Ljubljana, sobota, 23. februar 2019, 22:49

Perko: Uzakonitev možnosti spremembe spola pomeni zaton Zahodne družbe

Poroka treh istospolnih
Foto © Splet

Portugalski parlament je v petek sprejel zakon, ki bo državljanom dovoljeval spremembo spola od 16. leta starosti in sicer brez zdravstvenega poročila, ki bi dokazovalo motnjo identitete. Portugalska se je s tem pridružila Danski, Malti, Švedski, Irski in Norveški, ki podoben zakon že imajo.

Sprejetje takšne zakonodaje po besedah dr. Perka pomeni zaton Zahodne družbe, tako kot je dekadentno propadel tudi Rim in druge podobne civilizacije. »In zaradi tega se ne smemo čuditi ob tem kar se dogaja. Ti lobiji, ki so tako močni, kot so feministični, gejevski in tako naprej in ki se vedno bolj infiltrirajo v vodstva držav in pa vplivajo na mnenje pomembnih ljudi, ki si zaradi politične korektnosti ne upajo soditi niti se odzvati na normalen, zdrav način, pomeni vse skupaj to, da počasi tonemo«, je za naš radio dejal dr. Andrej Perko.

Po njegovih besedah bodo zato prišli z Vzhoda tisti, ki spoštujejo naravno življenje, družino, vlogo očeta in matere ter imajo veliko otrok. »Verjamem, da bo moralo priti do velikega presuka, da se bo to postavilo znova na zdravo razumsko in naravno na noge; tako kot se spodobi. Drugače se nam ne piše nič dobrega

V družinah, kjer oče in mati nista odigrala svoje vloge, lahko pri najstnikih po besedah dr. Perka pride do krize identitete. »In če mu ponudimo to možnost, to sprevrženo teorijo spolov, kot se zdaj ponuja v šolah in na fakultetah, na Filozoski, predvsem na socialni in na FDV-ju, ki se sedaj tako forsirana v naših medijih in fakultetah, potem seveda takšen zmeden mladostnik, ko išče samega sebe, je velika možnost, da se »odloča« za neko drugo spolno identiteto – v svoji zmedenosti.«

Vendar pa je dr. Perko tudi prepričan, da večina ljudi ne razmišlja tako. Izpostavil je velikega filozofa dr. Jordana Petersona in njegovo knjigo 12 pravil življenja, v kateri se je uprl Teoriji spola.

Ne spreglejte: