Osmrtnice

Gospod,
daj vsem rajnim večni mir in pokoj in večna luč naj jim sveti.
Naj počivajo v miru. Amen.

Torek, 26. 2. 2019

Družba hčera krščanske ljubezni sporoča, da je v 86. letu starosti in v 64. letu poklica sestre usmiljenke odšla v Očetovo hišo sestra LJUDMILA KRNC, rojena v Šentrupertu na Dolenjskem. Od nje se bodo poslovili v cerkvi Svetega Križa na ljubljanskih Žalah v torek, 26. 2. ob 12. uri bo sveta maša, ob 13. uri pogrebna slovesnost.

V 95. letu starosti je Bog poklical s sebi drago sestro in teto HELENO KOCJANČIČ iz Cankarjeve ulice 8 iz Sežane. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 26. 2., ob 15. uri na sežanskem pokopališču. Uro pred pogrebom bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za sežansko cerkev.

V 88. letu se je poslovil oče, stari oče in stric STANISLAV OGRIN iz Košiš 28 pri Kamniku, po domače Tinetov Stanko. Pogreb bo v torek, 26. 2., ob 16. uri na kamniških Žalah. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 25. 2. 2019

Svojci sporočajo, da je v 84. letu starosti Bog poklical k sebi ANICO PANGERČIČ iz Mosteca. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 25. 2., ob 15.30 na dobovskem pokopališču. Žara pokojnice bo v nedeljo, 24. 2., od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci v žalosti sporočajo, da je v 85. letu življenja v Bogu zaspala draga sestra in teta OLGA VEHOVEC iz Polja v Ljubljani. Zadnje slovo od pokojne bo v ponedeljek, 25. 2., ob 15. uri na pokopališču v Kresnicah. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo pokojna ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 65. letu je odšla k Bogu draga sestra MARICA KRIVEC iz Ljubljane. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 25. 2., ob 16. uri na mestnem pokopališču v Škofji Loki. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležala v poslovilni vežici. Maša zadušnica bo ob 15. uri v cerkvi svetega Jakoba. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Vabijo, da namesto tega darujete za cerkev svetega Tomaža v Brodéh.

Tiho in skromno, kakor je živela, je v 90. letu dotrpela FRANČIŠKA RUPNIK, dolgoletna župnijska gospodinja pokojnega brata duhovnika FRANCA RUPNIKA, po domače ŠTEFKOVA FRANCKA, iz Zádloga pri Črnem Vrhu nad Idrijo. Pogreb drage sestre in tete bo v ponedeljek, 25. 2., ob 15. uri v domači cerkvi v Črnem Vrhu nad Idrijo, žara z posmrtnimi ostanki bo od 9. ure naprej v poslovilni vežici. Pokojnico priporočajo v molitev.


Sobota, 23. 2. 2019

Svojci sporočajo, da jih je v 87. letu starosti zapustila draga ANA VELEPIČ iz Domžal, rojena v Češeniku pri Dobu. Od nje se bodo poslovili v soboto, 23. 2., ob 14. uri na pokopališču v Dobu. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da se je mnogo prezgodaj poslovil PRIMOŽ PRESTOR z Zgornjega Brnika. Žara pokojnika bo v soboto od 9h naprej v poslovilni vežici v Cerkljah. Pogreb bo ob 15h s sveto mašo na tamkajšnjem pokopališču.


Petek, 22. 2. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 94. letu umrl dragi oče, stari oče, pradedek, brat in stric VILIJEM PRISLAN, po domače Pongračev Vilči, iz Pariželj 34 v župniji Braslovče. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 22. 2., ob 16.00 v župnijski cerkvi svete Marije Vnebovzete v Braslovčah. Žara bo v mrliški vežici od 9.00 naprej.

V Bogu je zaspala in odšla po večno plačilo JOŽEFA LESKOVEC, po domače Smrekarjeva mama, iz Šentjošta nad Horjulom. Pogreb pokojne mame bo v petek ob 15.00 izpred domače hiše v Šentjoštu. Do pogreba leži na svojem domu.

V 87. letu starosti se je poslovila in odšla v večnost draga mama MARIJA PODERŽAJ, rojena ERČULJ, iz Čušperka. Pogreb Martinovčeve mame bo v petek 22. februarja ob 15.00 uri na Kopanju. Žara bo v poslovilni vežici na Kopanju v četrtek od 12.00 ure dalje. Na željo pokojne mame lahko namesto cvetja in sveč namenite dar za Cerkev ali svete maše.


Četrtek, 21. 2. 2019

V 96. letu starosti se je izteklo zemeljsko življenje v večnost Mariji Bešter, roj. Ozebek, Martinčkovi mami iz Dolenje vasi 49 v Selški dolini, ki je tudi mama duhovnika in redovnika kapucina brata Staneta Beštra. Pogreb bo v četrtek, 21. februarja ob 15. uri v Selcih. Najprej bo sveta maša v župnijski cerkvi, po maši pa sprevod in pogreb na pokopališču v Selcih. Do pogreba pokojnica leži na domu.

Svojci sporočajo, da se je v 57. letu starosti poslovil PETER NAHTIGAL iz Utika pri Vodicah. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 21. 2.,ob 15.uri na pokopališču v Vodicah. Žara bo na dan pogreba od 9.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 20. 2. 2019

Svojci sporočajo, da je v 97. letu starosti v Gospodu zaspala draga mami, babica prababica, sestra in teta Ivanka Rajbar iz Ljubljane, Vodmatska 14. Zadnja leta je preživela v Domu starejših občanov Šiška. Od nje se bodo poslovili v sredo, 20. februarja, ob 14. uri na Plečnikovih Žalah. Pokojna bo na dan pogreba od 7. ure naprej ležala v poslovilni vežici Svetega Nikolaja.

V 88. letu je v Gospodu zaspal dragi ata, dedi, pradedi, brat, stric in tast Franc Pušnik (dedi jezuita p. Petra Rožiča). Žara bo od torka, 19.2., ob 13. uri v domači hiši Pod gradom 47 v Starem trgu pri Slovenj Gradcu. Slovo od doma bo v sredo, 20.2., ob 13. uri. V cerkvi sv. Radegunde bo pogrebna sveta maša, pogreb pa na starotrškem pokopališču. Pokojni je vedno želel pomagati drugim, zato domači naprošajo sorodnike, sosede in prijatelje, da namesto sveč in cvetja darujejo za svete maše, potrebe Cerkve in pomoči potrebnim.


Torek, 19. 2. 2019

V 95. letu starosti je v Gospodu zaspala draga teta KATARINA BREZNIK, iz Ljubljane, Hubadova ulica 8, nazadnje je bila oskrbovanka doma Janeza Krstnika v Trnovem. Pogreb bo 19. februarja 2019 ob 15. uri izpred poslovilne vežice na Brdu pri Lukovici na pokopališče v Rafolčah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 89. letu starosti je v Gospodu zaspala draga mama, babica, prababica, sestra in teta MARIJA KOVAČ iz Zaloga pri Cerkljah. Pogreb pokojnice bo v torek, 19. februarja, ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v ponedeljek od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 85. letu starosti je odšel k Bogu dragi Janez Gortnar iz Srednje Bele pri Preddvoru. Pogreb pokojnika bo v torek, 19. februarja, ob 15. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 18. 2. 2019

Gospod je po težki bolezni poklical k sebi našo najdražjo ženo, mamo in babico, SLAVICO KUNSTELJ, iz župnije Vič v Ljubljani. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 18. februarja, ob 12.30 na Viškem pokopališču. Na dan pogreba bo žara od 7. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Antonovega doma na Viču v Ljubljani oziroma v dobrodelne namene.


Nedelja, 17. 2. 2019

V torek, 12. februarja, je v Stuttgartu, v 88. letu starosti umrl LADO OBLÁK iz Dobca pri Begunjah pri Cerknici. Pogreb dragega pokojnika bo v nedeljo, 17. februarja ob 15. uri v Bezuljáku pri Begunjah pri Cerknici. Krsta s pokojnikom bo dve uri pred pogrebom v cerkvi v Bezuljáku. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za obnovo cerkve v Dobcu.

V 77. letu starosti jih je zapustil ljubi mož, oče in ata GABRIJEL ŠUŠTARŠIČ, po domače Vidmarjev Ele iz Kamnika pod Krimom 46. Od njega se bodo poslovili v nedeljo, 17. februarja 2019, ob 15. uri na pokopališču Preserje pod Krimom. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 16. 2. 2019

Svojci vsem sorodnikom in prijateljem sporočajo žalostno vest, da je v starosti 76 let po težki bolezni odšel k Bogu dragi mož, oče, tast in ata MIHA KOVAČIČ iz Hafnerjevega naselja 31 v Škofji Loki. Pokojni leži v poslovilni vežici na pokopališču Lipica pri Škofji Loki. Od njega se bodo poslovili jutri (v soboto, 16. 2.). Sveta maša bo ob 14. uri v cerkvi sv. Janeza Krstnika na Suhi, pogreb pa ob 15. uri na pokopališču Lipica pri Škofji Loki.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 89. letu starosti k svojemu Stvarniku odšel CIRIL HOČEVAR iz Ambrusa. Slovo od dolgoletnega organista in zborovodje bo to soboto, 16. 2., ob 14. uri s pogrebno mašo v Ambrusu. Od petka od 10. ure naprej do pogreba bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za obnovo cerkvenih orgel.


Petek, 15.2.2019

V 92. letu starosti se je poslovila CECILIJA KURALT, po domače Ovnova Cilka iz Dvorij, nazadnje je živela v domu starejših v Preddvoru. Pogreb pokojnice bo v petek, 15. 2., ob 15.uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo na dan pogreba od 9.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

H Gospodu je odšel duhovnik ljubljanjske nadškofije FRANC DOLŽAN. Duhovniško službo je opravljal v župnijah Metlika, Mirna Peč, Sava, Rob, Rovte, Podbrezje in Trboje. V petek, 15. 2., bo od 9.00 naprej ležal v župnijski cerkvi v Križah, kjer bo ob 15.00 pogrebna sveta maša in po njej pogreb.


Četrtek, 14. 2. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je na slovenski kulturni dan v v petek, 8. februarja v 90. letu starosti za vedno zapustila in odšla k svojemu Stvarniku dobra mama, stara mama, sestra in teta JOŽEFA KOS z Drtije pri Moravčah. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 14. februarja ob treh popoldne na pokopališču v Moravčah, žara bo v četrtek od osme ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 89. letu starosti je v Gospodu zaspala naša draga mama MARIJA TEREZIJA GRAŠIČ, ROJENA ROJC, Matekova Mari s Hudega pri Radomljah, nazadnje živeča v Domžalah. Pogreb bo v četrtek, 14.2.2019, ob 15h na pokopališču v Radomljah. Na dan pogreba bo žara od 11h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci žalostni sporočajo, da jih je v 65. letu starosti zapustila draga žena, mama in stara mama MAJA ŽNIDARŠIČ iz Ceste v staro vas 5 v Postojni. Na dan pogreba od 12h naprej bo ležala v poslovilni vežici. Od pokojne se bodo poslovili v četrtek, 14. 2. ob 14h na pokopališču v Postojni. Namesto cvetja in sveč lahko darujete v korist Onkološkega inštituta.


Sreda, 13. 2. 2019

V 92. letu je odšel k Bogu dragi mož, ajtek, dedek in pradedek ANTON HORVAT iz Velike Polane. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 13.2., ob 15. uri v Veliki Polani.Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svoje oči je v sobotni noči poslednjič zaprla in upamo, da uzrla zarjo velikonočnega jutra in Kristusa, v katerega je v polnosti verovala in ga ljubila, gospa VIDA KOVAČIČ, sestra rajnega duhovnika Ladislava Kovačiča, dolgoletna gospodinja v župniji Kokrica in molilka ter bralka Božje besede v župniji Preska. V sredo, 13. 2., ob 10.uri bodo rajno Vido pripeljali v župnijsko cerkev župnije Preska. Evharistično slovo bo ob 12. uri. Nato bodo rajno prepeljali na pokopališče v župniji Mirna Peč, kjer bo ob 15. uri pogrebna slovesnost. Želja pokojne je, da dar za sveče in cvetje, namenite za Cerkev in svete maše.

V 58. letu starosti je odšel k Bogu dragi Ivan KOPOREC iz Smučidola 7 Izlake, po domače Topolovškov Ivko. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 13. 2., ob 15. uri na pokopališče na Izlakah. Na dan pogreba bo žara od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga TONCA GRMEK iz Borovnice iz Rimske ceste 43. Pogreb bo v sredo, 13. 2. ob 15. uri na pokopališču v Borovnici. Na dan pogreba od 13. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 12. 2. 2019

V 95. letu starosti je Bog poklical k sebi drago HELENO REHBERGER, rojeno Sluga, po domače Karvovo mamo iz Nove vasi pri Preddvoru.Pogreb drage pokojnice bo v torek, 12. 2., ob 14.30 uri na pokopališču v Preddvoru.Pokojna bo v ponedeljek, 11. 2., od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci hvaležno odklanjajo cvetje in sveče v korist župnijske cerkve v Preddvoru.

Svojci sporočajo, da jih je v 74. letu starosti zapustil dragi brat in stric ŠTEFAN BATAGÉLJ. Pogreb pokojnega bo v torek, 12. 2., ob 15. uri v Stomažu. Na dan pogreba bo žara od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto sveč in cvetja lahko darujete za domačo cerkev.


Sobota, 9. 2. 2019

Bog je poklical k sebi drago mamo IVANO PIPAN, rojeno Petrovčič. Pogreb drage mame bo v soboto, 9. 2., ob 15. uri na Planini pri Ajdovščini. Dve uri pred pogrebom bo ležala v domači cerkvi. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za domačo cerkev.


Petek, 8. 2. 2019

V 94. letu starosti je odšla k Bogu draga TEREZIJA PETERLIN, rojena ŠKERBINC, po domače Oreharjeva Rezka iz Stranj. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 8. 2., ob 15. uri na pokopališču v Stranjah. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 96. letu življenja k Nebeškemu očetu in k svojim dragim odšla OLGA OGULIN, mama Silve, sestre Jožefe Ogulin in Danijele Cerjanec, rojene Ogulin iz Krupe pri Semiču. Pogreb, ki se začne s sveto mašo bo v petek, 8. 2., ob 15. uri v pokopališki cerkvici Svetega duha na Selah pri Semiču.Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo, ker želijo, da svoje darove ob pogrebu namenite za obnovo župnijske cerkve Svetega Štefana v Semiču in za pokojno mamo molite.

V 74. letu starosti je umrl Franc Pogačnik, Jeralov Franc iz iz Nove vasi v Zgornji Besnici. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 8. februarja, ob 15. uri na pokopališču v Zgornji Besnici. Žara pokojnika bo na dan pogreba, od 9. ure naprej, v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 7. 2. 2019

K večnemu počitku je v 95. letu starosti odšel dragi mož, oče, dedek in pradedek ANTON KORIMŠEK starejši, iz Borovaka pri Polšniku. Pogreb pokojnega ata bo v četrtek, 7. 2., ob 15h s sveto mašo na domače pokopališče. Od njega se lahko poslovite v vežici na Polšniku.

Svojci sporočajo, da je dotrpela draga mama VIKTORIJA BERTA KAHNE. Pogreb drage mame bo v čertek, 7. 2., ob 15:30 na pokopališču v Trbovljah.Po pogrebu bo maša zadušnica v cerkvi Svetega Martina. Žara pokojne bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 67. letu je Gospodar življenja k sebi poklical MARIJO LÉŠNJAK, po domače Želéžjakovo Mici iz Setnika pri Polhovem Gradcu, nazadnje oskrbovanko na Bokalcih. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 7. februarja, ob 15. uri na pokopališču v Polhovem Gradcu. Na dan pogreba bo žara od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 6. 2. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 23. letu starosti tragično preminila ELA HUDOVERNIK s Spodnjih Lazov 1a. Od Ele se bodo poslovili v sredo, 6. 2., kjer bo v poslovilni vežici od 9. ure naprej.Pogreb bo ob 15. uri v Zgornjih Gorjah. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo v korist cerkve svetega Jurija v Zgornjih Gorjah.


Torek, 5. 2. 2019

Umrl je GABRIJEL BEZEK, po domače Andrjanov ata iz Rakitne 100. Pogreb bo v torek, 5. 2., ob 16.00 uri na pokopališču na Rakitni. Na dan pogreba od 9.00 ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 4. 2. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 91. letu poslovil prof. JUSTIN STANOVNIK iz Ljubljane, rojen na Lesnem Brdu, nazadnje stanujoč v Domu starejših občanov Horjul. Pogreb pokojnega bo v ponedeljek, 4. februarja, ob 15. uri. Na dan pogreba bo pokojni od 8. ure naprej ležal v vežici sv. Nikolaja na Plečnikovih Žalah. Žalna knjiga bo odprta v petek, 1. 2., od 8.00 do 17.00 ure v občini Horjul.


Nedelja, 3. 2. 2019

Svojci z žalostjo sporočajo, da je v 92. letu mirno odšel FRANCI SKODLAR, po domače Mežnarjev Franci iz Britofa pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v nedeljo, 3. 2., ob 14. uri na pokopaliču v Predosljah. Pokojni bo v soboto, 2. 2., od 15. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 2. 2. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 90. letu starosti zapustila draga mama nona in pranona JOŽICA MELINK, mati pokojnega župnika Franka Melinka. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 2. 2., ob 15. uri v Ligu na Marijinem Celju. Dve uri pred pogrebom bo ležala v domači cerkvi.

Svojci sporočajo žalostno novico, da je v nedeljo, v 87. letu, umrl dobri mož, oči, dedek in pradedek Peter MALEŽIČ iz Ribnice, Gorenjska cesta 37 - iz gorenjskega malna. Žara bo v petek, 1. februarja, od 14. ure naprej v mrliški vežici v Hrovači pri Ribnici. Zadnje slovo s sv. mašo bo v soboto, 2. februarja ob 14. uri na pokopališču v Hrovači. Svojci lepo prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za maše, za pastoralni dom v Ribnici ali v druge dobrodelne namene in se ga spomnite v molitvi.


Petek, 1. 2. 2019

Daritev svojega zemeljskega življenja je dopolnil VILJEM ŠOLINC, bisernomašnik, upokojeni bizeljski župnik. Pogreb bo v petek, 1. 2., ob 15. uri s pogrebno sveto mašo na pokopališču v Šentjurju pri Celju. V četrtek, 31.1., od 19. ure naprej bo ležal v župnijski cerkvi v Šentjurju pri Celju.

Umrl je MARJAN OMEJEC iz Gorice pri Moravčah. Pogreb bo v petek, 1. 2., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 84. letu življenja zapustila draga sestra in teta JOŽEFA VELIČEVIČ iz Trubarjeve ul. v Ljubljani.
Pogreb drage pokojnice bo v petek, 1. februarja, ob 14. uri iz mrliške vežice sv. Jakoba na ljubljanskih Žalah.


Četrtek, 31. 1. 2019

V 82. letu starosti je Gospodar življenja poklical k sebi Martina Presečnika, po domače Podmirskega ata iz Lenarta pri Gornjem Gradu. Pogreb bo v četrtek, 31.1., ob 15. uri na pokopališču v Gornjem Gradu. Pokojni bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici v sredo, 30.1.,od 14. ure naprej. Domači cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Slomškovega doma.

Svojci sporočajo, da jih je v 98. letu zapustila JULIJANA ŽALEC, ANTONOVČEVA Julka iz Toškega čela 3. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 31. 1., ob 13. uri iz vežice Svetega Jožefa na Plečnikovih Žalah.

Svojci sporočajo, da se je v 100-em letu preselila v Božje naročje ljuba mama, babica in prababica KATI LAMOVEC, po domače Repanškova mama iz Medna. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 31. 1. , ob 15h na pokopališču v Šentvidu. Na dan pogreba, od 11h naprej, bo žara pokojne v Šentviški pokopališki kapeli.


Ponedeljek, 28. 1. 2019

Umrl je ANTON GABROVŠEK iz Setnika 44 pri Polhovem Gradcu. Pogreb bo v ponedeljek, 28. 1., ob 15.00 uri na pokopališču v Polhovem Gradcu. V nedeljo, 27. 1.,od 15.00 ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 87. letu starosti odšla v božje naročje ljubljena mami JOSIPINA KRIEGER iz Krškega.
Pogreb bo v ponedeljek, 28. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Krškem. Pokojna bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici v nedeljo, 27. januarja od 10. do 15. 30 ure. Sledila bo maša zadušnica ob 16. uri v krški farni cerkvi. Na dan pogreba se lahko od nje poslovite od 10. ure naprej.

V 81.letu starosti je odšla k Bogu žena, mama, babica, prababica, sestra in teta Ana Prosen, po domače Kóščóva mama iz Cerkljanske Dobrave. Pogreb pokojnice bo v ponedeljek, 28. 1., ob 15.uri na pokopališču v Cerkljah. V nedeljo bo od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 27. 1. 2019

V 97. letu je v Bogu zaspala MARIJA PENKO iz Pivke. Pogreb bo v nedeljo ob 15h. Na dan pogreba od 9.30 naprej bo žara v Šmihelu pri Pivki v poslovilni vežici. Na željo pokojne namesto cvetja in sveč lahko darujete za potrebe župnijske cerkve.


Sobota, 26. 1. 2019

V 96. letu starosti je odšla k Bogu naša draga KRISTINA VALJAVEC, ROJENA MIKLAVČIČ, po domače Ureškova mama s Trstenika. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 26. januarja ob 15. uri na pokopališču na Trsteniku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 89. letu starosti je Gospodar življenja poklical k sebi po zasluženo plačilo pokojno Jozefo Miklavc, po domače Brglezovo Zefko, iz Florjana pri Gornjem Gradu.
Pogreb s pogrebno sveto mašo bo v soboto, 26. januarja, ob 14.00 v katedrali v Gornjem Gradu. Domači cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Slomškovega doma.


Četrtek, 24. 1. 2019

H Gospodu je odšel MARKO OMAHNA, glavni član skupine Gamsi, z Brezij pri Dobu. Od njega se bodo poslovili v petek, 25. 1., ob 15. uri na pokopališču na Sv.Trojici pri Dobu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v poslovilni vežici v Dobu.

V 92. letu starosti je odšel k Bogu v večnost dragi MARIJAN MOČNIK, avtoličarski mojster v pokoju iz Britofa. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 25.1., ob 15.30 uri na pokopališču v Predosljah. Žara pokojnika bo v četrtek, 24. 1., od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da se je v 84.letu starosti poslovil dragi mož, oče, ata in brat MARTIN AHČIN po domače Šimenčóv ata iz Praprotne Police. Pogreb pokojnika bo v petek, 25. 1., ob 14.uri na pokopališču na Trati pri Velesovem. Žara bo v četrtek, 24. 1., od 14.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno novico, da je v 89. letu v Gospodu zaspal dragi ata, stari ata in tast Franc Gabrovšek iz Dravelj, mizarski mojster v pokoju. Od njega se bodo poslovili v petek, 25. januarja, ob 10.30. uri z draveljskega pokopališča. Na dan pogreba bo rajni od 7. ure naprej v poslovilni vežici. Na njegovo željo lahko darujete za svete maše ali v dobrodelne namene.


Sreda, 23. 1. 2019

Vsem sorodnikom prijateljem in znancem, sporočajo, da je v 89. letu dotrpela dobra sestra in teta JULIJANA STRNAD iz Broda. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 23. 1., ob 11h na pokopališču v Šmartnem. Žara bo od 9h naprej v poslovilni vežici v Šmartnem.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 68. letu starosti umrla prijateljica Radia Ognjišče MAJDA HRASTNIK-PLAZAR, po domače Skudnškova Majda iz Brstnika pri Laškem.
Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 23. januarja ob 15. uri na pokopališču v Laškem. Priporočajo jo v molitev.


Torek, 22. 1. 2019

V 91. letu starosti je Bog poklical k sebi drago mamo, babico, prababico, sestro in teto PAVLO STANJKO iz Laz v Tuhinju. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 22. 1., ob 15. uri na pokopališču v Zgornjem Tuhinju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Zahvala:

Ob smrti drage mame MARIJE FORTUNA se svojci iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste se prišli poslovit od nje in izrazili sožalje. Hvala, da ste darovali za svete maše, v dober namen, cvetje in sveče. Bog plačaj domačemu župniku g. Gregorju Luštreku za obiske na domu, arhidiakonu dr. Jožetu Plutu za duhovno bogat in lep pogrebni obred, vsem prisotnim duhovnikom za sv. maše, pogrebcem, pevcem župnijskega zbora in vsem, ki ste jo spremili na zadnji poti. Zelo so hvaležni tudi dr. Janezu Ambrožiču in dr. Alojzu Snoju za obiske in duhovno oskrbo v Centru starejših v Škofji Loki ter osebju Centra za predano nego.Posebna zahvala dobrim sosedom in sorodnikom za vso pomoč. Bog vam povrni! Sin Simon, župnik pri Sv. Lenartu nad Selci, hčere Vida Šubic, Kati Homec, Anka Alič in Kristina Poljanšek z družinami.


Ponedeljek, 21. 1. 2019

V 77. letu starosti je v Gospodu zaspal dragi IVAN JAZBEC iz Zgornjih Jarš. Pogreb bo v ponedeljek, 21. 1., ob 13:30 na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 20. 1., 2019

V 86. letu starosti je Bog poklical k sebi drago HELENO MATIČIČ, po domače Birtovo Jelko iz Unca. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo, 20. 1. , ob 14.uri na pokopališču na Uncu. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 62.letu starosti se je poslovila ALENKA PERČIČ, rojena Zorman po domače Jurjêvčêva Lenčka iz Cerkelj. Pogreb pokojnice bo v nedeljo, 20.1., ob 15.uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v soboto, 19.1., od 16.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 19. 1. 2019

V 96. letu starosti je Bog poklical k sebi drago IVANO ZUPAN, rojeno Fugger iz Kranja. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 19. januarja, ob 13h na Mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 10h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Maša zadušnica bo ob 14h v cerkvi Sv. Modesta na Zlatem Polju.


Petek, 18. 1. 2019

Sorodniki vsem prijateljem in znancem sporočajo, da jih je v 74. letu zapustil dragi FRANCI VENGUST iz Mengša. Slovo bo v petek, 18. 1., ob 15. uri na pokopališču v Mengšu. Žara bo ta dan od 10. ure naprej v poslovilni vežici. Pogreb s sveto mašo bo ob 15. uri v župnijski cerkvi v Mengšu.


Četrtek, 17. 1. 2019

V 89. letu je Bog poklical k sebi dragega JANEZA VIDMARJA, po domače KAJETOVEGA IVANA iz Šenčurja. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 17. januarja, ob 15h na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 97. letu je umrl je MILAN SKUBIC iz Ambrusa, ki se je čudežno rešil izpred jame smrti v Kočevskem Rogu. Pogreb bo v četrtek, 17. 1., ob 15.30 na tamkajšnjem pokopališču. Žara bo na dan pogreba od 10.00 naprej v poslovilni vežici v Ambrusu.


Sreda, 16. 1. 2019

V 97. letu je v Gospodu zaspala Marija ILERŠIČ, po domače Matijeva Marica z Rakeka. Pogreb bo v sredo, 16. 1., ob 15.00 uri na Rakeku. Do pogreba leži v domači hiši. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, svoj dar lahko namenite za domačo cerkev ali za svete maše.

Po hudi bolezni je v 80. letu umrl IVAN LESKOVEC iz Vrhpolja 189, po domače ŠUBLEŽOV Ivan, rojen na Stari Vrhniki, Martinetov Ivan. Pogreb bo v sredo, 16. 1., ob 15.uri v Nevljah pri Kamniku. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 98. letu starosti je odšel k Bogu dragi FRANC URANIČ, po domače Hribovčev ata iz Strahinja. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 16. 1., ob 13. uri na pokopališču v Naklem. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Družba hčera krščanske ljubezni sporoča, da je v 88. letu starosti in v 62. letu redovništva odšla v Očetovo hišo sestra Evzebija Marija Zabret, rojena v Topolah pri Mengšu. Od nje se bodo poslovili v cerkvi Sv. Križa na Ljubljanskih Žalah v sredo, 16. januarja. Ob 13. uri bo sveta maša, ob 14. uri pogrebna slovesnost. Njene sosestre jo priporočajo v molitev.


Torek, 15. 1. 2019

V 78. letu starosti je svoje življenjsko romanje končal dragi mož, oče, ata VIKTOR KOŠIR iz Smokuča. Slovo od pokojnika bo v sredo, 15. 1., ob 15. uri na pokopališču na Breznici. Žara bo na dan pogreba v tamkajšnji mrliški vežici. Pokop po pogrebni maši bo potekal v krogu družine in sorodnikov. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Župnijske Karitas in Pastoralnega doma. Svoj dar boste na dan pogreba lahko oddali v za to pripravljeno škatlico v mrliški vežici.

Po težki bolezni je k Bogu v večnost odšel MILAN KUNAVAR starejši, po domače Breznarjev Milan, mizar iz Moravč. Pogreb dragega pokojnika s sveto mašo bo v torek, 15. 1., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Od 14. 1. od 14. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je po dolgotrajni bolezni v 67. letu starosti zapustil dragi mož, oče in ata JANEZ PIBERNIK iz Križa pri Komendi. Pogreb pokojnika bo v torek, dne 15. 1., ob 15.uri na pokopališču v Komendi. Žara bo na dan pogreba od 9.ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 95. letu starosti zapustila in odšla v večnost draga mama FRANČIŠKA ČERNE. Pogreb bo v torek, 15. januarja, ob 15h v Sostrem. Od pokojne se lahko poslovite na dan pogreba od 10h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte za nove orgle v župnijski cerkvi sv. Lenarta v Sostrem.

Svojci sporočajo, da je po dolgi in težki bolezni v 70. letu mirno zaspala FRANČIŠKA KRAJNC iz Švice, rojena Grabler – po domače Tavzel. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 15. januarja, ob 9:15 na pokopališču Jona v Švici. Pogrebna sveta maša bo na dan pogreba tudi v Sloveniji, v Petrovčah, ob 9:15.


Ponedeljek, 14.1.19

V Bogu je zaspal dragi mož, ata, stari ata in brat Rudolf Zidar iz Jazbine 4, Šmarje pri Jelšah.

Do pogreba, ki bo v ponedeljek ob 15. uri, leži v mrliški vežici v Šmarju pri Jelšah.

Cvetje in sveče hvaležno odklanjamo v korist obnove Župnijske cerkve v Šmarju.

Gospod naj mu bo bogat plačnik.


Nedelja, 13. 1. 2019

Bitka življenja je sklenjena. Zmaga je pripadla večnosti. V 79. letu starosti se je poslovil IVAN KUNEJ, oče duhovnika Gregorja Kuneja z Brezovice pri Ljubljani. Pogreb s sveto mašo bo v nedeljo, 13. januarja, ob 15. uri na pokopališče Brezovica pri Ljubljani. Pokojni bo do pogreba v poslovilni vežici na Brezovici od sobote, 12. januarja od 13. ure dalje. Namesto sveč in cvetja lahko darujte za Župnijsko karitas Brezovica ali za svete maše za pokojnega.

Sestre Frančiškanke Mariijne misijonarke sporočajo, da je Gospodar življenja v 106. letu, poklical k sebi s. Marijo (Maro) Vampelj. Rojena je bila 11.08.1912 na Dobrovi, v samostan je vstopila leta 1939. Od nje se bo d o poslovili v nedeljo, 13.1. 2019 ob 15. uri, v cerkvi Marijinega Vnebovzetja v Lescah. Pokojna bo od 13h dalje do pogreba ležala v poslovilni vežici v Lescah.


Sobota, 12. 1. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustil dragi FRANC SMRTNIK, upokojeni tesarski mojster iz Vnanjih Goric, stanujoč NA BRCE 14. Pogreb bo v nedeljo, 13. 1., ob 13. uri na pokopališču v Vnanjih Goricah. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 79. letu je tiho zaspala in odšla k svojemu Stvarniku KATARINA ŠULIGOJ iz Nove Gorice. V soboto, 12.1., bo od 10. ure naprej ležala v cerkvi Kristusa odrešenika v Novi Gorici, sledila bo sv. maša ob 11. uri, nato pa jo bodo pospremili k večnemu počitku na pokopališče v Gorenji Trebuši. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist novogoriške cerkve.


Petek, 11. 1. 2019

Bog je poklical k sebi drago ANGELCO BURKAT iz Ljubljane. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 11. 1., ob 11:30 na Novih žalah v Ljubljani.

Svojci sporočajo, da je v 89. letu starosti tiho in mirno, za vedno odšla draga STANISLAVA KRALJ, po domače KRALIČKOVA SLAVKA, iz Selske Gore 9. Od nje se bodo poslovili v petek, 11.01., ob 15.30 uri na pokopališču Mirna. Pokojna bo ležala na dan pogreba, od 9.00 ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 80. letu je odšel k Bogu dragi mož, ati, brat in ata MATEVŽ PEČELIN iz Brekovice pri Žireh. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 11. 1., ob 15. uri na pokopališču v Žireh. Žara bo v četrtek, 10. 1., od 18. ure naprej v poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist cerkve sv. Martina.


Četrtek, 10. 1. 2019

V 80. letu je v Gospodu zaspal JOŽE FAJDIGA iz Sobrač 4 izŠentvida pri Stični. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 10. 1., ob 16.00 uri na pokopališču v Šentvidu pri Stični. Do pogreba pokojni leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko v korist cerkve Sv.Andreja v Sobračah.

V 85. letu starosti je v Bogu zaspala draga ANA TURK, po domače SEVERJEVA MAMA, iz Vrha pri Hinjah 7. Od nje se bodo poslovili v četrtek,10. 1., ob 14.30 na pokopališču Hinje. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z žalostjo sporočajo, da jih je v 103. letu zapustila draga mama, babica, prababica in praprababica ANA BRANCELJ iz Borovnice, z Laz 25. Pogreb bo v četrtek, 10. 1., ob 15. uri na pokopališču v Borovnici. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je od njih poslovila in odšla v večnost ALBINCA JERAS, dolga leta je živela v Ljubljani za Bežigradom, nazadnje pa pri družini Vrhovec v Malih Lesah. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 10. 1., ob 15.30 na pokopališču na Krki. Žara drage pokojne bo v sredo, 9. 1., od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za nov župnjiski dom na Krki.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu starosti zapustila draga mama in stara mama MARIJA ŠTEMBERGAR iz Ilirske Bistrice. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 10. 1., ob 15. uri na pokopališču župnijske cerkve Sv. Petra v Ilirski Bistrici. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 9. 1. 2019

V 89. letu se je od zemeljskega življenja poslovila in se v Gospodovo naročje preselila ljuba nona ELVIRA SEVŠEK, stara mama novomašnika Andreja Penka. Pogreb bo v sredo, 9. 11., ob 14.30 iz poslovilne vežice na Velikem Ubeljskem pri Postojni. Pokojna nona leži od 18h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Župnija Ljutomer sporoča žalostno vest, da je v 49. letu starosti zemeljsko življenje dopolnila in odšla v novo življenje k Bogu draga pastoralna sodelavka, katehistinja in zakristanka VALERIJA MLAKAR iz Spodnjega Kamenščaka 9d. Od nje se bodo poslovili v sredo, 9. 1., s pogrebno sveto mašo ob 14.30. na pokopališču v Ljutomeru in potem nadaljevali pogrebni obred. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.


Torek, 8. 1. 2019

V Bogu je zaspala MARIJA MARKUŠ, po domače Velnova mama, s Hribov 4, s Trojan. Pogreb bo v torek, 8. 1., ob 15. uri na pokopališču v Šentgotardu. V ponedeljek, 7. 1., od 14. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Družba hčera krščanske ljubezni sporoča, da je v 82. letu starosti in v 57. letu poklica sestre usmiljenke odšla v Očetovo hišo sestra KRISTINA LENIČ doma iz Šentjerneja. Od nje se bodo poslovili v cerkvi Sv. Križa na Ljubljanskih Žalah v torek, 8. januarja. Ob 12. uri bo sveta maša, nato pogrebna slovesnost. Njene sosestre jo priporočajo v molitev.

V 94. letu je v Gospodu zaspala draga ANA OGRINC iz Domžal. Pogreb bo v torek, 8. 1., ob 12. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 7. 1. 2019

V 89. letu je v Bogu zaspal FRANC KRŽIŠNIK iz Stražišča pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 7. januarja, ob 14. uri na pokopališču v Bitnjah. Pokojni bo v nedeljo od 15. ure naprej ležal v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v župnijski cerkvi v Stražišču.

Svojci sporočajo, da je Bog poklical v večnost drago mamo ELIZABETO LOVŠE, rojeno ZUPANČIČ, po domače KOTROVO MAMO. Pogreb bo v ponedeljek, 7. 1., ob 15. uri na Vačah. Do pogreba bo ležala v domači hiši.


Nedelja, 6. 1. 2019

Svojci sporočajo, da je na drugi sveti večer v 106. letu starosti v Gospodu zaspala RADICA OBLAK, po domače mámika, s Tbilisíjske ulice na Viču v Ljubljani, ki je zadnja leta živela na Bizeljskem. Pogrebno slovo s sveto mašo bo v nedeljo, 6. januarja, ob 14h na viškem pokopališču v Ljubljani. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za pokopališko cerkev ali svete maše.


Sobota, 5. 1. 2019

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 94. letu starosti zapustila draga mama MARIJA FORTUNA iz Gorenje vasi. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 5. 1., ob 15. uri na pokopališču v Gorenji vasi. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

V večnost je odšel dragi mož, oče, dedek in pradedek ANTON TRČEK iz Avsečeve ulice 27 c v Ljubljani. Pogreb bo v soboto, 5. 1., ob 13. uri na pokopališču v Dolu pri Ljubljani. V petek, 4. 1., od 16. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist obnove cerkve Svete Marjete v Dolu pri Ljubljani.

Svojci sporočajo, da jih je v 90. letu starosti zapustila draga mama, stara mama, prababica in sestra ANA OKORN, rojena Habič, po domače Kučmarjeva mama, iz Zgornje Besnice. Od nje se bodo poslovili v soboto, 5. 1., ob 14. uri na pokopališču na Javoru. Na dan pogreba bo žara od 13.30 naprej v župnijski cerkvi Sv. Ane na Javoru.

V večnost je odšel duhovnik magister ANTON VRISK, dolgoletni župnik v Črni na Koroškem ter soupravitelj župnik Javórje in Koprivna. V četrtek, 3. 1., od 16. ure naprej bo ležal v župnijski cerkvi sv. Ožbalta v Črni, kjer bo v petek ob 16.00 slovo iz župnije. Nato bo prepeljan v Vojnik, kjer bo v soboto, 5. 1., ob 14. uri pogrebna sveta maša in pogreb na vojniškem pokopališču.


Petek, 4. 1. 2019

Svojci sporočajo, da je Bog poklical k sebi MARIJO MAROŠA. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 4. 1., ob 14. uri v rojstni vasi Melinci, v župniji Beltinci.

V 83. letu starosti je Bog poklical k sebi drago TONČKO ARNEŽ, rojeno Drinovec, s Kokrice pri Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 4. januarja, ob 15.00 na pokopališču na Kokrici. Žara pokojnice bo v četrtek, 3. januarja, od 17h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC MERELA iz Zaloga pri Kresnicah. Pogreb bo v petek, 4. 1., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba bo žara od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je na praznik svete družine v 78. letu starosti zemeljsko življenje dopolnil in odšel v novo življenje k Bogu dragi oče in dedek DRAGO POLANEC iz Zaloga pri Ljubljani. Od njega se bodo poslovili v petek, 4. 1., s pogrebno sveto mašo ob 15. uri na pokopališču Sv. Agate v Dolskem. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 3. 1. 2019

V 54. letu je umrl DRAGO ERJAVŠEK iz Košiš 8a pri Kamniku, delavec gradbenega podjetja GRADITELJ Kamnik. Pogreb bo v četrtek, 3. 1., ob 14. uri na Žalah v Kamniku. Na dan pogreba od 11.30 bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC KNIFIC, po domače Boškov Francelj, iz Svetja pri Medvodah.
Pogreb bo v četrtek, 3. 1., ob 15. uri na pokopališču v Sori pri Medvodah. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 12.30 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 2. 1. 2019

Svojci sporočajo, da je v 90. letu starosti odšla v večnost draga teta IVANKA TROJAR, rojena Kováčič, iz Prevalja pod Krimom, nazadnje oskrbovanka doma Marije in Marte v Logatcu. Pogreb bo v sredo, 2. 1., ob 14. uri v Preserju pod Krimom. Na dan pogreba bo od 10. ure ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci žalostnih src sporočajo vest, da je v 69. letu starosti za vedno odšla k Bogu v večnost draga SLAVKA GREGORČIČ, rojena URBANČIČ, iz Valične vasi 17 pri Zagradcu. Od nje se bodo poslovili v sredo, 2. januarja, ob 14. uri na pokopališču Zagradec. Žara pokojne bo v torek, 1. januarja, od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 77.letu starosti je umrl RAFKO JERAJ iz Zg.Brnika.
Pogreb pokojnika bo v sredo, 2. 1., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 31. 12. 2018

Umrl je BOŽIDAR PRAŠNIKAR, po domače Urbančev Božo, kovač iz Goričice pri Moravčah. Pogreb bo v ponedeljek, 31. 12., ob 14. uri na pokopališču v Moravčah. V nedeljo, 30. 12., od 8. do 20. ure in na dan pogreba od 8. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 80.letu starosti se je poslovil JANEZ KOKALJ starejši, po domače Tavčarjev ata, iz Zaloga pri Goričah. Pogreb pokojnika bo v ponedeljek, 31. decembra, ob 13. uri na pokopališču v Goričah. Žara je v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 30. 12. 2018

V 84. letu starosti je svoje drage, po dolgotrajni bolezni, zapustil PAVLE ŽNIDARŠIČ iz Velike Račne, rojen v Mali vasi, Videm-Dobrepolje. Od dragega pokojnika se bodo poslovili v nedeljo, 30. decembra, ko bo žara od devetih naprej v poslovilni vežici na Kopanju. Pogreb bo ob 15. uri na tamkajšnjem pokopališču. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo, namesto tega lahko darujete za lačne otroke ali cerkev.


Sobota, 29. 12. 2018

Svojci sporočajo, da se je v 71. letu od tega življenja poslovil in se preselil v večnost dragi mož, oče in stari oče JANEZ ARKO iz Gore pri Sodražici. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 29. 12., ob 15. uri na tamkajšnjem pokopališču. Žara bo v poslovilni vežici na dan pogreba od 11. ure naprej.

Na sveti večer je v 84. letu Bog poklical k sebi dobrega atija JANEZA ERZARJA iz Spodnjih Gameljn. Od njega se bodo poslovili v soboto, 29. 12. od 8. naprej v poslovilni vežici, ob 14. pa z mašo in pogrebom na pokopališču Šmartno pod Šmarno goro. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo v korist župnijske Karitas.

V 37. letu starosti je Gospod k sebi poklical KATARINO MUŽINA KRAGELJ iz Šempetra pri Gorici. Pogreb s sveto mašo bo v soboto, 29. 12., ob 15. uri v Šempetru pri Gorici. Na dan pogreba od 12.30 naprej bo ležala v šempetrski župnijski cerkvi.Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist župnijske Karitas.


Petek, 28. 12. 2018

V 90. letu starosti se je poslovil FRANC OGRIS, po domače Prinčov France iz Voklega. Pogreb pokojnika bo v petek, 28.12. 2018, ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Po 87. rojstnem dnevu je v Bogu zaspala draga mama, babica in sestra Marija Šinkovec s Toplarniške 3 v Ljubljani. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 28. 12., ob 14.30 iz vežice sv. Marije na ljubljanskih Žalah.

V 97. letu je v soboto, 22. decembra, odšla v Božje naročje FRANČIŠKA PAVLIČ, roj. Nastran; po domače Megušarjeva Francka. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 28. decembra, ob 15.30 na viškem pokopališču. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč lahko darujete za Karitas, Anin sklad, viške orgle ali kateri koli drug dober namen.


Četrtek, 27. 12., 2018

Svojci sporočajo, da se je v 93. letu starosti poslovila draga FRANČIŠKA MATJAN rojena Korošec, po domače Gróšetova mama iz Ravenj v Tuhinjski dolini. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 27.12., ob 15.uri na pokopališču Šmartno v Tuhinju. Žara bo na dan pogreba od 10.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 23. 12. 2018

V petek je odšel h Gospodu mag. Simon Lorber, duhovnik ljubljanske nadškofije. Duhovniško službo je opravljal v župnijah Stari trg pri Ložu, Ljubljana - Polje, Šmartno v Tuhinju, Vranja Peč in Sela. V soboto, 22. decembra, bo od 16. ure naprej ležal v župnijski cerkvi v Šmartnem v Tuhinju. Ob 20.30 se bodo s sveto mašo od njega poslovili dekanijski duhovniki. V nedeljo, 23. decembra, bo od 11. ure naprej ležal v župnijski cerkvi v Železnikih, kjer bo ob 14. uri pogrebna sveta maša, po njej pa pogreb.

V 75. letu starosti se je od poslovila draga mama, stara mama, sestra in teta MARIJA ŠÉRJAK, po domače Škandrova mama iz Trate pri Velesovem. Pogreb pokojnice bo v nedeljo, 23. decembra, ob 14. uri na pokopališču na Trati pri Velesovem. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 22. 12. 2018

V 60. letu starosti je v Bogu zaspala MARTA ŠINK, iz Čirč pri Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 22. 12., ob 13. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

V 90. letu starosti je dotrpela in se preselila v večnost ljubljena mama, stara mama, prababica, sestra, teta, botra in dobrotnica krščanskega bratstva bolnikov in invalidov MARIJA GALJOT, rojena Belehar iz Lahovč 57, po domače TOMAŽIČEVA. Pogreb draga mame bo v soboto, 22. 12., ob 14. uri na pokopališču v Lahovčah. Žara bo v petek, 21. 12., od 9.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za obnovo zvonov domače cerkve v Lahovčah.


Petek, 21. 12. 2018

Anton Masnik izreka zahvalo: V soboto, 13.12., so k večnemu počinku pospremili drago sestro ZORO MASNIK iz Velikih Lašč. Iskrena zahvala vsem iz Doma starejših občanov RIVE, Ribnica ki so skoraj pet let skrbeli za teško bolno Zoro.Zahvala PGD Velike Poljane, vsem prijateljem, znancem in sosedom iz Velikih Lašč , Velikih Poljan, Litije, Zasipa, Svibna, Šmartna in njenim kolegicam iz Avtomontaže, Ljubljana. Zahvala g. Župniku Andreju Ojstrežu, vsem duhovnikom, pevcem in pogrebnem zavodu Zakrajšek za lepo opravljeno pogrebno slovesnost.

V Gospodu je v starosti 85. let zaspal MIRO OVCA iz Zajelš. Pogreb bo v petek, 21. 12., ob 14. uri na pokopališču v Dolu pri Ljubljani. Na dan pogreba bo žara od 11:30 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 85. letu zapustil JANEZ ZMRZLIKAR, po domače Zinčev ata iz Voklega. Pogreb pokojnika bo v petek, 21. 12., ob 14.uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo v četrtek, 20. 12., od 18. ure naprej v tamkajšni poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA AHČIN iz Gornjih Retij 4. Pogreb bo v petek, 21. 12., ob 15.00 na pokopališču v Velikih Laščah. Žara bo od četrtka od 16.00 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 19. 12. 2018

Umrl je Avguštin Pleško iz Dobrunj. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 19. decembra, ob 13. uri, na pokopališču Sostro. Na dan pogreba bo žara od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Svoj dar lahko namenite za svete maše ali župnijsko cerkev v Sostrem.

V Bogu je zaspala spoštovana gospa JUSTINA HIMMELREICH iz Ljubljane, iz Ciril Metodovega trga 8. Pogreb drage pokojnice bo jutri, v sredo, 19. 12. ob 15.30h iz Nikolajeve mrliške vežice na Plečnikovih Žalah. Namesto cvetja in sveč darujte v dober namen.


Ponedeljek, 17. 12. 2018

Svojci sporočajo, da je Gospodar življenja poklical k sebi v 101. letu starosti LEOPOLDINO POLDKO GRIČAR, rojeno Medved iz Rrumanje vasi 28, Straža. Pogreb pokojnice bo v ponedeljek, 17. decembra ob 14. uri na pokopališču v Vavti vasi. Pokojnica bo na dan pogreba od 9. ure dalje ležala v tamkajšnji poslovilni vežici


Sobota, 15. 12. 2018

Umrl je MIRKO DROŽINA iz Renč, rojen na Kozjanah. Od njega se bodo poslovili v torek, 18.12., ob 10. uri v župnijski cerkvi v Renčah. Na dan pogreba bo od 9.30 naprej ležal v tamkajšnji cerkvi. Po maši bo v ožjem družinskem krogu pokojnik pospremljen v svoj rojstni kraj Kozjane.

Umrl je MIRO GORENJEC iz Radeč, z ulice Na Jelovo 4. Pogreb bo v ponedeljek, 17.12., ob 15.30 na pokopališču v Radečah. Pokojni bo od nedelje, 16.12., od 15.30 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali za obnovo orgel v župnijski cerkvi v Radečah.

Umrla je ZORA MASNIK iz Velikih Lašč, s estra duhovnika Antona Masnika, ki je služboval na Velikih Poljanah, Litiji, Svibnu in Zasipu. Pogreb bo v soboto, 15. 12., ob 14.uri na pokopališču v Velikih Laščah.
Pokojna bo od petka, 14.12., od 17.ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 14. 12. 2018

Na pragu stotega leta se je preselila k svojemu Stvarniku ljuba mama, mati, nona, pranona, teta, ter zvesta poslušalka radia Ognjišče ANTONIJA KAVČIČ – IVANOVA iz Zatolmina pri Tolminu. Od nje se bodo poslovili v petek, 14. 12., ob 15. uri na pokopališču v Tolminu. Na dan pogreba od 12. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za domačo cerkev.

V 90. letu je k Bogu je odšla ljuba mama ALOJZIJA KRAVOS iz Nove Gorice. Pogreb bo v petek (14. 12.) ob 15. uri iz župnijske cerkve v Vipavskem križu. Na dan pogreba od 12. ure naprej bo ležala v tamkajšnji župnijski cerkvi. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za potrebe župnijske cerkve.

Svojci in bližnji prijatelji sporočajo, da jih je v 75. letu nepričakovano zapustil in se v večnost preselil KLEMEN RIHAR iz Ljubljane. Pogreb bo v petek ob 12h na Plečnikovih Žalah. Na dan pogreba od 7h naprej bo žara v poslovilni vežici sv. Jožefa.

H Gospodu je odšla HEDI RAVNIKAR iz Spodnjih Jarš, iz Jelovškove ulice 4. Od nje se bodo poslovili 14. 12., ob 15. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Tiho in mirno, karkor je živel, se je poslovil in odšel k nebeškemu Očetu po zasluženo plačilo dragi mož, oče in dedi MARIJAN JELOVŠEK. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 14. 12., ob 13:00 uri v župnijski cerkvi Šentjanž na Vinski Gori. Žara bo na dan pogreba v tamkajšnji poslovilni vežici od 11:00 ure naprej. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

V 90. letu starosti se je poslovila JUSTINA JANŠKOVEC iz Trnovega. Pogreb bo v petek, 14. decembra, ob 13.uri iz Petrove poslovilne vežice.


Četrtek, 13. 12. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga MARIJA ZORMAN iz Paplarjeve 10 iz Borovnice. Pogreb bo v četrtek, 13. 12., ob 13. uri na pokopališču v Borovnici. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 12. 12. 2018

Umrl je FRANC KRIVEC iz Lavrice, Pod Strahom 6. Pogreb bo v sredo, 12. 12., ob 15.00 uri na pokopališču v Želimljah. Na dan pogreba od 9.00 ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 10. 12. 2018

V 79. letu starosti je umrl Jožef Glavan, po domače Šimnov Joža iz Poženika. Pogreb bo v ponedeljek, 10. decembra, ob 15.uri na pokopališču v Cerkljah. Pokojnik bo v nedeljo od 9. ure dalje ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 91. letu starosti odšel v Božje naročje dragi mož, brat in stric KAROL ŠINKOVEC. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 10. decembra, ob 15.uri na pokopališču v DOLENJEM LOGATCU. Pokojnik bo na dan pogreba od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 8. 12. 2018

Umrl je MILAN JERAN IZ TURNŠ, nazadnje stanujoč v Lazah pri Logatcu. Pogreb bo v soboto, 8. 12., ob 14. uri na pokopališču v Dobu. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V noči na god svete Barbare se je v 86. letu poslovil JANEZ MAJCENOVIČ iz Kamnika. Pogreb bo v soboto, 8. decembra, ob 12. uri na kamniških Žalah. V duhu pokojnikove življenjske poti svojci hvaležno odklanjajo cvetje in sveče ter naprošajo za podporo obnove objektov pri Sv. Primožu nad Kamnikom.


Petek, 7. 12. 2018

Svojci sporočajo, da je dotrpela draga mama, stara mama, sestra, babica in prababica MARTINA LUŽAR iz Borovnice, po domače Frčkova Tina. Pogreb bo v petek ob 15h izpred vežice na pokopališče v Borovnici. Žara bo od 10h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 6. 12. 2018

Svojci sporočajo, da se je od njih poslovila draga mama IVANKA KRŽIČ, rojena Kavčič, z Lávrovca, po domače Cirilova mama. Pogreb pokojne bo v četrtek ob 16h v Hlevnem Vrhu. Do pogreba leži v domači hiši.

Svojci sporočajo, da je končala zemeljsko romanje in odšla k Očetu ANAMARIJA STIBIL z Ustij 71 pri Ajdovščini. Pogreb bo v četrtek, 6. decembra, ob 15.30 na Ustjah. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za župnijsko cerkev in za samostan karmeličank v Mirni peči.

K Nebeškemu Očetu je odšel CIRIL LIČEN s Ceste pri Ajdovščini. Od njega se bodo s sveto mašo poslovili v četrtek, 6. decembra, ob 15. uri v župnijski cerkvi v Vipavskem Križu, nato bo pogreb na kriškem pokopališču. Od 12. ure naprej bo žara pokojnega Cirila v župnijski cerkvi. Svojci prosijo, da namesto sveč in cvetja darujete za Karitas.


Torek, 4. 12. 2018

Umrl je MAKS STEGNAR, po domače Breznikov Maks, iz Čepelj pri Lukovici. Pogreb bo v torek, 4. 12.,ob 15. uri na pokopališču na Brdu pri Lukovici. V ponedeljek, 3. 12., od 8. do 20. ure in na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 2. 12. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 98. letu poslovila draga mama, babica in prababica FRANČIŠKA GORIŠEK, rojena MULH, iz Sel pri Sobračah 5. Od nje se bodo poslovili v nedeljo, 2. decembra, ob 9.15 na pokopališču v Šentvidu pri Stični. Do pogreba pokojna leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 1. 12. 2018

Ob izteku cerkvenega leta se je v 82. letu izteklo tuzemeljsko življenje dragega moža, očeta, starega očeta, dedka, svaka, brata, strica in bratranca IVANA ROPRETA - šoferja avtobusa v pokoju, z Visokega pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 1. 12., ob 13. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo v petek, 30. 11., od 18. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 82. letu starosti je po dolgi in težki bolezni v Bogu zaspala sestra ELA GNIDOVEC iz Gornjega Ajdovca 12 pri Dvoru. Od nje se bodo poslovili s sveto mašo v soboto, 1. 12., ob 15. uri na pokopališču Sela pri Ajdovcu. Žara pokojne bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z veliko žalostjo v srcu sporočajo, da je nepričakovano ugasnilo srce dragega JURETA MAROLTA z Novega pota nad Sodražico. Od njega se bodo poslovili v soboto, 1. 12., ob 14. uri na pokopališču pri Lužarjih. Žara pokojnika bo v domači hiši od petka, 30. 11., od 18. ure naprej in do sobote, 1. 12., do 12. ure. Ob 13. uri bo žara v cerkvi pri Lužarjih.


Četrtek, 29. 11. 2018

Umrla je JULIJANA ROTAR, rojena Kozlevčar iz Podsmreke 10. Pogreb bo v četrtek, 29. 11., ob 14. uri na pokopališču na Dobrovi pri Ljubljani. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 77. letu starosti je odšla k Bogu draga žena, mami, mama in sestra MARTA OREHAR. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 29. 11., ob 15. uri na pokopališču v Predosljah. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za potrebe cerkve v Predosljah.


Sreda, 28. 11. 2018

V 87. letu starosti je Bog poklical k sebi drago MARINKO ŽAGAR, po domače Kepčevo Marinko, iz Srednje vasi pri Šenčurju. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 28. 11., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 89. letu je svoje zemeljsko romanje končal dr. MARTIN FARKAŠ, zdravnik specialist splošne medicine, iz Ljubljane. Zadnje slovo od dragega pokojnika bo v njegovi rojstni vasi, na Kobilju v Prekmurju, v sredo, 28. 11., ob 14. uri. Žara bo na dan pogreba od 12. ure naprej v mrliški vežici na Kobilju.

V 87. letu starosti je umrl MAKS LAP, po domače Pušavčóv Maksl, iz Komende. Pogreb pokojnika bo v sredo, 28. 11., ob 14. uri na pokopališču v Komendi. Žara bo v torek, 27. 11., od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 27. 11. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 95. letu svoje najdražje zapustila draga mama DOROTEJA KRALJ iz Rupe pri Kranju. Zadnje slovo od pokojne mame bo v torek, 27. 11, ob 15. uri na kranjskem pokopališču. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 90. letu je svoje najdražje zapustil in odšel k Bogu dragi mož, oče, dedek in pradedek JANEZ PIRNAT iz Bevk, po domače Pirnatov Ivan. Od njega se bodo poslovili v torek, 27. novembra, ob 15.00. Najprej ga bodo še zadnjič pospremili v domačo bevško cerkev, zanj darovali sv. mašo, potem pa bo slovo na bevškem pokopališču. Žara pokojnika bo v poslovilni vežici v Bevkah od ponedeljka, 26. novembra, od 18.00 naprej.


Sobota, 24. 11. 2018

V 90. letu starosti je svoje najdražje zapustila in odšla k svojemu Bogu draga žena, mami, babi, sestra in teta ANGELCA GORŠE, rojena KOŽUH. Od nje se bodo poslovili v soboto, 24. 11., ob 14. uri na pokopališču na Dobrovi pri Ljubljani. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 23. 11. 2018

V večnost k Bogu je odšla draga mama MARIJA ZUPIN, po domače Jeranova mama, s Križa pri Komendi. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 23. 11., ob 15. uri na pokopališču v Komendi. Do pogreba bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 89. letu starosti se je poslovil dragi mož, oče, stari oče in pradedek MIRKO KAJZER iz Šentvida. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 23. 11., ob 13.30 v Šentvidu. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 7. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 22. 11. 2018

V 85. letu starosti je umrla MARIJA ČEBULJ, rojena Marn, po domače Karunova mama, iz Pšenične Police. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 22. 11., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v sredo, 14. 11., od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Za vedno je zaprla oči draga mami, babi in prababi DANICA PIŠEK iz Velike Ligojne. Pogreb pokojne bo v četrtek, 22. 11., ob 15. uri. Žara bo od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Ligojni. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete v dobrodelne namene.


Sreda, 21. 11. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 75. letu starosti za vedno zaspala draga mami, mama, teta in sestra VERONIKA SAŠEK, rojena Skubic, z Zgornje Slivnice. Draga pokojnica bo na dan pogreba, v sredo, 21. 11., ležala v mrliški vežici Resje v Grosuplju, pogrebna maša bo v cerkvi Šmarje–Sap ob 15. uri. Od tam jo bodo k večnemu počitku pospremili na pokopališče Šmarje–Sap.

Gospodar življenja je po daljši in težki bolezni poklical k sebi župnika župnije Črenšovci IVANA KRAJNCA. Pogreb pokojnega župnika bo v sredo, 21. 11., v Črenšovcih. Ob 14. uri bo v župnijski cerkvi sveta maša, nato bo pogreb na tamkajšnjem pokopališču. Do pogreba leži v črenšovski župnijski cerkvi. Namesto cvetja lahko darujete za svete maše in v dober namen.

V 86. letu starosti je Bog poklical k sebi drago ANO JARC, rojeno Jerič, po domače Zormanovo Ani, iz Srednje vasi pri Šenčurju. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 21. 11., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo v torek, 20. 11., od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je draga sestra, teta in botra TILKA EISELT, rojena Cigale, doma iz Ljubljane, Ob žici 5. Pogreb bo v sredo, 21. 11., ob 15. uri na pokopališču Stara Vrhnika pri Vrhniki. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 16. 11. 2018

V 86. letu je umrla MARJANA GANTAR, po domače Kamenikova Marjanca, z Medvedjega Brda 59. Pogreb bo v petek, 16. 11., ob 14.30 izpred domače hiše na pokopališče na Medvedjem Brdu. Do pogreba bo ležala na svojem domu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist cerkve na Medvedjem Brdu.

Svojci sporočajo, da je v 81. letu ugasnilo utrujeno srce dragemu možu, očetu, dedku in tastu ŠTEFANU KOBALU, priznanemu izdelovalcu hlevske opreme iz Vižmarij. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v petek, 16. 11., s pogrebno slovesnostjo ob 13.30 na Plečnikovih Žalah. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 8h naprej, ko bo žara v Nikolajevi poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA MAJDIČ, rojena Lovše, po domače Nadloška Marica, iz Moravč. Pogreb bo v petek, 16. 11., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 15. 11. 2018

V 90. letu je odšel k Bogu dragi mož, oče, dedek in pradedek FRANC BENEDIK, po domače KOROŠČOV ata, iz Dolenje vasi pri Selcih. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 15. 11., ob 15. uri v Selcih. V sredo, 14. 11., bo od 14. ure naprej ležal v poslovilni vežici.

Umrla je ANA PEROVŠEK s Črnega potoka 3 pri Velikih Laščah. Pogreb bo v četrtek, 15. novembra, ob 14.30 na pokopališču v Velikih Laščah. Na dan pogreba od 12. ure bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je REZKA TOMEC iz Srednjih Jarš. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 15. 11., ob 15. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Gospodu je zaspal dragi ŠTEFAN MAJNIČ mlajši iz Zgornjega Kašlja. Dragega pokojnika bodo pospremili k večnemu počitku k svojemu Stvarniku v četrtek, 15. 11., ob 12. uri na pokopališču v Polju. Žara bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 13. 11. 2018

V Gospodu je zaspal frančiškov brat p. PAVEL KRAJNIK. Mnogo let svojega življenja je duhovniško delo opravljal na Sveti Gori, prej pa še v Ljubljani, Kamniku, Stranjah, Nevljah, na Brezjah in v Dobovi. Pogreb s pogrebno mašo bo v torek, 13. novembra, ob 11. uri na Sveti Gori.

Ponedeljek, 12. 11. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 75. letu starosti v Večnost preselil dragi mož, oče, ata, brat, tast in stric VIKTOR ŠETINA iz Guncelj. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 12. 11., ob 15h v Šentvidu. V poslovilni kapeli bo žara na dan pogreba od 7h naprej. Za cvetje in sveče se zahvaljujejo in priporočajo dar za svete maše ali v dober namen.

V Gospodu je zaspala draga mama in babica ANICA BIZJAK iz Podgorja. Na zadnjo pot bodo drago pokojno pospremili v ponedeljek, 12. 11., ob 14. uri na pokopališču v Kamniku. Od 10. ure naprej bo v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 11. 11. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 87.letu starosti zapustila, draga mama, babica in prababica ANA KRIŽMAN iz Spodnje Slivnice 97 pri Grosupljem. Pogreb bo v nedeljo, 11.11., ob 15. uri na tamkajšnjem pokopališču. Žara bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.


Sobota, 10. 11. 2018

V 96. letu starosti je v Bogu zaspal FRANC PODLIPNIK iz Stražišča pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 10. 11., ob 13. uri na pokopališču v Bitnjah. Krsta pokojnika bo v petek, 9. 11., od 13. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v farni cerkvi v Stražišču. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, darujete lahko za šmartinski zvon.

Svojci sporočajo, da jih je zapustil dragi RUDOLF RAUH iz Dragomera, Laze 11. Pogreb bo v soboto, 10. 11., ob 13.00 uri na pokopališču Dragomer. V petek od 17.00 ure naprej do pogreba bo ležal v poslovilni vežici Dragomer.

Svojci sporočajo, da je v 90. letu starosti odšla v večni objem draga sestra, teta, sestrična in botra mnogim MARIJA RADE, draga Mimica. Več kot 40 let je delala kot inštrumentarka na kirurgiji in okulistiki v splošni bolnici v Novem mestu. Kot angel bolnice je bila v tolažbo mnogim bolnikom in vsem drugim potrebnim tolažbe. Od zemeljskega bivanja se bodo od drage Mimice poslovili v soboto, 10.11., ob 13. uri na pokopališču v Starem trgu ob Kolpi. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo pokojna ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 8. 11. 2018

V 81. letu starosti je Bog poklical k sebi po večno plačilo dragega ANDREJA KOSCA, po domače Jurčevega Andreja, iz Trboj. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 9. novembra, ob 14. uri na pokopališlu v Trbojah. Žara pokojnika bo v četrtek, 8. novembra, od 18. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci hvaležno odklanjajo cvetje in sveče v korist trbojski cerkvi.


Sreda, 7. 11. 2018

V 88. letu starosti je umrla MARIJA ŽIBERNA iz Sežane. Pogreb pokojne bo v sredo, 7.11., ob 15.uri na pokopališču v Sežani. Na dan pogreba od 14. ure naprej bo žara pokojne v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist župnije Sežana.

V 85. letu je za vedno zaspala draga mami, babica, prababica in teta ZOFIJA STRAŽIŠAR iz Borovnice, Pot na Malence 1, po domače DEBEVČA ZOFKA, rojena KOŠIR. Pogreb bo v sredo, 7. 11.,ob 15.00 uri na pokopališču v Borovnici. Na dan pogreba od 10.00 ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 76. letu zapustila draga FRANČIŠKA KUŠAR, po domače Rudijeva Francka, iz Drage pri Škofji Loki. Pogreb drage pokojnice bo v sredo 7. novembra ob 15. uri na pokopališču v Sori pri Medvodah. Žara pokojnice bo v torek od 15. ure in sredo od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 5. 11. 2018

V 78. letu je umrl dragi VINCENC STARE iz Brega ob Savi. Pogreb pokojnika bo v ponedeljek, 5. novembra, ob 9. uri na pokopališču v Dravljah v Ljubljani.

Umrla je MARIJA PETKOVŠEK rojena Jesenko iz Drenovega Griča 77. Pogreb bo v ponedeljek, 5. 11., ob 15. uri na pokopališču v Veliki Ligojni. V nedeljo, 4.11., od 9. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na prvo soboto, 3. novembra 2018, je v 94. letu življenja je v Gospodu zaspal duhovnik novomeške škofije STANISLAV ŠKUFCA starejši, hišni duhovnik pri Šolskih sestrah de Notre Dame na Cankarjevi ulici v Novem mestu. Duhovniško službo je opravljal v Starem trgu pri Ložu, Videm-Dobrepolju, Velikih Laščah, Velikih Poljanah, na Dobovcu in pri šolskih sestrah de Notre Dame. Kristusov duhovnik je bil 67 let. Dekanijski duhovniki se bodo od njega poslovili v nedeljo, 4. 11. 2018, s sveto mašo ob 20. uri v stolni cerkvi sv. Nikolaja v Novem mestu. V ponedeljek, 5. 11. 2018, bo od 10. ure naprej ležal v župnijski cerkvi sv. Tilna v Višnji Gori, kjer bo ob 15. uri pogrebna sveta maša in po maši pogrebni obred na tamkajšnjem pokopališču.


Nedelja, 4. 11. 2018

Za vedno je odšla draga mama PAVLA MRAK, rojena PETAČ, iz Spodnjih Pirnič. Zadnje slovo od mame bo s sveto mašo v cerkvi sv. Križa v Spodnjih Pirničah, v nedeljo 4. novembra, ob 15. uri. Po sveti maši bo pogreb na pokopališču v Zgornjih Pirničah. Na željo pokojnice namesto cvetja in sveč, darujte za obnovo župnišča v Zgornjih Pirničah.

Umrla je MARIJA HOČEVAR, rojena PLAVSTEINER, iz Ponikev 65, v Dobrepolju. Pogreb bo v nedeljo, 4. novembra 2018, ob 15. uri na pokopališču na Vidmu. Pokojna bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 3. 11. 2018

Zemeljsko bivanje je dotrpela in v 94. letu tiho v bogu zaspala naša draga ANA KLEMENČIČ, rojena Vodir, po domače Martinškova Ančka z Nemilj pri Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 3. novembra ob 15. uri na pokopališču v Zg. Besnici. Pokojna bo v petek 2. novembra od 17. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo svojcev namesto cvetja in sveč darujte za obnovo cerkve na Jamniku.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 92. letu starosti umrla draga sestra in teta dr. MARIJA JUSTINA ŽAGAR, upokojena univerzitetna profesorica. Zadnja leta je živela v domu Janeza Krsnika na Trnovem v Ljubljani. Pogreb pokojne bo v soboto, 3. 11. ob 15.00, na pokopališču v Srpenici na bovškem. Pokojna bo na dan pogreba od 13.00 dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.


Svojci sporočajo žalostno vest, da je za vedno odšla naša mama MIRA JERAJ, po domače Rójčeva mama iz Vodic. Pogreb pokojnice bo v soboto, 3. 11., ob 14. uri na pokopališči v Vodicah. Žara bo na dan pogreba od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Gospodu je v 91. letu starosti zaspala draga mama VALENTINA DOLINAR, rojena KOŠNIK iz Kranja. Pogreb bo v soboto, 3. novembra 2018, ob 13.00 na kranjskem mestnem pokopališču. Žara bo od 9.00 naprej v poslovilni vežici. Maša bo po pogrebu v župnijski cerkvi na Primskovem.


Petek, 2. 11. 2018

Umrla je MARIJA NARAT, rojena RABZELJ, po domače POLDETOVA MIMI iz Dragočajne 24. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 2. 11., ob 14. uri na pokopališču Smlednik. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 31. 10. 2018

V 92. letu starosti je odšla k Bogu po večno plačilo draga IVANA JAGODIC, rojena Rebol, po domače Šternova Ivanka z Možjance pri Preddvoru. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 31. 10., ob 15. uri na pokopališču v Preddvoru. Pokojna bo v torek, 30. 10., od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z bolečino v srcu sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu zapustila draga MARIJA ZUPANČIČ, po domače DULARJEVA Minka iz Jezera 6 v Trebnjem. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 31.10., ob 15. uri na pokopališču Sveta Marjeta – Grm. V torek, 30. 10., od 11. ure naprej bo pokojna ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 30. 10 .2018

Tiho in spokojno se je v krogu svojih domačih poslovila in odšla v božje naročje draga mama, stara mama in prababica IVANKA KASTELIC, rojena Tomšič, po domače Pirčeva mama z Rimske ceste 1 v Šmarju-Sap. Pogreb bo v torek, 30. 10., ob 15.uri na pokopališču v Šmarju-Sap. Po pogrebu bo maša za pokojno v župnijski cerkvi v Šmarju- Sap. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko v dobrodelne namene ali za domačo župnijsko cerkev.

Svojci sporočajo, da jih je v 89. letu zapustila draga mama in nonam FRANČIŠČKA PREMRL, rojena Čuk iz Šmihela pod Nanosom.K večnemu počitku jo bodo pospremili izpred domače hiše v torek, 30. 10., ob 15.30. Od nje se lahko poslovite od ponedeljka, 29. 10., od 18. ure naprej v domači hiši. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za domačo cerkev.


Ponedeljek, 29. 10. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da je po dolgi in hudi bolezni v 81. letu umrl dragi mož, oče, dedek, pradedek, brat in stric ANTON MAHKOVEC iz Novega Polja. Pogreb bo v ponedeljek, 29. 10., ob 11h na pokopališču v Polju. Na dan pogreba bo žara od 8h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za cerkev sv. Device Marije v Polju.

V četrtek, 25. oktobra, je svoje oči zaprl dragi mož, oči, dedek in pradedek TONE ZAVRL, po domače Grmovnikov Tone, iz Klopc. Od njega se lahko poslovite v nedeljo, 28. oktobra, od 11. ure naprej, ležal bo v mrliški vežici pri Sv. Agati. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v ponedeljek, 29. oktobra, ob 15. uri izpred mrliške vežice pri Sv. Agati v Dolskem. Namesto sveč in cvetja lahko darujete za svete maše in domačo župnijsko cerkev.


Sobota, 27. 10. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 87. letu po težki bolezni zaspala ljuba mama, babica, sestra in teta JUSTINA ŠKORJA roj. Tómzel, iz Valentiničeve 21 v Laškem. Pogreb s pogrebno mašo bo v soboto, 27. oktobra, ob 15. uri na pokopališču v Laškem. Krsta bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Karitas Laško.


Petek, 26. 10. 2018

Po dolgi in hudi bolezni je v 77. letu starosti tiho zaprl utrujene oči dragi mož, ati, dedi, brat in stric MIRAN ROŽIČ iz Scopólijeve ulice v Ljubljani, rojen v Ródinah pri Črnomlju. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 26. oktobra, ob 12. uri na novih ljubljanskih Žalah. Na dan pogreba bo žara od 7. ure naprej v mrliški vežici številka 3.

H Gospodu je odšla JOŽEFA KURENT, rojena PEČAR, po domače JAKLNOVA JOŽI, iz Nadgorice. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v petek, 26. 10., ob 14.30 na pokopališču na Črnučah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, darujete lahko v dobrodelne namene.

Na skrivnostno pot v ljubeči objem Stvarnika je odšla draga ALOJZIJA ANŽUR. Od nje se bodo poslovili v petek, 26. 10., ob 11. uri na Ljubljanskih žalah. Na zadnjo pot jo bodo pospremili iz vežice sv. Nikolaja.


Četrtek, 25. 10. 2018

Mirno in spokojno je v 80. letu odšla ljuba mama, oma in sorodnica MARIJA VOGRINC iz Čermožiš pri Žetalah, nazadnje stanujoča na Pekrski 51, v Mariboru. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 25. 10., ob 11.00 na pokopališču v Žetalah.

Umrl je JANEZ OCVIRK, po domače Papežev Janko, iz Zidov pri Trojanah. Pogreb bo v četrtek, 25. 10., ob 15.30 na pokopališču v Šentgotardu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 24. 10. 2018

V častitljivem 94. letu starosti se je ob prisotnosti svojih domačih od zemeljskega življenja mirno poslovila in v večnost odšla ljuba mama IVANA IVANUŠA iz Grabonoša pri Sv. Juriju ob Ščavnici. Pogreb drage mame bo v sredo, 24. 10., ob 10h na farnem pokopališču. Od nje se lahko poslovite v tamkajšnji poslovilni vežici. Molitev za pokojno bo danes zvečer, ob 19h, pred poslovilno vežico sv. Jurij ob Ščavnici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 90. letu odšel k svojemu Stvarniku dragi mož, ata, stari ata, brat, stric in bratranec JOŽE KOS iz Drtije pri Moravčah. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 24. 10., ob 16. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Moravčah.


Torek, 23. 10. 2018

Svojci sporočajo, da je umrla teta KATERINA REBEC iz Postojne, z Globočnikove 15. Pogreb pokojne bo v torek, 23. oktobra, ob 16. uri na pokopališču v Postojni. Na dan pogreba bo žara od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 22. 10. 2018

Prijatelji sporočajo, da je v 98. letu starosti v Gospodu zaspala TILČKA MATILDA KRIŽÁN iz Zadobrove 49 v Ljubečni pri Celju, dobrotnica sester klaris. Od pokojne se bodo poslovili v ponedeljek, 22. oktobra, ob 16. uri z mašo zadušnico v župnijski cerkvi v Vojniku; sledil bo pogreb. Na dan pogreba bo od 13. ure naprej pokojna ležala v poslovilni vežici v Vojniku. V domači župniji v Ljubečni bodo molili za pokojno v nedeljo ob 19. uri.


Nedelja, 21. 10. 2018

V devetdesetem letu je umrl NIKOLAJ VENIER, upokojeni zobozdravnik iz Nove Gorice, z Ledine 29. Pogreb pokojnika bo v družinskem krogu.

V četrtek je odšel h Gospodu ANTON BOHINC, duhovnik ljubljanske nadškofije. Duhovniško službo je opravljal v župnijah Zagorje ob Savi, Grosuplje, Kropa, Reteče in Ljubljana - Trnovo. V nedeljo bo od 9. ure naprej ležal v župnijski cerkvi v Javorjah nad Škofjo Loko, kjer bo ob 15h pogrebna sveta maša in po njej pogreb. Rajnega priporočajo v molitev.

V 78. letu starosti je odšla k Bogu po večno plačilo draga MARIJA PERIC, rojena Godnov, po domače Pericova Mici, iz Naklega. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo, 21. oktobra, ob 14h na pokopališču v Naklem. Pokojna bo v soboto, 20. oktobra, od 18h naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve.


Petek, 19. 10. 2018

Svojci sporočajo, da jih je za vedno zapustil in odšel v nebeško kraljestvo dragi oče FRANC KOROŠEC iz Begunj na Notranjskem. V poslovilni vežici v Begunjah bo ležal v četrtek od 12h in v petek od 9h naprej. Pogreb bo v petek, 19. 10, ob 15h. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dober namen.


Četrtek, 18. 10. 2018

Svojci sporočajo, da je nepričakovano zaspal in jih zapustil dragi ati IVAN ŠUMBERGAR. Pogreb bo v četrtek, 18. 10., ob 10.00 na pokopališču v Polju. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 7h naprej.


Sreda, 17. 10. 2018

Umrl je lazarist in misijonar CIRIL ČARGA, rojen 3. julija 1917 na Idriji pri Bači. Pogrebna maša bo v sredo, 17. oktobra, ob 16.00 v cerkvi sv. Janeza Krstnika na Idriji pri Bači, po maši pa bo pogreb na domačem pokopališču. Krsta s pokojnikom bo na dan pogreba od 13.00 v cerkvi sv. Janeza Krstnika na Idriji pri Bači.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je k Stvarniku odšel dragi mož, ati, dedi in pradedi ALOJZIJ TOMAŽIČ iz Vevč. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 17. 10., ob 16.00 na pokopališču v Polju. Na dan pogreba bo žara od 12.00 naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Namesto sveč in cvetja lahko darujete za domačo cerkev v Polju.


Nedelja, 14. 10. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je po težki bolezni v 76. letu zapustila draga mami, stara mama in prababica IVANA KOS, po domače Ivanova, iz Sušja. Slovo od drage mame bo v nedeljo, 14. 10., ob 16. uri pri Svetem Križu. Žara bo od sobote, 13. 10., od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 11. 10. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 87. letu poslovil dragi mož, ata in stari ata JANEZ DRLINK, po domače Andrejkov Janko, iz Malenskega Vrha. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 11. 10., ob 16. uri na pokopališču v Poljanah nad Škofjo Loko. Do pogreba leži na svojem domu.

V 79. letu se je poslovil JOŽEF PIRC iz Cerkelj na Gorenjskem. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 11. 10., ob 17. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v sredo, 10. 10., od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 10. 10. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je po hudi bolezni v 82. letu starosti zapustil dragi mož, oče in nono BOGOMIR RJAVEC s Sel pri Volčah. Pogreb pokojnika bo v sredo, 10.10., ob 15. uri na pokopališču v Volčah. Krsta s pokojnikom bo od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve na Selih.

K večnemu počitku je legel dragi JANEZ ŽAGAR, Doganivarjev Janez, iz Panc. Slovo od pokojnika bo v sredo, 10. 10., ob 14.30 na Lipoglavu. Na dan pogreba bo od 8. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 9. 10. 2018

Svojci žalostni, a hvaležni za njenih 97 let življenja, sporočajo, da je pred praznikom Roženvenske matere božje tiho in spokojno k Stvarniku odšla draga mama PAVLA LOVŠIN iz Stare Cerkve, dolgoletna cerkvena pevka in vneta Marijina častilka. Slovo od ljube mame bo v torek, 9. 10., ob 15. uri na pokopališču v Stari Cerkvi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Pogrebu bo sledila sveta maša v cerkvi Marije Vnebovzete.

Svojci sporočajo, da jih je v 77. letu starosti po daljši bolezni zapustil dragi STANISLAV PIRNAT, gimnazijski profesor matematike in fizike v pokoju. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v torek, 9. 10., ob 12. uri na pokopališču Dravlje v Ljubljani. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 89. letu je odšel h Gospodu EMIL LUKAN z Zduše pri Kamniku. Pogreb pokojnika bo v torek, 9. 10., ob 15. uri na kamniških Žalah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba od 10. ure naprej.


Ponedeljek, 8. 10. 2018

V 79. letu starosti je Bog poklical k sebi po večno plačilo dragega STANETA MOLJA z Vogelj. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 8. 10., ob 16. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 85. letu starosti je tiho in spokojno odšla k Stvarniku draga mama, babica, prababica, sestra in teta TEREZIJA LONČAR iz Bukovice pri Vodicah. Pogreb pokojnice bo v ponedeljek, 8. 10., ob 16. uri na pokopališču v Vodicah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC BEBER iz Ljubljane. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 8. 10., ob 15. uri na Žalah. Na dan pogreba bo ležal v kapeli Sv. Jurija na Žalah.


Nedelja, 7. 10. 2018

Svojci v globoki žalosti sporočajo, da se je v 82. letu starosti za vedno poslovil dragi mož, oče, dedek, pradedek, tast, brat in stric MIHAEL KRANJEC, tesarski mojster v pokoju, iz Bukovice pri Vodicah. Pogreb pokojnika bo v nedeljo, 7. 10., ob 15. uri na pokopališču v Vodicah. Žara bo v soboto, 6. 10., od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 6. 10. 2018

Zemeljske bolečine je dotrpela in v 89. letu življenja v Bogu zaspala draga MARIJA BRADEŠKO, gospa Minka, s Poklukarjeve 40 v Ljubljani, zadnja leta oskrbovanka doma svete Katarine v Mengšu. Pogreb s sveto mašo bo v soboto, 6. 10., ob 12.30 na pokopališču na Viču. Žara pokojne bo od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 5. 10. 2018

V 95. letu starosti je umrla FRANČIŠKA MLAKAR, po domace Krovčeva mama, iz Volčje Jame 15 v Šmartnem pri Litiji. Pogreb bo v petek, 5. 10., ob 16. uri v Šmartnem pri Litiji. V četrtek, 4. 10., od 17. ure naprej bo ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Umrl je FRANCI ZALOŽNIK iz Rovt 128a. Pogreb bo v petek, 5. 10., ob 16.00 izpred domače hiše na pokopališče v Rovtah. V četrtek, 4. 10., bo žara od 16.00 naprej na njegovem domu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za svete maše ali za župnijsko cerkev v Rovtah.

H Gospodu je odšla po večno plačilo MARIJA SAJOVIC, po domače Sršenova mama, iz Zgornjega Brnika. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v petek, 5. 10., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah na Gorenjskem. Žara bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 2. 10. 2018

V 83. letu je k Bogu po večno plačilo MARIJA LOGAR, po domače Kovarjeva Mici, iz Voklega. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 2. 10., ob 15h na pokopališču v Šenčurju. Žara bo na dan pogreba od 10h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte za potrebe župnijske cerkve.

V 90. letu je umrla ANTONIJA FERJANČIČ – TONČKA iz Renč, iz Lukežičev 2, kurirka v NOB. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 2. oktobra, ob 16. uri na pokopališču v Renčah. Žara pokojnice bo uro pred pogrebom v tamkajšnjem poslovilnem prostoru. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist vaške cerkve.

V 84. letu je svojo bogato življenjsko pot sklenil dragi mož in stric TONE IPÁVEC iz Trzina. Zadnje slovo od pokojnega Toneta bo v torek, 2. oktobra, ob 16. uri na pokopališču v Mengšu. Žara pokojnega bo na dan pogreba od enajste ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 30. 9. 2018

Svojci v globoki žalosti sporočajo, da se je v 90. letu starosti za vedno poslovila od zemeljskega življenja in odšla k Bogu po zasluženo plačilo draga MARIJA LEKAN, po domače ANTONČEVA MAMA, iz Gabrovke 8 pri Zagradcu. Od pokojne mame se bodo poslovili v nedeljo ob 16. uri na pokopališču v Zagradcu. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 29. 9. 2018

Svojci sporočajo, da se je v 69. letu starosti poslovil PAVEL GROŠELJ, po domače Bôvčôv Pavel iz Lahovč. Pogreb pokojnika bo v soboto, 29. 9., ob 15. uri na pokopališču v Lahovčah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 28. 9. 2018

Mnogo prezgodaj je svoje najdražje v 39. letu starosti zapustil dragi sin, brat in stric UROŠ TREBUŠAK iz Medije pri Izlakah. Od njega se bodo poslovili v petek, 28. 9., ob 16. uri v Kolovratu. Do pogreba leži na svojem domu.

V 91. letu starosti je Bog poklical k sebi po večno plačilo drago JULIJANO MOHORIČ, po domače Jakopinovo mamo, iz Dragočajne. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 28. 9., ob 16. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Družba hčera krščanske ljubezni - usmiljenke sporoča, da je v 104. letu starosti in v 82. letu poklica usmiljenke odšla v Očetovo hišo sestra HERENIJA ANA ZAKRAJŠEK. Od nje se bodo poslovili v cerkvi Svetega Križa na Ljubljanskih Žalah v petek, 28. 9., ob 12. uri s sv. mašo, po njej pa bo pogrebna slovesnost.


Četrtek, 29. 9. 2018

Svojci v globoki žalosti sporočajo, da je v 75. letu za vedno zaspala in odšla k Bogu ljuba žena in mama ANGELA GUTNIK, rojena Štupica. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 27. septembra, ob 14. uri na pokopališču v Polju pri Ljubljani. Žara pokojne bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Priporočajo jo v molitev.


Sreda, 26. 9. 2018

V 77. letu je tiho in spokojno odšel k svojemu Stvarniku dragi mož, oče in dedi TADEJ SLUGA, inženir agronomije iz Ljubljane. Pogreb bo v sredo, 26. septembra, ob 12.30 iz Antonove vežice na ljubljanskih Žalah. Namesto rož in sveč svojci prosijo, da svoj dar namenite za cerkev sv. Družine v Mostah.

V 98. letu je k Bogu po večno plačilo odšla sestra in teta IVANKA OGRIN, po domače Toncova Ivanka, iz Velike Ligojne pri Vrhniki. Pogreb bo v sredo, 26. 9., ob 16. uri na pokopališču v Veliki Ligojni. Žara bo na dan pogreba ob 12. ure naprej v cerkvi Svetega Jurija v Veliki Ligojni.


Torek, 25. 9. 2018

Svojci sporočajo žalost vest, da jih je v 88. letu starosti zapustil dragi oče in stari oče FRANC LUŠINA, po domače Vorbankov ata, iz Dolenje vasi. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v torek, 25. 9., ob 16. uri na pokopališču v Selcih. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 23. 9. 2018

ZAHVALA

V sredo 12. septembra smo k večnemu počitku pospremili našo JUSTI JEREB iz Kanala, z Gradnikove ulice 12.
Svojci se iskreno zahvaljujejo vsem, ki ste jo v času njene bolezni in trpljenja obiskovali, ji stali ob strani, jo bodrili in zanjo molili. Posebna zahvala velja patronažni sestri Valentini za vso skrb, nego in pomoč pri lajšanju njene bolečine. Sestri Ancili, s. Luciji, s. Milki, Ljubi in Kanalskim molivkam živega rožnega venca za molitve ob krsti, gospodu župniku Alešu Rupniku za lep poslovilni obred in njegove sočutne besede slovesa, vokalni skupini Liška dekleta za občutene pesmi ter vsem sorodnikom, prijateljem in znancem za izraze sožalja in vsem, ki ste jo v takem številu pospremili na kraj njenega zemeljskega počitka.
Hvala za vaše darove za sv. maše ter v dobrodelne namene, ki jih namenjamo za obnovo kapele v župnišču Marijino Celje in fundaciji misijonarja Pedra Opeke. Bog povrni vsem.


Sobota, 22. 9. 2018

Svojci z veliko bolečino sporočajo, da je Stvarnik poklical k sebi predrago LUČKO SELAN iz Ljubljane. Pogrebna slovesnost bo v soboto, 22. 9., ob 11.30 na pokopališču v Štepanji vasi. Od 8. ure do pogreba bo ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, svoj dar v Lučkin spomin pa lahko namenite za cerkev sv. Urha v Dobrunjah.

V objem Stvarnika je v sredo, 19. septembra, odšla draga žena, mami in babi MARA BRODNIK, roj. Hočevar, iz Ponikev v župniji Videm- Dobrepolje. Žara bo od petka, 21. septembra, v tamkajšnji poslovilni vežici. Pogreb bo v soboto, 22. septembra, ob 16. uri na pokopališču na Vidmu.


Petek, 21. 9. 2018

H Gospodu je odšel JOŽE ŠVIGELJ, oče p. Franca Šviglja in s. Magde Švigelj. Pogreb bo v petek, 21. 9., ob 15.00 v podružni cerkvi v Bezuljaku, v župniji Begunje pri Cerknici. Krsta pokojnega očeta bo v četrtek od 15.00 naprej do pogreba v domači hiši v Bezuljaku.

H Gospodu je odšla dobra skrbna mama MARIJA VOLF, po domače Mareletova mama, iz Korp 6. Pogreb bo v petek, 21. 9., ob 16. uri na pokopališču v Blagovici. V četrtek, 20. 9., od 12. ure naprej bo žara v domači hiši.


Četrtek, 20. 9. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v Gospodu za vedno zaspal dragi mož, oči in ata IVAN ŠETINA iz Vižmarij, Gorjančev Ivan, rojen na Šmarni gori. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 20. 9., ob 15. uri iz vežiče Svetega Janeza na Plečnikovih žalah.

Tiho in mirno, kakor je tudi živela, se je poslovila in odšla k Nebeškemu Očetu po zasluženo plačilo PEPCA-JOŽEFA SETNIKAR, rojena Kocjan, iz Praproč 16 pri Polhovem Gradcu. Pogreb pokojne bo v četrtek, 19. 9., ob 16h izpred poslovilne vežice v Polhovem Gradcu. Žara bo v sredo od 18. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 88. letu starosti je odšel k Bogu po večno plačilo dragi TONE VRHOVNIK iz Mlake pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 20. 9., ob 16. uri na pokopališču na Kokrici. Žara pokojnika bo v sredo, 19. 9., od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 93. letu starosti je Bog poklical k sebi po večno plačilo dragega STANETA JENKOLETA, po domače Oprešnekovega Staneta, iz Valburge. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 20. 9., ob 16. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkašnji poslovilni vežici.


Sreda, 19. 9. 2018

V nedeljo, 16. septembra, je odšel h Gospodu CIRIL MERZELJ, duhovnik ljubljanske nadškofije. Duhovniško službo je opravljal v župnijah Toplice, Kranj - Šmartin, Štanga, Janče, Radeče in Dobovec. V sredo, 19. 9., bo od 9.00 naprej ležal v župnijski cerkvi na Primskovem na Dolenjskem, kjer bo ob 16.00 pogrebna sveta maša in po njej pogreb.


Ponedeljek, 17. 9. 2018

V 98. letu je odšla k Očetu MARIJA GUNA iz Mengša, vdova po učitelju Vinku Guni in mama duhovnika Vinka Gune. Pogreb drage mame bo v ponedeljek, 17. 9., ob 15. uri. Na dan pogreba od 9h naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte za svete maše, za Karitas ali župnijsko cerkev.


Petek, 14. 9. 2018

Umrla je PAVLA OREL, rojena Jamšek, iz Novakove ulice 13 v Mengšu. Pogreb bo v petek, 14. 9., ob 16. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 13. 9. 2018

V 57. letu starosti je umrl EDO TRČEK iz Ulice Ivana Roba 17 v Ljubljani. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 13. 9., ob 15h na pokopališču na Viču. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 10h naprej v poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je mnogo prezgodaj, v 42. letu, po težki bolezni, zapustila ljubeča, dobra žena, mamica, hčerka in sestra MARJETKA HRIBAR iz Ratja 33 pri Hinjah. Žara pokojne bo v poslovilni vežici v sredo, 12. 9., od 16h naprej. Pogreb bo v četrtek, 13. 9., ob 17h s sveto mašo na pokopališču v Hinjah.

Umrla je MARIJA MUŠIČ, rojena Gorenc, iz Ulice pod gozdom 6 v Trzinu. Pogreb bo v četrtek, 13. 9., ob 16. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 61. letu starosti je odšla v večnost SLAVICA EINFALT, mama duhovnika Marjana Rističa. Pogreb bo v četrtek, 13. 9., ob 15.30 na pokopališču v Slovenskih Konjicah. Žara bo na dan pogreba od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Dar namenite za svete maše ali obnovo cerkve sv. Ane.


Sreda, 12. 9. 2018

V 91. letu je v Gospodu zaspala draga mama JOŽEFA ZUPANČIČ iz Sevnega na Trški gori. Pogreb bo v sredo, 12. 9., ob 17. uri v župnijski cerkvi Šempeter Otočec. Do pogreba leži v poslovilni vežici na Otočcu.

Svojci sporočajo, da jih je v 89. letu starosti zapustila draga mama in nona LILIJANA PEROŠA iz Pomjana. Pogreb drage mame bo v sredo, 12. 9., ob 15h. Na dan pogreba od 14h naprej bo ležala v domači cerkvi v Pomjanu.

Po hudi bolezni se je poslovila in odšla k svojemu Stvarniku po zasluženo plačilo JUSTINA JEREB iz Kanala, iz Gradnikove ulice 12. Pokojno Justino bodo k večnemu počitku pospremili v sredo, 12. 9., ob 17. uri na pokopališču v Kanalu. Na dan pogreba bo pokojna od 14. ure naprej ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Na njeno željo svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist prispevkov za dobrodelne namene.

Svojci sporočajo, da jih je v 83. letu starosti zapustil dragi oče in ata JOŽE BERGANT, po domače Šuštarčkov Jože, iz Polja pri Vodicah. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 12. 9., ob 16.00 izpred žalne vežice v Vodicah.

Umrla je TONČKA MISLEJ, rojena Hruševar, z Vira pri Domžalah. Pogreb bo v sredo, 12. 9., ob 15. uri na pokopališču v Domžalah. V torek, 11. 9., od 17. do 20. ure in na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 11. 9. 2018

V 89. letu je k Bogu odšla VERONIKA PETELIN iz Kamnika pod Krimom 8. Žalostni, a hvaležni za njeno življenje svojci sporočajo, da se bodo od pokojne mame poslovili v torek, 11. 9., ob 16. uri na pokopališču v Preserju. Danes od 16. ure naprej bo ležala v mrliški vežici. Namesto sveč in cvetja darujte za župnijsko cerkev.


Petek, 7. 9. 2018

Tiho, kot je živela, se je poslovila draga sestra, teta in svakinja SILVA KOCUTAR iz Beljaške 26 v Ljubljani, zadnji dve leti varovanka doma Sv. Jožefa v Celju. Od nje se bodo poslovili v petek, 7. 9., ob 15. uri na Plečnikovih žalah iz Nikolajeve mrliške vežice. Žara bo na dan pogreba od 7. ure naprej v poslovilni vežici.

Umrl je FRANC AHČIN iz Gornjih Retij 4. Pogreb bo v petek, 7. 9., ob 16.00 na pokopališču v Velikih Laščah. Žara bo od četrtka, 6. 9., od 19. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 6. 9. 2018

V cvetu mladosti je po hudi bolezni odšel k Bogu dragi LUKA KRAGELJ. Slovo od dragega Luka bo v četrtek, 6. 9., ob 16. uri na pokopališču v Tolminu. Žara bo na dan pogreba ob 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 5. 9. 2018

Svojci sporočajo, da je sklenil zemeljsko pot in prestopil prag večnosti DANIJEL BRIC iz Drežnice 27. Pogreb z mašo bo v sredo, 5. septembra, ob 17. uri v župnijski cerkvi v Drežnici. Na dan pogreba bo od 10. ure naprej ležal v mrliški vežici. Domači ga priporočajo v molitev.


Ponedeljek, 2. 9. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 91. letu starosti zapustila ELIZABETA ŠKET iz Brezja pri Poljčanah 12. Pogreb bo v ponedeljek, 3. septembra, ob 16. uri na pokopališču pri Sveti Luciji v Studenicah. Pokojna bo na dan pogreba od 10. ure naprej ležala v poslovilni vežici na tem pokopališču.


Sobota, 1. 9. 2018

V 77. letu je tiho zaspal dragi mož, ati in dedi FRANC SKOK, po domače Štefančev Francelj, iz Spodnjih Pirnič pod Šmarno goro. Slovo od pokojnika bo v soboto, 1. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Zgornjih Pirničah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo pogrebna maša v cerkvi v Spodnjih Pirničah.

Petek, 31. 8. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 95. letu starosti zapustil dragi ALBIN GABER iz Sore pri Medvodah. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 31. 8., ob 16. uri na pokopališču v Sori. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je IVANA KOKALJ, rojena Bizilj, iz Stegen 21. Pogreb bo v petek, 31. 8., ob 17. uri na pokopališču v Moravčah. V četrtek, 30. 8., od 14. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je MIHAEL DIMC iz Depale vasi 35 a. Pogreb bo v petek, 31. 8., ob 14.30 na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v dopolnjenem 85. letu starosti v Gospodovem naročju zaspal ljubi mož, oče, ata in stari ata JOŽE MIHELIČ iz Dolenje vasi. K večnemu počitku ga bodo pospremili v petek, 31. 8, ob 17. uri na pokopališču Videm pri Prigorici. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za domači cerkvi svetega Roka in svetega Vida.


Četrtek, 30. 8. 2018

V 98. letu starosti je h Gospodu odšla draga mama ANA KORENČ, po domače Kocjanova Ana, iz Bezuljaka pri Cerknici, nazadnje stanujoča v Logatcu. Pogreb bo v četrtek ob 16h v Dolenjem Logatcu. Od 10h naprej bo ležala v poslovilni vežici tamkajšnjega pokopališča.

V 78. letu je umrl FRANC MAJCEN iz Mirna 117/a. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 30. 8., ob 17. uri izpred domače cerkve na pokopališče v Miren. Dve uri pred pogrebom bo pokojnikova žara v domači cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

V nedeljo, 26. 8., je zgodaj zjutraj h nebeškemu Očetu odšla mama, babica, sestra, svakinja, teta in tašča BERTA TRAVAR, rojena Vrešak, mama duhovnika lazarista Romana Travarja. Rojena je bila v Šerovem, v Župniji Šmarje pri Ješah, živela v Šentanelu in na Prevaljah, nazadnje v Domu sv. Jožefa Celje. Od pokojne mame se bodo poslovili v četrtek, 30. 8., ob 14. uri s sv. mašo v župnijski cerkvi Sv. Danijela nad Prevaljami, nato bo pokop na tamkajšnjem pokopališču. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo pokojna mama ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 29. 8. 2018

Družba hčera krščanske ljubezni - usmiljenke sporoča, da je v 70. letu starosti in v 52. letu poklica usmiljenke odšla v Očetovo hišo sestra KATA TUNIĆ. Od nje se bodo poslovili v sredo, 29. 8., ob 15. uri s pogrebno slovesnostjo izpred vežice na pokopališču v Voloskem, po njej sv. maša zadušnica v župnijski cerkvi sv. Ane.

V 92. letu starosti je sklenila svojo zemeljsko pot mama, stara mama in prababica MARIJANA BIZJAK iz Zgornje Bele pri Preddvoru. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 29. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Do pogreba bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ANTON MLINAR iz Medvedjega Brda 17. Pogreb bo v sredo, 29. 8., ob 16.00 uri, na pokopališču Medvedje Brdo. Do pogreba bo ležal v domači hiši.

Svojci sporočajo, da jih je na Jernejevo nedeljo v 80. letu starosti zapustil dragi mož, oče, tast, dedek, brat, stric in svak JANEZ BEDENK iz Podgorice pri Pečah. Na njegovi zadnji poti ga bodo pospremili v sredo, 29. 8., ob 16. uri na pokopališču v Pečah. Na dan pogreba bo od 8.30 naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Božji objem je v 94. letu odšla nepozabna mami, oma, praoma, sestra, teta in botra, MARIJA MALLY iz Maribora, ki je zadnja leta preživela v Kopru. Danes, v torek, 28. 8., bo od 13h do14h ležala v vežici na pokopališču v Kopru, kjer bo ob 14h slovo. V sredo, 29. 8., bo od 12h-14h ležala v vežici na Ptujski gori, kjer bo ob 14h pogreb.Svojci cvetje hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za svete maše, Cerkev, ali dober namen.

H Gospodu v večnost je v 91. letu odšla FRANCKA HAFNER z Ladje 3 pri Medvodah.
Pogreb drage mame bo v sredo, 29. 8., ob 16. uri na pokopališču v Sori. Na dan pogreba bo žara pokojnice od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 94. letu starosti zapustila draga ANA ZUPANČIČ iz Gorenje Ponikve 27, v Trebnjem. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 29. 8., ob 16. uri na pokopališču Sveta Marjeta – Grm. Pokojnica bo v torek, 28. 8., od 13. ure naprej ležala v tamk a jšnji poslovilni vežici.

H Gospodu je odšla draga MICI SOTELŠEK. Od nje se bodo poslovili v sredo, 29. 8., ob 16. uri na Plečnikovih Žalah. Na dan pogreba bo v Marijini vežici. Po pogrebu bo maša na Žalah.


Torek, 28. 8. 2018

Svojci sporočajo, da je umrla JULIJANA GOLOB iz ulice Matija Blejca 4, upokojenka ZUIM. Pogreb bo v torek, 28. 8., ob 15 uri na Kamniških Žalah. O d 9 ur e naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 83. letu je umrl FRANC BRECELJ iz Ajdovščine, Žapuže 46. Pogreb bo v torek (27. avgusta) ob 17. uri v Ajdovščini. Žara bo na dan pogreba od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V izpolnjenem 90. letu je v Gospodu zaspala ŠTEFKA ZABUKOVEC. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 28. 8., ob 16h iz vežice Janeza Krstnika na Plečnikovih Žalah. Žara bo v poslovilni vežici od 7h naprej.

Sodelavci KERAZID-a sporočajo žalostno vest, da je umrl zvesti sodelavec in prijatelj IVAN KARIŽ – JONI. Pogreb bo v torek, 28. 8., ob 16h v Slivnjah pri Prestranku. Žara bo od 11h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z žalostjo v srcu sporočajo, da njih je nepričakovano zapustila in odšla v naročje Nebeškega Očeta, draga žena, mami, babi in sestra DANIJELA ROZONIČNIK iz Celja. Slovo od rajne bo v torek, 28. 8., ob 12. uri na celjskem pokopališču. Pogrebna maša pa bo ob 13. uri v župnijski cerkvi Sv. Duha v Celju. Žara bo v mrliški vežici od 10. ure dalje. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist župnijske Karitas.

V Gospodu je zaspal, v 87. letu starosti, mož, oče, dedek in brat MARTIN TRSTENJAK s Huma pri Ormožu. V torek, 28. avgusta, bo ob 15.00 sveta maša na Humu. Ob 16.00 bo pogreb na humskem pokopališču. Na dan pogreba bo žara od 10.ure naprej v poslovilni vežici.

V 75. letu starosti je Bog poklical k sebi po večno plačilo drago mamo MARIJO MOČNIK, rojeno Dolinar, po domače Tišlarjevo Marinko iz Moš. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 28. avgusta 2018, ob 16. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 27. 8. 2018

Družba hčera krščanske ljubezni - usmiljenke sporoča, da je v 77. letu starosti in v 56. letu poklica usmiljenke odšla v Očetovo hišo sestra MODESTA MARIJA HALAS. Od nje se bodo poslovili ponedeljek, 27. 8.. Ob 12. uri bo sveta maša v cerkvi Sv. Križa na Ljubljanskih Žalah, ob 13. uri pa pogrebna slovesnost. Njene sosestre jo priporočajo v molitev.

Po hudi bolezni je v 78. letu v Gospodu zaspala žena, mami, mama, sestra in teta ANGELCA CENCELJ, stanujoča v Knezdolu pri Trbovljah, rojena Pogačar iz Okroga pri Motniku.
Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 27. avgusta 2018, ob 16. uri na pokopališču Gabrsko v Trbovljah in s sveto mašo v cerkvi Svetega Martina. Na zadnjo pot jo bodo pospremili iz vežice številka 2, ki bo odprta od 10. ure naprej.

Od zemeljskega življenja se je v 89. letu poslovil in odšel k Bogu po zasluženo plačilo IVAN FRANC BOŽIČ, po domače Ivan Jernejev, iz Poréč pri Podnanosu. Pogreb pokojnega očeta, moža in dedka bo v ponedeljek 27. avgusta ob 16. uri v Podnanosu. Na dan pogreba bo pokojni od 10 ure dalje ležal v domači hiši. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist obnove strehe domače cerkve.

V 81. letu je tiho in spokojno odšla v nebeški vrt k svojemu Stvarniku draga mami, babica in prababica, žena, sestra, tašča in teta MARIJA ŠMIGOC, dolgoletna Prijateljica Radia Ognjišče, iz Gráda pri Cerkljah na Gorenjskem. Pogreb bo v ponedeljek, 27. avgusta 2018, ob 17. uri na pokopališču v Cerkljah. Leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto rož in sveč svoj dar lahko namenite za svete maše za pokojno.


Petek, 24. 8. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 92. letu starosti zapustila draga mama, babica, prababica in tašča MARIJA KOČAR, po domače Turkova Mimi s Studenca 12 v Polju v Ljubljani. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 24. avgusta, ob 14. uri na pokopališču v Polju. Domači jo priporočajo v molitev.


Četrtek, 23.8.2018

V sredo, 22. avgusta 2018, je v 101. letu pristopil k nebeški liturgiji EFREM MOZETIČ - duhovnik koprske škofije. V službi župnika, ga je pot vodila v Temnico, Vojščico, Gradno, Vipolže in Šmartno. V četrtek, 23. 8., bo od 12.00 naprej ležal v cerkvi sv. Martina v Šmartnem ,kjer boob 16.00 pogrebna maša in pogreb.

V 94. letu je odšel k Stvarniku JANKO SIMČIČ s Hudičevca. Pogreb dragega očka bo v četrtek, 23. 8., ob 17. uri na pokopališču na Razdrtem. Pokojni bo v sredo od 18. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist razdrške cerkve.

V 80.letu je za vedno zatisnila oči ljuba žena, mama, babica in prababica FRANCKA ČEBAŠEK iz Šmartna pod Šmarno goro. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 23. 8., ob 18. uri na pokopališču Šmartno pod Šmarno goro. Na dan pogreba od 13. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 21. 8. 2018

Svojci v žalosti sporočajo, da je v 93. letu zaspala draga mama, babica in prababica JUSTINA JÉRMAN - JÁVORŠKOVA Tinka iz Zahomca 12 pri Vranskem. Pogreb z mašo bo v sredo, 22. 8., ob 16. uri na pokopališču Vransko. V torek, 21. 8., od 19. ure naprej bo ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

H Gospodu je v starosti 67 let nepričakovano odšel dragi mož, brat, oče in stari oče MARJAN RAZPOTNIK iz Duplice pri Kamniku. Od njega se bodo poslovili v torek, 21. avgusta, ob 17. uri na Kamniških Žalah. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 18. 8. 2018

H Gospodu v večnost je v 92. letu odšla draga sestra in teta AMALIJA SAJE, teta duhovnika Andreja Sajeta, rojena na Velikem Kalu pri Mirni Peči, živela je v Ljubljani, nazadnje v Domu svete Katarine v Mengšu. Od nje se bodo poslovili v soboto, 18. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Mirni Peči. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Dar namenite za cerkev, svete maše ali v drug dober namen.


Petek, 17. 8. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 91. letu starosti umrla IVANKA KOLBEZEN iz Ulice padlih borcev 5 v Črnomlju. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 17. 8., ob 15.30 na pokopališču v Vojni vasi. Pokojnica leži v četrtek, 16. 8., od 11. ure ter na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji prvi mrliški vežici.

V 88. letu starosti je Bog poklical k sebi po večno plačilo drago mamo MARIJO ERZAR, rojeno Nastran, iz Hrastja. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 17. 8., ob 16. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Gospodu je zaspala CIRILA RODE, rojena Pavli, iz Krtine 65. Pogreb bo v petek, 17. 8., ob 14. uri na pokopališču na Krtini. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 16. 8. 2018

Nenadoma je svoje najdražje v 87. letu zapustila draga sestra in teta VIKTORIJA OBLAK BATTELINO. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 16. 8., ob 11. uri na Plečnikovih žalah iz vežice Svetega Nikolaja.

Umrla je IVANKA VALKA, rojena Aleš, iz Dolskega 55 b. Pogreb bo v četrtek, 16. 8., ob 16. uri na pokopališču Sveta Agata v Dolskem. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 61. letu starosti je umrl VINKO KLEMENC iz Cerkelj. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 16. 8., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v sredo, 15. 8., od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 15. 8. 2018

V neizmerni žalosti svojci sporočajo, da je v 57. letu odšel k Bogu po večno plačilo dragi mož, oče in brat JOŽE TUŠEK, po domače Mesarjev Joža iz Selc. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 15. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Selcih. Pokojnik bo od 14. 8. od 13. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za dobrodelne namene.


Torek, 14. 8. 2018

V 92. letu je mirno zaspala skrbna mama IVANKA ZOR, rojena Čebašek, iz Moš pri Smledniku. Pogreb drage mame bo v torek, 14. 8., ob 16. uri na pokopališču v Smledniku. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z bolečino v srcu sporočajo, da jih je v 84. letu zapustila draga sestra in teta IVANKA BOLKA iz Stožic. Od nje se bodo poslovili v torek, 14. avgusta, ob 11. uri na pokopališču v Stožicah. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 13. 8. 2018

V 81. letu je za vedno zatisnila oči ljuba mama, oma in omica MARIJA LEBARIČ, rojena Cocej, iz Ljubljanske ulice 28 v Celju. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v ponedeljek, 13. avgusta, ob 14.30 na celjskem mestnem pokopališču. Na dan pogreba bo od 12.30 ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za svete maše.


Nedelja, 12. 8. 2018

V 87. letu starosti je umrla ROZALIJA NASTRAN, po domače Pušavčeva Rozka, iz Zaloga pri Cerkljah. Pogreb pokojnice bo v nedeljo, 12. 8., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. V soboto od 12. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 11. 8. 2018

Mirno, kot je živel, je svoje najdražje v 83. letu zapustil dragi mož, oče, ata, pradedek, brat, stric, svak in dober sosed JANEZ ROBIDA iz Dalmatinove ulice v Brežicah. Pogreb bo v soboto, 11. 8., ob 15. uri z mašo v župnijski cerkvi sv. Lovrenca, po maši bo slovo na pokopališču. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.


Petek, 10. 8. 2018

Umrl je IVAN PREGELJ s Cola 74. Pogreb pokojnega bo v petek, 10. 8., ob 16. uri izpred domače hiše. Svojci cvetje in sveče odklanjajo v korist cerkve na Colu.

Svojci sporočajo, da jih je v 62. letu starosti nepričakovano zapustila draga žena, mama in stara mama DANICA MIKUŽ iz Višenj nad Ajdovščino. Pokojna bo od četrtka, 9. 8., od 20. ure naprej ležala v mrliški vežici v Podkraju. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 10. 8., ob 18. uri v cerkvi sv. Marjete v Podkraju.

Svojci sporočajo, da ji je v 90. letu zapustila draga mami in babi MARTINA DUHOVNIK, rojena Kokalj. Od nje se bodo poslovili v petek, 10. 8., ob 17. uri na pokopališču v Preski. Žara bo na dan pogreba od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je po hudi bolezni mnogo prezgodaj zapustila in v Bogu zaspala draga mami JANA GRABNAR z Vira pri Domžalah, s Tolstojeve ulice 3. Od nje se bodo poslovili v petek, 10. avgusta, ob 15. uri. Žara bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 78. letu starosti se je od družine, svojcev in prijateljev za vedno poslovila JOŽEFA KOZINC, rojena Hočevar, iz Metnega vrha pri Sevnici. Pogreb bo v petek, 10. avgusta, ob 16. uri na sevniškem pokopališču. Na dan slovesa se lahko od 10. ure naprej od pokojne poslovite v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 9. 8. 2018

Bratje minoriti sporočajo, da se je v 66. letu starosti, 48. letu redovništva ter 39. letu duhovništva v Očetovo hišo preselil p. JANEZ KMETEC. Pokojni p. Janez bo od srede, 8. 8., od 12. ure naprej ležal v cerkvi sv. Petra in Pavla na Ptuju. Ob 20. uri bo skupna molitev za pokoj njegove duše. Pogrebna sv. maša bo v četrtek, 9. 8., ob 15. uri v cerkvi sv. Petra in Pavla. Po maši bo odpeljan na pokopališče na Vidmu pri Ptuju, kjer bo pokopan v samostanskem grobu.

Tiho in mirno, kakor je živel, se je poslovil in odšel k nebeškemu Očetu po zasluženo plačilo mož, oče, dedi, brat in stric STANISLAV DOLNIČAR iz Ljubljane. Pogreb dragega pokojnega bo v četrtek, 9. 8., ob 10.30 na Ljubljanskih Žalah izpred vežice sv. Frančiška. Namesto cvetja in sveč darujte za svete maše.

V 88. letu je umrl FRANC MERČUN, Slikarjev ati iz Bišč. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 9. 8., ob 16. uri na pokopališču v Ihanu. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 82. letu starosti je Bog poklical k sebi po večno plačilo dragega STANETA GRAJZARJA, po domače Potovčevega Staneta, iz Valburge. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 9. 8., ob 17. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA MIVŠEK, po domače Lukova mama s Pšate. Pogreb bo v četrtek, 9. 8., ob 16. uri na pokopališču na Pšati. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 92. letu je zaprla svoje trudne oči in se napotila v Očetovo hišo draga teta KATARINA DREŠAR, po domače ŽIMANTOVA Kati, iz Nasovč. V četrtek od 9. ure bo žara v poslovilni vežici, pogreb bo ob 16. uri v župnijski cerkvi v Komendi. Domači cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

V 65. letu starosti je umrl JANEZ GROŠELJ starejši, po domače Boštétov Janez, iz Poženika. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 9. 8., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v sredo, 8. 8., od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 83. letu je odšel k Bogu dragi mož, tata, nono in brat KAREL ŠTOKELJ iz Velikih Žabelj. Pogreb pokojnega bo v četrtek, 9. avgusta, ob 17. uri. Na dan pogreba bo od 15. ure naprej ležal v domači cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.


Sreda, 8. 8. 2018

V 86. letu starosti je odšel k Bogu po večno plačilo JOŽE ALJANČIČ, po domače Gregorčev Joža, iz Podbrezij. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 8. 8., ob 14. uri na pokopališču v Podbrezjah. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Po težki bolezni se je poslovil FRANC NOVAK, gradbeni mojster iz Imenj pri Moravčah. Pogrebna slovesnost bo v sredo, 8. 8., ob 16.30 na pokopališču v Moravčah, s sveto mašo v župnijski cerkvi v Moravčah. Od predragega Franca se lahko poslovite v torek od 15. do 22. ure in na dan pogreba od 8. ure naprej, ko bo ležal v poslovilni vežici v Moravčah. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za podružnično cerkev Sv. Andreja.


Torek, 7. 8. 2018

Tiho, kot je živela, je odšla k svojemu Stvarniku po večno plačilo draga mama, babica in prababica JOŽEFA KASTELIC, rojena Maver, po domače Glavičeva mama, iz Hrastovega dola 15. Od nje se bodo poslovili v torek, 7. 8., ob 17. uri na pokopališču v Šentvidu pri Stični. Do pogreba pokojna leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Po težki bolezni je v 79. letu starosti povabilo v večnost sprejela ljuba mama ANGELA MUZEK iz Sel 18 pri Ptuju. Do pogreba, ki bo v torek, 7. avgusta, ob 16. uri leži v mrliški vežici na pokopališču v Vidmu pri Ptuju. Molitev za pokojno bo v ponedeljek ob 20. uri v tamkajšnji mrliški vežici.

Umrla je ljubljena mami, babi, sestra, teta, svakinja in tašča BERNARDA NADA REBOLJ, rojena Dagarin, iz Hafnerjevega naselja v Škofji Loki. Pokojna bo ležala od 6. 8. od 17. ure naprej do 7. 8. do 14. ure v poslovilni vežici Lipica. Maša bo 7. 8. na Suhi pri Škofji Loki ob 14.30. Pogreb bo 7. 8. na pokopališču Bitnje pri Kranju ob 16. uri. Mami, počivaj v Božjem naročju.


Ponedeljek, 6. 8. 2018

V 88. letu se je poslovila VERONIKA STRAJNAR - VERA, rojena Bojanc, iz Novega mesta, dolgoletna Prijateljica Radia Ognjišče. Pogreb bo v ponedeljek, 6. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Prečni. Draga pokojnica bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba od 10. ure naprej.


Nedelja, 5. 8. 2018

H Gospodu v večnost je odšla dolgoletna uslužbenka na Nadškofiji Maribor, organistka in zvesta sodelavka v župniji sv. Marije v Puščavi, ANTONIJA KARNIČNIK. Pogrebna sv. maša in pogreb pokojne bosta v nedeljo, 5. avgusta, ob 15. uri v župniji sv. Marije v Puščavi na Pohorju. Na dan pogreba bo žara pokojne od 11. ure naprej v župnijski cerkvi.

Svojci sporočajo, da je v nedeljo, 29. julija, svoj zadnji letalski polet v Gospodovem naročju končal ljubeči in ljubljeni mož, ati, sin, brat in stric STJEPAN KOLIĆ - ŠTEFKO IZ BREŽIC. Žara dragega pokojnika bo v nedeljo, 5. 8., od 9h naprej v Brežiški poslovilni vežici. Zadnje slovo bo ob 16h s sveto mašo v župnijski cerkvi sv. Lovrenca v Brežicah, nato ga bodo pospremili na brežiško pokopališče. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, dar namenite pomoči potrebnim.


Sobota, 4. 8. 2018

Svojci z bolečino v srcu sporočajo, da jih je v 80. letu starosti zapustila draga mami, stara mama, teta, sestra in tašča MARA GASSER, po domače Tovnova Mara, iz Spodnjih Danj. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 4. 8., ob 16h na pokopališču v Sorici. Žara bo od petka, 3. 8., od 15h naprej na njenem domu.


Četrtek, 2. 8. 2018

V 99. letu starosti je Bog poklical k sebi po večno plačilo drago mamo MATILDO KATARINO KUKOVIČ iz Kranja, nazadnje stanujočo v domu upokojencev Kranj. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 2. 8., ob 10. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 1. 8. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 79. letu starosti zapustil ljubi mož, ati in dedi JANEZ STRAŽAR iz Škocjana pri Dobu. Pokojni do pogreba leži v poslovilni vežici v Dobu. Pogreb bo v sredo, 1. 8., ob 14h. Sprevod bo izpred domače hiše v cerkev sv. Kancijana v Škocjanu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, darujete lahko v dobrodelne namene.

V 87. letu starosti je prenehalo biti plemenito srce MILKE TAVČAR iz ul. Antona Skoka v Domžalah. Na zadnjo pot jo bodo spremili v sredo, 1. 8., ob 16. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 91. letu se je v večnost preselila draga mama, babica, tašča in sestra MARIJA ŽÓHAR, rojena HREN, iz Stražice na Frankolovem, dolgoletna Prijateljica Radia Ognjišče. Zadnje slovo bo v sredo, 1. avgusta, ob 16. uri na Frankolovem. Pokojna bo ležala od torka od 19. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 31. 7. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v dopolnjenem 86. letu zapustil dragi mož, brat, oče, dedek in pradedek VINCENCIJ KOGOVŠEK, po domače Lomarjev Vinko. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 31. 7., ob 16. uri na pokopališču v Zavratcu. Žara pokojnika bo v ponedeljek po 17. uri na domačem domu.

V Božje naročje se je v 93. letu preselil dragi mož, oče, tast in dedek ALOJZIJ MAVRIČ iz ulice Manice Komanove 10 v Šentvidu. Pogreb bo v torek, 31. 7., ob 16h na pokopališču v Šmartnem. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 7h naprej v poslovilni vežici tamkajšnjega pokopališča.


Ponedeljek, 30. 7. 2018

K večnemu počitku je odšla draga prateta BOGDANA BOGOMILA BARBIČ, rojena Práper, po domače teta Danica, iz Kostanjevice na Krki. Pogreb bo v ponedeljek, 30. julija, ob 17. uri iz poslovilne vežice v Kostanjevici. Svojci prosijo, da namesto rož in sveč darujete za župnijo Sv. Jakoba v Kostanjevici. Naj ji usmiljeni Oče za ves njen trud in dobroto bogato poplača v večnosti.


Sobota, 28. 7. 2018

V 86. letu je v Bogu zaspal JANEZ REMIC iz Kranja. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 28. 7., ob 13h na pokopališču v Kranju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9h naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v župnijski cerkvi na Zlatem polju.

Svojci sporočajo, da jih je v 91. letu zapustil oče, dedek in pradedek MARKO BIZJAK, Jagrovcov Marko, iz Verda 214. Pogreb bo v soboto, 28. 7., ob 14. uri na pokopališču v Verdu. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 27. 7. 2018

Šolske sestre sv. Frančiška Kristusa Kralja sporočajo, da je v večno življenje pri Bogu odšla sestra IVA STROŽIČ doma iz župnije Šoštanj. Pogreb bo v petek, 27. 7., ob 16. uri v Vodicah.

V 80. letu starosti je odšel v večnost JOŽE GRČA, po domače Boštjanov Jože, iz Spodnje Bele. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 27. 7., ob 15. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo v četrtek, 26. 7., od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 85. letu starosti je Bog poklical k sebi drago mamo JERICO CUNDER. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 27. julija, ob 15h na pokopališču v Stožicah. Žara bo od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč svoj dar namenite za svete maše ali kak drug dober namen.


Četrtek, 26. 7. 2018

V 87. letu življenja je k Bogu odšel MIHAEL JERMAN, po domače Pipanov Miha, iz Most pri Komendi. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 26. 7., ob 16. uri na pokopališču v Komendi. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 25. 7. 2018

Umrla je JANA ŠKOF, po domače Kršinska Jana, iz Srednje vasi pri Polhovem Gradcu 25a. Pogreb bo v sredo, 25. 7., ob 16.00 na pokopališču v Polhovem Gradcu. V torek, 24. 7., od 17.00 naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 85. letu življenja je nebeški Oče poklical k sebi arhitekta in oblikovalca mnogih slovenskih cerkva ter drugih bogoslužnih prostorov FRANCETA KVATERNIKA iz Dragomerja pri Brezovici. Pogreb pokojnika bo v sredo, 25. 7. , ob 10. uri na pokopališču pri podružnični cerkvi sv. Lovrenca v Dragomerju pri Brezovici. Od pokojnika se bo ste lahko v molitvi poslovili eno uro pred mašo, torej od 9. ure naprej. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč svoj dar namenite za svete maše ali v kak drug dober namen.


Torek, 24. 7. 2018

Svojci sporočajo, da jih je po dolgoletnem trpljenju v 77. letu zapustila in odšla v večnost MARINKA PODERGAJS, rojena ŠTRANCAR, iz Tacna, zadnja leta je živela v domu starejših v Medvodah. Pogreb s sveto mašo bo v torek, 24. 7., ob 16. uri na pokopališču v Šmartnem pod Šmarno goro. Na dan pogreba bo žara od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte v dober namen.


Nedelja, 22. 7. 2018

K svojemu ljubemu nebeškemu Očetu je v 92. letu življenja in v 71. letu redovnih zaobljub odšla karmeličanka s. MARIJA AGNEZA SAJE Prečistega Marijinega srca, ustanoviteljica karmela v Mirni Peči. Pogrebno sveto mašo bo v nedeljo, 22. julija, ob 14h daroval novomeški škof Andrej Glavan, potem pa bo pogreb na pokopališču v samostanskem atriju.


Sobota, 21. 7. 2018

Umrla je MARIJA HRIBAR, rojena Kotnik, iz Prevoj pri Šentvidu. Pogreb bo v soboto, 21. 7., ob 16. uri izpred cerkve na pokopališču v Šentvidu pri Lukovici. Na dan pogreba bo žara od 8. ure naprej v poslovilni vežici na Brdu pri Lukovici.


Četrtek, 19. 7. 2018

V 89. letu starosti je odšel v večnost VINKO ŠEŠKO iz Milj. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 19. julija, ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA BERCE, rojena Mavrič, iz Ljubljane. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 19. 7., ob 12.30 iz Marijine mrliške vežice na Žalah.


Sreda, 18. 7. 2018

V 94. letu je umrla IVANKA MALOVRH, rojena Božič, Groglnova Ivanka s Praprotnega brda. Žara bo v sredo, 18. 7., od 13h naprej v rovtarski cerkvi. Pogreb s sveto mašo bo ob 16h.

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 84. letu za vedno poslovila draga žena in mama JELKA JANŠA, rojena PRÉSTERL, z Brezij na Gorenjskem. Pogreb drage pokojnice bo v sredo 18. 7. ob 16. uri na pokopališču na Brezjah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 17. 7. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 90. letu starosti zapustila draga teta ZORKA VEBER, po domače Markovčeva Zorka, iz Spodnje Senice pri Medvodah. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 17. 7., ob 17. uri na pokopališču v Sori. Žara pokojne bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 96. letu je Bog poklical k sebi MARIJO BOŽIČ, mamo frančiškana p. Cirila Božiča, iz Stopič. Maša zadušnica za pokojno mamo bo v torek, 17. julija, ob 16. uri v podružni cerkvi sv. Andreja v Malem Orehku, v župniji Stopiče. Po njej jo bodo pokopali na tamkajšnjem pokopališču. Na dan pogreba od 9. ure bo telo pokojne mame ležalo v mrliški vežici omenjenega pokopališča. Domači jo priporočajo v molitev.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 97. letu starosti svoje najdražje zapustila draga mama IVANKA SEDEJ, rojena Dolenc, po domače Póvšnarjeva mama iz Brezja pri Dobrovi 45. Pogreb pokojne bo v torek ob 16h izpred poslovilne vežice na Dobrovi pri Ljubljani. Žara bo v ponedeljek od 18h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 79. letu starosti zapustil dragi mož, oče, stari oče in brat VIKTOR ERJAVEC. Od njega se bodo poslovili v torek 17. 7. ob 14. uri na črnuškem pokopališču. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšni poslovilni vežici.


Nedelja, 15. 7. 2018

K svojemu Stvarniku je odšel ANTON CIGALE iz Logatca, prijatelj Radia Ognjišče. Na njegovo zadnjo pot ga bodo pospremili v nedeljo, 15. 7., ob 16h. Pokojnik bo ležal v mrliški vežici v Dolnjem Logatcu v soboto od 18h naprej. Svojci priporočajo, da namesto cvetja darujete za dolnjelogaško župnijo in logaško Karitas.


Sobota, 14. 7. 2018

V 83. letu je v Gospodu zaspala PEPCA VÓK, dolgoletna gospodinja v župniji Velenje – Blaženi Anton Martin Slomšek.
Žara bo v cerkvi sv. Andreja v Šaléku v soboto, 14. julija, od 10. ure naprej. Pogrebna maša bo ob 13.30, pogreb pokojne pa bo na pokopališču v Podkraju pri Velenju ob 15. uri.


Petek, 13. 7. 2018

Svojci žalostni sporočajo, da je v 92. letu starosti umrla MARIJA VODIŠEK, rojena Bricelj, Ukačeva z Bizovika. Pokojna je bila položena k počitku v tujo zemljo, kjer je od leta 1945 tudi bivala. Vsem, ki ste jo poznali, priporočajo, da se je spomnite v molitvi.


Četrtek, 12. 7. 2018

Svojci sporočajo, da se je v 92. letu v večnost preselila draga mama in nona BOGOMILA NEMEC iz Bilj. Pogreb bo v četrtek, 12. 7., ob 17h na pokopališču v Biljah. Žara bo na dan pogreba od 16h v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 11. 7. 2018

Umrla je MILKA ZMRZLIKAR, rojena PODBEVŠEK, iz Domžal. Pogreb bo v sredo, 11. 7., ob 16. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je na pragu 97. leta zapustila draga mama, tašča, babica, prababica in praprababica ANČKA ŠUMENJAK, ljudska pesnica z Jareninskega Vrha. Od nje se bodo poslovili v sredo, 11. julija, ob 16. uri na pokopališču v Jarenini. Maša zadušnica bo uro pred pogrebom. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist dekanijske cerkve v Jarenini.


Torek, 10. 7. 2018

V 93. letu starosti je tiho zaspala dolgoletna prijateljica Radia Ognjišče IVANKA KOŠNIK, Jančkova mama s Trstenika. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 10. 7., ob 16. uri na pokopališču na Trsteniku. Pokojnica bo v ponedeljek, 9. 7., od 17. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V večno življenje je odšel dragi mož, ati, stari ata in brat SREČKO VIŽINTIN. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 10. 7., ob 12h na Ljubljanskih Žalah iz vežice sv. Marije. Cvetje hvaležno odklanjajo, dar namenite pomoči potrebnim.


Sobota, 7. 7. 2018

Umrla je JOŽEFA POŽAR, Požarjeva mama, upokojena gostilničarka iz Planine. Pogreb z mašo zadušnico bo v ponedeljek, 9. julija 2018, ob 17.00 na pokopališču v Planini pri Rakeku. Na dan pogreba bo žara od 12.00 ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

V 80. letu je odšel k nebeškemu Očetu FRANC PRELOVŠEK iz Osojne ulice na Viru, oče duhovnika Tomaža Prelovška. Pogreb bo v soboto, 7. julija, ob 12.00 v Dobu pri Domžalah. Do pogreba leži v tamkajšnji mrliški vežici. Namesto cvetja in sveč darujte za Cerkev.

V 77. letu starosti je umrl ALOJZ PERNE iz Glavarjeve ulice v Komendi. Pogreb pokojnika bo v soboto, 7. 7., ob 15h na pokopališču v Komendi. Žara bo na dan pogreba od 8h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 81. letu starosti je odšel v večnost JOŽEF RIHTARŠIČ, po domače KORENIŠKOV ata, z Dunaja v Bukovščici.
Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 7. julija, ob 16. uri na pokopališču v Bukovščici. Pokojni bo v petek, 6. julija, od 11. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 6. 7. 2018

V četrtek, 5. julija, je pristopil k nebeški liturgiji STANKO SIVEC, duhovnik koprske škofije. Rojen je bil 19. marca 1926 na Livku, mašniško posvečenje je prejel 29. junija 1955 v Ljubljani. V službi župnika ga je pot vodila v Šempas, na Otlico, v Bovec in v Prvačino, kjer bo tudi pokopan. Pogreb bo v petek, 6. julija, ob 16. uri v Prvačini. Pred pogrebom bo ležal v tamkajšnji župnijski cerkvi.


Četrtek, 5. 7. 2018

V večnost k Stvarniku je odšla MAGDALENA KOŠIR, rojena Oražem, iz Sodražice. Pogrebna maša bo v četrtek, 5. 7., ob 16h v župnijski cerkvi v Sodražici. Do pogreba bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja ali sveč darujete za svete maše ali v dober namen.

V večnost je v 93. letu starosti odšla draga mama, tašča in babica JOŽA KOŠIR, rojena Kalan na Godešiču pri Škofji Loki, stanujoča na Čebelarski ulici 32 v Dravljah. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v četrtek, 5. 7., ob 11. uri na pokopališču Ljubljana Dravlje. Žara bo na dan pogreba v tamkajšnji mrliški vežici.


Torek, 3. 7. 2018

Na zadnji šolski dan je v 96. letu starosti nepričakovano odšla v nebeško kraljestvo draga babica, prababica in teta MARIJA KASTELIC, rojena Drmaž, iz Podgorice pri Pečah, ki je veliko let živela tudi na Tesovnikovi ulici na Ježici. Na njeno zadnjo pot jo bodo pospremili v torek, 3. julija, ob 12h na Plečnikovih Žalah iz stare vežice sv. Marije.


Nedelja, 1. 7. 2018

Na godovni dan svojega zavetnika Janeza Krstnika je v 77. letu življenja v nedeljo, 24. 6., mnogo prezgodaj odšla k Bogu draga mama, sestra, teta, tašča in babi IVANA MARIJA VRČON, rojena Jelinčič, z Brezovice pri Ljubljani. Na njeno zadnjo pot jo bodo pospremili v nedeljo, 1. 7., ob 14. uri na pokopališču Brezovica pri Ljubljani. Molitev za pokojno bo v soboto po večerni sveti maši in koncertu violine. Na dan pogreba se lahko od pokojne poslovite od desete ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za svete maše ali v dober namen.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu starosti zapustila draga ANTONIJA BRUDAR iz Plemberka 1 pri Stopičah. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo, 1. julija, ob 15. uri na pokopališču v Stopičah. Pokojnica leži v poslovilni vežici v Stopičah.


Sobota, 30. 6. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 56. letu starosti zapustil dragi mož, oče, brat in stric ANTON GRAŠIČ iz Gobovca 10 pri Podnartu. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 30. 6., ob 15. uri na pokopališču v Podbrezjah. V petek od 14. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 29. 6. 2018

V 94. letu starosti je v Gospodu, ki je Vstajenje in Življenje, mirno zaspala draga mama, stara mama, prababica, sestra in teta, MARIJA ŽIBERT, po domače Rebrškova Marica, iz Zajasovnika 4 v župniji Motnik - mama dveh sester salezijank, s. Bernarde in že pokojne s. Marije. Zadnja štiri leta je bila v oskrbi v domu sester Hčera Marije pomočnice na Bledu. Maša zadušnica bo v župnijski cerkvi v Motniku v petek, 29. junija ob 16. uri, nato bo pogreb. Krsta s pokojno bo v tamkajšnji poslovilni vežici od četrtka od 15. ure naprej. Domači cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Za darove, ki jih boste namenili za svete maše ali za obnovo domače cerkve izrekajo vsem iskreno zahvalo.


Četrtek, 28. 6. 2018

V 94. letu življenja je odšel v večnost MARTIN LÓRGER iz Prékorja pri Celju. Pogreb bo v četrtek, 28. junija, ob 11. uri na celjskem pokopališču, nato bo sveta maša v cerkvi svetega Jožefa.

Malo pred dopolnjenim 90. letom je odšel v dom nad zvezdami brat marist ANTON ZVONKO BRATINA. Rojen je bil v Stomažu pri Ajdovščini. Kot redovnik in profesor francoščine in biologije je deloval v različnih šolah in krajih v Argentini. Večnost je dočakal v Marijinem romarskem središču Luhan pri Buenos Airesu, kjer je bil v četrtek, 28. 6. pokopan. Vsi, ki so ga imeli radi, so mu hvaležni za njegovo delo in molijo zanj.


Sreda, 27. 6. 2018

V 80. letu življenja je odšel v večnost RAJKO SVETINA s Slovenskega Javornika na Jesenicah. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 27. 6., ob 14. uri na pokopališču na Blejski Dobravi. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v 3. poslovilni vežici. Sveta maša zadušnica bo po pogrebu v župnijski cerkvi sv. Ingenuina in Albuina na Koroški Beli.

V 95. letu življenje je odšla v večnost MARIJA MAVSAR RUS iz Podklina 16 iz Notranjih Goric. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 27. 6., ob 15. uri na pokopališču v Notranjih Goricah. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ŠTEFAN KIRN z Rakitne 30. Pogreb bo v sredo, 27. 6., ob 17. uri na pokopališču na Rakitni. Na dan pogreba od 13. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 26. 6. 2018

Na zadnji pomladni dan je v nebeško kraljestvo v 68. letu starosti mnogo prezgodaj odšla draga mami, babi, tašča, svakinja in teta DANICA ŽNIDAR, rojena Šmuc iz Mengša. Na njeni zadnji poti jo bodo pospremili v torek, 26. junija 2018, ob 16. uri na pokopališču v Mengšu.

V 90. letu starosti je umrl MIHAEL BEGELJ starejši, po domače Španov ata iz Dvorij pri Cerkljah. Pogreb dragega pokojnika bo v torek , 26. junija, ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. Do pogreba bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 25. 6. 2018

Svojci sporočajo, da jih je mnogo prezgodaj zapustila MARIJA RAKUN, po domače TRAPOVA MIRA, iz Trnave v Savinjski dolini. Pogreb bo v ponedeljek, 25. 6., ob 15. uri v Šentrupertu. Pokojna do pogreba leži v domači hiši. Svojci jo priporočajo v molitev.


Petek, 22. 6. 2018

V 90. letu starosti je odšel v večnost FRANC LOČNIŠKAR, po domače Kadivčev ata, iz Smlednika, avtoprevoznik v pokoju. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 22. 6., ob 17. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 21. 6. 2018

Po hudi bolezni je prenehalo biti plemenito srce drage mame, stare mame, prababice, sestre in tete FRANCKE KERN, po domače Plešove Francke, iz Letenc. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 21. 6., ob 15.30 na pokopališču v Goričah. Žara bo v sredo, 20. 6., od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Božje naročje je v 93. letu odšla draga mama, stara mama in prababica IVA ZAJC iz Šmartnega ob Savi. Žara pokojne bo v četrtek, 21. 6., od 8h naprej v poslovilni vežici v Polju. Pogreb bo ob 12h na pokopališču Polje. Maša zadušnica bo po pogrebu.


Sreda, 20. 6. 2018

V 90. letu je odšla k Bogu draga žena IVANKA BRATINA iz Dolge poljane 37 v Vipavi. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 20. 6., ob 17. uri na pokopališču v Budanjah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve.

V večno življenje je odšla in zapustila najdražje draga žena, mama in babi MARIJA MATIČIČ, rojena Tomec, po domače Oštirjeva, z Rakeka. Pogreb bo v sredo, 20. 6., ob 17. uri izpred domače hiše. Sv. maša bo v cerkvi Srca Jezusovega. Rajna bo v torek, 19. 6., od 17. ure naprej ležala na svojem domu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene.

V Gospodu je v 98. letu starosti zaspala MARIJA ŽENDAR, rojena Banko, iz Štude pri Domžalah. Pogreb bo v sredo, 20. 6., ob 16. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je KATARINA ERŽEN, po domače Gutnikova Kati, iz Briš 17 pri Polhovem Gradcu. Pogreb bo v sredo, 20. 6., ob 16. uri na pokopališču v Polhovem Gradcu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 19. 6. 2018

Gospod življenja je k sebi poklical frančiškana p. VALERIJANA JENKA. Dolga leta je deloval med slovenskimi izseljenci v ZDA in Avstraliji, zadnja leta pa je preživel v frančiškanskem samostanu Marijinega oznanjenja v Ljubljani. V torek, 19. 6., od 12. ure naprej, bo ležal v župnijski cerkvi vseh svetih na Žalah, ob 14. uri bo pogrebna sveta maša, nato pa ob 15. uri pokop na pokopališču manjših bratov na ljubljanskih Žalah.


Ponedeljek, 18. 6. 2018

Umrl je PAVEL JERETINA iz Domžal, avtoprevoznik v pokoju. Pogreb z mašo bo 18.6., ob 16. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 91. letu je v Gospodu zaspala FANČI ORAŽEM, rojena Novak iz Črnuč. Pogreb pokojnice bo v ponedeljek, 18. 6., ob 9h na črnuškem pokopališču. Na dan pogreba bo žara od 7h naprej v poslovilni vežici.


Nedelja, 17. 6. 2018

Umrla je JANKI KONČAN po domače Kaminova Janki iz Bevk 33. Pogreb bo v nedeljo, 17.6., ob 15.00 uri na pokopališču v Bevkah. Na dan pogreba od 10.00 ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 15. 6. 2018

Umrl je Jože Kogovšek iz Verda 21. Pogreb bo v petek, 15. 6., ob 17h na pokopališču v Verdu. Na dan pogreba od 12h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Po hudi bolezni, se je poslovila in odšla k Stvarniku draga žena, mama, babica, sestra in teta DRAGICA BERGUŠ, po domače Smukova Dragi iz Nasovč pri Komendi. Pogreb pokojnice bo v petek, 15. 6., ob 15.uri na pokopališču v Komendi. Žara bo na dan pogreba od 9.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 14. 6. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 87. letu starosti zapustila draga mama, babica, prababica, sestra in teta ANTONIJA JEREB, rojena Avman iz Vodic. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 14 .6., ob 16.uri na pokopališču v Vodicah. Žara bo na dan pogreba od 9.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Marija Masten, rojena Knep. Pogreb bo v četrtek, 14. junija, ob 15.00 na Novih Žalah v Ljubljani. Njena žara bo na dan pogreba od 7.00 naprej v mrliški vežici št. 5.

V Bogu je svoje zemeljsko romanje v 93. letu starosti sklenil FRANC REHAR iz Kobjeglave številka 1. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 14. junija, ob 17. uri v cerkvi svetega Mihaela v Kobjeglavi. Žara pokojnika bo dve uri pred pogrebom v tamkajšnji poslovilni vežici.Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete pa lahko v dobrodelne namene.

V 88. letu je odšla k Bogu draga sestra in teta, MARIJA MARICA PINTAR, rojena na Njivicah, nazadnje stanujoča v domu starostnikov v Škofji Loki. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 14. 6., ob 16. uri na pokopališču na Ovsišah pri Podnartu. Žara bo na dan pogreba od 14. ure naprej v cerkvi sv. Nikolaja na Ovsišah. Svojci cvetje in sveče hvaležno odkanjajo v korist farne cerkve.


Sreda, 13. 6. 2018

V 58. letu starosti jih je zapustil dragi mož, oče, sin, brat, stric, prijatelj, človek dobrega srca in najboljši dedek svojim štirim vnukom ROMAN ROMŠAK iz Preloga pri Ihanu. Pogreb bo v sredo, 13. junija, ob 16. uri, na pokopališču Dob pri Domažah. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustil oče in stari oče VIGILIJ DOLENEC iz Hafnerjevega naselja 14 v Škofji loki. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo 13. junija ob 16. uri na pokopališču v Lipici. Maša zadušnica pa bo ob 15. uri v cerkvi na Suhi. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 11. 6. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v četrtek, 7.junija, za vedno zapustila draga mama MARTA KOMLANC iz Polja 19 v Zagorju ob Savi, dolgoletna prijateljica Radia Ognjišče. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 11. junija, ob 15h na pokopališču v Zagorju. Žara bo na dan pogreba od 9h naprej v poslovilni vežici št. 3, na pokopališču Zagorje. Maša zadušnica bo po pogrebu v župnijski cerkvi sv. Petra in Pavla v Zagorju.


Sobota, 9. 6. 2018

V 84. letu je odšla k Bogu SONJA LASIČ iz Trga 10 iz Renč. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 9. 6., ob 15.00 uri izpred domače cerkve, na pokopališče v Renče. Uro pred pogrebom bo pokojnica ležala v vaški cerkvi.

V 84. letu starosti je odšel v večnost IVAN KRIŽMAN, po domače Kajžerjev Ivan, apnenčar v pokoju, iz Četeža pri Strugah na Dolenjskem. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 9. 6., ob 15. uri na pokopališču v Strugah. Žara pokojnega bo v petek, 8. 6., od 16.h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je po hudi in dolgoletni bolezni v 86.letu zapustila in odšla k Stvarniku HELENA SKVARČA, po domače MEŽNARJEVA Lenčka. Pogreb drage Lenčke bo v soboto, 9.6., ob 15. uri v domači cerkvi. Žara pokojnice bo v petek, 8.6., od 18. ure naprej v poslovilni vežici v Šentjoštu nad Horjulom.


Petek, 8. 6. 2018

Mnogo prezgodaj jih je v 61. letu zapustila draga mama, stara mama, sestra in žena MARIJA SREBOT, Boletova Marija iz Podkraja iz Hrušice. Pogreb pokojnice bo danes ob 16. uri v domači cerkvi v Podkraju. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

Svojci sporočajo, da je v 89. letu umrla draga dobra in skrbna mama, babica, prababica in teta FRANCKA MAHKOVIC iz Vevč. Pogreb pokojnice bo v petek, 8. 6., ob 16h, v Polju. Na dan pogreba bo žara od 9h naprej v poslovilni vežici Ljubljana Polje. Namesto cvetja darujte v dober namen.

V Gospodu je v 98. letu staorosti in v 80.letu redovnega življenja mirno zaspala s. PULHERIJA Jožefa KONDA - Marijina sestra. Od nje se bodo poslovili na praznik Srca Jezusovega – v petek, 8. junija.ob 11 uri s sv. Mašo, nato sledi pogreb.Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležala v cerkvi Sv. Štefana v Štepanji vasi.

V 97. letu starosti je odšel v večnost ANTON GRABAR, po domače Vogarjev Tone, iz Podreče. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 8. 6., ob 16. uri na pokopališču v Mavčičah. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 7. 6. 2018

V 62. letu starosti je odšla v večnost SILVA KRAJNC PODJED iz Britofa pri Kranju. Pogreb ljubljene pokojnice bo v četrtek, 7. 6., ob 17. uri na pokopališču v Predosljah. Pokojnica bo v sredo, 6. 6., od 11. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 1. 6. 2018

V torek, 29. maja, je prenehalo biti plemenito srce dragega Gabrovega ata, ALOJZA KASTELICA, iz Velikega Mlačevega 10 pri Grosupljem. V četrtek, 31. maja, od 14.00 naprej bo ležal v vežici ob cerkvi sv. Martina pod Boštanjem, molitev rožnega venca bo zvečer okrog 20.00, zadnje slovo s sveto mašo pa v petek, 1. junija, ob 17.00. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za svete maše ali v dober namen.

V 91. letu starosti je odšel k svojemu Stvarniku dragi oče, nono, pranono in brat JOŽE FABČIČ iz Orehovice pri Podnanosu. Žara pokojnega bo v četrtek, 31. 5., od 18h naprej v poslovilni vežici v Podnanosu in v petek, 1. 6., od 13h do 16h, ko bo pogrebna sveta maša. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za obnovo strehe domače cerkve.


Četrtek, 31. 5. 2018

V 95. letu starosti se je v večnost preselil dolgoletni Prijatelj Radia Ognjišče JANEZ PROSEN iz Ljubljane. Na njegovo željo bo pogreb v družinskem krogu. Skupaj s svojci se ga hvaležno spominjajte v molitvi.


Sreda, 30. 5. 2018

V 83. letu starosti je odšel v večnost FRANC ROBLEK, mizarski mojster v pokoju, iz Preddvora. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 30. maja, ob 17. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

K Bogu je odšla draga mama, babica, prababica, sestra in teta VIDA JENKO, rojena Petrič, po domače Jurčkova mama, iz Zapog pri Vodicah. Pogreb pokojnice bo v sredo, 30. 5., ob 16. uri na pokopališču v Zapogah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 29. 5. 2018

Po hudi bolezni se je poslovila in odšla k Stvarniku draga mama, stara mama, prababica, teta, prijateljica in soseda MARIJANA TRČEK, Stresenova mama, iz Vrzdenca 25 pri Horjulu. Pogreb pokojne bo v torek ob 17. uri na pokopališču na Vrzdencu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji cerkvi.


Ponedeljek, 28. 5. 2018

V 95. letu je prenehalo biti plemenito srce drage tete PEPCE, JOŽEFE BRINOVEC, rojene Selan, z Litijske ceste 188 v Ljubljani. Zadnje slovo s sveto mašo bo v ponedeljek, 28. 5., ob 12.30 na pokopališču Sostro. Žara bo na dan pogreba od 7. ure naprej v pokopališki kapeli.


Sobota, 25. 5. 2018

Umrl je JOŽE POKLAR, po domače Mestjakov ata, iz Podroj 9. Žara pokojnika bo v petek od 10h v poslovilni vežici v Šmartnem pri Litiji. Pogreb bo v soboto ob 15h izpred poslovilne vežice v Šmartnem pri Litiji.


Petek, 25. 5. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v dopolnjenem 87. letu zapustila draga ANTONIJA OTOREPEC iz Šerovega 1, iz Šmarja pri Jelšah. Pogreb bo v petek, 25. 5., ob 15. uri na pokopališču v Šmarju pri Jelšah. Pokojnica bo v četrtek, 24. 5., od 18. ure naprej ležala v mrliški vežici.

Dotrpela je dobra prijateljica EGVINA TRATNIK stanujoča Ob Bistrici iz Mute. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 25. 5., ob 16.00 na pokopališču Muta - Vuzenica. Žara bo do pogreba v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je JANEZ JANKOVEC iz Setnika pri Polhovem Gradcu. Pogreb bo v petek, 25. 5., ob 15.00 na pokopališču Črni Vrh nad Polhovim Gradcem. Na dan pogreba od 9.00 naprej bo ležal v tamkajšnji kapeli.


Četrtek, 24. 5. 2018

K Nebeškemu Očetu je odšla mama MARIJA PLANINŠEK iz Zibike, po domače Centrihova Micka, mama duhovnika lazarista Jožeta Planinška. Od danes (23. 5.) od 18h naprej bo ležala v domači hiši v Vršni vasi, kjer bo v četrtek, 24. maja ob 15.30 slovo od doma, nato pa ob 16. uri pogrebna maša v župnijski cerkvi v Zibiki in pogreb.

Na praznik Marije mati cerkve se je v 85. letu starosti poslovila draga mama VIDA TOMAŽIČ iz Visokega. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 24. 5., na praznik Marije pomočnice kristjanov ob 16. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšni poslovilni vežici.


Sreda, 23. 5. 2018

Danes, 21. maja 2018, na praznik Marije, Matere Cerkve, je v Gospodu zaspal ANTON PAHULJE, upokojeni duhovnik novomeške škofije. Svoje duhovniško poslanstvo je vršil v župnijah Brezovica, Sela pri Šumberku, Polica in Krka. Jutri, 22. 5, bo ležal v mrliški vežici na Muljavi, v sredo, 23. maja, pa v cerkvi na Muljavi. Od njega se bodo poslovili v sredo, 23. 5. s pogrebno sveto mašo ob 15.00 v cerkvi na Muljavi, nato bo pogreb.


Torek, 22. 5. 2018

K Bogu je odšla draga sestra, svakinja in teta MINKA PISANEC, upokojena medicinska sestra iz Grajskega loga v Šmarju pri Jelšah, zadnjih 10 let je živela v Domu upokojencev v Šmarju pri Jelšah. Pogrebna sveta maša in pogreb bosta v torek, 22. 5., ob 16. uri na pokopališču v Šmarju pri Jelšah.Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci želijo, da namesto cvetja in sveč svoj dar namenite za obnovo šmarske župnijske cerkve.

V 90. letu starosti je umrl dragi oče, dedi in pradedi FRANC VREČEK, univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike, ki je bil rojen 15. septembra 1928 v Kranju in je živel na Cesti 27. aprila 17 v Ljubljani. Pogreb bo v torek, 22. maja, ob 15.00 izpred Nikolajeve vežice na Žalah v Ljubljani. Svojci pokojnika priporočajo v molitev.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je 18. maja v 79. letu starosti po dolgi in trpljenja polni bolezni zapustila in se napotila čakat vstajenja ljubljena in nepozabna soproga, mama, babica in teta, upokojena višja medicinska sestra in spoštovana šentjurska občanka MILKA PALÍR, rojena PREBÍL, iz Kvedrove ulice v Šentjurju, zadnja leta živeča v šentjurskem domu za ostarele. Pokopali jo bodo na šentjurskem pokopališču v torek, 22. maja, ob 16. uri, ob 15. uri pa bo v tamkajšnji župnijski cerkvi zanjo tudi maša zadušnica. Ta dan bodo od 12. ure naprej njeni posmrtni ostanki v poslovilni vežici na šentjurskem pokopališču. Svojci namesto cvetja in sveč priporočajo darovanje za svete maše ali v dobrodelne namene.


Sobota, 19. 5. 2018

Z neizrekljivim olajšanjem v srcih svojci prijateljem in znancem sporočajo, da so v najožjem družinskem krogu na župnijskem pokopališču na Dobrovi pri Ljubljani položili v blagoslovljeno zemljo kruto pomorjene in dolga leta zamolčane člane družine Hudnik, po domače Martínovčeve iz Hruševega: očeta Alojza, mater Marijo, staro mamo Frančiško, strice Matijo, Poldeta, Mihaela, Janeza in njegovo ženo Albino ter teti Frančiško in Ivanko z njenim nerojenim otrokom. Vsem tistim, ki so si z nedolžno krvjo umazali roke in vest, sporočajo, da dogodka ne bodo pozabili, ga pa odpuščajo.

V prelepem mesecu maju je v večnost odšla draga žena, mama, babi, sestra, teta, soseda in prijateljica MARIJA GOVEKAR z Jeličnega vrha nad Idrijo, po domače Lešnska Marica. Pogreb bo v soboto, 19. maja, ob 14. uri na pokopališču Gore. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo, v spomin na pokojno mamo lahko darujete za obnovo domače cerkve na Gorah.


Petek, 18. 5. 2018

V veri, da zagleda Njegovo obličje, se je v 87. letu od zemeljskega življenja poslovila draga MARIJA PIREČNIK iz Škofljice. Pogreb bo v četrtek ob 16h na pokopališču Trate na Škofljici. Na dan pogreba bo od 9h naprej žara v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za potrebe paliativne oskrbe, za hišo Hospic.

V cvetočem maju, mesecu njej tako ljube Matere Marije, se je od svojih dragih poslovila ljubeča, skrbna in v srčni dobroti vsem razdajajoča se žena, mami, stara mama, tašča, sestra, teta, soseda in prijateljica MARINKA KOSEC, rojena Globočnik, iz Cerkelj na Gorenjskem. K večnemu počitku jo bodo pospremili v petek, 18. maja, ob 16.30 na pokopališču v Cerkljah. Žara bo od četrtka, od 14. ure naprej, v tamkajšnji poslovilni vežici. Skupaj s svojci se je hvaležno spominjajte v molitvi. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali v dober namen.


Četrtek, 17. 5. 2018

Vsem sorodnikom, prijateljem in znancem sporočajo, da je zemeljsko pot sklenil dragi mož, ati in ata SLAVKO BÁJC iz Litije. Od pokojnega se bodo poslovili v četrtek, 17. maja, ob šestnajsti uri na litijskem pokopališču. Žara bo na dan pogreba od desete ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici .

Svojci sporočajo, da se je od njih poslovila in odšla k Bogu draga mama, žena, babica in prababica MARTA MENEGATTI iz Zavratca, po domače Jakatova mama, katere življenje je bilo eno samo darovanje za družino, za otroke in za vse, ki so jo imeli radi. Zadnje slovo od pokojnice bo v četrtek, 17. maja, ob 16h na zavraškem pokopališču. Žara bo od srede na njenem domu Zavratec 29.

V 66. letu starosti je k svojemu Stvarniku odšla draga mami, žena, sestra, teta in botra MARTINA MARINČEK iz Doba pri Domžalah. Od drage pokojnice se bodo poslovili v četrtek, 17. maja, ob 16. uri na pokopališču v Dobu pri Domžalah. Žara bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Domači jo priporočajo v molitev.


Sreda, 16. 5. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 88. letu zapustila draga in ljubeča mama TILKA TISEL, mama enajstih otrok, med njimi duhovnika - salezijanca RUDIJA in redovnice s. MAJDE. Pogreb drage mame bo v sredo, 16. 5., ob 14h. Sledila bo sveta maša. V torek, 15. 5., bo od 11h naprej ležala v mrliški vežici na Planini pri Sevnici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za ustanovo Skala - mladinska ulična vzgoja.

Mnogo prezgodaj je svoje najdražje zapustil ljubi mož in ati FRANC GARVAS iz Bizovika. Od njega se bodo poslovili v sredo, 16. 5., ob 14. uri na pokopaliscu v Bizoviku.Po pogrebu bo sv. maša v cerkvi v Bizoviku. Na dan pogreba bo pokojni ležal v vežici Sv. Jožefa na Plečnikovih žalah.

V 95. letu je umrla MARJANCA SMREKAR KOGOVŠEK, po domače Smrekarjeva mama, iz Smrečja 47. Pogreb bo v sredo, 16. 5., ob 16. uri na pokopališču Šentjošt nad Horjulom. Do pogreba leži na svojem domu.


Torek, 15. 5. 2018

Svojci sporočajo, da jih je zapustila draga mama MAJDA PERŠIN, rojena ZALOKAR, iz Kamnika pod Krimom. Pogreb bo v torek, 15. 5., ob 16. uri na pokopališču v Preserju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za hišo Ljub Hospic.

Svojci žalostni sporočajo, da jih je v 81. letu starosti za vedno zapustil dragi mož, oče, dedek, pradedek in brat CIRIL ŠIFRER, po domače ŽAGARSK ATA, iz Setnika 11 iz Polhovega Gradca. Pogreb s sv. mašo bo v torek, 15. 5., ob 16. uri na pokopališču v Polhovem Gradcu. Žara bo v ponedeljek, 14. 5., od 18. ure naprej na njegovem domu.

V Bogu je v 82. letu starosti po kratkotrajni bolezni zaspala MARINKA GREGORIČ iz Ankarana. Pogreb bo v torek, 15. maja, ob 14h. Uro pred pogrebom bo ležala v cerkvi pri sv. Bredi v Hrvatinih.

Po hudi bolezni je odšel k Stvarniku dragi mož, oče, stari ata, brat in stric JANEZ ČERNIVEC iz Utika pri Vodicah. Pogreb pokojnika bo v torek, 15. 5., ob 16.45 na pokopališču v Vodicah. Žara bo na dan pogreba od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 14. 5. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 86. letu starosti zapustil dragi ata FRANC TROBEC, po domače Suški ata, iz Setnika. Pogreb dragega ata bo v ponedeljek, 14. 5., ob 16.00 na pokopališču v Polhovem Gradcu. Do pogreba leži na svojem domu.


Sobota, 12. 5. 2018

V 85. letu starosti je odšla v večnost MARIJA POTOČNIK, rojena ROPRET, po domače Bavohova mama iz Luž, Prijateljica Radia Ognjišče. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 12. maja, ob 16. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo v petek, 11. maja, od 18. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 11. 5. 2018

Sestre Frančiškanke Brezmadežnega Spočetja, sporočajo, da je Gospodar življenja, v 68. letu starosti in v 43. letu redovnega življenja, poklical k sebi s. MARIJO KADIŠ, Frančiškanko Brezmadežnega spočetja iz Brezij. Od pokojne sestre se bodo poslovili v petek, 11. maja. Pokojna bo v četrtek od 9.00 naprej ležala v mrliški vežici na Brezjah v petek pa bo ob 10.30 prepeljana v baziliko Marije Pomagaj, kjer bo ob 12.00 maša zadušnica in nato pogreb na tamkajšnjem pokopališču. Sosestre jo priporočajo v molitev in prosijo, da namesto sveč in cvetja darujete za maše ali v dober namen.

Svojci sporočajo, da je 16. 4., umrla ANGELA BUDJA, rojena Bohanec na zadnje je živela na Švedskem. Pokopali jo bodo v domači vasi na pokopaliscu pri Mali Nedelji, v petek, 11. 5., ob 15. uri. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo ležala v tamkajšnji cerkvi.

V Gospodu je zaspal LADISLAV ZABRET iz Japljeve ulice 2 v Mengšu. Pogreb bo v petek, 11.5. , ob 13. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 10. 5. 2018

V torek, 1. 5., je odšel h Gospodu FRANC ZMRZLIKAR, duhovnik ljubljanske nadškofije, ki je svoje duhovniško poslanstvo večino življenja opravljal na Dunaju. V četrtek, 10. 5., na praznik Gospodovega vnebohoda, bo od 9. ure naprej ležal v župnijski cerkvi v Mengšu, kjer bo ob 15.00 pogrebna sveta maša in po njej pogreb.


Sreda, 9. 5. 2018

Od zemeljskega življenja se je v 90. letu starosti poslovila in odšla k Bogu po zasluženo plačilo najdražja, mami, tašča, teta, sestra, svakinja, babica in prababica ANGELCA TOMINEC, rojena Veternik, šivilja iz Višnarjeve 4 v Medvodah. Pogreb drage pokojnice s sveto mašo bo v sredo, 9. 5., ob 16. uri v Preski pri Medvodah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte župniku v Preski za svete maše oziroma cvetje.

V 93. letu starosti je v večnost odšla MARIJA LAPAJNE iz Ljubljane; nazadnje je bivala v domu starejših v Mengšu. Pogreb bo v sredo, 9. 5., ob 16h na novih Žalah. Na dan pogreba od 7h naprej bo žara v vežici št. 5.

V 72. letu starosti je odšla v večnost VIDA BONČA, rojena BRANK, iz Verja pri Medvodah. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 9. maja, ob 16. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Smledniku.


Nedelja, 6. 5. 2018

Po hudi bolezni je v 74. letu starosti h Gospodu odšel JANEZ JEREB (prijatelji in znanci so ga klicali Ivo), oče duhovnika Igorja Jereba, policijskega vikarja in župnika v Besnici pri Kranju. Pogrebna sveta maša bo v nedeljo, 6. maja, ob 15h v župnijski cerkvi župnije Kranj-Šmartin v Stražišču pri Kranju. Po njej bo pogreb na pokopališču v Zgornjih Bitnjah. Od njega se boste lahko poslovili od petka od 19h naprej v poslovilni vežici v Zgornjih Bitnjah. Dve uri pred pogrebno sveto mašo bo ležal v župnijski cerkvi. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za svete maše ali v dobrodelni namen.

V 53. letu starosti se je poslovil DUŠAN ŠTUPAR iz Gradišča pri Lukovici. Pogreb bo v ponedeljek, 7. 5., ob 16h na pokopališču v Gradišču pri Lukovici. V nedeljo, 6. 5., od 9h do 20h in na dan pogreba od 8h naprej bo žara v poslovilni vežici na Brdu pri Lukovici.


Sobota, 5. 5. 2018

V 85. letu starosti je mirno zaspal dobri mož, oče, dedek in pradedek JOŽEF SUKIČ iz Šutne pri Žabnici. Pogreb bo v soboto ob 16.30 na pokopališču Žabnica. Pokojni leži v poslovilni vežici v Žabnici.

V 85. letu zemeljskega življenja se je na potovanje v večnost spokojno podal dragi mož, oče in dedek LUDVIK ŠIPEK iz Lokavcev 29 v župniji Negova. Pokojni leži v poslovilni vežici v Benediktu. Po pogrebni sveti maši v Benediktu, v soboto, 5. maja, ob 11h, ga bodo na zadnjo pot pospremili na domače pokopališče v Negovo. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč svoj dar namenite za cerkev ali svete maše.

Svoje zemeljsko romanje je v 87. letu dokončal ANDREJ GOLOB iz Jesenice 2. Pogreb s sveto mašo bo v soboto, 5. maja, ob 15. uri v Orehku. Na dan pogreba bo žara od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte za svete maše ali za cerkev v Orehku.

V 92. letu starosti je umrl JOŽE ŠINK, po domače Kajetov ata, iz Češnjevka. Pogreb pokojnika bo v soboto, 5. 5., ob 14. uri na pokopališču v Cerkljah. V petek, 4. 5., od 10. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 4. 5. 2018

V 86. letu je v Gospodu zaspala MATILDA BEVC iz Ljubljane. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 4. maja, ob 17. uri izpred vežice sv. Jožefa na starih Žalah. Na dan pogreba bo žara od 7. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo pokojnice lahko namesto za cvetje in sveče darujete v dober namen ali za svete maše.

V torek, 1. maja, je odšel h Gospodu duhovnik ljubljanske nadškofije CIRIL LAZAR. Duhovniško službo je opravljal v župnijah Tržič, Tomišelj, Radomlje, Rova, Jezersko, Kovor in Leše. V četrtek, 3. 5., bo od 10. ure naprej ležal v župnijski cerkvi v Lešah. Ob 20.30 se bodo s sveto mašo od njega poslovili dekanijski duhovniki. V petek, 4. 5., bo ob 15. uri pogrebna sveta maša in po njej pogreb.

Svojci v žalostni sporočajo, da se je iztekla življenjska pot dragega IVANA KERMATA iz Kogojeve ulice 1 v Ljubljani. Na njegovo željo so se od njega poslovili v najožjem družinskem krogu v petek, 4. maja.

V 82. letu starosti je v Gospodu zaspal dragi IZIDOR RUGELJ iz Zoranine ulice 16 v Mengšu. Pogreb bo v petek, 4. 5., ob 13. uri na pokopališču v Mengšu. V četrtek, 3. 5., od 14. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 92. letu življenja in v 69. letu redovnih zaobljub se je s svojim Ženinom srečala s. MARJETA - JULIJANA KORBUN. Pogreb bo v petek, 4. 5., na Ljubljanskih Žalah. Od 12.30 naprej bo ležala v cerkvi Sv. križa. Tam bo ob 15.00 sveta maša, po njej pa pogreb.

Svojci sporočajo, da jih je po kratki in hudi bolezni mnogo prezgodaj zapustil dragi mož, oče in dedek JANEZ PLEVNIK z Brezovice pri Ljubljani. Pogreb bo v petek, 4. maja, ob 16. uri na pokopališču na Brezovici pri Ljubljani. Žara bo na dan pogreba od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 3. 5. 2018

V 95. letu starosti je v Bogu zaspala in odšla po večno plačilo TEREZIJA PEČJAK, Bošnarjeva mama iz Brezovega Dola. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek ob 16.30 v Ambrusu. Na dan pogreba bo ležala v poslovilni vežici v Ambrusu. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo. Dar lahko namenite za svete maše ali tamkajšnjo cerkev.

V žalosti sporočajo, da je v 87. letu starosti za vedno zaspal dragi oče, dedi, pradedi in brat FRANC RESNIK iz Špitaliča, nazadnje stanujoč v Jeronimu 40 pri Vranskem. Pogreb s pogrebno mašo bo v četrtek, 3. maja, ob 16.00 na pokopališču Vransko. Žara bo na dan pogreba od 8.00 naprej v tamkajšnji mrliški vežici.


Sreda, 2. 5. 2018

V 76. letu starosti je Bog poklical k sebi dragega moža, atija in ata VIKTORJA ŠTURMA. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 2. maja, ob 15. uri s sveto mašo v cerkvi sv. Pavla v Stari Oselici. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 94. letu je v Bogu zaspala ŠTEFKA PEKÓLJ iz Ljubljane, nazadnje oskrbovanka Doma starejših občanov Novo mesto.
Pogreb pokojnice bo v sredo, 2. maja, ob 16. uri v župnijski cerkvi v Globodolu. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za sv. maše za pokojnico.


Nedelja, 29. 4. 2018

Svojci sporočajo, da jih je mnogo prezgodaj, v 60. letu življenja, zapustil dragi mož, brat, oče in dedi JANEZ VRBANČIČ iz Dragomerja, dolgoletni pritrkovalec na Brezovici. Od njega se bodo poslovili v nedeljo, 29. 4., ob 15h na pokopališču v Dragomerju. Pokojni bo v soboto od 19h naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Gospodar življenja je poklical v večno življenje IVANO MARIJO POŽUN, po domače HVADNIKOVO mamo, iz Vadič. Rajna bo do pogreba ležala v domači hiši. Pogreb bo v nedeljo, 29. aprila, ob 14.30 izpred domače hiše. Ob 15h bo sveta maša v župnijski cerkvi v Lešah in potem pogreb.

V 90. letu starosti je v Bogu zaspal STANISLAV ŽAGAR, po domače UDÁMOV Stane, iz Most pri Komendi. Zadnje slovo dragega pokojnika bo v nedeljo, 29. 4., ob 15. uri v Komendi. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 28. 4. 2018

Stvarnik je poklical k sebi ljubega moža, skrbnega očija in dedija JOŽETA BABIČA iz Šentvida v Ljubljani. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 28. aprila, ob 14.30 na pokopališču Šmartno pod Šmarno goro. Od pokojnika se lahko poslovite na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Življenjsko pot je sklenila draga mama in babi ALDA SUHADOLNIK, rojena Velikonja na Predmeji, živela je na Jezeru 89. Pogreb bo v soboto, 28. 4., ob 16. uri v Preserju. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Svojci vsem prijateljem in znancem sporočajo žalostno vest, da je 10. aprila prenehalo biti dobro in plemenito srce dragega moža, očeta, dedka, brata, strica in nečaka IGORJA ŠUMLJAKA. Svoje otroštvo in mladost je preživel v Radovljici, Rečici ob Savinji in Šentvidu v Ljubljani. Kasneje je z družino živel in delal v Zagrebu, kjer je našel svoj zadnji dom. Maša osmina za dragim pokojnikom bo v nedeljo, 29. aprila, ob 10. uri v cerkvi sv. Frančiška Ksaverja v Radmirju v Savinjski dolini.


Četrtek, 26. 4. 2018

Vsem sorodnikom, prijateljem in znancem sporočajo, da je v 80. letu odšel k večnemu počitku dragi mož, oče in dedi MARJAN KAVČIČ, po domače Polajnarjev Marjan, iz Hraš pri Smledniku. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 26. 4., ob 16. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je IVANKA IHANA SEDEJ, rojena Malovrh, iz Sinje Gorice 64. Pogreb bo v četrtek, 26. 4., ob 16. uri na pokopališču Šentjošt nad Horjulom. Na dan pogreba od 13. ure naprej bo žara v tamkajšnji cerkvi.

V večnost je odšel dragi sin, mož, oče, brat, tast in stric SILVO ŽLEBIR iz Dvorij pri Cerkljah na Gorenjskem. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 26. 4., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v sredo od 11. ure naprej v poslovilni vežici v Cerkljah.


Sreda, 25. 4. 2018

Življenjsko pot je sklenila draga mami in stara mama JOSEPINA GAŠPERŠIČ, rojena BABNIK. Od nje so se poslovili v sredo, 25. 4., v krogu družine in prijateljev na ljubljanskih Žalah.


Torek, 24. 4. 2018

V Očetovo hišo je odšla draga mama VIKA MRZLJAK s Triglavske ulice v Ljubljani, nekdanja uslužbenka Ognjišča. Pogreb bo v torek, 24 aprila, ob 12h na ljubljanskih Novih Žalah. Žara bo pred pogrebom v vežici 4. Po pogrebu bo sv. maša v cerkvi sv. Križa na Žalah.


Sobota, 21. 4. 2018

V 82. letu starosti je odšel v večnost BOGOMIR BELEHAR iz Hrastja. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 21. 4., ob 16.30 na pokopališču v Šenčurju. Pokojni bo v petek od 18h naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za orgle v župnijski cerkvi v Šenčurju.

Umrla je STANISLAVA POŽENEL, rojena MILAVEC, iz Laz. Pogreb bo v soboto, 21. 4., ob 16. uri na pokopališču Planina pri Rakeku. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici od 11. ure naprej.

V 79. letu starosti je umrla MIRA KUHAR iz Cerkelj. Pogreb pokojnice bo v soboto, 21. 4., ob 14. uri na pokopališču v Cerkljah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 19. 4. 2018

Bog je poklical k sebi ljubega očeta, deda, pradeda, brata in strica TONETA VOVKA iz Dobove pri Otočcu. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 19. 4., ob 17h na župnijskem pokopališču v Šentpetru. Žara bo v vežici od 10h naprej. Priporočajo ga v molitev.


Sreda, 18. 4. 2018

Svoj mir je v 83. letu našla MARIJA MARIČKA ROSENWIRTH iz Verda. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v sredo, 18. 4., ob 16. uri na pokopališču v Verdu. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Verdu.


Torek, 17. 4. 2018

Svojci sporočajo, da je v 102. letu mirno zaspala in se preselila v večnost draga mama ANGELA BUDJA, živeča na Švedskem. Pokopali jo bodo v Mali Nedelji v Slovenskih goricah. Dan in ura pogreba bosta sporočena naknadno.

V 92. letu se je v Gospodovo naročje preselila ljubeča mama, stara mama, prababica, tašča, svakinja, sestra, dolgoletna čalnica PRO JOZEFINA BEVC. Na njeno zadnjo pot jo bodo pospremili v torek, 17. 4., ob 15.30 izpred domače hiše na Polani do župnijske cerkve na Pištanju in nato na tamkajšnje pokopališče.


Sobota, 14. 4. 2018

V 78. letu je svojo življenjsko pot sklenil dragi mož, oče, brat in stric BERNARD BANKO, torbarski mojster v pokoju, iz Dragomlja. Od njega se bodo poslovili v soboto, 14. 4., ob 12. uri na pokopališču v Šentpavlu. Na dan pogreba bo ležal v poslovilni vežici na Pšati.

V 77. letu starosti je k nebeškemu očetu odšel dragi ati, deda, brat in prijatelj ANTON BENEDIK. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto,14. 4., ob 15. uri na pokopališču v Bitnjah. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo maša zadušnica v župnijski cerkvi Svetega Martina v Stražišču.

V torek 10. aprila je Gospodar življenja poklical k sebi salezijanskega misijonarja v Egiptu FRANCA ZAJTLA. Pogreb rajnega duhovnika bo v soboto, 14. aprila, ob 14. uri na Trsteniku. Od 9. ure naprej bo ležal v tamkajšnji župnijski cerkvi sv. Martina. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali za misijon, kjer je rajni deloval skoraj pet desetletij.


Petek, 13. 4. 2018

H Gospodu je odšel FILIP RESNIK iz Škocjana 18. Od njega se bodo poslovili v petek, 13. 4., ob 16. uri izpred domače hiše na pokopališče v Škocjanu. V četrtek, 12. 4., od 14. do 20. ure in na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v poslovilni vežici v Dobu.


Četrtek, 12. 4. 2018

Svoj mir je našel TOMAŽ BATIČ iz Gradišča pri Ajdovščini. V večnost je odšel v 68. letu v krogu svojih najdražjih, obdan z njihovo ljubeznijo. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v četrtek, 12. 4., ob 16. uri v Ajdovščini. Od 12. ure naprej bo pokojni ležal v poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za domačo cerkev.

Mnogo prezgodaj, v 20. letu starosti, je zaspal v Gospodu dragi sin, brat, nečak in stric LUKA BOŽIČ iz župnije Škofljica. Kljub preizkušnjam in težki bolezni je bil vedno odprt za dobro in je bil sonce. Od dragega Luka se bodo poslovili v četrtek, 12. 4., ob 16. uri s pogrebno mašo v župnijski cerkvi in pogrebom na pokopališču na Tratah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Klen in trdoživ, z upanjem, da bo pred hišo še zrl v pomlad, se je utrujen od bolečin poslovil večkratni državni prvak v speedweyu, obrtnik, mož, oče, dedek in brat VLADO KOCUVAN. Pogreb bo v četrtek, 12. aprila, ob 14.30 na pokopališču v Svetem Juriju ob Ščavnici. Od žare pokojnega Vladeka se boste lahko poslovili na dan pogreba od 10h naprej. Zanj bo molitev v torek in sredo ob 19h v župnijski cerkvi Svetega Jurija. Sorodniki cvetje hvaležno odklanjajo in priporočajo, da svoje darove namenite pomoči potrebnim.

V krogu domačih je tik pred svojim sedeminsedemdesetim rojstnim dnem po dolgi in hudi bolezni dotrpela in odšla k Bogu draga žena, mama, stara mama, prababica in sestra MARIJA MRAK, roj. Žontar, iz Virmaš pri Škofji Loki. Pogreb s sv. mašo bo v četrtek, 12. 4., ob 16. uri v cerkvi Sv. Jurija v Stari Loki. Na dan pogreba bo od 10h naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 11. 4. 2018

Zahvala:

Na Tiho nedeljo, vdan v Božjo voljo, je odšel v Njegovo naročje dragi oče ANTON HORVAT iz župnije svetega Urbana v Destrniku. Sin Mirko, duhovnik, in sinova Tone in Lojze z družinama, se iskreno zahvaljujejo: gospodu nadškofu Alojziju Cviklu za darovano sveto mašo in pogrebni obred; vsem duhovnikom, domačemu gospodu župniku Jožefu Škofiču z župljani, vsem sosedom, sorodnikom, romarjem Aritoursa, sodelavcem in župljanom župnij svetega Florijana v Doliču in svetega Vida nad Valdekom, za cvetje, sveče, svete maše, molitve in izrečena sožalja.Posebna zahvala gre pogrebnemu društvu Almaya, gospe govornici Zinki, ter skrbnikoma Jelki in Vinku za vso oskrbo očeta, posebej v času težke bolezni. Sinovi in vsi domači želijo, da dragi oče Anton počiva v miru.

V 88. letu je prenehalo biti srce dragi ženi, mami, babici in tašči GABRIJELI VORŠIČ – ELICI iz Ivence. Od pokojnice se bodo poslovili v sredo, 11. 4., ob 16. uri s sveto mašo v cerkvi Svetega Jerneja v Vojniku; nato bo pogreb. Žara bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je po težki bolezni v 79. letu starosti zapustil dragi mož, oče, dedek, pradedek in tast JOŽE SNEDIC iz Gorič. Pogreb pokojnika bo v sredo, 11. 4., ob 16. uri na pokopališču v Goričah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 88. letu starosti zapustil ALOJZ DULER iz Pámeč. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 11. 4., ob 16. uri na pokopališču v Pámečah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo pokojnika cvetje hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za župnijsko cerkev.


Torek, 10. 4. 2018

V 84. letu starosti je v objem nebeškega Očeta odšla draga mama, babica in prababica MATILDA BEBER iz Zimice. Od nje se bodo poslovili v torek, 10. 4., ob 15. uri s pogrebno sveto mašo v župnijski cerkvi Sv. Barbare, nato sledi pogreb na Korenskem pokopališču. V poslovilni vežici bo ležala od ponedeljka od 18. ure naprej.


Ponedeljek, 9. 4. 2018

V 84. letu starosti je v objem nebeškega Očeta odšla draga mama, babica in prababica PAVLA MRAK iz Šempasa 119. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 9. 4., ob 16. uri. Na dan pogreba bo krsta od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Bogu je zaspala draga mama DRAGICA HOČEVAR, rojena SLABE, iz Habatove ulice 7 v Trzinu. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 9. 4. , ob 15. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo ležala od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V večnost je odšla JOŽICA LUKAN iz Godoviča. Pogreb bo v ponedeljek, 9. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Godoviču. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležala od nedelje od 14. ure do pogreba.


Nedelja, 8. 4. 2018

V torek, 3. 4. , je v 49. letu starosti odšel h Gospodu ALOJZIJ HOSTNIK, duhovnik ljubljanske nadškofije. V soboto, 7. 4., bo od 8. ure naprej žara v župnijski cerkvi na Homcu. Ob 11.00 se bodo s sveto mašo od njega poslovili dekanijski duhovniki. Nato bo žara prepeljana v Šmartno pri Litiji, kjer bo od 15. ure naprej v mrliški vežici. V nedeljo, 8. 4., bo od 13.00 naprej žara v župnijski cerkvi v Šmartnem pri Litiji, kjer bo ob 15.00 pogrebna sveta maša in po njej pogreb.


Sobota, 7. 4. 2018

V 94. letu starosti je k zasluženemu večnemu počitku odšel STIPLOŠKOV ata JOŽE starejši iz Kaple 19 pri Taboru. Pogreb s pogrebno mašo bo v soboto, 7. 4., ob 15.00 na pokopališču Tabor. Žara bo v petek od 14.00 naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist cerkve Sv. Radegunde v Kapli pri Taboru.

Svojci sporočajo, da jih je v 83. letu starosti zapustila draga LIDIJA OGRIN z Vrhnike. Od nje se bodo poslovili v soboto, 7. 4., ob 13.30 na pokopališču na Vrhniki. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 6. 4. 2018

V večno življenje je odšla IRENA FURLAN iz Planine pri Ajdovščini, prijateljica Radia Ognjišče. Pogrebna sveta maša bo v petek, 6. 4., ob 15.00 v župnijski cerkvi Planina. Na dan pogreba bo krsta od 10. ure naprej v domači cerkvi.


Četrtek, 5. 4. 2018

V 90. letu starosti je odšel v večnost JANEZ SNEDEC, po domače Sneščev Janez, iz Spodnje Bele pri Preddvoru. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 5. 4., ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V soboto, v času velikonočne vigilije, je v 76. letu odšla v večnost draga žena, mama in stara mama FRANČIŠKA PÚNČUH, rojena Deléja iz Mozirja, Šmihelska cesta. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 5. april, ob 16. uri na pokopališču v Mozirju. Žara bo na dan pogreba dopoldne v tamkajšnji mrliški vežici.


Sreda, 4. 4. 2018

V 89. letu je odšla v nebeškemu Očetu ljuba sestra, svakinja in teta AMALIJA KOPRIVNIKAR, po domače Primčeva Malči iz Dragovškega 5 v Šmartnem pri Litiji. Žara bo v sredo, 4. 4., od 10h naprej v poslovilni vežici v Šmartnem pri Litiji. Pogreb s sveto mašo bo ob 16h v Veliki Štangi. Namesto rož in sveč svojci priporočajo, da darujete za cerkev sv. Antona v Veliki Štangi.

V 83. letu je odšla v večnost draga mami ANA PIBER, rojena Jensterle, iz Zgornje Bele pri Preddvoru. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 4. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnice bo v torek, 3. aprila, od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 77. letu je domače za vedno zapustil dragi ata VIDO KEPIC, po domače BAVANTOV VIDO iz Dvorij pri Cerkljah na Gorenjskem, gostilničar in avtoprevoznik v pokoju. Pokojni bo ležal naprej na svojem domu. Na dan pogreba, v sredo, 4. aprila, bo ležal od 9.ure naprej v poslovilni vežici v Cerkljah, kjer bo ob 16. uri pogreb.


Torek, 3. 4. 2018

Po hudi bolezni je svojo življenjsko pot v 78. letu starosti sklenila preljuba žena, mami in mama ANICA VOLČIČ, rojena Križnar, iz Zgornje Senice 40. Pogreb s sveto mašo bo v torek, 3. aprila, ob 16. uri v cerkvi Sv. Janeza Evangelista v Retečah pri Škofji Loki. Žara bo dan pred pogrebom, od 15. ure naprej, v poslovilni vežici Lipica pri Škofji Loki. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, darujete lahko za obnovo župnijske cerkve v Retečeh.


Nedelja, 1. 4. 2018

V velikonočnem tednu je bil poklican v Božji objem dragi sin, oče, mož in brat MARKO VERBIČ iz Logatca. Pogreb bo v nedeljo, 1. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Logatcu. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci ga priporočajo v molitev.

Svojci sporočajo, da je v 87. letu starosti zaprla trudne oči in odšla k Stvarniku draga sestra in teta JOŽEFA KOŠČAK, po domače Lipavčeva Pepi, iz Dednega Dola pri Višnji Gori. Mašna zadušnica bo v nedeljo, 1. aprila, ob 10. uri v župnijski cerkvi v Višnji Gori, pogreb pa ob 11. uri na tamkajšnjem pokopališču. Žara pokojne bo v poslovilni vežici v Višnji Gori od sobote, 31. marca, od 16. ure naprej.


Četrtek, 29. 3. 2018

Prav v svetih dneh velikega tedna je odšla k Nebeškemu Očetu ljuba mama, stara mama in prababica ZOFIJA PELJHAN iz Gozda pri Colu. K zadnjemu počitku jo bodo pospremili v četrtek, 29. marca, ob 15.30. Do poslednjega slovesa bo od 10. ure naprej počivala v mrliški vežici na Colu. Domači jo priporočajo v molitev.

K svojemu Stvarniku, v katerega je tako zaupala, je odšla draga JOŽA LIKAR iz Ajdovščine. Zadnje slovo od pokojnice bo v četrtek, 29. 3., ob 16. uri na pokopališču v Ajdovščini. Od 12. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

Svoje zemeljsko romanje je sklenila draga mama MARIJA MAJDIČ, po domače Špančeva Minka, iz Vrha pri Mlinšah. Pogreb bo v četrtek ob 16h na pokopališču v Kolovratu. Pokojna bo na dan pogreba od 8h naprej ležala v poslovilni vežici na Izlakah. Svojci jo priporočajo v molitev in blag spomin.

Tiho se je na svoje zadnje romanje k Stvarniku podala draga FRANČIŠKA DEKLEVA, po domače Primoževa Francka iz Radohove, v Pivki. Na pot jo bodo pospremili v četrtek, 29. 3., ob 16. uri na pokopališču v Pivki. Žara bo na dan pogreba v pivški mrliški vežici od 10. ure naprej. Namesto rož in sveč lahko darujte za domačo cerkev v Pivki.

Nenadoma je v svojem 84. letu svoje zemeljsko romanje dokončala ANGELA ČOŽ, rojena Ferjan, iz Velike Štange 11. K večnemu počitku jo bodo pospremili na veliki četrtek, 29. 3., ob 17. uri na pokopališču v Veliki Štangi. Na dan pogreba bo od 10. ure napreje ležala v mrliški vežici v Šmartnem pri Litiji

Življenjsko pot je v 73. letu starosti sklenil ljubi mož, oče in dedek FRANC MAZI. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 29. 3., ob 14. uri v cerkvi svetega Vida v Preserju pod Krimom. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v namen obnovitve cerkve na Žalostni gori.

Tiho in mirno je odšel v Božji objem dragi ati in dedi, mož, brat in prijatelj vseh dobrih ljudi JOSIP VIŠAK iz Radovljice. Vsem, ki ste ga imeli radi in bi se od njega želeli posloviti, svojci sporočajo, da bo pogreb v četrtek, 29. 3., ob 15. uri na pokopališču v Radovljici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v radovljiški poslovilni vežici.


Sreda, 28. 3. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da je prenehalo biti dobro, skrbno in plemenito srce nadvse ljubljene žene, mame, babice, prababice in tašče STANISLAVE ŠTIFTER, rojene BANIČ.
Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 28. marca, ob 12. uri s sveto mašo v Šentvidu v Ljubljani. Žara bo na dan pogreba od 7. ure naprej v tamkajšnji poslovilnici vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za cerkev sv. Vida.


Torek, 27. 3. 2018

V 90. letu starosti je umrla FRANČIŠKA STERNIŠNIK iz Jeronima 51 pri Vranskem. Pogreb pokojnice s sveto mašo bo v torek, 27. 3., ob 15.30 na pokopališču Vransko. Žara bo na dan pogreba od 10h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve.

Umrla je VERONIKA GRABRIJAN, rojena Gregorin, iz Gasilske ulice 5 na Igu. Pogreb bo v torek, 27. 3., ob 16.00 na pokopališču na Igu. Na dan pogreba od 9.00 naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 26. 3. 2018

Na svojem križevem potu je duhovnik MARTIN VÖRÖŠ prispel do zadnje postaje. Njegovo zemeljsko življenje se je izteklo v soboto, 24. marca, v soboški bolnišnici. Pokojni duhovnik bo v nedeljo dopoldne prepeljan v kapelo v Bratoncih, v župniji Beltinci, kjer bo ležal do pogreba, ki bo v ponedeljek, 26. marca, ob 16. uri.

V 68. letu starosti je odšla v večnost DRAGICA CELAR, rojena Šimenc, iz Brega ob Kokri. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 26. 3., ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnice bo v nedeljo, 25. 3., od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na cvetni petek je Žalostna Mati Božja v 78. letu starosti sprejela v svoje naročje od trpljenja izmučeno LOJZKO TREBUŠAK, dolgoletno požrtvovalno župnijsko sodelavko s Primskovega v Kranju. Pokojna bo v ponedeljek, 26. marca, od 9. ure naprej ležala v poslovilni vežici na kranjskem mestnem pokopališču. Pogreb bo ob 15. uri, sveta maša pa bo ob 16. uri v cerkvi na Primskovem. Molitev rožnega venca za rajno bo v nedeljo, 25. marca, ob 18. uri v cerkvi in bo združena s križevim potom.


Sobota, 24. 3. 2018

Umrl je MARTIN BERLEC iz Jakopičeve ulice 1 v Kamniku. Pogreb bo v soboto, 24. 3., ob 14. uri na kamniških Žalah. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 90. letu starosti je odšla v večnost MARIJA BABIČ, rojena ALJANČIČ iz Žej. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 24. marca, ob 15. uri na pokopališču v Naklem. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z žalostjo sporočajo, da se je po hudih preizkušnjah, vendar v božjem miru, poslovil dragi, vedno nasmejani 18-letni PRIMOŽ TROBEC. Pogreb bo v soboto, 24. 3., ob 15.00 na pokopališču na Črnem vrhu nad Polhovim Gradcem. Žara bo v domači hiši v petek, 23. 3., od 9.00 naprej. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za mašo ali v dobrodelne namene.

H Gospodu je odšel IVAN OREHEK, geometer z Rodice. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v soboto, 24. 3., ob 14. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 23. 3. 2018

Tiho, kakor je živela, je svoje drage v 90. letu življenja za vedno zapustila draga mama, žena, sestra, tašča, stara mama in prababica HELENA JUSTIN, Žerovcova mama iz Hotavelj. Od nje se lahko poslovite v četrtek, 22. 3., od 11. ure naprej v poslovilni vežici v Gorenji vasi. Pogreb bo v petek, 23. 3., ob 16. uri na tamkajšnjem pokopališču.

V 80. letu starosti je odšel k Bogu po večno plačilo najdražji mož, oče in nono ANTON ŽGAVC iz Ajdovščine. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 23. 3., ob 15h na pokopališču v Ajdovščini. Žara bo na dan pogreba od 13.30 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 71. letu starosti je umrl JOŽE HAFNER iz Vodic. Pogreb pokojnika bo v petek, 23. 3., ob 16. uri na pokopališču v Vodicah. V četrtek od 14. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga IVANA KRAJNIK iz Dragomerja, s Poti ob Snežaku 12. Pogreb bo v petek, 23. marca, ob 16. uri na pokopališču v Dragomerju. Na dan pogreba bo žara od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 22. 3. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustil dragi mož, oče, dedek in pradedek JOŽE FORTUNA, po domače AMBROŽEV ata iz Zagorice pri Velikem gabru 20. Na njegovo zadnjo pot ga bodo pospremili v četrtek, 22. 3., ob 16. uri na pokopališču v Velikem Gabru. Do pogreba pokojni leži v domači hiši.

V 66. letu starosti je odšla v večnost FRANCKA POROVNE, rojena Kočar, iz Šenčurja. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 22. 3., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Prenehalo je biti dobro, skrbno, plemenito srce drage mame LJUDMILE KRIŽNAR iz Cerkelj na Gorenjskem. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 22. 3., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V svoji 91. pomladi se je k Bogu preselila draga mama in teta CITA KLOPČIČ, Bedenova mama, iz Žič. K sv. Katarini na Rovah jo bodo pospremili v četrtek, 22. 3., ob 16. uri. Do poslednjega slovesa bo od 8. ure naprej počivala v poslovilni vežici na Rovah. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za cerkev na Rovah.


Sreda, 21. 3. 2018

V 92. letu starosti je odšla k Bogu po večno plačilo draga mama in stara mama ANA MULEJ, rojena Kveder, iz Smokuča pri Žirovnici. Pogreb drage mame bo v sredo ob 15h na pokopališču na Rodinah. Na dan pogreba bo od 10h naprej žara v poslovilni vežici na Breznici.

Svojci žalostni sporočajo, da jih je v 88. letu starosti za vedno zapustil dragi mož in ata LEOPOLD ROZINA, po domače Nalaznški Polde, iz Polšine 3 pri Trojanah. Pogreb s sv. mašo bo v sredo, 21. marca, ob 16. uri na pokopališču Šentgotard. Žara bo od torka, od 10. ure naprej, v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 20. 3. 2018

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga PAVLA JERAJ, rojena Novak, iz Notranjih Goric, s Ceste na Log 44. Pogreb bo v torek, 20. 3., ob 16h na pokopališču v Notranjih Goricah. Na dan pogreba od 12h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 17. 3. 2018

Tiho in skromno, kakor je živela, se je od svojih najdražjih v 89. letu starosti poslovila draga sestra in teta MARIJA MIKUŠ, po domače Gabrova Mari, iz Podsmreke 30. Od nje se bodo poslovili v soboto, 17. 3., ob 15. uri na pokopališču na Dobrovi pri Ljubljani. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V visoki starosti se je poslovila ljubljena mama ANA BRECELJNIK, rojena Jerman, s Krtine 56. Od nje se bodo poslovili v soboto, 17. 3., ob 15. uri na pokopališču na Krtini. Na dan pogreba bo žara od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je zapustil ANTON OREHEK, po domače Kuharjev Tone, iz Češnjic. Pogreb bo v soboto, 17. 3., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba bo žara od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Skromno, tiho in mirno, kakor je živela, je v 91. letu zaspala in odšla k nebeškemu Očetu po zasluženo plačilo draga teta FRANČIŠKA ZORMAN iz Bukovice pri Vodicah. Od nje se lahko poslovite v soboto, 17. 3., od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Vodicah. Ob 15. uri bo slovo s sveto mašo na pokopališču v Vodicah. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše.

V 95. letu je v Bogu zaspala draga sestra, teta in botrca ROZALIJA MAYER izza Bežigrada. K večnemu počitku jo bodo pospremili v soboto,17. 3., ob 13.30 na Plečnikovih Žalah. Na dan pogreba bo pokojnica od 7h naprej ležala v vežici sv. Nikolaja. Po pogrebu bo maša zadušnica v cerkvi sv. Križa na Žalah.


Petek, 16. 3. 2018

Prenehalo je biti dobro, skrbno, plemenito, zlato srce možu, očiju in dedku FRANCETU MAROLTU iz Zakraja na Blokah. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 16. marca, ob 15h izpred poslovilne vežice pri Fari na Blokah. V četrtek, 15. marca, od 17h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Ciril Cankar, obrtnik iz Ljubljane. Pogreb bo v petek, 16. marca, ob 10. uri v vežici sv. Nikolaja na Plečnikovih Žalah.


Četrtek, 15. 3. 2018

Svoje zemeljsko življenje je sklenil in se podal v Božji objem STANISLAV DEKLEVA, po domače Primožev Slavko, iz Radohove v Pivki. Na pot v neskončnost ga bodo pospremili v četrtek, 15. 3., ob 17. uri na pokopališču v Pivki. Žara bo na dan pogreba v pivški poslovilni vežici od 10. ure naprej. Namesto rož in sveč lahko darujte za domačo cerkev v Pivki.

V 42. letu jih je nepričakovano zapustila najdražja BARBARA BELEHAR DRNOVŠEK. Od nje se bodo poslovili na Kranjskem pokopališču v četrtek ob 16h. Na dan pogreba bo ležala v vežici na tamkajšnjem pokopališču. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, ta dar lahko namenite društvu Barka Zbilje.

V 87. letu je umrla KATARINA PFEIFER, roj. HACIN, po domače Oslova mama, iz Vopovelj. Pogreb pokojnice bo v četrtek, 15. 3., ob 15h na pokopališču na Spodnjem Brniku. V sredo od 10h naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 87. letu starosti je svojo zemeljsko pot sklenil dragi mož, oče in ata AVGUST MATOS iz Zadvora. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 15. marca ob 16.30 na pokopališču v Sostrem. Na dan pogreba bo žara pokojnika od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Domači ga priporočajo v molitev.


Torek, 13. 3. 2018

V 104. letu starosti je umrla IVANKA ČOHA iz Lokavca pri Ajdovščini. Do pogreba, ki bo v torek (13.3.) ob 15h bo ležala v domači hiši.

V nedeljo, 11.3., je tik pred dopolnjenim 88. letom, svoje življenje v roke Gospodu izročila draga mama, stara mama in teta MARIJA KOČAR, rojena Boštic iz Most pri Komendi. Pogreb bo v torek, 13.3., ob 16. uri na pokopališu v Komendi. Pokojna bo danes v ponedeljek, od 15. ure naprej ležala poslovilni vežici. Na željo pokojne namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali v dober namen.

V 78. letu je po dolgotrajni bolezni Bog poklical k sebi dobrega in skrbnega moža, očeta, starega očeta, brata, strica, tasta in svaka FRANCA CELARJA iz Vogelj, po domače Boštkovega Franceljna. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 13. marca, ob 14. uri. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v mrliški vežici v Šenčurju.

Tiho in mirno, kakor je živela, se je poslovila in odšla k nebeškemu Očetu po zasluženo plačilo ljuba mami, babica in prababica ANTONIJA BUČAR, rojena JELNIKAR iz Dolgega Brda 9 pri Jančah.
Pogreb s sveto mašo bo na Jančah v cerkvi svetega Miklavža v torek, 13. marca 2018, ob 13.30. Do pogreba bo ležala v tamkajšnji mrliški vežici od 10.00 ure naprej. Cvetje svojci hvaležno odklanjajo.


Ponedeljek, 12. 3. 2018

Svojci z globoko žalostjo sporočajo, da jih je zapustil dragi mož in opa OLIVER.
Pogreb dragega pokojnika bo v njegovem rojstnem kraju, v ponedeljek, 12. 3. 2018, ob 13:45 na pokopališču na Pobrežju. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležal v tamkajšnji kapelici.


Sobota, 10. 3. 2018

Svojci z žalostjo v srcih sporočajo vsem, ki ste jo poznali, da je tiho kakor je živela, v Gospodu zaspala ljubljena žena, mami, babica, sestra, teta in svakinja ANICA BIZJAK iz Brejčeve 28 Domžale. V hvaležnem spominu se bodo od nje poslovili v soboto (10.3.) ob 13h na pokopališču v Domžalah. Od 8h naprej bo ležala v poslovilni vežici v Domžalah.

Umrl je VLADIMIR MERELA iz Čevljarske ulice 9 v Srednjih Jaršah. Pogreb bo v soboto, 10. 3., ob 15. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici

Umrl je MIHAEL KAČ iz Bistričice 34/a, v Stahovici pri Kamniku. Pogreb bo v soboto, 10. 3., ob 14. uri na kamniških Žalah. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 8. 3. 2018

Sporočajo žalostno vest, da je v 89. letu starosti zapustila svoj dom in družino ljubljena Genovefa ŽIGON, Jurčkova mama iz Gornjega Logatca. Pogreb pokojne bo v četrtek, 8. marca, ob 15. uri v Gornjem Logatcu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 94. letu starosti je v Bogu zaspala PAVLA MAČEK, iz Stražišča pri Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 8.3., ob 15.30 uri na pokopališču v Bitnjah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v farni cerkvi v Stražišču.


Petek, 9. 3 .2018

Gospodar življenja in oče usmiljenja je k nebeškemu bogoslužju poklical TEREZIJO DRAGAN s Streliške ulice v Ljubljani, po rodu iz Hmeljčiča pri Mirni Peči. Pogreb bo v petek. 9. marca 2018 ob 15. uri iz cerkve sv. Križa na ljubljanskih Žalah. Pred pogrebom bo ležala v vežici sv. Nikolaja. Ne spominjajte se je s svečami in rožami, ampak z molitvijo, pri maši in z darovi v dobre namene, kakor si je tudi sama želela.


Sreda, 7.3.2018

K B ogu je odšel FRANC RUPNIK, iz Logatca, iz Notranjske ceste 55. Pogreb bo v sredo, 7. 3., ob 13.30 uri, na pokopališču v Dolenjem Logatcu. Na dan pogreba bo od 10. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je BRANKO KONCILIJA starejši iz Maistrove ulice 8 v Mengšu. Pogreb bo v sredo, 7.3., ob 15:30 uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 95. letu je v Bogu tiho zaspala in odšla k svojemu Stvarniku draga sestra, teta in prijateljica JULIJA PUC, po domače ZALÓKARJEVA Julka. K večnemu počitku jo bodo pospremili v sredo, 7.3., ob 15. uri na pokopališču v Dolenjem Logatcu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 71. letu starosti je nepričakovano in mnogo prezgodaj gospodar življenja poklical k sebi dragega moža, očeta, dedija in brata ANDREJA ŽUMRA, tapetniškega mojstra v pokoju iz Repenj. Od njega se bodo poslovili v sredo, 7.3., ob 15. uri na pokopališču v Vodicah.V torek, 6.3., od 15. ure naprej bo žara pokojnika v tamkajšnji mrliški vežici.

1. marca je Bog poklical k sebi moža, očeta, dedka, brata in strica STANISLAVA LENARŠIČA, iz Tržaške ceste 266/B v Ljubljani. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 7. 3., ob 15.30 na pokopališču Vič v Ljubljani. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v mrliški vežici na Viču.


Torek 6. 3. 2018

Svojci in prijatelji sporočajo, da jih je mnogo prezgodaj zapustil dragi mož, sin, brat in stric BORIS PAVLOVIČ iz Ljubljane.

Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 6. marca ob 15. uri, iz tretje mrliške vežice na Novih ljubljanskih Žalah. Namesto cvetja in sveč darujte za župnijsko karitas v Šiški.


Ponedeljek, 5.3.2018

Svojci sporočajo, da jih je mnogo prezgodaj v 39. letu starosti zapustil dragi sin, brat, partner in stric PETER ERJAVEC. Od njega se bodo poslovili v ponedeljek, 5.3., ob 13.30 na Črnuškem pokopališču. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 8.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Tiho se je od svojih najdražjih poslovila draga mama VERA ALJANČIČ iz Ilirske ulice 6 v Ljubljani. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 5. 3., ob 12:30 iz vežice sv. Petra na Ljubljanskih Žalah.

V 93. letu se je od svojih dragih poslovila ljuba mami SLAVICA VOKAL iz Dolenjske ceste in Ilirske ulice v Ljubljani. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v ponedeljek, 5. marca, ob 11:30 iz vežice sv. Frančiška na Plečnikovih Žalah. Pokojna bo v vežici od 7. naprej. Maša zadušnica bo ob 18:30 na Rakovniku.


Nedelja, 4. 3. 2018

V 85. letu starosti je odšel v večnost STANE DOLINŠEK z Brega ob Kokri. Pogreb dragega pokojnika bo v nedeljo, 4. marca, ob 14. uri na pokopališču v Kokri. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 3. 3. 2018

V 61. letu starosti je odšel v večnost FRANC ŠKERJANC iz Bukovice pri Vodicah, zidarski mojster v pokoju. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 3. marca, ob 14. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9h naprej v poslovilni vežici v Šenčurju.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 77. letu starosti zapustil dragi mož, oče in ata ŠTEFAN BOLČINA. Od njega se bodo poslovili v nedeljo, 4. marca, ob 15h na pokopališču v Kranju. Žara bo v poslovilni vežici od 10h naprej.


Petek, 2. 3. 2018

Svojci z bolečino v srcu sporočajo, da je v 101. letu zaspala in odšla v večnost draga mama MARIJA PAVLA LOVRIN po domače Lovrinova Mici, iz Blatne Brezovice. Zadnje slovo najdražje bo v petek, 2. 3., ob 15.30 na pokopališču v Blatni Brezovici. Pokojna bo ležala v poslovilni vežici od četrtka, 1. 3., od 12. ure naprej. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dober namen.

V 86. letu starosti je v Gospodu zaspala draga žena, mama in babi FRANČIŠKA MIHEVC, po domače Tomažovcova mama iz Logatca. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 2. 3., ob 15.00, pred tem pa bo od 9. ure ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci naprošajo, da namesto sveč in cvetja darove namenite za potrebe župnije.

K svojemu Stvarniku je odšla VIDA ROTAR, rojena Kruh, iz Podmarka 29, v Šempetru pri Gorici. Žara bo v cerkvi v petek, 2. 3., od 14h do 15.30, ko bo pogreb s sveto mašo na pokopališču v Šempetru pri Gorici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, priporočajo pa, da dar namenite Šempetrski Karitas.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 88. letu starosti v Gospodu zaspal oče, deda in pradeda JOŽE RADIĆ starejši iz Kosez, nazadnje oskrbovanec doma starejših občanov Bokalci. Od pokojnika se bodo poslovili v petek, 2. 3., ob 9. uri iz Antonove mrliške vežice na Plečnikovih žalah.

V 90. letu starosti je umrla MARIJA BRANKOVIČ s Štefanje Gore. Pogreb pokojnice bo v petek, 2. 3., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v četrtek, 1. 3., od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 1. 3. 2018

V 86. letu starosti je odšel v večnost FRANC RIBNIKAR, po domače Hribarjev Francelj, z Brega ob Kokri, krojaški mojster v pokoju. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 2. 3., ob 15. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo v četrtek, 1. 3., od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 91. letu starosti je odšel v večnost VINKO KAVČIČ iz Milj. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 2. 3., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo v četrtek, 1. 3., od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 93. letu starosti zapustila draga mama, babica in prababica SILVA DREŠAR, po domače Jakupova mama iz Mavčič. Pogreb drage mame bo v četrtek, 1. 3., ob 15. uri na pokopališču v Mavčičah. Žara bo v sredo, 28. februarja, od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 85. letu življenja zapustil dragi mož, oče, brat, dedek in pradedek JANEZ CELARC, tapetnik v pokoju, z Brezovice pri Ljubljani. Pogreb bo v četrtek, 1. 3., ob 15. uri na Brezovici. Pokojni bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici v sredo od 19. ure naprej. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dober namen za domačo cerkev.


Sreda, 28. 2. 2018

Svojci sporočajo, da se je v 88. letu življenja poslovila in k nebeškemu Očetu odšla MALČI TOMAŽIČ iz Šmartna pri Litiji, rojena v Dragovškem. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 28. 2., ob 16. uri na pokopališču v Šmartnem pri Litiji. Po pogrebu bo sveta maša v župnjiski cerkvi v Šmartnem. Žara pokojne bo v poslovilni vežici v sredo, 28. 2., od 10. ure naprej.


Torek, 27. 2. 2018

V 99. letu je v Bogu mirno zaspal dragi oče JOŽEF URBANIČ iz Zg. Ščavnice 67, nazadnje je stanoval v Benediktu, oče duhovnika dr. Jožefa Urbaniča ml. Pogreb bo v torek, 27. 2., ob 15. uri na pokopališču na Sveti Ani v Slovenskih Goricah. Molitev za pokojnika bo v ponedeljek, 26. 2., ob 18. uri v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dober namen.

Svojci sporočajo, da jih je v 75. letu zapustil stric in svak ANDREJ PRUSNIK iz Sneberij. Pogreb bo v torek, 27. februarja, ob 13. uri na pokopališču Ljubljana Polje. Žara bo na dan pogreba od 8. do 13. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 26. 2. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 57. letu zapustila draga mama, sestra in nona DORICA MARGON, rojena Bajc, iz Postojne. Pogreb bo v ponedeljek, 26. 2., ob 16h v Podkraju. Žara bo v podkrajski cerkvi dve uri pred pogrebom. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.


Nedelja, 25. 2. 2018

V 92. letu starosti je odšla v večnost ALBINA UŠLAKAR iz Šenčurja, dolgoletna gospodinja v Šenčurskem župnišču. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo, 25. 2., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo v soboto, 24. 2., od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 23. 2. 2018

V 97. letu starosti je odšla v Gospodovo naročje ljubljena sestra in teta PEPCA BREZNIKAR iz Domžal. Od nje se bodo poslovili v petek, 23. 2., ob 13. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji mrliški vežici. Na njeno željo namesto cvetja in sveč darujte za lačne otroke po svetu.


Četrtek, 22. 2. 2018

Svojci z žalostjo v srcu sporočajo, da jih je po dolgi bolezni v 86. letu zapustil STANISLAV RAZTRESEN, po domače Skalarjev ata, iz Črnega vrha nad Polhovim Gradcem. Pogreb bo v četrtek, 22. 2., ob 15. uri na Črnemu vrhu. V sredo, 21. 2., bo od 11. ure naprej ležal na svojemu domu.

V 90. letu starosti je odšla v večnost ROZALIJA ŠTULAR s Kokrice pri Kranju. Pogreb bo v četrtek, 22. 2., ob 14. uri na pokopališču na Kokrici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci v globoki žalosti sporočajo, da jih je v 71. letu zapustil mož, ati, stari oče, brat in stric IVAN PAVLIN iz Zaloga pri Cerkljah, nekdanji ključar v Zalogu. Pogreb bo v četrtek, 22. 2., ob 16. uri v Cerkljah na Gorenjskem. Na dan pogreba bo žara od 9. ure v poslovilni vežici v Cerkljah.


Sreda, 21. 2. 2018

Svojci sporočajo, da je včeraj 19. 2., prestopila prag Večnosti TONČKA FRIŠKOVEC, rojena Štibelj, mama zaporniškega duhovnika Roberta Friškovca. Pogrebna sveta maša bo v sredo, 21. 2., ob 16.00 v cerkvi sv. Jakoba v Škofji Loki, pogreb pa ob 17.00 na mestnem pokopališču. Pokojna bo v torek, 20. 2., od 15. ure naprej v mrliški vežici na mestnem pokopališču v Škofji Loki. Svojci prosijo, da na željo pokojne namesto sveč in cvetja darujete za svete maše in za dober namen.

V Gospodu je zaspala najdražja mami, žena, babica, prababica, sestra in teta ANICA OKORN iz Spodnje Besnice. Od nje se bodo poslovili v sredo, 21. 2., ob 15. uri na pokopališču v Zgornji Besnici nad Kranjem. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveče in cvetje svojci hvaležno odklanjajo.

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 89. letu starosti pridružila svojemu Bogu in Stvarniku Prijateljica Radia Ognjišče in večletna organistka v Šempetru v Savinjski dolini MARIJA – MINKA RETUZNIK. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 21. 2., ob 16. uri na pokopališču v Slovenskih Konjicah.


Torek, 20. 2. 2018

V 92. letu je Bog poklical k sebi drago mamo, staro mamo in teto FRANČIŠKO FUGGER, rojeno Majdič, Nadloško Francko iz Novih Jarš. Pogreb drage mame bo v torek, 20. 2., ob 13.00 na Ljubljanskih Žalah. Na dan pogreba bo ležala v vežici Svetega Nikolaja.

V 96. letu starosti je v Bogu zaspal FRANC KONC starejši, Kozinov ata iz Čirč pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 20. 2., ob 14. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Krsta bo v ponedeljek, 19. 2., od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V večnost je odšel dragi mož, oče, dedek in pradedek JOŽE ŠVIGELJ, Balantínov ata, iz Logatca. Pogreb bo v torek, 20. 2., ob 15. uri v Dolnjem Logatcu. Pokojni bo ta dan od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo in vabijo k darovanju v dobrodelne namene.


Nedelja, 18. 2. 2018

Svojci sporočajo, da jih je v 86.letu starosti zapustila draga mama OLGA BEGELJ, po domače Prešova mama, iz Cerkelj. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo,18 .2., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. V soboto, 17. 2., od 14. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 76. letu starosti je umrla ANA JERIČ, po domače Guzijeva mama, iz Velesovega. Pogreb drage pokojnice bo v nedeljo, 18. 2., ob 14. uri na pokopališču na Trati pri Velesovem. Žara bo v soboto, 17. 2., od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 88. letu je umrla EMILIJA MILKA CURK, po domače Obreženška, s Slomškove ulice v Ajdovščini. Pogreb drage pokojne bo v nedeljo, 18. 2., ob 15h na pokopališču v Ajdovščini. Pokojna bo na dan pogreba od 10h naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 17. 2. 2018

V 90. letu je odšla v nebeški dom draga mama, babi in prababi ANTONIJA ŽELJKO iz Savskega naselja. Od nje se bodo poslovili v soboto, 17 .2., ob 11.30 na Novih Ljubljanskih Žalah. Žara pokojne bo na dan pogreba v vežici št. 2 od 9. ure naprej.

V 80. letu starosti je Bog poklical k sebi dragega moža, očeta, starega očeta in brata IVANA ATELŠKA iz Šmihela nad Mozirjem. Od njega se bodo poslovilni s pogrebno sveto mašo v soboto, 17. 2., ob 14. uri v cerkvi svetega Mihaela v Šmihelu nad Mozirjem. Do pogreba leži na svojem domu. Svojci na željo pokojnega sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

Utrujen od bolezni in dolgoletnega trpljenja je prestopil prag večnosti dragi MARKO FINKŠT iz Nazarij, dolgoletni prijatelj Radia Ognjišče. Poslednje slovo z mašo zadušnico bo v soboto, 17. 2., ob 15. uri na Nazarskem pokopališču. Žara bo na ta dan od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Nazarjah.


Petek, 16. 2. 2018

Umrl je JOŽE BRILEJ iz Bukovčeve ulice 48 na Viru. Pogreb bo v petek, 16. 2., ob 15h na pokopališču v Dobu. Na dan pogreba bo žara od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 15. 2. 2018

V 88. letu starosti je odšla v večnost FRANČIŠKA JELENC, po domače Jakcova Francka, iz Bukovščice. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 15. 2., ob 15h na pokopališču v Bukovščici. Pokojna do pogreba leži v domači hiši.

V Gospodovo naročje se je preselila draga mama, nona, pranona IVANKA AMBROŽIČ iz Sanabora. Pogreb pokojne mame bo v četrtek, 15. 2., ob 16h na pokopališču v Sanaboru. Do pogreba leži v domači hiši. Svojci hvaležno odklanjajo cvetje in sveče, darujete lahko za domačo cerkev.

Umrl je EGIDIJ CAPUDER, po domače Kicov Tilo, iz Spodnjih Prapreč. Pogreb bo v četrtek, 15. 2., ob 15. uri izpred domače hiše na pokopališče na Brdu pri Lukovici. V sredo, 14. 2., od 13. ure naprej bo žara v domači hiši v Spodnjih Praprečah.

V 56. letu starosti je odšla v večnost JELKA KERN, rojena Resnik, iz Zgornjih Bitenj. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 15. 2., ob 16. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Smledniku.

K svojemu Stvarniku in Odrešeniku je v 94. letu življenja odšel salezijanec brat JOŽE BERGÁNT. Pogreb bo v Želimljem v četrtek, 15. 2., ob 15. uri z mašo zadušnico v župnijski cerkvi sv. Vida. Na dan pogreba bo rajni od 9. ure naprej ležal v župnijski cerkvi v Želimljem.


Sreda, 14. 2. 2018

Svojci sporočajo, da jih je nepričakovano in prezgodaj zapustila IVANKA VIDERGAR iz Zgornjih Kosez pri Moravčah. Pogreb bo v sredo, 14. februarja, ob 15. uri v Moravčah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici od torka od 9. ure naprej. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo in prosijo, da namesto tega darove namenite za sv. maše in v dobrodelne namene.

Po kratki bolezni je odšla po tolažbo k Bogu draga mami, babica, sestra, teta in botra FRANČIŠKA KARNIČAR, rojena Rogelj, s Spodnjega Jezerskega. Pogreb s sveto mašo bo na pepelnično sredo 14. 2. ob 15. uri na pokopališču na Jezerskem.


Torek, 13. 2. 2018

V 82.letu starosti je umrl FRANC JERIČ, po domače Šubelnov ata, iz Štefanje gore 19. Pogreb pokojnika bo v torek, 13. 2., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. V ponedeljek, 12. 2., od 17. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Dotrpela je zemeljske bolečine in odšla v večnost, kjer ni več trpljenja in ne bolečin, draga mama, teta in prijateljica CECEILIJA HVALA RIGO iz Gorenje Trebuše. K večnemu počitku jo bodo pospremili v torek, 13. februarja, ob 15.30. Na dan pogreba bo od 10. ure naprej ležala v poslovilni vežici v Dolenji Trebuši. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve Sv. Jakoba v Dolenji Trebuši.


Ponedeljek, 12. 2. 2018

V 83. letu starosti je v Bogu zaspala IVANA REMIC iz Kranja. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 13. februarja, ob 15. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara bo na dan pogreba ob 11. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v župnijski cerkvi na Zlatem polju.


Sobota, 10. 2. 2018

V Gospodu je zaspal br. LEON RUPNIK, frančiškan. Pogreb bo v soboto, 10. februarja, ob 12. uri v baziliki Marije Pomagaj na Brezjah. Br. Leon bo v samostanu ležal od petka, 9. februarja, od 12. ure naprej. V baziliko ga bodo pripeljali v soboto, 10. februarja, ob 11. uri. Pokojnega brata priporočajo v molitev.

Umrl je LOJZE CERAR z Vira iz Tolstojeve ulice 4. Pogreb bo v soboto, 10. 2., ob 12. uri na pokopališču v Dobu. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Ko smo se pretekli petek veselili Gospodovega vstopa v jeruzalemski tempelj, je s. MARIJA STANISLAVA ROTOVNIK vstopila v tempelj nebeškega Jeruzalema. Sosestre tržaške province sporočajo, da bo njen pogreb v soboto, 10. 2., ob 11.00 v pokopališki cerkvi pri sv. Ani v Trstu.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 92. letu starosti zapustila draga DANICA JAMNIK iz Dola pri Medvodah .Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 10.2., ob 15. uri na pokopališču v Sori pri Medvodah. Žara pokojne bo v petek, 9.2., od 18. ure naprejv domači hiši.

Tiho in mirno, kot je živela, je v 96. letu dokončala svojo zemeljsko pot in se preselila v Stvarnikovo naročje ljuba mama, stara mama in prastara mama TEREZIJA JEŽ, rojena GÓDINA iz Lož pri Vipavi. Pogreb pokojne bo v soboto, 10. 2., ob 15. uri na Gočah. Od 12. ure naprej bo ležala v župnijski cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve na Gočah.


Petek, 9. 2. 2018

Umrla je IVANKA MORELA iz Dola pri Ljubljani 2a. P ogreb bo v petek, 9.2., ob 13. uri na pokopališču v Dolu pri Ljubljani. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Tiho in mirno, kot je živela, je svoje domače v 84. letu zapustila draga žena, mati in babi ALOJZIJA REMŽGAR, rojena Križman iz Črne vasi. Od drage pokojne se bodo poslovili v petek, 9. februarja, ob 14. uri izpred vežice Sv. Nikolaja na ljubljanskih Žalah, na dan pogreba bo pokojna od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 87. letu se je ustavilo od bolezni utrujeno srce ljube dobre mame AMALIJE STRNAD iz Ljubljane, po domače Grekčeva Malči, doma iz Kompolj, Videm – Dobrepolje. Draga mama, za teboj ostajajo grenke solze in boleča praznina, pa tudi premnogi lepi, veseli spomini, ki te bodo ohranili v naših srcih živo za vedno. Sveta maša in zadnje slovo bo v petek, 9. februarja ob 15. uri v cerkvi na Vidmu – Dobrepolje. Na dan pogreba bo žara drage mame v poslovilni vežici pokopališča na Vidmu.


Četrtek, 8. 2. 2018

V 85. letu je v Gospodu zaspala draga mama FRANČIŠKA ŽITKO, rojena Marinčič iz Borovnice. Slovo od pokojne bo v četrtek (8. 2.) ob 15. uri na pokopališču v Borovnici. Žara bo na dan pogreba od 10.30 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 7.2. 2018

V 87. letu starosti je dokončala zemeljsko pot in zaživela v večnosti, mama JULIJANA NOVAK iz Zajasovnika pri Vranskem. Od nje se bodo poslovili v sredo, 7.2., ob 15.00 s pogrebno sv.mašo v župnijski cerkvi na Vranskem, nato sledi pogreb na vranskem pokopališču. V poslovilni vežici bo ležala od torka od 14. ure naprej.Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za obnovo župnijske cerkve.

Svojci v neizmerni žalosti sporočajo, da jih je v 80. letu zapustil dragi PAVEL REŽEK IZ ŠENČURJA. Pogreb dragega moža, atija, ata in prijatelja bo v sredo, (7.2.), ob 16h na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo v torek od 16h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na praznik Svečnice je v 76. letu starosti po kratki bolezni zemeljsko življenje dopolnila in odšla v novo življenje k Bogu draga in dobra žena, mami, babica in tašča MARIJA POLANEC iz Zaloga pri Ljubljani.Od nje se bodo poslovili v sredo, 7.2., s pogrebno sveto mašo ob 15. uri na pokopališču Sv. Agate v Dolskem. Na dan pogreba bo krsta od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici!

Obkrožena z otroki se je spokojno poslovila od tega sveta in se pri Bogu pridružila možu draga FRANCKA KRIVEC iz Stožic. Pogreb bo v sredo, 7. februarja, ob 14.30 na pokopališču v Stožicah. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojo življenjsko pot je v 95. letu starosti sklenila draga sestra in teta IVANKA RESNIK, po domače Ribarjeva teta iz Brezovice. Od nje se bodo poslovili v sredo, 7. februarja, ob 15:30 na pokopališču v Motniku. Na dan pogreba bo slovo mogoče od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 6.2.2018

Prijateljem in znancem svojci sporočajo, da je umrla dolgoletna prijateljica Radia Ognjišče ZDRAVKA BATISTA iz Gregorčičeve ulice v Ilirski Bistirci. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 6.2., ob 15.uri na pokopališču v Trnovem. Žara bo na dan pogreba v tamkajšnji poslovilni vežici.

Po hudi bolezni je v objem Nebeškega očeta v 67. letu življenja odšla draga žena, mami in babi AMALIJA PUŠKARIĆ, rojena ZADRAVEC. Od drage mami se bodo poslovili v torek, 6.2. , s pogrebno sveto mašo ob 13.uri v Štepanji vasi. Na dan pogreba bo draga mami ležala v tamkajšnji poslovilni vežici od 7. ure naprej.Svojci na željo pokojne sveče in cvetje hvaležno odklanjajo in prosijo, da svoje darove namenite za svete maše za pokojno ali v dobrodelne namene.

Umrla je VIKTORIJA PROSENC, rojena Klopčič z Vira, Zrinjskega ulica 5. Pogreb bo v torek, 6.2., ob 15. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 4.2.2018

V hišo Gospodovo je odšla ljubeča CVETKA HOLCMAN, ki ni bila nikoli mama, vendar je bila mnogim mama z veliko začetnico. Od nje se bodo poslovili s sveto mašo v nedeljo, 4.2., ob 10. uri v cerkvi sv. Marjete v Selnici ob Dravi. Pogreb bo v družinskem krogu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za Selniške cerkve.


ZAHVALA

Po kratki in hudi bolezni se je 11. januarja od tega sveta poslovil Janez Gros iz Broda pod Šmarno goro. Za lep poslovilni obred in sv. mašo se žena pokojnega lepo zahvaljuje duhovnikom msgr. Alojziju Uranu, Franciju Aliču in Ivanu Jagodicu. Posebno je hvaležna vsem domačim, ki so bili ves čas v oporo od bolezni do slovesa ljubega moža. Hvala tudi sosedom, prijateljem in znancem za tolažilne besede in darove za sv. maše.


Sobota, 3.2.2018

V 79. letu se je v Gospodovo v naročje preselil, dobri mož, brat, stric, boter in Prijatelj Radia Ognjišče, ter bratranec bl. Lojzeta Grozdeta, IVAN JUDEŽ iz Zgornjih Orl pri Studencu. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 3.2., ob 15.uri v župnijski cerkvi Studenec. V petek, 2.2., od 15.ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 73. letu starosti nepričakovano zapustil dragi mož, ati, dedek, brat in stric TONE ZVRŠÉN iz Planine pri Kranju. K večnemu počitku ga bodo pospremili v soboto, 3. 2., ob 14. uri na pokopališču na Planini.Žara pokojnika bo v soboto, 3. 2., od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je 77. letu starosti zapustil PETER PELJHAN, upokojenec iz Lucije. Zadnje slovo bo na pokopališču v Ajdovščini, v soboto, 3.2., ob 15 uri.Na dan pogreba bo žara pokojnega od 13. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene.


Petek, 2.2.2018

V 59. letu starosti je v novo življenje k Bogu - svojemu Stvarniku odšel dragi sin, oče, dedi, brat in stric JOŽE ROJKO iz Ljubljane. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 2. 2., ob 11:30 iz vežice sv. Nikolaja na Plečnikovih Žalah v Ljubljani, maša zadušnica pa bo ob 13:00 v cerkvi sv. Terezije Deteta Jezusa na Kodeljevem.Četrtek, 1. 2. 2018

V 66. letu starosti je po hudi bolezni odšla v večnost JERICA VREČAR, rojena Prašnikar , po domače Travnarjeva Jerca iz Moravč. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v četrtek, 1.2., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Žara bo v poslovilni vežici od srede, 31.1., od 17.ure naprej.

Po hudi bolezni se je poslovila in odšla k svojemu Stvarniku draga mama, sestra, teta in soseda MIMI SEČNIK, po domače Btkova Mimi iz Ljubljanske ceste v Horjulu. Pogreb pokojne bo v četrtek ob 16h izpred poslovilne vežice v Horjulu. Žara bo v sredo od 15h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je BOJAN SADAR iz Dergančeve ulice 7a v Ljubljani. Pogrebna maša bo v četrtek (1.2.), ob 11h v cerkvi v Štepanji vasi. Na dan pogreba od 8h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Prijateljem in znancem sporočajo žalostno vest, da jih je po hudi in kratki bolezni v 94. letu starosti zapustil dragi mož, ata, dedek in pradedek Janez Ramovž iz Spodnjih Gameljn 30. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 1. februarja, ob 15. uri na pokopališču Šmartno pod Šmarno goro. Na dan pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu starosti zapustila ljuba MAMIKA – ROZALIJA STOJNŠEK iz Starega grada pri Makolah, po domače Stojnšekova Ruža. Pogreb bo v četrtek, 1. februarja ob 15.00 uri v Makolah. Od srede bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo v korist dobrodelnih organizacij ali domače župnijske cerkve.


Sreda, 31. 1. 2018

V 93. letu je odšel k Bogu DAROSLAV SKOK – JERKO iz Kromberka, Ulica Toma Brejca 2. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo (31. 1.) ob 15h, na pokopališču v Šempetru. Uro pred pogrebom bo pokojnikova žara v poslovilni vežici v Šempetru. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist oddelka za invalidno mladino v Stari Gori.

V 85. letu je v Gospodu zaspal FRANC AVBELJ iz Svetega Andreja pri Moravčah. Pogreb bo v sredo, (31.01.), ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 87. letu starosti je odšla v večnost IVANA DOLINŠEK ROJENA KRČ IZ BREGA OB KOKRI. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 31. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Kokri. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 72. letu starosti je umrla MILKA SNEDEC, rojena Rebernik, iz Cerkelj. Pogreb pokojnice bo v sredo, 31. 1., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara bo v torek od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 30. 1. 2018

V 97. letu starosti je v Gospodu zaspala draga mama, stara mama in prastara mama OLGA TROŠT iz Podrage. Pogreb s sveto mašo bo v torek, 30. 1. ob 15:30, pred tem pa bo žara od 13. ure v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci naprošajo, da namesto sveč in cvetja, darove namenite za potrebe župnije.


Ponedeljek, 29. 1. 2018

Svoje nasmejane oči je zaprl in odšel k Bogu Očetu ljubljeni brati in stric FRANCI BREZNIKAR iz Šmartnega pri Litiji, trgovski poslovodja v pokoju. Pogreb bo v ponedeljek, 29. 1., ob 16. uri na pokopališču v Šmartnem pri Litiji. Maša bo po pogrebu v cerkvi v Šmartnem pri Litiji. Žara bo od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 80. letu starosti je umrl ata, stari ata in pradedek, Alojzij Primc, iz Zaboršta, Šentvid pri Stični, po domače Balantov ata iz Zaboršta. Pogreb s sveto mašo bo v ponedeljek, 29. 1. ob 15.30 v Šentvidu pri Stični. Do pogreba bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 28. 1. 2018

Po hudi bolezni je Gospodar življenja v 90. letu poklical k sebi dragega moža, ata, starega ata in pradedka JOŽETA HRIBARJA, mizarja v pokoju in dolgoletnega prijatelja Radia Ognjišče. K večnemu počitku ga bodo pospremili v nedeljo, 28. januarja, ob 14. uri na pokopališču v Gabrovki. Do pogreba leži v tamkašnji poslovilni vežici.


Sobota, 27. 1. 2018

Umrla je FRANČIŠKA KERŽIČ iz Slomškove ulice 15 v Mengšu. Pogreb bo v soboto, 27. 1., ob 15. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 26. 1. 2018

V 77. letu starosti je odšla v večnost IVANKA MUBI, rojena Toman, po domače ŠTANTMANOVA mama, iz Spodnje Bele. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 27. 1., ob 14. uri na pokopališču v Preddvoru. Pokojna bo v petek, 26. 1., od 12. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci z bolečino v srcu sporočajo, da je za vedno zaspala draga žena, mama, babica in prababica MARIJA GALE, po domače Galetova mama, iz Male vasi pri Grosupljem. Zadnje slovo najdražje bo v petek, 26. 1., ob 15. uri na pokopališču v Št. Juriju. Žara bo v poslovilni vežici od četrtka, 25. 1., od 9. ure naprej.

V 82. letu starosti je prenehalo biti plemenito srce dragega očija, ata in pradedka FRANCA BIRKA, po domače Rinežovega Francla, iz Betežice. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 26. 1., ob 16. uri na pokopališču v Sostrem z mašo zadušnico, nato bo slovo ob 16.30. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v pokopališki kapelici.

V krogu najbližjih je v novo življenje v Gospodu odšel JOŽE LOGAR iz Olševka 6 pri Preddvoru. Pogreb bo v petek, 26. 1., ob 15. uri na pokopališču v Olševku. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej žara na njegovem domu v Olševku.

V 83. letu starosti je svoje najbližje zapustil dragi oče, ata, brat in stric VLADIMIR PERŠIN – MIRO, avtoličatski mojster v pokoju, iz Šentvida v Ljubljani. Žara s pokojnikom bo na dan pogreba, v petek, 26. januarja, od 7. ure naprej v poslovilni kapelici sv. Vida na pokopališču Ljubljana Šentvid. Pogreb dragega pokojnika bo ob 14.30. Domači ga priporočajo v molitev.

Osmrtnicam lahko v našem programu prisluhnete vsak dan po poročilih ob 7.30 in 12.30 ter po informativni oddaji Utrip dneva, približno ob 15.30. Morebitne zahvale se zvrstijo po osmrtnicah.
Osmrtnice sprejemamo vsak dan prek telefona 01/512-11-26 ali na elektronski naslov osmrtnice@ognjisce.si.
Osmrtnice in zahvale Cena z DDV
Prva objava osmrtnice ali zahvale 20,00 €
Vsaka nadaljnja objava osmrtnice 10,00 €
Vsem PRO - jevcem (prijateljem radia Ognjišče) nudimo 25% popust pri naročanju osmrtnic. Zahvale objavljamo le enkrat. Cenik velja od 1. aprila 2017 do preklica.