Duhovne vaje in srečanja

DECEMBER 2019

Sodalistas, Katoliški dom prosvete v Tinjah, vabi tudi na Dneve duhovnosti za starše duhovnikov, redovnikov, semenišnikov, članov živega rožnega venca ter za može in žene, ki bodo od 9. do 12. decembra. Voditelj bo salezijanski duhovnik Jože Andolšek. Prijave na e-naslovu: office@sodalitas.at

Dom duhovnosti Kančevci vabi na duhovne vaje z očeti vere, od 29. novembra do 1. decembra . Vodil jih bo br. Miran Špelič, frančiškan in profesor za patristiko na Teološki fakulteti; letos bo posredoval duhovnost sv. Justina, apologeta in mučenca.

Dom duhovnosti Kančevci vabi tudi na logoterapevtski vikend, od 6. do 8. decembra. Vodil ga bo logoterapevt Martin Lisec. Informacije in prijave: preko spleta: bratje kapucini dom duhovnosti kančevci, po epošti: dom.duhovnosti.kancevci@rkc.si ali na telefonu 041 840 897.

Ignacijev dom duhovnosti iz Ljubljane vabi:

na Duhovni vikend ob filmih, od 29. novembra do 1.decembra; vodil ga bo jezuit p. Jožko Zajec;

na Duhovni vikend za zakonce od 6. do 8. decembra, vodil ga bo jezuit p. Ivan Platovnjak;

na Duhovno-družabne dneve za upokojence od 9. do12. decembra, voditelj bo p. Jože Roblek s sodelavci.

Informacije in prijave na tel. 051 613 374 ali preko spletne strani: ignacijevdom.si

Sestre usmiljenke vabijo žene in dekleta na adventno duhovno obnovo, ki bo potekala 7. decembra od 9. do 17.ure pri sestrah usmiljenkah v Šentjakobu ob Savi. Prijavite se lahko na telefon 040 202 179 ali po e- pošti: barbara.selih@usmiljenke.si

Ignacijev dom duhovnosti iz Ljubljane vabi na Adventne duhovne vaje v vsakdanjem življenju z naslovom »Učlovečiti Besedo«. Začnejo se v tednu pred 1. adventno nedeljo ali ponekod v tednu po njej, zaključijo pa se prvi teden januarja. Vabljeni v skupine v naslednjih župnijah: Radovljica, Vodice, Ljubljana Polje, Ljubljana - Sv. Jožef, Ivančna Gorica, Celje - Sv. Danijel, Olimje, Izola in Sele na Koroškem. Več informacij na spletni strani www.ignacijevdom.si.

Vabljeni na 4-dnevne ignacijanske duhovne vaje, ki bodo od 26. do 30. decembra v Ignacijevem Domu duhovnosti v Ljubljani. Vodila jih bosta p. Ivan Platovnjak in s. Irena Grandošek, ki tudi sprejema prijave: 031/815-096 ali irena.grandosek@rkc.si

Obvestilom lahko v našem programu prisluhnete vsak delovnik po poročilih ob 9.00, 10.00, 11.00, 12.30 in 17.00 ter po informativni oddaji Utrip dneva, približno ob 15.30. V soboto, nedeljo in ob praznikih pa so obvestila na vrsti po poročilih ob 7.30 in 12.30 ter po informativni oddaji Utrip dneva, približno ob 15.30.
Obvestila sprejema glavni urednik Franci Trstenjak izključno na elektronski naslov obvestila@ognjisce.si. Prosimo, da v prošnji pošljete že oblikovan tekst besedila. Pridružujemo si pravico samostojnega odločanja o objavi in številu ter terminih objave obvestila, ter optimiranja besedila obvestila v skladu z radijskim načinom podajanja.