Nataša LičenNataša Ličen
Jaka KorenjakJaka Korenjak
Alen SalihovićAlen Salihović
Misijonski praznik 2017 (foto: misijonska pisarna Celovec)
Misijonski praznik 2017

Misijonski praznik na avstrijskem Koroškem

Slovenci po svetu | 27.10.2017, 22:12 Matjaž Merljak

Misijonska pisarna iz Celovca vabi v Velikovec, kjer bo to nedeljo, 29. oktobra 2017, prireditev, na kateri bodo zbirali darove za misijon Pedra Opeke na Madagaskarju.

Prireditev se bo začela ob 14.30 v Neue Burg.

Na koncertu bodo nastopili: Vokalna skupina Lipa iz Velikovca, Mladinski zbor Klika iz Železna Kaple, Mešani pevski zbor Gorotan iz Šmihela na Pliberkom, Trio Alpe iz Šmihela in malgaški zbor iz Slovenije: Šambača.

Ogledali si bosta lahko kratek film o Pedru Opeka, MIVA Avstrija pa bo predstavila svoje avtomobile za misijonarje. Prostovoljni prispevki bodo namenjeni za Koroško vas na Madagaskarju.

Vabljeni, podprimo misijonski projekt Pedra Opeke na Madagaskarju!

Misijonski praznik 2017 v Velikovcu
Misijonski praznik 2017 v Velikovcu © misijonska pisarna Celovec

Slovenci po svetu
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...