vodicah. Od nje se lahko poslovite v soboto, 17. 3., od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Vodicah. Ob 15. uri bo slovo s sveto mašo na pokopališču v Vodicah. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše.

V 95. letu je v Bogu zaspala draga sestra, teta in botrca ROZALIJA MAYER izza Bežigrada. K večnemu počitku jo bodo pospremili v soboto,17. 3., ob 13.30 na Plečnikovih Žalah. Na dan pogreba bo pokojnica od 7h naprej ležala v vežici sv. Nikolaja. Po pogrebu bo maša zadušnica v cerkvi sv. Križa na Žalah.


Petek, 16. 3. 2018

Prenehalo je biti dobro, skrbno, plemenito, zlato srce možu, očiju in dedku FRANCETU MAROLTU iz Zakraja na Blokah. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 16. marca, ob 15h izpred poslovilne vežice pri Fari na Blokah. V četrtek, 15. marca, od 17h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Ciril Cankar, obrtnik iz Ljubljane. Pogreb bo v petek, 16. marca, ob 10. uri v vežici sv. Nikolaja na Plečnikovih Žalah.


Četrtek, 15. 3. 2018

Svoje zemeljsko življenje je sklenil in se podal v Božji objem STANISLAV DEKLEVA, po domače Primožev Slavko, iz Radohove v Pivki. Na pot v neskončnost ga bodo pospremili v četrtek, 15. 3., ob 17. uri na pokopališču v Pivki. Žara bo na dan pogreba v pivški poslovilni vežici od 10. ure naprej. Namesto rož in sveč lahko darujte za domačo cerkev v Pivki.

V 42. letu jih je nepričakovano zapustila najdražja BARBARA BELEHAR DRNOVŠEK. Od nje se bodo poslovili na Kranjskem pokopališču v četrtek ob 16h. Na dan pogreba bo ležala v vežici na tamkajšnjem pokopališču. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, ta dar lahko namenite društvu Barka Zbilje.

V 87. letu je umrla KATARINA PFEIFER, roj. HACIN, po domače Oslova mama, iz Vopovelj. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 15. 3., ob 15h na pokopališču na Spodnjem Brniku. V sredo od 10h naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 87. letu starosti je svojo zemeljsko pot sklenil dragi mož, oče in ata AVGUST MATOS iz Zadvora. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 15. marca ob 16.30 na pokopališču v Sostrem. Na dan pogreba bo žara pokojnika od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Domači ga priporočajo v molitev.


Torek, 13. 3. 2018

V 104. letu starosti je umrla IVANKA ČOHA iz Lokavca pri Ajdovščini. Do pogreba, ki bo v torek (13.3.) ob 15h bo ležala v domači hiši.

V nedeljo, 11.3., je tik pred dopolnjenim 88. letom, svoje življenje v roke Gospodu izročila draga mama, stara mama in teta MARIJA KOČAR, rojena Boštic iz Most pri Komendi. Pogreb bo v torek, 13.3., ob 16. uri na pokopališu v Komendi. Pokojna bo danes v ponedeljek, od 15. ure naprej ležala poslovilni vežici. Na željo pokojne namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali v dober namen.

V 78. letu je po dolgotrajni bolezni Bog poklical k sebi dobrega in skrbnega moža, očeta, starega očeta, brata, strica, tasta in svaka FRANCA CELARJA iz Vogelj, po domače Boštkovega Franceljna. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 13. marca, ob 14. uri. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v mrliški vežici v Šenčurju.

Tiho in mirno, kakor je živela, se je poslovila in odšla k nebeškemu Očetu po zasluženo plačilo ljuba mami, babica in prababica ANTONIJA BUČAR, rojena JELNIKAR iz Dolgega Brda 9 pri Jančah.
Pogreb s sveto mašo bo na Jančah v cerkvi svetega Miklavža v torek, 13. marca 2018, ob 13.30. Do pogreba bo ležala v tamkajšnji mrliški vežici od 10.00 ure naprej. Cvetje svojci hvaležno odklanjajo.


Ponedeljek, 12. 3. 2018

Svojci z globoko žalostjo sporočajo, da jih je zapustil dragi mož in opa OLIVER.
Pogreb dragega pokojnika bo v njegovem rojstnem kraju, v ponedeljek, 12. 3. 2018, ob 13:45 na pokopališču na Pobrežju. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležal v tamkajšnji kapelici.


Sobota, 10. 3. 2018

Svojci z žalostjo v srcih sporočajo vsem, ki ste jo poznali, da je tiho kakor je živela, v Gospodu zaspala ljubljena žena, mami, babica, sestra, teta in svakinja ANICA BIZJAK iz Brejčeve 28 Domžale. V hvaležnem spominu se bodo od nje poslovili v soboto (10.3.) ob 13h na pokopališču v Domžalah. Od 8h naprej bo ležala v poslovilni vežici v Domžalah.

Umrl je VLADIMIR MERELA iz Čevljarske ulice 9 v Srednjih Jaršah. Pogreb bo v soboto, 10. 3., ob 15. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici

Umrl je MIHAEL KAČ iz Bistričice 34/a, v Stahovici pri Kamniku. Pogreb bo v soboto, 10. 3., ob 14. uri na kamniških Žalah. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 8. 3. 2018

Sporočajo žalostno vest, da je v 89. letu starosti zapustila svoj dom in družino ljubljena Genovefa ŽIGON, Jurčkova mama iz Gornjega Logatca. Pogreb pokojne bo v četrtek, 8. marca, ob 15. uri v Gornjem Logatcu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 94. letu starosti je v Bogu zaspala PAVLA MAČEK, iz Stražišča pri Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 8.3., ob 15.30 uri na pokopališču v Bitnjah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v farni cerkvi v Stražišču.


Petek, 9. 3 .2018

Gospodar življenja in oče usmiljenja je k nebeškemu bogoslužju poklical TEREZIJO DRAGAN s Streliške ulice v Ljubljani, po rodu iz Hmeljčiča pri Mirni Peči. Pogreb bo v petek. 9. marca 2018 ob 15. uri iz cerkve sv. Križa na ljubljanskih Žalah. Pred pogrebom bo ležala v vežici sv. Nikolaja. Ne spominjajte se je s svečami in rožami, ampak z molitvijo, pri maši in z darovi v dobre namene, kakor si je tudi sama želela.


Sreda, 7.3.2018

K B ogu je odšel FRANC RUPNIK, iz Logatca, iz Notranjske ceste 55. Pogreb bo v sredo, 7. 3., ob 13.30 uri, na pokopališču v Dolenjem Logatcu. Na dan pogreba bo od 10. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je BRANKO KONCILIJA starejši iz Maistrove ulice 8 v Mengšu. Pogreb bo v sredo, 7.3., ob 15:30 uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 95. letu je v Bogu tiho zaspala in odšla k svojemu Stvarniku draga sestra, teta in prijateljica JULIJA PUC, po domače ZALÓKARJEVA Julka. K večnemu počitku jo bodo pospremili v sredo, 7.3., ob 15. uri na pokopališču v Dolenjem Logatcu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 71. letu starosti je nepričakovano in mnogo prezgodaj gospodar življenja poklical k sebi dragega moža, očeta, dedija in brata ANDREJA ŽUMRA, tapetniškega mojstra v pokoju iz Repenj. Od njega se bodo poslovili v sredo, 7.3., ob 15. uri na pokopališču v Vodicah.V torek, 6.3., od 15. ure naprej bo žara pokojnika v tamkajšnji mrliški vežici.

1. marca je Bog poklical k sebi moža, očeta, dedka, brata in strica STANISLAVA LENARŠIČA, iz Tržaške ceste 266/B v Ljubljani. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 7. 3., ob 15.30 na pokopališču Vič v Ljubljani. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v mrliški vežici na Viču.


Torek 6. 3. 2018

Svojci in prijatelji sporočajo, da jih je mnogo prezgodaj zapustil dragi mož, sin, brat in stric BORIS PAVLOVIČ iz Ljubljane.

Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 6. marca ob 15. uri, iz tretje mrliške vežice na Novih ljubljanskih Žalah. Namesto cvetja in sveč darujte za župnijsko karitas v Šiški.


Ponedeljek, 5.3.2018

Svojci sporočajo, da jih je mnogo prezgodaj v 39. letu starosti zapustil dragi sin, brat, partner in stric PETER ERJAVEC. Od njega se bodo poslovili v ponedeljek, 5.3., ob 13.30 na Črnuškem pokopališču. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 8.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Tiho se je od svojih najdražjih poslovila draga mama VERA ALJANČIČ iz Ilirske ulice 6 v Ljubljani. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 5. 3., ob 12:30 iz vežice sv. Petra na Ljubljanskih Žalah.

V 93. letu se je od svojih dragih poslovila ljuba mami SLAVICA VOKAL iz Dolenjske ceste in Ilirske ulice v Ljubljani. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v ponedeljek, 5. marca, ob 11:30 iz vežice sv. Frančiška na Plečnikovih Žalah. Pokojna bo v vežici od 7. naprej. Maša zadušnica bo ob 18:30 na Rakovniku.


Nedelja, 4. 3. 2018

V 85. letu starosti je odšel v večnost STANE DOLINŠEK z Brega ob Kokri. Pogreb dragega pokojnika bo v nedeljo, 4. marca, ob 14. uri na pokopališču v Kokri. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 3. 3. 2018

V 61. letu starosti je odšel v večnost FRANC ŠKERJANC iz Bukovice pri Vodicah, zidarski mojster v pokoju. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 3. marca, ob 14. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9h naprej v poslovilni vežici v Šenčurju.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 77. letu starosti zapustil dragi mož, oče in ata ŠTEFAN BOLČINA. Od njega se bodo poslovili v nedeljo, 4. marca, ob 15h na pokopališču v Kranju. Žara bo v poslovilni vežici od 10h naprej.


Petek, 2. 3. 2018

Svojci z bolečino v srcu sporočajo, da je v 101. letu zaspala in odšla v večnost draga mama MARIJA PAVLA LOVRIN po domače Lovrinova Mici, iz Blatne Brezovice. Zadnje slovo najdražje bo v petek, 2. 3., ob 15.30 na pokopališču v Blatni Brezovici. Pokojna bo ležala v poslovilni vežici od četrtka, 1. 3., od 12. ure naprej. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dober namen.

V 86. letu starosti je v Gospodu zaspala draga žena, mama in babi FRANČIŠKA MIHEVC, po domače Tomažovcova mama iz Logatca. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 2. 3., ob 15.00, pred tem pa bo od 9. ure ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci naprošajo, da namesto sveč in cvetja darove namenite za potrebe župnije.

K svojemu Stvarniku je odšla VIDA ROTAR, rojena Kruh, iz Podmarka 29, v Šempetru pri Gorici. Žara bo v cerkvi v petek, 2. 3., od 14h do 15.30, ko bo pogreb s sveto mašo na pokopališču v Šempetru pri Gorici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, priporočajo pa, da dar namenite Šempetrski Karitas.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 88. letu starosti v Gospodu zaspal oče, deda in pradeda JOŽE RADIĆ starejši iz Kosez, nazadnje oskrbovanec doma starejših občanov Bokalci. Od pokojnika se bodo poslovili v petek, 2. 3., ob 9. uri iz Antonove mrliške vežice na Plečnikovih žalah.

V 90. letu starosti je umrla MARIJA BRANKOVIČ s Štefanje Gore. Pogreb pokojnice bo v petek, 2. 3., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v četrtek, 1. 3., od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 1. 3. 2018

V 86. letu starosti je odšel v večnost FRANC RIBNIKAR, po domače Hribarjev Francelj, z Brega ob Kokri, krojaški mojster v pokoju. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 2. 3., ob 15. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo v četrtek, 1. 3., od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 91. letu starosti je odšel v večnost VINKO KAVČIČ iz Milj. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 2. 3., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo v četrtek, 1. 3., od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 93. letu starosti zapustila draga mama, babica in prababica SILVA DREŠAR, po domače Jakupova mama iz Mavčič. Pogreb drage mame bo v četrtek, 1. 3., ob 15. uri na pokopališču v Mavčičah. Žara bo v sredo, 28. februarja, od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 85. letu življenja zapustil dragi mož, oče, brat, dedek in pradedek JANEZ CELARC, tapetnik v pokoju, z Brezovice pri Ljubljani. Pogreb bo v četrtek, 1. 3., ob 15. uri na Brezovici. Pokojni bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici v sredo od 19. ure naprej. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dober namen za domačo cerkev.


Sreda, 28. 2. 2018

Svojci sporočajo, da se je v 88. letu življenja poslovila in k nebeškemu Očetu odšla MALČI TOMAŽIČ iz Šmartna pri Litiji, rojena v Dragovškem. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 28. 2., ob 16. uri na pokopališču v Šmartnem pri Litiji. Po pogrebu bo sveta maša v župnjiski cerkvi v Šmartnem. Žara pokojne bo v poslovilni vežici v sredo, 28. 2., od 10. ure naprej.


Torek, 27. 2. 2018

V 99. letu je v Bogu mirno zaspal dragi oče JOŽEF URBANIČ iz Zg. Ščavnice 67, nazadnje je stanoval v Benediktu, oče duhovnika dr. Jožefa Urbaniča ml. Pogreb bo v torek, 27. 2., ob 15. uri na pokopališču na Sveti Ani v Slovenskih Goricah. Molitev za pokojnika bo v ponedeljek, 26. 2., ob 18. uri v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dober namen.

Svojci sporočajo, da jih je v 75. letu zapustil stric in svak ANDREJ PRUSNIK iz Sneberij. Pogreb bo v torek, 27. februarja, ob 13. uri na pokopališču Ljubljana Polje. Žara bo na dan pogreba od 8. do 13. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 26. 2. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 57. letu zapustila draga mama, sestra in nona DORICA MARGON, rojena Bajc, iz Postojne. Pogreb bo v ponedeljek, 26. 2., ob 16h v Podkraju. Žara bo v podkrajski cerkvi dve uri pred pogrebom. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.


Nedelja, 25. 2. 2018

V 92. letu starosti je odšla v večnost ALBINA UŠLAKAR iz Šenčurja, dolgoletna gospodinja v Šenčurskem župnišču. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo, 25. 2., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo v soboto, 24. 2., od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 23. 2. 2018

V 97. letu starosti je odšla v Gospodovo naročje ljubljena sestra in teta PEPCA BREZNIKAR iz Domžal. Od nje se bodo poslovili v petek, 23. 2., ob 13. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji mrliški vežici. Na njeno željo namesto cvetja in sveč darujte za lačne otroke po svetu.


Četrtek, 22. 2. 2018

Svojci z žalostjo v srcu sporočajo, da jih je po dolgi bolezni v 86. letu zapustil STANISLAV RAZTRESEN, po domače Skalarjev ata, iz Črnega vrha nad Polhovim Gradcem. Pogreb bo v četrtek, 22. 2., ob 15. uri na Črnemu vrhu. V sredo, 21. 2., bo od 11. ure naprej ležal na svojemu domu.

V 90. letu starosti je odšla v večnost ROZALIJA ŠTULAR s Kokrice pri Kranju. Pogreb bo v četrtek, 22. 2., ob 14. uri na pokopališču na Kokrici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci v globoki žalosti sporočajo, da jih je v 71. letu zapustil mož, ati, stari oče, brat in stric IVAN PAVLIN iz Zaloga pri Cerkljah, nekdanji ključar v Zalogu. Pogreb bo v četrtek, 22. 2., ob 16. uri v Cerkljah na Gorenjskem. Na dan pogreba bo žara od 9. ure v poslovilni vežici v Cerkljah.


Sreda, 21. 2. 2018

Svojci sporočajo, da je včeraj 19. 2., prestopila prag Večnosti TONČKA FRIŠKOVEC, rojena Štibelj, mama zaporniškega duhovnika Roberta Friškovca. Pogrebna sveta maša bo v sredo, 21. 2., ob 16.00 v cerkvi sv. Jakoba v Škofji Loki, pogreb pa ob 17.00 na mestnem pokopališču. Pokojna bo v torek, 20. 2., od 15. ure naprej v mrliški vežici na mestnem pokopališču v Škofji Loki. Svojci prosijo, da na željo pokojne namesto sveč in cvetja darujete za svete maše in za dober namen.

V Gospodu je zaspala najdražja mami, žena, babica, prababica, sestra in teta ANICA OKORN iz Spodnje Besnice. Od nje se bodo poslovili v sredo, 21. 2., ob 15. uri na pokopališču v Zgornji Besnici nad Kranjem. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveče in cvetje svojci hvaležno odklanjajo.

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 89. letu starosti pridružila svojemu Bogu in Stvarniku Prijateljica Radia Ognjišče in večletna organistka v Šempetru v Savinjski dolini MARIJA – MINKA RETUZNIK. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 21. 2., ob 16. uri na pokopališču v Slovenskih Konjicah.


Torek, 20. 2. 2018

V 92. letu je Bog poklical k sebi drago mamo, staro mamo in teto FRANČIŠKO FUGGER, rojeno Majdič, Nadloško Francko iz Novih Jarš. Pogreb drage mame bo v torek, 20. 2., ob 13.00 na Ljubljanskih Žalah. Na dan pogreba bo ležala v vežici Svetega Nikolaja.

V 96. letu starosti je v Bogu zaspal FRANC KONC starejši, Kozinov ata iz Čirč pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 20. 2., ob 14. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Krsta bo v ponedeljek, 19. 2., od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V večnost je odšel dragi mož, oče, dedek in pradedek JOŽE ŠVIGELJ, Balantínov ata, iz Logatca. Pogreb bo v torek, 20. 2., ob 15. uri v Dolnjem Logatcu. Pokojni bo ta dan od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo in vabijo k darovanju v dobrodelne namene.


Nedelja, 18. 2. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 86.letu starosti zapustila draga mama OLGA BEGELJ, po domače Prešova mama, iz Cerkelj. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo,18 .2., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. V soboto, 17. 2., od 14. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 76. letu starosti je umrla ANA JERIČ, po domače Guzijeva mama, iz Velesovega. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo, 18. 2., ob 14. uri na pokopališču na Trati pri Velesovem. Žara bo v soboto, 17. 2., od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 88. letu je umrla EMILIJA MILKA CURK, po domače Obreženška, s Slomškove ulice v Ajdovščini. Pogreb drage pokojne bo v nedeljo, 18. 2., ob 15h na pokopališču v Ajdovščini. Pokojna bo na dan pogreba od 10h naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 17. 2. 2018

V 90. letu je odšla v nebeški dom draga mama, babi in prababi ANTONIJA ŽELJKO iz Savskega naselja. Od nje se bodo poslovili v soboto, 17 .2., ob 11.30 na Novih Ljubljanskih Žalah. Žara pokojne bo na dan pogreba v vežici št. 2 od 9. ure naprej.

V 80. letu starosti je Bog poklical k sebi dragega moža, očeta, starega očeta in brata IVANA ATELŠKA iz Šmihela nad Mozirjem. Od njega se bodo poslovilni s pogrebno sveto mašo v soboto, 17. 2., ob 14. uri v cerkvi svetega Mihaela v Šmihelu nad Mozirjem. Do pogreba leži na svojem domu. Svojci na željo pokojnega sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

Utrujen od bolezni in dolgoletnega trpljenja je prestopil prag večnosti dragi MARKO FINKŠT iz Nazarij, dolgoletni prijatelj Radia Ognjišče. Poslednje slovo z mašo zadušnico bo v soboto, 17. 2., ob 15. uri na Nazarskem pokopališču. Žara bo na ta dan od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Nazarjah.


Petek, 16. 2. 2018

Umrl je JOŽE BRILEJ iz Bukovčeve ulice 48 na Viru. Pogreb bo v petek, 16. 2., ob 15h na pokopališču v Dobu. Na dan pogreba bo žara od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 15. 2. 2018

V 88. letu starosti je odšla v večnost FRANČIŠKA JELENC, po domače Jakcova Francka, iz Bukovščice. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 15. 2., ob 15h na pokopališču v Bukovščici. Pokojna do pogreba leži v domači hiši.

V Gospodovo naročje se je preselila draga mama, nona, pranona IVANKA AMBROŽIČ iz Sanabora. Pogreb pokojne mame bo v četrtek, 15. 2., ob 16h na pokopališču v Sanaboru. Do pogreba leži v domači hiši. Svojci hvaležno odklanjajo cvetje in sveče, darujete lahko za domačo cerkev.

Umrl je EGIDIJ CAPUDER, po domače Kicov Tilo, iz Spodnjih Prapreč. Pogreb bo v četrtek, 15. 2., ob 15. uri izpred domače hiše na pokopališče na Brdu pri Lukovici. V sredo, 14. 2., od 13. ure naprej bo žara v domači hiši v Spodnjih Praprečah.

V 56. letu starosti je odšla v večnost JELKA KERN, rojena Resnik, iz Zgornjih Bitenj. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 15. 2., ob 16. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Smledniku.

K svojemu Stvarniku in Odrešeniku je v 94. letu življenja odšel salezijanec brat JOŽE BERGÁNT. Pogreb bo v Želimljem v četrtek, 15. 2., ob 15. uri z mašo zadušnico v župnijski cerkvi sv. Vida. Na dan pogreba bo rajni od 9. ure naprej ležal v župnijski cerkvi v Želimljem.


Sreda, 14. 2. 2018

Svojci sporočajo, da jih je nepričakovano in prezgodaj zapustila IVANKA VIDERGAR iz Zgornjih Kosez pri Moravčah. Pogreb bo v sredo, 14. februarja, ob 15. uri v Moravčah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici od torka od 9. ure naprej. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo in prosijo, da namesto tega darove namenite za sv. maše in v dobrodelne namene.

Po kratki bolezni je odšla po tolažbo k Bogu draga mami, babica, sestra, teta in botra FRANČIŠKA KARNIČAR, rojena Rogelj, s Spodnjega Jezerskega. Pogreb s sveto mašo bo na pepelnično sredo 14. 2. ob 15. uri na pokopališču na Jezerskem.


Torek, 13. 2. 2018

V 82.letu starosti je umrl FRANC JERIČ, po domače Šubelnov ata, iz Štefanje gore 19. Pogreb pokojnika bo v torek, 13. 2., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. V ponedeljek, 12. 2., od 17. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Dotrpela je zemeljske bolečine in odšla v večnost, kjer ni več trpljenja in ne bolečin, draga mama, teta in prijateljica CECEILIJA HVALA RIGO iz Gorenje Trebuše. K večnemu počitku jo bodo pospremili v torek, 13. februarja, ob 15.30. Na dan pogreba bo od 10. ure naprej ležala v poslovilni vežici v Dolenji Trebuši. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve Sv. Jakoba v Dolenji Trebuši.


Ponedeljek, 12. 2. 2018

V 83. letu starosti je v Bogu zaspala IVANA REMIC iz Kranja. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 13. februarja, ob 15. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara bo na dan pogreba ob 11. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v župnijski cerkvi na Zlatem polju.


Sobota, 10. 2. 2018

V Gospodu je zaspal br. LEON RUPNIK, frančiškan. Pogreb bo v soboto, 10. februarja, ob 12. uri v baziliki Marije Pomagaj na Brezjah. Br. Leon bo v samostanu ležal od petka, 9. februarja, od 12. ure naprej. V baziliko ga bodo pripeljali v soboto, 10. februarja, ob 11. uri. Pokojnega brata priporočajo v molitev.

Umrl je LOJZE CERAR z Vira iz Tolstojeve ulice 4. Pogreb bo v soboto, 10. 2., ob 12. uri na pokopališču v Dobu. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Ko smo se pretekli petek veselili Gospodovega vstopa v jeruzalemski tempelj, je s. MARIJA STANISLAVA ROTOVNIK vstopila v tempelj nebeškega Jeruzalema. Sosestre tržaške province sporočajo, da bo njen pogreb v soboto, 10. 2., ob 11.00 v pokopališki cerkvi pri sv. Ani v Trstu.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 92. letu starosti zapustila draga DANICA JAMNIK iz Dola pri Medvodah .Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 10.2., ob 15. uri na pokopališču v Sori pri Medvodah. Žara pokojne bo v petek, 9.2., od 18. ure naprejv domači hiši.

Tiho in mirno, kot je živela, je v 96. letu dokončala svojo zemeljsko pot in se preselila v Stvarnikovo naročje ljuba mama, stara mama in prastara mama TEREZIJA JEŽ, rojena GÓDINA iz Lož pri Vipavi. Pogreb pokojne bo v soboto, 10. 2., ob 15. uri na Gočah. Od 12. ure naprej bo ležala v župnijski cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve na Gočah.


Petek, 9. 2. 2018

Umrla je IVANKA MORELA iz Dola pri Ljubljani 2a. P ogreb bo v petek, 9.2., ob 13. uri na pokopališču v Dolu pri Ljubljani. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Tiho in mirno, kot je živela, je svoje domače v 84. letu zapustila draga žena, mati in babi ALOJZIJA REMŽGAR, rojena Križman iz Črne vasi. Od drage pokojne se bodo poslovili v petek, 9. februarja, ob 14. uri izpred vežice Sv. Nikolaja na ljubljanskih Žalah, na dan pogreba bo pokojna od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 87. letu se je ustavilo od bolezni utrujeno srce ljube dobre mame AMALIJE STRNAD iz Ljubljane, po domače Grekčeva Malči, doma iz Kompolj, Videm – Dobrepolje. Draga mama, za teboj ostajajo grenke solze in boleča praznina, pa tudi premnogi lepi, veseli spomini, ki te bodo ohranili v naših srcih živo za vedno. Sveta maša in zadnje slovo bo v petek, 9. februarja ob 15. uri v cerkvi na Vidmu – Dobrepolje. Na dan pogreba bo žara drage mame v poslovilni vežici pokopališča na Vidmu.


Četrtek, 8. 2. 2018

V 85. letu je v Gospodu zaspala draga mama FRANČIŠKA ŽITKO, rojena Marinčič iz Borovnice. Slovo od pokojne bo v četrtek (8. 2.) ob 15. uri na pokopališču v Borovnici. Žara bo na dan pogreba od 10.30 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 7.2. 2018

V 87. letu starosti je dokončala zemeljsko pot in zaživela v večnosti, mama JULIJANA NOVAK iz Zajasovnika pri Vranskem. Od nje se bodo poslovili v sredo, 7.2., ob 15.00 s pogrebno sv.mašo v župnijski cerkvi na Vranskem, nato sledi pogreb na vranskem pokopališču. V poslovilni vežici bo ležala od torka od 14. ure naprej.Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za obnovo župnijske cerkve.

Svojci v neizmerni žalosti sporočajo, da jih je v 80. letu zapustil dragi PAVEL REŽEK IZ ŠENČURJA. Pogreb dragega moža, atija, ata in prijatelja bo v sredo, (7.2.), ob 16h na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo v torek od 16h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na praznik Svečnice je v 76. letu starosti po kratki bolezni zemeljsko življenje dopolnila in odšla v novo življenje k Bogu draga in dobra žena, mami, babica in tašča MARIJA POLANEC iz Zaloga pri Ljubljani.Od nje se bodo poslovili v sredo, 7.2., s pogrebno sveto mašo ob 15. uri na pokopališču Sv. Agate v Dolskem. Na dan pogreba bo krsta od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici!

Obkrožena z otroki se je spokojno poslovila od tega sveta in se pri Bogu pridružila možu draga FRANCKA KRIVEC iz Stožic. Pogreb bo v sredo, 7. februarja, ob 14.30 na pokopališču v Stožicah. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojo življenjsko pot je v 95. letu starosti sklenila draga sestra in teta IVANKA RESNIK, po domače Ribarjeva teta iz Brezovice. Od nje se bodo poslovili v sredo, 7. februarja, ob 15:30 na pokopališču v Motniku. Na dan pogreba bo slovo mogoče od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 6.2.2018

Prijateljem in znancem svojci sporočajo, da je umrla dolgoletna prijateljica Radia Ognjišče ZDRAVKA BATISTA iz Gregorčičeve ulice v Ilirski Bistirci. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 6.2., ob 15.uri na pokopališču v Trnovem. Žara bo na dan pogreba v tamkajšnji poslovilni vežici.

Po hudi bolezni je v objem Nebeškega očeta v 67. letu življenja odšla draga žena, mami in babi AMALIJA PUŠKARIĆ, rojena ZADRAVEC. Od drage mami se bodo poslovili v torek, 6.2. , s pogrebno sveto mašo ob 13.uri v Štepanji vasi. Na dan pogreba bo draga mami ležala v tamkajšnji poslovilni vežici od 7. ure naprej.Svojci na željo pokojne sveče in cvetje hvaležno odklanjajo in prosijo, da svoje darove namenite za svete maše za pokojno ali v dobrodelne namene.

Umrla je VIKTORIJA PROSENC, rojena Klopčič z Vira, Zrinjskega ulica 5. Pogreb bo v torek, 6.2., ob 15. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 4.2.2018

V hišo Gospodovo je odšla ljubeča CVETKA HOLCMAN, ki ni bila nikoli mama, vendar je bila mnogim mama z veliko začetnico. Od nje se bodo poslovili s sveto mašo v nedeljo, 4.2., ob 10. uri v cerkvi sv. Marjete v Selnici ob Dravi. Pogreb bo v družinskem krogu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za Selniške cerkve.


ZAHVALA

Po kratki in hudi bolezni se je 11. januarja od tega sveta poslovil Janez Gros iz Broda pod Šmarno goro. Za lep poslovilni obred in sv. mašo se žena pokojnega lepo zahvaljuje duhovnikom msgr. Alojziju Uranu, Franciju Aliču in Ivanu Jagodicu. Posebno je hvaležna vsem domačim, ki so bili ves čas v oporo od bolezni do slovesa ljubega moža. Hvala tudi sosedom, prijateljem in znancem za tolažilne besede in darove za sv. maše.


Sobota, 3.2.2018

V 79. letu se je v Gospodovo v naročje preselil, dobri mož, brat, stric, boter in Prijatelj Radia Ognjišče, ter bratranec bl. Lojzeta Grozdeta, IVAN JUDEŽ iz Zgornjih Orl pri Studencu. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 3.2., ob 15.uri v župnijski cerkvi Studenec. V petek, 2.2., od 15.ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 73. letu starosti nepričakovano zapustil dragi mož, ati, dedek, brat in stric TONE ZVRŠÉN iz Planine pri Kranju. K večnemu počitku ga bodo pospremili v soboto, 3. 2., ob 14. uri na pokopališču na Planini.Žara pokojnika bo v soboto, 3. 2., od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je 77. letu starosti zapustil PETER PELJHAN, upokojenec iz Lucije. Zadnje slovo bo na pokopališču v Ajdovščini, v soboto, 3.2., ob 15 uri.Na dan pogreba bo žara pokojnega od 13. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene.


Petek, 2.2.2018

V 59. letu starosti je v novo življenje k Bogu - svojemu Stvarniku odšel dragi sin, oče, dedi, brat in stric JOŽE ROJKO iz Ljubljane. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 2. 2., ob 11:30 iz vežice sv. Nikolaja na Plečnikovih Žalah v Ljubljani, maša zadušnica pa bo ob 13:00 v cerkvi sv. Terezije Deteta Jezusa na Kodeljevem.Četrtek, 1. 2. 2018

V 66. letu starosti je po hudi bolezni odšla v večnost JERICA VREČAR, rojena Prašnikar , po domače Travnarjeva Jerca iz Moravč. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v četrtek, 1.2., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Žara bo v poslovilni vežici od srede, 31.1., od 17.ure naprej.

Po hudi bolezni se je poslovila in odšla k svojemu Stvarniku draga mama, sestra, teta in soseda MIMI SEČNIK, po domače Btkova Mimi iz Ljubljanske ceste v Horjulu. Pogreb pokojne bo v četrtek ob 16h izpred poslovilne vežice v Horjulu. Žara bo v sredo od 15h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je BOJAN SADAR iz Dergančeve ulice 7a v Ljubljani. Pogrebna maša bo v četrtek (1.2.), ob 11h v cerkvi v Štepanji vasi. Na dan pogreba od 8h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Prijateljem in znancem sporočajo žalostno vest, da jih je po hudi in kratki bolezni v 94. letu starosti zapustil dragi mož, ata, dedek in pradedek Janez Ramovž iz Spodnjih Gameljn 30. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 1. februarja, ob 15. uri na pokopališču Šmartno pod Šmarno goro. Na dan pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu starosti zapustila ljuba MAMIKA – ROZALIJA STOJNŠEK iz Starega grada pri Makolah, po domače Stojnšekova Ruža. Pogreb bo v četrtek, 1. februarja ob 15.00 uri v Makolah. Od srede bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo v korist dobrodelnih organizacij ali domače župnijske cerkve.


Sreda, 31. 1. 2018

V 93. letu je odšel k Bogu DAROSLAV SKOK – JERKO iz Kromberka, Ulica Toma Brejca 2. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo (31. 1.) ob 15h, na pokopališču v Šempetru. Uro pred pogrebom bo pokojnikova žara v poslovilni vežici v Šempetru. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist oddelka za invalidno mladino v Stari Gori.

V 85. letu je v Gospodu zaspal FRANC AVBELJ iz Svetega Andreja pri Moravčah. Pogreb bo v sredo, (31.01.), ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 87. letu starosti je odšla v večnost IVANA DOLINŠEK ROJENA KRČ IZ BREGA OB KOKRI. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 31. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Kokri. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 72. letu starosti je umrla MILKA SNEDEC, rojena Rebernik, iz Cerkelj. Pogreb pokojnice bo v sredo, 31. 1., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v torek od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 30. 1. 2018

V 97. letu starosti je v Gospodu zaspala draga mama, stara mama in prastara mama OLGA TROŠT iz Podrage. Pogreb s sveto mašo bo v torek, 30. 1. ob 15:30, pred tem pa bo žara od 13. ure v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci naprošajo, da namesto sveč in cvetja, darove namenite za potrebe župnije.


Ponedeljek, 29. 1. 2018

Svoje nasmejane oči je zaprl in odšel k Bogu Očetu ljubljeni brati in stric FRANCI BREZNIKAR iz Šmartnega pri Litiji, trgovski poslovodja v pokoju. Pogreb bo v ponedeljek, 29. 1., ob 16. uri na pokopališču v Šmartnem pri Litiji. Maša bo po pogrebu v cerkvi v Šmartnem pri Litiji. Žara bo od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 80. letu starosti je umrl ata, stari ata in pradedek, Alojzij Primc, iz Zaboršta, Šentvid pri Stični, po domače Balantov ata iz Zaboršta. Pogreb s sveto mašo bo v ponedeljek, 29. 1. ob 15.30 v Šentvidu pri Stični. Do pogreba bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 28. 1. 2018

Po hudi bolezni je Gospodar življenja v 90. letu poklical k sebi dragega moža, ata, starega ata in pradedka JOŽETA HRIBARJA, mizarja v pokoju in dolgoletnega prijatelja Radia Ognjišče. K večnemu počitku ga bodo pospremili v nedeljo, 28. januarja, ob 14. uri na pokopališču v Gabrovki. Do pogreba leži v tamkašnji poslovilni vežici.


Sobota, 27. 1. 2018

Umrla je FRANČIŠKA KERŽIČ iz Slomškove ulice 15 v Mengšu. Pogreb bo v soboto, 27. 1., ob 15. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 26. 1. 2018

V 77. letu starosti je odšla v večnost IVANKA MUBI, rojena Toman, po domače ŠTANTMANOVA mama, iz Spodnje Bele. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 27. 1., ob 14. uri na pokopališču v Preddvoru. Pokojna bo v petek, 26. 1., od 12. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z bolečino v srcu sporočajo, da je za vedno zaspala draga žena, mama, babica in prababica MARIJA GALE, po domače Galetova mama, iz Male vasi pri Grosupljem. Zadnje slovo najdražje bo v petek, 26. 1., ob 15. uri na pokopališču v Št. Juriju. Žara bo v poslovilni vežici od četrtka, 25. 1., od 9. ure naprej.

V 82. letu starosti je prenehalo biti plemenito srce dragega očija, ata in pradedka FRANCA BIRKA, po domače Rinežovega Francla, iz Betežice. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 26. 1., ob 16. uri na pokopališču v Sostrem z mašo zadušnico, nato bo slovo ob 16.30. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v pokopališki kapelici.

V krogu najbližjih je v novo življenje v Gospodu odšel JOŽE LOGAR iz Olševka 6 pri Preddvoru. Pogreb bo v petek, 26. 1., ob 15. uri na pokopališču v Olševku. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej žara na njegovem domu v Olševku.

V 83. letu starosti je svoje najbližje zapustil dragi oče, ata, brat in stric VLADIMIR PERŠIN – MIRO, avtoličatski mojster v pokoju, iz Šentvida v Ljubljani. Žara s pokojnikom bo na dan pogreba, v petek, 26. januarja, od 7. ure naprej v poslovilni kapelici sv. Vida na pokopališču Ljubljana Šentvid. Pogreb dragega pokojnika bo ob 14.30. Domači ga priporočajo v molitev.

Osmrtnicam lahko v našem programu prisluhnete vsak dan po poročilih ob 7.30 in 12.30 ter po informativni oddaji Utrip dneva, približno ob 15.30. Morebitne zahvale se zvrstijo po osmrtnicah.
Osmrtnice sprejemamo vsak dan prek telefona 01/512-11-26 ali na elektronski naslov osmrtnice@ognjisce.si.
Osmrtnice in zahvale Cena z DDV
Prva objava osmrtnice ali zahvale 20,00 €
Vsaka nadaljnja objava osmrtnice 10,00 €
Vsem PRO - jevcem (prijateljem radia Ognjišče) nudimo 25% popust pri naročanju osmrtnic. Zahvale objavljamo le enkrat. Cenik velja od 1. aprila 2017 do preklica.