Marjan BuničMarjan Bunič
Andrej NovljanAndrej Novljan
Andrej ŠinkoAndrej Šinko
Antonio Tkalec (foto: Nika Gorenc)
Antonio Tkalec

Vabljeni na petkov praznični koncert

| 23.05.2013, 23:16

V tokratnem petkovem večeru, na praznik Marije pomagaj, zavetnice našega radija, nas Mateja F. Novljan, Marjan Bunič in Tadej Sadar vabijo, da prisluhnemo "živemu" koncertu, ki ga bo v našem največjem studiju pripravil odličen hrvaški glasbenik Antonio Tkalec, tudi sam velik marijin častilec. Za koncert je na voljo še nekaj prostih sedežev, do katerih lahko pridete s pomočjo sporočila na naši FB strani.

Antonio Tkalec je reden gost Marijafestov na Ptujski gori, razveseljeval pa nas je tudi z izjemnim nastopom v spremljevalnem programu enega od zadnjih festivalov Ritem duha. Je profesionalni glasbenik, ki svoje življenje v celoti posveča duhovni ritmični glasbi.

Prihaja iz Varaždina. Deluje kot pevec, skladatelj, zborovodja in umetniški vodja nekaterih festivalov. Prepeval in sodeloval je na skoraj vseh festivalih ritmično duhovne glasbe na Hrvaškem in po Evropi in je tudi organizator in nosilec mnogih dobrodelnih koncertov ter je član društva skladateljev Hrvaške.

Na letošnjem 9. Marijafestu se je predstavil s pesmijo Podarjam ti življenje, za katero je glasbo, besedilo in priredbo napisal sam. V petkovem večeru, ki se bo začel ob 21.00, jo bo skupaj z mnogimi drugimi zapel v živo, v pogovoru z Matejo in Marjanom pa odkril mnoge zanimive korake na svoji življenjski poti.

Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...