Štefan IskraŠtefan Iskra
Jaka KorenjakJaka Korenjak
Alen SalihovićAlen Salihović
APZ Alojzij Mav (foto: ARO)
APZ Alojzij Mav

APZ Alojzij Mav slavi 35 let!

| 26.05.2013, 21:52

"Od 1978-ega, ko je APZ Alojzij Mav prvič strnil svoje vrste, se je zvrstilo kar 35 let ubranega prepevanja, 35 let ljubezni do glasbe in zborovskega petja, 35 let tkanja prijateljskih vezi, 35 let skupnih prizadevanj.", so zapisali na spletni strani in dodali; "Ker želimo vse to deliti z vami, vas vabimo, da se nam v nedeljo, 2. 6. 2013 ob 19h, pridružite na jubilejnem koncertu v cerkvi Sv. Jakoba na Gornjem trgu v Ljubljani."

V tokratni oddaji smo se o prehojeni poti in o nadaljnih načrtih pogovarjali z zborovodjem, Lovrom Frelihom in člani zbora. Pogovoru lahko prisluhntete v našem audio arhivu.

Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...