Štefan IskraŠtefan Iskra
Andrej NovljanAndrej Novljan
Alen SalihovićAlen Salihović

Neža odšla na zdravljenje v drugo bolnišnico

Slovenija | 07.12.2016, 09:34 Marjana Debevec

Na facebook strani Za Nežo gre lahko preberemo, da je bila Neža v bolnišnici v Padovi deležna zdravljenja in prejela seznam potrebnih zdravil. Hkrati pa se ji je ponudila pot k rehabilitaciji, zaradi česar je včeraj, 6. decembra, zapustila bolnišnico v Padovi. Iz bolnišnice je odšla mirna in brez bolečin, sta zapisala starša.

Zaradi izkušenj v Padovi in raznih pritiskov iz Ljubljane, predvsem na osebje bolnišnice v Padovi, sta se starša odločila, da tokrat ne bosta sporočila lokacije, kje se nahaja Neža. "Prepričana sva, da vsi, ki spremljate Nežino zgodbo, ter nam nesebično in iz srca pomagate, razumete in sprejemate to odločitev. Znova se iskreno zahvaljujeva vsem, ki darujete za Nežino zdravljenje ter ji namenjate dobre misli in molitve", sta še zapisala Zala in Matej Arnolj.

Slovenija, Politika, Zdravstvo
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...