Ljubljana, sreda, 26. september 2018, 10:50

Pred nami je 15. Ritem srca

Ritem srca 2017
Foto © Andrej Jerman

V športni dvorani OŠ Alojzija Šuštarja v Šentvidu v Ljubljani se bo v četrtek, 12. oktobra ob 19.30, začel festival Ritem srca, 15. po vrsti. Tudi letošnji prinaša novo slovensko sodobno krščansko glasbo, hkrati pa bo večer, kot je že v navadi, zaokrožil slavilni koncert.

Letos se bo predstavilo sedem izvajalcev: Neža in Damjan Pančur, Alex Centa, skupina Odsev, Petra Stopar, Rebeka Bogataj, Marko Nzobandora in skupina Svetnik.

Poleg nove glasbe (ta je bila prek natečaja izbrana za letošnji festival), pa bo večer oblikovala tuja in domača sodobna krščanska glasba, ki bo tudi letos zaživela ob spremljavi festivalskega benda. Na isti dan bo uradno izšla tudi festivalska zgoščenka, ki jo bo na prireditvi mogoče kupiti.

Vabljeni, da si že zdaj rezervirate datum - četrtek, 12. oktobra ob 19.30! Vstopnice že lahko dobite v radijskem tajništvu in v vseh knjigarnah Ognjišča, rezervirate pa si jih lahko tudi s spodnjim obrazcem. Tudi letos smo za mladinske skupine pripravili še posebne ugodnosti.Ne spreglejte: