Ljubljana, sreda, 19. december 2018, 12:52

A štekaš?: Sešek gostil Seška!

Luka in Jure Sešek
Foto © ARO

"Že naslednji teden v goste pride Žan Serčič. Predstavil bo nov album z naslovom To sem jaz. Ne preslišite!"

Oddaja A štekaš? je bila tokrat nekaj posebnega. Oče je intervjuval svojega sina in upal, da bo dobil odgovore na vprašanja, ki jih doma ne dobi.

Tudi tega mu ni zaupal, kako je s puncami. »Oči, pojdi na naslednje vprašanje,« se je glasil Lukov odgovor. Je pa Jure odstrnil nekaj Lukovih tančic: najraje je oblečen v trenirko, tudi v javnosti; rad kuha, najraje si pripravi testenine, obožuje porovo pito; rad dolgo spi in pozno hodi spat; že dolgo ni prebral kakšne knjige…

Poslušalec Rado iz Trzina je postavil vprašanje obema: Kako uskladiti Lukove sanje z željami očeta, da bi študiral in da bi domov pripeljal punco? Noben od njiju ni konkretno odgovoril.

Dotaknila sta se zmage v šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer je največ aplavzov požela Lukova preobrazba v Jana Plestenjaka. Kako dobro ga imitira, je ob kitarski spremljavi Tineta Lustka pokazal tudi v živo s pesmijo Večja od neba.

Luka Sešek kot Jan Plestenjak

Največ načrtov in želja ima Luka s skupino PROPER, katere član je: uspešen nastop na letošnji Emi, album, mini turneja po Sloveniji in veliki koncert v Ljubljani. S fanti se odlično razumejo, imajo podobne poglede na življenje in glasbo, zato upa, da bi skupaj dolgo ustvarjali in čim več nastopali.

Na koncu si je Luka oddahnil, ker mu oče ni postavljal preveč nerodnih vprašanj, in priznal, da je lepo biti z njim v studiu. "Oči, dobro si se odrezal, je pa lažje voditi pogovor kot odgovarjati!" "Ja, hvala, vem tudi, kako je, ko sin odgovarja," je dodal Jure.

Ker ga že nekaj časa ni bilo v studio, je Luka ob koncu pogovora vsem poslušalcem zaželel vse dobro v novem letu - tudi s priredbo pesmi Have yourself a merry little Christmas.

Pevsko voščilo Luke Seška

Jure in Luka bosta v studiu A štekaš? izmenjaje z Buničema: očetom Marjanom in sinom Žigom ob sredah med 20. in 21.30. uro. Že naslednji teden v goste pride Žan Serčič. Predstavil bo nov album z naslovom To sem jaz. Ne preslišite!


Ne spreglejte: