Ljubljana, ponedeljek, 24. junij 2019, 20:10

Vabljeni na 16. radijske počitnice!

Plaža Hotel Medena Trogir, foto © Kompas d.d.
Hotel Medena
Foto © Kompas

Počitnice z Radiem Ognjišče bodo od 21. do 28. junija 2018 v hotelu Medena v Trogirju, ki velja za eno lepših dalmatinskih mest. Sicer pa je znano, da Dalmacija slovi po čisti morski vodi, mili mediteranski klimi, obilici sonca, lepih plažah, odlični hrani, borovih gozdovih in lepih mestih, s številnimi zanimivostmi, palačami, ozkimi ulicami in trgi.

Prijave so že mogoče v vseh Kompasovih poslovalnicah ali na telefonskih številkah:
01 2006 111 in 080 19 60.

Cena na osebo v STANDARD SOBAH: 569€

Cena za otroka do 12 let na tretjem in četrtem ležišču: 399€

Popust: odrasla oseba na tretjem ležišču: 80€

Cena na osebo v SUPERIOR SOBAH: 589€

Cena za otroka do 12 let na tretjem in četrtem ležišču: 435€

Popust: odrasla oseba na tretjem ležišču: 90€

DOPLAČILA OB PRIJAVI:

- administrativni stroški prijave 18 €,

- enoposteljna soba: SOBA STANDARD: 130 € (število enoposteljnih sob je omejeno).

SOBA SUPERIOR : 145 € (število enoposteljnih sob je omejeno).

- zavarovanje rizika odpovedi v višini 4,5 % osnovne cene.

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz iz različnih krajev v Sloveniji (glej spodaj), 7 polpenzionov v hotelu Medena v dvoposteljnih sobah (pri večerji kozarec vina, piva ali brezalkoholne pijače), turistično pristojbino, stroške lokalnega vodenja, 2 izleta, vstopnino za ogled Imotskih jezer, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Vzajemna, DDV, vodenje in organizacijo potovanja.

Hotel Medena
Hotel Medena

PROGRAM POTOVANJA:

1.dan: SLOVENIJA – KARLOVAC – TROGIR

V jutranjih urah odhod avtobusov iz različnih krajev v Sloveniji. Vožnja do Karlovca. Sveta maša v hrvaškem narodnem svetišču svetega Jožefa. Nato vožnja skozi Liko v Dalmacijo. Popoldne prihod v hotel Medena v Trogiru, nastanitev, ogled okolice, večerja, prenočevanje.

2.dan – 7.dan: Hotel Medena

Po zajtrku in sveti maši v hotelu bodo dnevi namenjeni uživanju na plaži, kopanju, sprehodih ob morju in po borovem gozdu, druženju in zabavi. Vsak dan polpenzion s pijačo ob večerji v hotelu in večerni program.

V času počitnic bomo za vas pripravili več izletov. V ceni počitnic sta dva izleta: romanje v Međugorje in izlet v Trogir, v kanjon reke Cetine in v Imotski, kjer si boste ogledali Modro in Rdeče jezero.

Za doplačilo bo izlet z ladjo ob obali in Srednjedalmatinskih otokih z ribjim piknikom in avtobusni izlet z ogledom etno vasi Dalmati z degustacijo dalmatinskih specialitet.

8.dan: TROGIR – UDBINA – SLOVENIJA

V dopoldanskih urah slovo od hotela. Vožnja skozi Dalmacijo v Liko. Postanek na Udbini za sv. mašo v cerkvi hrvaških mučencev, nato nadaljevanje potovanja proti Sloveniji. Prihod domov v večernih urah.

Opis hotela: HOTEL MEDENA 3*

Leži v lepem borovem gozdu, v bližini plaže, ne daleč od mesta Trogir in okoli 30 km od Splita. Prikupna sprehajalna promenada ga povezuje z mestecem spodnji Seget (Seget Donji). Okolico hotela krasijo borovci, ob obali so lepe plaže, lep je pogled na Trogirski zaliv. Hotel je eden večjih tovrstnih kompleksov na Jadranu, sestavljen iz dveh 8-nastropnih zgradb v obliki črke Y, ki imata vsaka okoli 250 sob. Med obema stavbama so recepcija, kongresni center in glavna restavracija. Ob hotelu je veliko rekreacijskih objektov (nogometna igrišča, košarkarsko igrišče, idr.)

Plaža Hotel Medena Trogir
Plaža Hotel Medena Trogir

PLAŽA: hotelska plaža je dolga okoli 250m, je kombinacija betona in proda. S hotela do plaže vodi urejena pot, ki vsebuje nekaj položnih stopnic. Hotel ima tudi velik zunanji bazen 250 m2 (od tega 200 m2 namenjenim odraslim, ostalo pa otrokom). Ležalniki na plaži in ob bazenu so za doplačilo. V sklopu plaže je tudi plažni bar. Hotel je v času sezone opremljen tudi z marketom za najnujnejše potrebe.

Soba hotel Medena Trogir
Soba hotel Medena Trogir

SOBE:

KATEGORIJA STANDARD:

Sobe ustrezajo kategoriji 3* in so opremljene z nekoliko starejšim pohištvom. Sobe imajo kopalnico s kadjo, sefom, mini hladilnik, klimo, sušilec za lase, satelitsko tv, telefon, brezplačni wi-fi

KATEGORIJA SUPERIOR:

Sobe so renovirane po letu 2013. So modernejše in bolj prostorne

Oprema superior sobe: kopalnica s kadjo, sef, mini hladilnik, klima sušilec za lase, satelitska tv, LCD TV, francoski tip balkona (okna), telefon, brezplačni wi-fi (slika superior sobe na desni).

PREHRANA: samopostrežni zajtrki in večerje, pri večerjah vključen kozarec vina ali brezalkoholne pijače.

Odhodi avtobusov bodo, ob zadostnem številu prijav (najmanj 20), iz naslednjih krajev:

ŠTAJERSKA/Maribor, Celje; GORENJSKA/Kranj, Škofja Loka; PRIMORSKA/Nova Gorica, Kanal, Koper, Ajdovščina; NOTRANJSKA/Postojna, Logatec, Vrhnika; OSREDNJA SLOVENIJA/Ljubljana, Domžale; DOLENJSKA/Novo mesto, Brežice.

Ne spreglejte:


Vsak dan lahko prejmete radijski bilten! Vabljeni!