Ljubljana, torek, 19. februar 2019, 04:16

Sklepno pismo z radijskih počitnic: Prijatelji so dar!

Udbina
Foto © ARO

Naše počitnice, 16. po vrsti, so prišle h koncu. Tudi predzadnji dan smo se, tako kot vsak drug, najprej zbrali ob Gospodovi mizi. Sveta Ema Krška je bila v ospredju razmišljanja. Vse nas vabi, da bi pomagali revežem na duši in na telesu ter, da bi bili iskreni prijatelji do vseh. S sklepno sveto mašo v Udbimi, kraju hrvaških mučencev pa smo sklenili naše popotovanje.

Dan pred odhodom je bil zaznamovan z druženji. Kljub nekoliko slabšemu vremenu, mnogi so vseeno poskusili precej hladno morje, veselje med počitnikarji ni bilo nič manjše. Srce ti zaigra, ko pogledaš, kako radostni so naši počitnikarji, koliko dobre volje premorejo.

Minulih sedem dni smo tudi s pomočjo izzivov spoznavali drug drugega, se na ta način bogatili in polnili baterije za dni, ki prihajajo. In zadnji izziv zato ni bil presenečenje. Marjan nas je vse povabil, da naj skrbimo za vezi, ki smo jih spletli, naj se, če je mogoče dobimo tudi čez leto. Seveda pa velja že danes vabilo na naša radijska srečanja, kjer si bomo gotovo z veseljem stisnili roke.

Hvala, ker ste potovali z nami, ker ste nas nasmejali in obogatili. Ostanimo povezani!

Sveta maša v Udbini
Sveta maša v Udbini


Ne spreglejte: