Mateja SubotičanecMateja Subotičanec
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Petra StoparPetra Stopar
Adventna akcija Deli jezusa (foto: ARO)
Adventna akcija Deli jezusa

Naj bo letošnji advent res čas pričakovanja!

| 30.11.2015, 09:21

Se je tudi tebi že zgodilo, da je prišel božični večer in si v tistem trenutku pomislil, kdaj je šel advent mimo tebe?

Tako ekipa #deliJezusa nagovarja vse, ki želijo prisluhniti in hkrati vabi: "Naj bo letošnji božič drugačen, naj bo letošnji advent res čas pričakovanja, naj bo to čas priprave na prihod našega Odrešenika!"

Kot pomoč za to, vsak dan letošnjega adventa na spletni strani Pridi.com, na njihovi Facebook strani in v njihovem Youtube kanalu ponujajo kratko video razmišljanje. Obljubljajo, da nas bo vsak adventni dan nagovoril eden bolj ali manj znani Slovenec, "ki bo s teboj delil svojo izkušnjo vere v Jezusa in te ob tem povabil, da razmisliš ter pričuješ o svoji veri tudi TI!"

Letošnje advetne nagovore je včeraj, na 1. adventno nedeljo začel misijonar Peter Opeka, ki vabi, da je naše adventno pričakovanje dejavno.

Ob današnjem godu sv. Andreja pa nas nagovarja p. Miran Špelič.

Več na Pridi.com!

Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Eva Golob (photo: ZSPM) Eva Golob (photo: ZSPM)

Eva Golob: Ponosni na podeželske korenine

»Vsako leto pripravimo zelo pester program skozi celo leto in številni naši dogodki so tradicionalni. Eden takih je državni kviz Mladi in kmetijstvo, ki bo (danes) v Velikih Laščah potekal že ...