Ljubljana, ponedeljek, 14. oktober 2019, 18:08

Ritem srca 2019: Marko Nzobandora, Ves tvoj

Marko Nzobandora je mož in oče štirih otrok. Glasba ga preko prepevanja v mladinskih skupinah, raznih zborih in zasedbah spremlja že celo življenje. Na Ritmu srca bo zapel pesem "Ves tvoj".


Srce se ne boji - Emil Kete

Ob številnih knjigah, ki so napisane o posameznih svetniških osebnostih, so najdragocenejši njihovi osebni zapisi, ki so pravo zrcalo njihovega notranjega bogastva. Tako smo globino svetosti papeža Janeza XXIII. lahko na poseben način spoznavali ob branju njegovega Dnevnika duše, ali pa prisrčno sproščenost pristnega krščanskega življenja sv. Terezije Deteta Jezusa skozi njene osebne zapise, ki so zbrani v knjigi Povest duše.


Na praznik molitve rožnega venca pri Mariji Pomagaj

Današnji god rožnovenske Matere Božje bomo pri Mariji Pomagaj na Brezjah slovesno praznovali s sveto mašo ter molitvijo vseh štirih delov rožnega venca. Slovesnost bomo prenašali tudi mi.


Ritem srca 2019: Tina Kadunc Tiana, Aleluja!

Tiana že dolga leta soustvarja slovensko glasbeno prizorišče. Na festivalu Ritem srca se bo predstavila s pesmijjo »Aleluja«.


Ritem srca 2019: SPES, Blagor ranjenim

Skupina SPES je skupina mladih glasbenikov z Notranjske in Prlekije, ki jih poleg družinskih in prijateljskih vezi združuje tudi glasba. Na Ritmu srca se bodo predstavili s pemijo »Blagor ranjenim«.


Ritem srca 2019: Ana Zajc Smolčnik, Moja pot

37-letna Ana Zajc Smolčnik prihaja iz okolice Slovenj Gradca. Na Ritmu srca bo zapela pesem z naslovom »Moja pot«.


Dobrodošli na Ritem srca!

Festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca bo danes  v športni dvorani OŠ Alojzija Šuštarja (Zavod sv. Stanislava) v Šentvidu v Ljubljani. Večer bomo ob 18.00 začeli z glasbenim ogrevanjem skupine Dominik v avli osnovne šole. Ob 19.30 se bo v športni dvorani začel festivalski večer Ritem srca.


Janja Rebolj: »Vedno, če ne moremo povsem popraviti, pa lahko precej izboljšamo.«

Zakaj, kako živimo in kako bi lahko še bolje. To je vedno zanimalo Janjo Rebolj, profesorico zgodovine in sociologije, muzealko. Pravi, da jo je muzealstvo vedno vodilo k ljudem. S projektom Muzejski management je v njeno življenje prišlo tudi trenerstvo o učinkovitih odnosih.


Ritem srca 2019: Projekt Canta, Vse si mi

Projekt canta! je stalnica naših festivalov, ni dovolj, da jih slišite, njih morate tudi videti. Na Ritmu srca bodo zapeli pesem z naslovom »Vse si mi«.


Kdo sem, kdo smo? Socialni teden ponuja še štiri dni bogatih vsebin

Tehnologija najeda edinstvenost, pomislimo tudi na kloniranje. Biti zgrajen v sebi, obenem pa biti utrjen v skupini, je izziv za vsakogar. Premalokrat slišimo, kako edinstveni smo in že zato dragoceni.


Novejše novice | Starejše novice