Blaž LesnikBlaž Lesnik
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović
Bled (foto: www.sava-hotels-resorts.com)
Bled

Ko prideš na Bled, te čaka Radio Ognjišče spet …

Radijski utrip | 13.01.2017, 13:47 Marta Jerebič

Radio Ognjišče po letu 2012 znova pripravlja mini počitnice na Bledu. Več kot 300 gostov bosta sprejela hotela Golf in Savica, nekateri so že danes dopoldne čofotali v bazenih Wellnessa Živa. Pokrajina je rahlo zasnežena, vzdušje pa v pričakovanju dogajanja, ki ga pripravlja radio.

Zaradi vremena bodite previdni na cesti. Bolje priti 5 minut pozneje, radijci vas bomo počakali in zvečer pozdravili pri sveti maši, po večerji pa sledi koncert. Ne, ne, nič še ne smemo razkriti. Dokler ne pridete v hotel na recepcijo in dobite list našega programa, pevec, pevka ali skupina ostaja presenečenje. Gostje boste izvedeli, ko boste na recepciji dobili naš program:)

Maša bo tudi v soboto (prav tako v hotelu) in nedeljo (v blejski cerkvi). Program vsebuje tudi predavanje zdravnice Barbare Hrovatin, prvič pa v tem času pripravljamo tudi animacijo za otroke. Zabave ne bo manjkalo, balonov in glasbe tudi ne, če le malce namignem.

Jure Sešek in Izidor Šček pripravljata potopis iz Etiopije. Verjemite mi, ko boste poslušali in videli slike, boste včasih od presenečenja pozabili zapreti usta. Vsakdo pa si bo verjetno rekel: »Res nimam razloga, da bi se za karkoli pritoževal. Nič mi ne manjka.« Sploh tukaj na Bledu. Polni penzion. V Etiopiji so veseli, če dobijo majhno skodelico riža na dan. Danes si je težko predstavljati, da kdo sploh še živi v kolibah, brez elektrike, brez pohištva. Si predstavljate, da bi danes najstnika iz zahodnega sveta postavili v tako okolje? Verjetno bi ves čas hodil naokoli s telefonom vzdignjenim k nebu in iskal signal ...

Radijski utrip, Dogodki, Radijske počitnice
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...