Ljubljana, ponedeljek, 21. maj 2018, 01:02

Beesecret - pomlajena z naravo

Medex, foto © Medex
Beesecret – pomlajena z naravo
Foto © Medex

"V Medexu so razvili edinstveno formulo za nego zrele kože – serum in kremo Beesecret, ki s čebeljim strupom in ostalimi naravnimi sestavinami bogato nahrani kožo vse do globljih plasti."

Prava in trajna lepota v resnici prihaja iz nas samih, a zunanji videz je tisti, ki nam daje samozavest in zadovoljstvo. Negovana in lepa koža je zato eden prvih odrazov dobrega počutja. V Medexu se tega dobro zavedajo, zato so svojo ponudbo razširili z izjemno novostjo - kozmetiko s čebeljim strupom. Čebelji strup, skrivnostni dar čebel, so ujeli v žametno teksturo seruma in kreme ter ustvarili edinstveno formulo za nego zrele kože Beesecret, s kar 96 % naravnih sestavin. Kozmetika Beesecret je plod večletnega razvoja in domačega znanja.

Delovanje čebeljega strupa so poznali že v starem Egiptu in Grčiji. Njegove učinke so cenile civilizacije na Kitajskem, danes pa znova odkrivamo izjemno delovanje čebeljega strupa, ki povečuje prekrvljenost kože, spodbuja nastanek kolagena, zmanjšuje izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. Povečuje tudi mikrocirkulacijo, s čimer postane koža spet čvrsta in napeta, njen videz pa naravno mladosten. Učinku čebeljega strupa nekateri pravijo celo »naravni botoks«. Kozmetika s čebeljim strupom je priljubljen negovalni ritual mnogih znanih osebnosti, uporabljajo jo celo dame na Britanskem dvoru.

Serum Beesecret gladi in poživlja kožo ter služi kot odlična podlaga pred nanosom kreme. Visoka koncentracija aktivnih naravnih učinkovin izdatno nahrani in navlaži kožo na obrazu in vratu. Serum spodbuja obnavljanje kože, zmanjša izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. Čebelji strup v serumu poveča mikrocirkulacijo, zato koža postane napeta in čvrsta.

Poleg čebeljega strupa vsebuje serum Beesecret še mandljevo olje, ki pomaga pri obnovi kože in blagodejno vpliva na povrhnjico, med, ki poživlja kožo, ohranja njeno vlažnost in jo izdatno hrani ter vitamin E, ki je odličen antioksidant ter pospešuje prekrvavitev kože, s čimer upočasnjuje njeno staranje in posledično nastanek gub.

UČINKI SERUMA BEESECRET:

 • Gladi gube in drobne izrazne linije.
 • Pomaga upočasniti staranje kože in nastanek gub.
 • Bogato nahrani kožo do najglobljih plasti.
 • Spodbuja nastanek elastina in kolagena.
 • Koža je na dotik mehka, prožna in voljna.
 • Omogoča obnavljanje kožnih celic.

Po nanosu seruma Beesecret priporočamo uporabo kreme Beesecret. Dragocene sestavine v kremi upočasnjujejo znake staranja, zmanjšujejo izraženost gub in nastajanje novih na predelih, kjer so izrazne in starostne gube pogoste. Krema Beesecret z bogatimi negovalnimi sestavinami poskrbi za gladko, sijočo in mehko kožo obraza in vratu. Poleg čebeljega strupa, mandljevega olja, medu in vitamina E, ki so aktivne učinkovine tudi v serumu Beesecret, krema vsebuje še druge naravne sestavine. Njeno delovanje dodatno povečujejo ceramidi, ki omogočajo hitrejšo obnovo celic in izboljšujejo strukturo kože, čebelji vosek, ki vzdržuje raven vlage v koži in jo ščiti pred izsušitvijo, karitejevo maslo z blagim antibakterijskim delovanjem in hialuronska kislina, ki ohranja kožo elastično in čvrsto.

UČINKI KREME BEESECRET:

 • Gladi gube in drobne izrazne linije.
 • Upočasni proces staranja kože.
 • Poudari svež, sijoč in mladosten videz.
 • Vlaži kožo in jo varuje pred izsušitvijo.
 • Hrani in neguje.
 • Koža je na dotik mehka, prožna in voljna.

Serum in kremo Beesecret odlikuje kar več kot 96 % naravnih sestavin.

Moč čebeljega strupa

Čebelji strup nastaja v strupnih žlezah čebel. Njegove glavne učinkovine so beljakovine, med katerimi sta najpomembnejši melitin in apamin. Čebelji strup poveča prekrvljenost ter spodbuja nastanek kolagena, elastina in kortizona, s čimer se upočasnijo procesi staranja. Koža postane po nanosu seruma in kreme Beesecret bolj gladka in napeta, zmanjša se izraženost gub, obenem pa upočasnjuje njihovo prezgodnje nastajanje.

Vidno zmanjšanje gub

Preplet čebeljega strupa in drugih naravnih sestavin v serumu in kremi Beesecret kožo bogato nahrani vse do najglobljih plasti. Koža obraza zasije, nepravilnosti izginejo in koža je pomlajena.

Serum in krema Beesecret sta zasnovana za vse tipe zrele kože in za vsakodnevno uporabo. Izdelka lahko uporabljate samostojno ali pa ju nanesete kot podlago za ličila. Sta dermatološko testirana in ne vsebujeta parabenov, silikonov in parafina.

Beesecret - pomlajena z naravo
Beesecret - pomlajena z naravo

Izdelka Beesecret sta na voljo na na www.beesecret.si, v Medexovi trgovini v Ljubljani, veleblagovnici Nama v Ljubljani, izbranih trgovinah Kompas Shop, prodajalni Travel Value and Duty Free na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani in trgovini Grajski čebelnjak na Blejskem gradu.


vabljeni k ogledu

Ne spreglejte: