Ljubljana, sobota, 19. januar 2019, 03:45

Zimski višarski dnevi mladih

Svete Višarje pozimi
Foto © Rafaelova družba

"Kakšno pa je življenje Slovencev na južni polobli?"

Tudi letos pri Rafaelovi družbi pripravljajo Višarske dneve mladih. Potekali bodo od 28. do 30. decembra 2017. Namenjeni so mladim od 18. do 35. leta starosti. Udeleženci bodo dneve preživeli v naravi gorskega sveta, ob večerih lahko prisluhnili zanimivim gostom.

Mladi iz domovine, zamejstva in po svetu!

Vsi, ki štejete med 18 in 35 let, lepo vabljeni na zimske Višarske dneve mladih, kjer lahko v prijetni družbi preživite zadnje decembrske dni.

Čez dan se bomo skupaj družili, smučarji bodo kurili energijo na smučišču Svetih Višarij, nesmučarji pa bodo dneve izkoristili za pohode na svežem zraku in ob prelepem razgledu v objemu gorskih vršacev. Oba večera bomo nato preživeli na toplem v Ehrlichovem domu, kjer bomo prisluhnili dvema gostoma.

Prvi večer bomo spoznavali argentinsko skupnost skozi oči dveh pravnikov in intelektualcev. Z nami bosta Olga in Andrej Fink, ki sta letos zaživela v Sloveniji.

Drugi večer pa nam bo Avstralijo in tamkajšnje Slovence s svežimi vtisi, zgodbami in fotografijami približal dr. Dejan Valentinčič.

Proti Višarjam se bomo z avtomobili odpeljali v četrtek zjutraj, program pa se bo zaključil v soboto po kosilu. Predviden prispevek za nastanitev, hrano in večerni program z gosti je 40 €.

Dodatne informacije in prijave na tel.: +386 (0)1 4383050 ali po e-pošti: rafaelova.druzba@siol.net.

Rafaelova družba


Ne spreglejte: